Ανακοίνωση της Ένωσης Προπονητών μετά από συνάντηση με Ιωάννη Μυτιληναίο και Σπύρο Φωκά

Κοινοποίηση:

Μετά την ανακοίνωση της 13/10/2017 όπου η ΕΠΔΙ (Ένωση Προπονητών Δρομώνων Ίππων ) εξέφρασε τον προβληματισμό της και τους φόβους της για την ανάπτυξη των ιπποδρομιών, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το  μέλος του Δ.Σ της Φ.Ε.Ε , κ. Ι.  Μυτιληναίο στην οποία παρευρέθηκε- με παρέμβαση του ιδίου- ο  Α’ Αντιπρόεδρος των Ιπποδρομιών Α.Ε., κ.  Σ. Φωκάς.

Ο κ. Φωκάς απάντησε σε όλα τα ερωτήματα τόσο της ΕΠΔΙ όσο και του κ. Μυτιληναίου και η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. Τα ερωτήματα αφορούσαν  τα κίνητρα των Ιπποδρομιών Α. Ε που θα οδηγήσουν στην εξομάλυνση των προβλημάτων αλλά και στις επενδύσεις που είναι αναγκαίες να πραγματοποιηθούν από τους ιδιοκτήτες στις επερχόμενες δημοπρασίες.
Τα κίνητρα που συζητήθηκαν είναι τα εξής:

Α) Προσπάθεια προβολής των ιπποδρομιών από συνδρομητικό κανάλι.

Β) Συμφωνία στοιχηματισμού των Ελληνικών ιπποδρομιών στην Κύπρο και το αντίστροφο.

Γ) Δημιουργία χώρου στον 4ο όροφο που θα αποτελέσει πόλο έλξης τόσο για τους φιλίππους όσο και για τους ιδιοκτήτες και  τους επαγγελματίες.

Δ)Η ανάθεση δημιουργίας Rating system σε έναν παγκοσμίου φήμης handicapper,  θα δώσει ευκαιρία σε όλα τα άλογα να διεκδικήσουν νίκες.

Ε) Καινούριες μηχανές στοιχηματισμού που θα τοποθετηθούν σε πρακτορεία στην προσπάθεια απλοποίησης του τρόπου παιχνιδιού,  αλλά και κατανόησής του από καινούριους παίκτες.

Η προσπάθεια και η αγωνία τόσο του κ. Μυτιληναίου όσο και του κ. Φωκά, αλλά και η σύμπνοια που διαπιστώθηκε σε όλα σχεδόν τα θέματα, έδωσε την εντύπωση στην ΕΠΔΙ ότι με την κοινή προσπάθεια όλων των φορέων, οι Ελληνικές ιπποδρομίες μπορούν να αναπτυχθούν.

Με εκτίμηση

ΕΠΔΙ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα