Λογικό φαβορί ο Μασκούρ, τον πρώτο λόγο Χίλαλς Γκολντ και Μεντίσιαν Ντρημ

Κοινοποίηση:

Δυνατό το σημερινό πρόγραμμα (,ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ )με οκτώ ιπποδρομίες, με φαβορί, αουτσάιντερ έτοιμα να κάνουν την έκπληξη και με κάποιες διαδρομές κυριολεκτικά… γρίφος. Δείτε παρακάτω τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις σας και βέβαια στο τέλος υπάρχει και το σύστημα – μπούσουλάς για το ΣΚΟΡ 6.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 01-02-03-04

171 Ξεκινάμε τις αναλύσεις μας με την πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(1) με την πρωταγωνιστική του εμφάνιση, προ ημερών και σε μικρότερη απόσταση, έδειξε ότι είναι σε πλήρη φόρμα και σήμερα στην μεγαλύτερη και ευνοϊκότερη απόσταση γι’ αυτόν, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τη νίκη. Από εκεί και πέρα ο ΔΕ ΦΟΣΙΛ(4) δεν μας έπεισε στην τελευταία συμμετοχή του για τις προθέσεις του, είχε και αρχικές ατυχίες και σήμερα μπορεί να εμφανιστεί με απειλητικές διαθέσεις στην άφιξη. Σε σταθερή φόρμα είναι ο ΠΑΜΠΛΟ(3) και περιμένουμε άνοδο και από τον ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥΣ(5) που προ δεκαπενθημέρου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Μαρκόπουλο και σε μικρή απόσταση, έδειξε επηρεασμένος, αλλά σήμερα θα είναι σίγουρα πιο έμπειρος και βέβαια διαθέτει καλή ποιότητα για να τρέξει πρωταγωνιστικά. Αν κάποιος από τους παραπάνω ατυχήσει, τότε είναι βέβαιο ότι θα “χωθεί” ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ(2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(1) – ΔΕ ΦΟΣΙΛ(4) – ΠΑΜΠΛΟ(3) – ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥΣ(5)

172 Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1100 μέτρα, η γρήγορη ΑΡΥΕ(3) πρωταγωνίστησε προ δυο εβδομάδων και μάλιστα σε μεγαλύτερη απόσταση. Τερμάτισε δεύτερη και σήμερα στην μικρότερη και σαφώς ευνοϊκότερη απόσταση δείχνει ικανή να πάει μπροστά και να μείνει εκεί μέχρι τέλους. Ανανεωμένη επανέρχεται η ΟΛΙΑΝΝΑ(1) και στο παρελθόν έχει δείξει υπεροχή έναντι των περισσοτέρων σημερινών αντιπάλων της. Αν ξεκινήσει καλά και πάει γρήγορα με τις πρώτες, μπορεί να φτάσει ακόμη και στη νίκη. Ανανεωμένη επανέρχεται και η ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ(2) που διαθέτει την ποιότητα για να συναγωνιστεί τις προαναφερόμενες, αρκεί να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που την απασχολούσαν εδώ και καιρό και κυρίως το τελευταίο διάστημα.  Προσοχή θέλει και η ΦΡΗ ΑΤ ΛΑΣΤ(5) που επιστρέφει μεν από αποχή, αλλά στις προπονήσεις έδειξε άνοδο και αν καταφέρει αυτή να οδηγήσει, μπορεί να δείξει… άλλο πρόσωπο. Οι εναπομείνασες μπορούν να μπουν στην άφιξη, κυρίως σε Τρικάστ, Τετραπλό, αν ατυχήσει κάποια από τις προαναφερόμενες και σε μια κούρσα χαμηλής ποιοτικής στάθμης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΡΥΕ(3) – ΟΛΙΑΝΝΑ(1) – ΦΡΗ ΑΤ ΛΑΣΤ(5) – ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ(2)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08

173 Μεγάλο και λογικό φαβορί ο ΜΑΣΚΟΥΡ(1), στην τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα. Τόσο στο νικηφόρο ντεμπούτο του, όσο και στην επόμενη πρωταγωνιστική του εμφάνιση και σε μεγαλύτερη απόσταση, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και σήμερα μάλιστα αντιμετωπίζει πολύ μέτριο όμιλο. Πίσω απ’ αυτόν μπορεί να γίνει οτιδήποτε, όμως ο φορμαρισμένος και γρήγορος ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ(7), που έτρεξε δυνατά, προ ημερών και σε πολύ δυνατό όμιλο έχει σαφώς την δεύτερη τύχη. Ο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(4) τρέχει πολύ δυνατά το τελευταίο διάστημα, κάτι που σημαίνει ότι οι παθήσεις του είναι σε ύφεση και βέβαια δεν μπορεί να αγνοηθεί και ο σταθερός και υπολογίσιμος, ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(2). Έπεται ο με εξάρσεις ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ(6) που βέβαια στη μέρα του μπορεί να εμφανιστεί με απαιτήσεις στην άφιξη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΑΣΚΟΥΡ(1) – ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ(7) – ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(4) – ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ(6)

174 Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, οι ομόσταυλες ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(5) και ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(4) έρχονται από νίκη, μάλιστα η δεύτερη από δυο σερί νίκες, δείχνουν σε μεγάλη φόρμα και θεωρούμε ότι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Από εκεί και πίσω μπλέκουν τα πράγματα και πολλές είναι οι υποψήφιες για τη διάκριση και γιατί όχι να επωφεληθούν από ίσως ατυχίες των δυο προαναφερόμενων. Η ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ(9) δεν μας έχει δείξει όλες τις δυνάμεις της, στις τελευταίες συμμετοχές της και μπορεί να το κάνει τώρα. Είναι ένα καλό αουτσάιντερ που θέλει μεγάλη προσοχή. Έπεται η ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ(10) που είναι «σκληρή» φοράδα και τρέχει καλά σε όλες τις αποστάσεις έως τώρα. Πιο πίσω η ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ(3) που δείχνει στις προπονήσεις άνοδο φόρμας και έπονται η πρόσφατη νικήτρια, ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ(7) και η επίσης νικήτρια στην τελευταία της συμμετοχή, ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ(8) που στη νεώτερη προετοιμασία της έδειξε μεγάλη πρόοδο κι αν ξεκινήσει καλά μπορεί να κάνει ζημιά και να χωθεί στην άφιξη. Μικρή τύχη για τη νίκη δίνουμε στην ΜΙΣ ΠΕΪΣΑΝΣ(2) που δείχνει λίγο κουρασμένη, αλλά δεν την αποκλείουμε να εμφανιστεί στα πολύπλοκα παιχνίδια και κυρίως το Τετρασπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(4) – ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(5) – ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ(3) – ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ(10)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 05-06-07-08

175 Δύσκολη η πρόβλεψη για την πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία και τα 1300 μέτρα. Η πρόσφατη νικήτρια, ΦΛΗΤΙΝΓΚ ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ(4) μπορεί και σήμερα να πρωταγωνιστήσει, αφού δείχνει να διατηρείται σε κορυφαία φόρμα. Προσοχη θέλει η επανακάμψασα από ρεπό ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ(9), που πήγε και πολύ δυνατά στις προπονήσεις και θα έχει και το Δημητσάνη στη σέλα της και που κάλλιστα μπορεί να πάει και στο κεφάλι. Για ακόμη μια φορά δεν αγνοείται η  «σκληρή» ΣΠΑΡΤΗ(6) που σε κάθε συμμετοχή της είναι και καλύτερη και βέβαια προέρχεται από πρωταγωνιστική εμφάνιση. Η ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ(5) τρέχει συνεχώς, αλλά στη φόρμα που διατηρείται μπορεί να εμφανιστεί στα πολύπλοκα παιχνίδια. Η ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ(8) χωρίς τις ατυχίες που είχε στην τελευταία της εμφάνιση, μπορεί να μπει στην άφιξη και να πληρώσει. Δύσκολος ο όμιλος για την ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ(10), αλλά είναι σε άνοδο φόρμας και πολύ μεγάλο ερωτηματικό η ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ(11) που έχει θέμα με τις εκκινήσεις, μάλιστα στην τελευταία συμμετοχή της δεν ξεκίνησε καθόλου, όμως είναι σε καλή κατάσταση κι αν φύγει από την αφετηρία μπορεί να κάνει συγκλονιστική έκπληξη και σε μια κούρσα που ξεκινήσαμε και κλείσαμε με αουτσάιντερ. Η ΜΙΣΉ ΠΕΓΚΥ (2) ΔΙΕΓΡΑΦΗ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ(9) –  ΦΛΗΤΙΝΓΚ ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ(4) – ΣΠΑΡΤΗ(6) – ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ (8)

176 Η έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία, στα 1300 μέτρα, είναι η πιο ποιοτική κούρσα της ημέρας. Ο ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ(1) παρά τα υψηλά του βάρη, αν καταφέρει να οδηγήσει σε τέμπο της αρεσκείας του, είναι σίγουρο ότι θα πρωταγωνιστήσει και θα επιζητήσει τρίτη νίκη στη σειρά. Ο ΑΣΤΕΡΙΩΝ(3) είναι σε άνοδο φόρμας και παρά το γεγονός ότι κοντράρει πολύ δυνατούς αντιπάλους, μπορεί να εμφανιστεί με απαιτήσεις στην άφιξη. Ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(4) επιστρέφει από τρίμηνο και πλέον ρεπό, όμως έχει πάει, όπως πάντα, εξαιρετικά στις προπονήσεις και με καλή εκκίνηση θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τη νίκη και βέβαια υπάρχει και ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(2) που επίσης πήγε καταπληκτικά στις προπονήσεις και που τα βάρη του έναντι των κυριότερων αντιπάλων του κρίνονται ευνοϊκά.Από τους υπόλοιπους κάποια προσοχή θέλει ο ΡΕΜΙΝΙΣ(8) που επιστρέφει από δίμηνο και πλέον αποχή, αλλά δείχνει σε καλή κατάσταση και τα βάρη του είναι χαμηλά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ(1) – ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(2) – ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(4) – ΡΕΜΙΝΙΣ(8)

177 Στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα  ο ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ(1) αν καταφέρει να οδηγήσει εύκολα και να επιβάλει το ρυθμό του, μπορεί να φτάσει στη νίκη. Ο ΝΤ’ ΝΙΡΟ(2) διατηρείται σε σπουδαία φόρμα, δεν λείπει από την άφιξη σε καμία από τις έως τώρα συμμετοχές του και θεωρούμε ότι και σήμερα θα πράξει το ίδιο. Πιο πίσω ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(7) που τρέχει σε προσφιλή απόσταση(1400 μ.) μεν, αλλά δεύτερη κολλητή κούρσα μέσα σε μια εβδομάδα και προσοχή θέλει ο ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(6) που πήγε εξαιρετικά στις προπονήσεις και δείχνει φανερή άνοδο στη νέα του προπόνηση. Πιο πίσω ο ΕΝΣΑΪΝ(3) που έτρεξε υπέροχα, προ δεκαπενθημέρου, στα 1800 μέτρα και η σημερινή απόσταση ίσως να αποδεχτεί κάπως πιο ευνοϊκή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΧΑΡΜΠΟΥΡ(1) – ΝΤ’ ΝΙΡΟ(2) – ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(7) – ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(6)

178 Τέλος, στην όγδοη (κωδ.08) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα, ο ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ(4)είναι σε φόρμα, «πάει» την απόσταση και θεωρούμε ότι θα είναι ο βασικότερος διεκδικητής της νίκης. Στο απόγειο της φόρμας του είναι ο προερχόμενος από δυο σερί νίκες, ΝΕΪΣΑΝ(5) και κάλλιστα μπορεί και πάλι να πρωταγωνιστήσει. Δεν μπορεί να αγνοηθεί ο ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(1), παρά τα υψηλά του βάρη, ούτε βέβαια και ο ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ(7) που το τελευταίο διάστημα δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, σε ουσιαστική άνοδο φόρμας και ιππεύεται και πάλι από τον Δημητσάνη. Από τους υπόλοιπους μπορεί να διακριθεί και μάλιστα έντονα ο ευρισκόμενος σε άνοδο φόρμας ΦΑΟΥΣΤΟ(2), αρκεί να μην καταφέρει να  οδηγήσει σχετικά εύκολα στο πρώτο κομμάτι της κούρσας, κάτι που έχει δείξει ότι του αρέσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ(4) – ΝΕΪΣΑΝ(5) – ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ(7) – ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(1)

ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-6-07-08
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1 / 4-5 / 4-6-8-9 / 1-2-4 / 1-2-7 / 1-4-5-7
ΣΤΗΛΕΣ: 288
ΚΟΣΤΟΣ: 144 ευρώ με στοιχηματικά μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα