Σκέψεις και στοιχηματικές προτάσεις για Fairview

Κοινοποίηση:

Στην 1η ιπποδρομία (κωδ 012) δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην νικήσει η ASHWAL(4). Θεωρητικά, έχω να φοβάμαι μη τυχόν και εξελιχθεί ραγδαία η OKLAHOMA SKY(7) που είχε καλό ντεμπούτο. Όμως έχει κακό σταρτ και επίσης έχει επάνω στη σέλα τον Tηκ Γκουλντ (θα μπορούσε να χει και καλύτερον-για να το πω ευγενικά). Χτίζω λοιπόν Τετραπλό με την Ashwal στάνταρ στην 1η θέση και αναλόγως πόσα άλογα αντέχει το πορτοφόλι μου να βάλω πίσω της.

Στην 3η ιπποδρομία (κωδ 016) πιστεύω να νικήσει η INTISARA(11). Υποτίθεται πως πρέπει να “φοβάμαι” το FOREST LAWN(9), αλλά τώρα 4ετής, μέδεν, απέναντι σε νεότερες και με 452 μέρες αποχή στην πλάτη…κάτι δεν μου πάει καλά εκεί. Πάλι χτίζω Τετραπλό με Intisara για πρώτη στάνταρ.

Aυτά είναι τα δύο άλογα που σκέφτομαι πολύ θετικά. Απο κει και πέρα έχω “συμπάθειες” σχεδόν σε κάθε κούρσα αλλά είναι δύσκολες κούρσες και σίγουρα θα κυνηγήσω πιο απλά παιχνίδια και με πιο “φειδώ”.. Τις σκέψεις-υποδείξεις  για όλες τις κούρσες  μπορείτε να τις βλεπετε στον σχετικό Πίνακα Προγνωστικών που αναρτάται στην ιστοσελίδα κάθε πρωΐ (περίπου στις 8 π.μ).

 

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα