Ακτινογραφία των σημερινών ιπποδρομιών που λείπουν τα φαβορί και προτάσεις για Σκορ που υπόσχονται υψηλά κέρδη

Κοινοποίηση:

Εξαιρετικό το σημερινό πρόγραμμα των ελληνικών ιπποδρομιών. Όταν ένα πρόγραμμα δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί τότε τα εύσημα πρέπει να αποδοθούν σε αυτούς που το δημιουργούν. Από τις εγγραφές φαίνεται τι… ψάρια πιάνει μια συγκέντρωση. Όταν όλος ο κόσμος ψάχνεται, τότε σημαίνει ότι είναι καλό και συνεπάγεται ότι θα δημιουργήσει καλές αποδόσεις, ακόμη κι αν επικρατήσουν οι ίπποι που θα παιχτούν περισσότερο.
Ξεκινάμε λοιπόν την ανάλυση των σημερινών ιπποδρομιών και βέβαια στο τέλος θα βρείτε και υποδείξεις για όλα τα ΣΚΟΡ αφού εσείς το ζητήσατε.
Η δέκατη τρίτη(κωδ.01) ιπποδρομία αποτελεί την εκκίνηση για το ΣΚΟΡ 3, Η ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ(7) θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Τερμάτισε τρίτη στις δυο έως τώρα συμμετοχές της, «φρεσκαρίστηκε» και διαγωνίζεται σε όμιλο στα μέτρα της. Η ΜΙΣΙΣ ΜΠΟΤΖΑΝΓΚΛΣ(3) δείχνει στις προπονήσεις ότι παρουσιάζει πρόοδο και η σημερινή απόσταση(1400 μ.) ίσως την ευνοήσει αποφασιστικά. Η ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ(2) δεν μπορεί να εκτιμηθεί από την την μία και μοναδική συμμετοχή της στην Ελλάδα που μόνο άσχημη δεν ήταν και ειδική μνεία πρέπει να γίνει για την ΒΡΙΣΗΪΔΑ(1) που στο προ εβδομάδος ντεμπούτο της και σε μικρότερη απόσταση, δεν ξεκίνησε καλά, αλλά στο φίνις ήταν πολύ καλή, ενθαρρυντική θα λέγαμε ενόψει της σημερινής της δεύτερης συμμετοχής. Από τις υπόλοιπες φοράδες η ΠΟΠΥΠΙΚΟΛΙΝΑ(6) την όποια διάκριση, κυρίως στα πολύπλοκα παιχνίδια, θα την στηρίξει στην αρχική της ταχύτητα, η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(5) δεν βλέπουμε να μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, όπως και η αρνητική στις δυο έως τώρα συμμετοχές της, ΜΠΑΛΚΙΣ(3). ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (πατήστε εδώ)

Στην δέκατη τέταρτη(κωδ.02) ιπποδρομία, ξεκινάει το ΣΚΟΡ 6. Πρόκειται για μια κούρσα αξίωσης όπου θεωρούμε ότι ο ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ(2) έχει δυνατές πιθανότητες για τη νίκη. Είναι ο μικρότερος ηλικιακά, είναι σε φόρμα και το τελευταίο διάστημα και ξεκινάει και καλά από την αφετηρία, εκεί που στο παρελθόν είχε πρόβλημα. Ο ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΠ(1) θα ήθελε λίγο μεγαλύτερη απόσταση, αλλά η φόρμα του είναι καλή και στο παρελθόν και στα καλά του έχει τρέξει καλά και στα 1400 μέτρα. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ(3) που έρχεται από νίκη, είναι σε φόρμα και επίσης θα προτιμούσε λίγο μεγαλύτερη απόσταση. Ο ΟΡΙΕΝΤΑΛΙΣΤ ΑΡΤ(5) έφτασε έντεκα ετών, αλλά είναι άκρως αξιόμαχος και μπορεί να παλέψει και να πετύχει υψηλή διάκριση και δεν μπορεί να αγνοηθεί η ΛΕΪΝΤΥ ΤΖΕΜΙΝΙ(4) που μπορεί στις τρεις έως τώρα συμμετοχές της στην Ελλάδα να έχει μέτρια διαγωγή, αλλά στο εξωτερικό και νίκη έχει σημειώσει και είχε δείξει καλύτερη συμπεριφορά. Τέλος οι ΜΙΟΥΤΙΦΟΥΛ ΚΑΠΛΑΝΙ(6) και ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΓΟΥΪΝΓΚ(7) απλά “γεμίζουν” την κούρσα. Τίποτα άλλο. ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (πατήστε εδώ)

Η δέκατη πέμπτη(κωδ.03) ιπποδρομία αποτελεί την εκκίνηση για το ΣΚΟΡ 4. Εδώ ο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(1) που «έφαγε» την κούρσα του, προ εβδομάδος και μετά από σημαντική αποχή θα είναι λογικά πανέτοιμος για τη νίκη.. Ο πρωτοεμφανιζόμενος ΡΕΝΤ ΚΑΣΤΛ(6) διαθέτει καλή γενεαλογία, για τις απαιτήσεις του σημερινού ομίλου και μπορεί να πρωταγωνιστήσει συνυπολογίζοντας και την συμπεριφορά του στις προπονήσεις. Αυτός ο ίππος έχει εμπειρία με δυο κούρσες στην Αγγλία χωρίς ιδιαίτερη διάκριση. Τρίτη επιλογή ο ΑΛΜΑΡΕΝΤ(3) που στην τελευταία του συμμετοχή παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένος και σε σχέση με το μέτριο ντεμπούτο του. Πιθανολογούμε ότι η άνοδός του θα συνεχιστεί και σήμερα, Από τους υπόλοιπους ο ΜΕΪΚ Ε ΣΤΕΪΤΜΕΝΤ(2) έχει μια διακριτική κούρσα στο παρελθόν και δεν μπορεί να αγνοηθεί ενώ ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ(4) και κυρίως ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ(5) υπολείπονται των άλλων και το μάξιμουμ είναι η τρίτη θέση και η παρουσία τους στο Τρικάστ. Μέχρι εκεί. ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (πατήστε εδώ)

Η δέκατη έκτη(κωδ.04) ιπποδρομία έχει αρχικά την η ΡΗΓΚΑΛ ΦΑΛΚΟΝ(4). Η συγκεκριμένη φοράδα διεγράφη πριν δυο εβδομάδες αφού δεν βρέθηκε αναβάτης να αντικαταστήσει τον αρχικά δηλωμένο(Εντιόν) που ασθένησε. Τότε ο προπονητής της ήθελε να τρέξει, είχε δυσφορήσει για την διαγραφή της και όπως είχε δείξει την περίμενε στην άφιξη και μάλιστα σε μεγαλύτερη απόσταση.  Αυτή η φοράδα είναι σε φόρμα και βέβαια η σημερινή απόσταση είναι της απολύτου αρεσκείας της. Σε αποδυναμωμένο όμιλο, ελέω διαγραφών, έσπασε την γκίνια της η ΚΑΛΑΜΙΤΥ ΤΖΕΪΝ(1) και μετά από αρκετές δεύτερες θέσεις, πήρε τη νίκη. Η φόρμα της είναι καλή και αναμένεται πάλι να οδηγήσει. Θέλει προσοχή. Όπως προσοχή θέλει και η ΛΥΡΑ(6) που ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα, αλλά στην μέρα της είναι δυνατή και το τελευταίο διάστημα την βλέπουμε λίγο πιο κινητική στο στίβο. Επίσης η ΜΠΛΑΚ ΣΟΥΓΚΕΡ(3) επανέρχεται σε όμιλο στα μέτρα της και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Η ΦΛΟΓΑ(2) “φρεσκαρισμένη” όπως σήμερα τρέχει πάντα καλά, αλλά προβληματίζει η ανάβασή της, η ΣΥΝΝΕΦΙΑ(5) έρχεται από νίκη, αλλά ο σημερινός όμιλος είναι πιο απαιτητικός και η ΜΠΛΟΥΜΣΜΠΕΡΥ ΣΤΑΡ(7) παρουσιάζεται πολύ μέτρια αγωνιστικά εδώ και καιρό.

Η δέκατη έβδομη(κωδ.05) ιπποδρομία διαθέτει μια πανίσχυρη τριπλέτα. Είναι  ΜΑΡΚΕΤ ΣΕΑΡ(3), ΛΟΡΝΤ ΚΛΑΪΝΤ(1) και ΚΗ ΣΟΣΑΪΕΤΥ(2). Αυτοί έτρεξαν μαζί  πριν δυο εβδομάδες στα 1200 μέτρα και τερμάτισαν με ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους σε μια κούρσα που τη νίκη είχε πάρει ο Μαρβελίνο. Σήμερα η απόσταση είναι λίγο μεγαλύτερη(1300 μέτρα) και ο πρώτος(Μάρκετ Σέαρ) που στην τελευταία του συμμετοχή έδειξε αισθητά βελτιωμένος και σε σχέση με το παρελθόν μπορεί να ευνοηθεί λίγο περισσότερο. Μάλιστα ο προπονητής του(Γιάννης Μυκονιάτης) αποδίδει την έως τώρα μετριότητα στο ότι δεν έχει ακόμη «συνηθίσει» την παρουσία του στην Ελλάδα και είναι στρεσαρισμένος.. Ο δεύτερος(Λορντ Κλάιντ) έδειξε πολύ βελτιωμένος και η σύνθεση της διαδρομής μάλλον θα τον ευνοήσει και σήμερα και ο τρίτος(Κη Σοσάιτυ) είναι ο σταθερότερος όλων. Δεν λείπει από την άφιξη εδώ και καιρό και μπορεί να το πράξει και σήμερα. Την μεγάλη έκπληξη μπορεί να κάνει ο ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ(7) που όταν αποφασίσει να νικήσει θα… σβήσουν τα φώτα. Το πότε μάλλον δεν το ξέρει ούτε αυτός. Από τους υπόλοιπους ο ΚΕΪΠ ΡΑΘ(4) κινείται στην μετριότητα στις τρεις έως τώρα συμμετοχές του, ο ΧΑΝΤΥ ΤΣΑΤ(5) είναι σε φόρμα, αλλά δεν μπορείς να του έχεις και εμπιστοσύνη. Πάντως για Τρικάτ ή Τετραπλό είναι ότι πρέπει. Τέλος ο ΓΚΡΕΪΤ ΚΡΕΣΤΕΝΤ(6) είναι πιο πίσω. ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (πατήστε εδώ)

Η δέκατη όγδοη(κωδ.06) ιπποδρομία έχει ένα φαβορί που δεν είναι όπως άλλες φορές και έναν ισχυρό αντίπαλο που μπορεί να τον αμφισβητήσει. Ο ΣΑΧ ΣΕΧΡΑΓΙΑΡ(1) προέρχεται από σερί νικών, είναι αήττητος μέσα στο 2016, όμως πλέον έχουν ανέβει τα βάρη του και η σημερινή απόσταση(1575) δεν είναι και το φόρτε του. Έχει νικήσει σε παρόμοια απόσταση στο παρελθόν, αλλά σήμερα οι συνθήκες δεν είναι ίδιες. Δεν θα έχει τον Δημητσάνη στη σέλα του, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το πρώτο φαβορί. Ο ΣΟΤΓΚΑΝ ΣΤΑΡΤ(2) επιστρέφει από ρεπό και επαρκές «φρεσκάρισμα». Είναι ίππος “σκληρός” που στην αρχή του χρόνου διακρινόταν και με νίκες, σε κάθε απόσταση και κλασικές κούρσες και βέβαια αν βγει απόλυτα έτοιμος είναι ικανός και για τη νίκη. Συνήθως η προπονήτρια του “βγάζει” έτοιμους τους ίππους της από ρεπό. Στα χαμηλά του βάρη θα στηριχτεί ο ΒΑΝΒΙΤΕΛΛΙ(7) και αν βγει καλά από την αφετηρία μπορεί να τρέξει άκρως πρωταγωνιστικά. Πάει στις μεγάλες αποστάσεις, όπως και ο φορμαρισμένος ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(5).Τέλος ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ(4) αν συνεννοηθεί με τον αναβάτη του και δεν παρασυρθεί σε γρήγορη διαδρομή μπορεί να διακριθεί, όχι στο να νικήσει, ο ΛΟΡΝΤ ΝΑΝΤΙ(6) άλλαξε προπόνηση, είναι ίππος αποστάσεων, αλλά και ίππος “δειλός” όπως έχει δείξει στο παρελθόν. Μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια την μπορεί, όπως και ο ΓΚΑΜΠΥ(2),αυτός πιο δύσκολα αφού το τελευταίο διάστημα διάγει μέτριο αγωνιστικό βίο. ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (πατήστε εδώ)

Τέλος στην δέκατη ένατη(κωδ.07) ιπποδρομία είναι η καλύτερη ποιοτικά της ημέρας. Εδώ το γεγονός είναι η επιστροφή του  ΣΟΟΥ ΜΗ ΔΕΝ ΛΑΪΝ(6) στην ενεργό δράση και μετά από μακρά απουσία. Έχει να τρέξει από πέρσι όμως είναι ίππος υψηλής ποιότητος, από τους καλύτερους στο Μαρκόπουλο και στις προπονήσεις έδειξε καλή διαγωγή. Θεωρούμε ότι αν βγει στο 80% ετοιμότητας θα πρωταγωνιστήσει και σε απόσταση(1800 μέτρα) που είναι απόλυτα της αρεσκείας του. Ο ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(4) έρχεται από νίκη και τα χαμηλά του βάρη θα είναι μεγάλο συν σε σχέση με τους άλλους σπρίντερ της κούρσας, αλλά και στο τελικό στάδιο της διαδρομής εκεί που όλα θα αρχίσουν να μετράνε. «Φρεσκαρίστηκε» και επιστρέφει ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΑΡΤ(5) που αυτή η χρονιά είναι η καλύτερη της ζωης του. Ο ΑΛ ΜΠΑΑΧΙ(3) θα στηριχτεί στα χαμηλά του βάρη, ο ΤΣΟΛΛΙΜΑ(2) από την προηγούμενη κούρσα του έδειξε ότι άρχισε να μπαίνει σε περίοδο φόρμας, ο ΓΚΡΗΛΥ ΧΑΟΥΖ(1) «χαρίζει»  πολλά κιλά σε ικανότατους αντιπάλους, όμως αν καταφέρει να οδηγήσει ανενόχλητος, τότε έχει την ποιότητα να πρωταγωνιστήσει και τέλος ο ΜΟΛΟΤΩΦ(7) έχει χαμηλά βάρη, αλλά συναγωνίζεται θα “θηρία”. Πάντως επειδή είναι ιδιαίτερα “σκληρός” ίππος μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια, Τρικάστ και Τετραπλό μπορεί να την καταλάβει .ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (πατήστε εδώ)

ΣΚΟΡ 3 (01-02-03): 7-3-2/2-1-3-5/1-6
ΣΤΗΛΕΣ: 24
ΚΟΣΤΟΣ: 12 ευρώ

ΣΚΟΡ 6 (02-03-04-05-06-07): 2-1-3-5/1-6/4-1-6/3-1-2/1-2/6-4-5
ΣΤΗΛΕΣ: 432
ΚΟΣΤΟΣ: 216 ευρώ

ΣΚΟΡ 4 (03-04-05-06): 1-6-3-2/4-1-6-3/3-1-2-7/1-2-7-5
ΣΤΗΛΕΣ: 256
ΚΟΣΤΟΣ: 128

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα