“ΒΑΡΥ” ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΙ ΕΠΤΑ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ 71ου ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΠΑΠ

Κοινοποίηση:

δημητσανησ καρε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΗΣ
Θα ιππεύσει το Νο 1, ΑΓΓΕΛΟ. Ο Παναγιώτης Δημητσάνης κυριαρχεί στον χώρο των αναβατών τις δύο τελευταίες δεκαετίες, μετρώντας χιλιάδες επιτυχίες. Έχει αναδειχτεί 16 χρονιές πολυνίκης αναβάτης και κέρδισε το πρώτο Ντέρμπι της καριέρας του το 1994, με τον ΑΘΗΝΟΔΩΡΟ των Στάβλων Γουλανδρή. Συνολικά έχει κατακτήσει 5 φορές την κορυφαία ιπποδρομία, δηλαδή μία λιγότερη από τους ρέκορντμαν Βαγγέλη Κεράτσα και         Μιχάλη Ξυνό.

 

καποδιστριασ καρεΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ
Θα ιππεύσει το Νο 2, ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ. Ο Κωνσταντίνος Καποδίστριας πρωταγωνιστεί μόνιμα εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια στις κυπριακές ιπποδρομίες. Ο Κύπριος τζόκεϊ αναδείχτηκε πολυνίκης αναβάτης τα δύο τελευταία χρόνια και προηγείται και εφέτος στην κατάταξη. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί επιτυχώς με προπονητές και ιδιοκτήτες στο Μαρκόπουλο. Ξεχωρίζει η εντυπωσιακή νίκη του πέρυσι στο Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Έχει ήδη ιππεύσει τρεις φορές τον ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ.

 

δροσοσ καρε          ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
          Θα ιππεύσει το Νο 3, ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΓΚΤΟΥΜΗ. Ο Δημήτρης Δρόσος τερμάτισε στην πρώτη πεντάδα τα δύο προηγούμενα χρόνια και έχει στο ενεργητικό του αξιόλογες επιτυχίες. Ανάμεσα στις διακρίσεις του έμπειρου αναβάτη,  ξεχωρίζουν οι νίκες του με τον ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ στο Κριτήριο Τριετών και στο Ντέρμπι του 2012. Γνωρίζεται καλά με τον ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΓΚΤΟΥΜΗ, τον οποίο ίππευσε στις 2 από τις 3 συμμετοχές του.

 

ξυνοσ καρε      ΜΙΧΑΛΗΣ ΞΥΝΟΣ
      Θα ιππεύσει το Νο 4, ΔΑΝΑΟ. Ο Μιχάλης Ξυνός έχει αναδειχθεί σε σπεσιαλίστα των Ντέρμπι στο Μαρκόπουλο, κερδίζοντας 6 από τις 13 κορυφαίες ιπποδρομίες που πραγματοποιήθηκαν στο νέο ιππόδρομο. Με την περυσινή       του επιτυχία ισοφάρισε το ρεκόρ του «στρατηγού» Βαγγέλη Κεράτσα.

 

 

λαζαριδησ καρεΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
Θα ιππεύσει το Νο 5, ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ. Ο  Γιάννης Λαζαρίδης έχει στο ενεργητικό του σειρά επιτυχιών σε μεγάλες ιπποδρομίες. Παράλληλα, έχει αναδειχθεί νικητής στο Ντέρμπι του 2006 με τον ίππο ΠΑΡΦΟΡΟ. Με τον ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ  συνεργάζεται άψογα και τον έχει ιππεύσει και στις τρεις συμμετοχές του.

 

εντιον καρεΕΝΤΙΟΝ ΤΣΕΛΑ
Θα ιππεύσει το Νο 6, ΜΟΜΟΥΡ. Ο Εντιόν Τσέλα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα τα τελευταία χρόνια, έχοντας τερματίσει τρίτος στην κατάταξη των αναβατών πέρυσι, θέση στην οποία βρίσκεται και εφέτος. Έχει, επίσης, επικρατήσει σε αρκετές κύριες ιπποδρομίες, αλλά λείπει από το παλμαρέ του η νίκη σε Ντέρμπι. Θα ιππεύσει τον ΜΟΜΟΥΡ για πρώτη φορά.

 

μερσινιας καρε ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΡΣΙΝΙΑΣ
Θα ιππεύσει το Νο 7, ΝΕΣΤΟΡΑ. Ο Γιώργος Μερσινιάς είναι έμπειρος αναβάτης, ο οποίος πέτυχε εφέτος σημαντική νίκη στο Κύπελλο Ερμή. Στο Ντέρμπι της 5ης Ιουλίου, θα ιππεύσει τον ΝΕΣΤΟΡΑ για πρώτη φορά.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα