“Σίγουρο” ταμείο με συστήματα Σκορ 6 στις ελληνικές ιπποδρομίες του Σαββάτου 28 Μαΐου

Κοινοποίηση:

ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ 1η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ Ο ΙΠΠΟΣ Νο 3 ΜΙΚΡΗ ΜΑΣΑ
ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ 2η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ Ο ΙΠΠΟΣ Νο 5 ΠΕΡΣΕΑΣ
ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ 7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ Ο ΙΠΠΟΣ Νο 2 ΑΒΑΝΖΑΡΕ
ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ 7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ Ο ΙΠΠΟΣ Νο 3 ΣΕΤΑΪ
ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ 7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ Ο ΙΠΠΟΣ Νο 6 ΕΜΠΟΡΙΟΥΜ

Αν είναι να ασχοληθείτε σήμερα με τις ελληνικές ιπποδρομίες, καλά θα κάνετε. Αξίζει από κάθε πλευρά. Το πρόγραμμα διαθέτει “γερές” ιπποδρομίες από πλευράς ποιότητος αλλά και στοιχήματος αφού υπάρχει ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο ΣΚΟΡ 6. Πόσα θα παιχτούν σήμερα σε αυτό το παιχνίδι; Τα μικτά χρήματα, του περασμένου Σαββάτου και σήμερα θεωρούμε ότι θα ξεπεράσουν τα 40.000 ευρώ. Πόσο παραπάνω θα δούμε.
Οι προοπτικές να πληρώσει αυτό το παιχνίδι είναι αρκετές και κυρίως αν “σπάσουν” κάποιες δυνατές βάσεις, κάποια δυνατά δίδυμα. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή και στο τέλος θα βρείτε ένα ΣΥΣΤΗΜΑ για ΣΚΟΡ 6 που ασφαλώς και μπορείτε είτε να το… καταθέσετε αυτούσιο, είτε να κάνετε τις αλλαγές σας, τις προσθαφαιρέσεις σας.

Στην ένατη(κωδ.01) ιπποδρομία η ΤΡΟΠΙΚΑΛ ΜΙΣΤ(1) μπορεί να αποτελέσει μια καλή επιλογή πρωτίστως για το δίδυμο. Η φοράδα είναι σε φόρμα, έχει επικρατήσει όλων των σημερινών αντιπάλων της και θεωρούμε ότι η απόσταση της ταιριάζει έτσι ώστε να αγγίξει τη νίκη. Επιπρόσθετα η επιλογή του Δημήτρη Δρόσου στα υπέρ της είναι.  Από την αρχή που είδαμε την ΦΕΝ ΛΕΪΝΤΥ(5) έχουμε την εντύπωση ότι είναι για μεγάλες αποστάσεις. Τα 1400 μέτρα ίσως να της ταιριάζουν και περιμένουμε να την δούμε σαφώς καλύτερη από την τελευταία, ούτως ή άλλως βελτιωμένη συμμετοχή της. Έχει αρχίσει και… έρχεται η φοράδα του Χάρη Χαραλάμπους. Η ΣΥΝΝΕΦΙΑ(2) στην δεύτερη συμμετοχή της έτρεξε με τα… πίσω και δεν ήταν άσχημη η εμφάνισή της. Ο όμιλος δεν είναι σπουδαίος και μπορεί να ελπίζει.

Ιπποδρομία ΑΞΙΩΣΗΣ η δέκατη(κωδ.02) διαδρομή και αξιωματικά πρώτη επιλογή ο ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΠ(1). Η απόσταση είναι ιδανική και «φρεσκαρίστηκε» μετά τις συνεχόμενες συμμετοχές του, όπου σημείωσε δυο νίκες και μια φορά τερμάτισε τρίτος. Αν έχει αντίπαλο, αυτός θεωρούμε ότι είναι ο ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ(3) επίσης δυνατός και κυρίως σε ιπποδρομίες όπως αυτή. Δεν ξέρουμε γιατί δεν ανατέθηκε στον Μάριο που “πάει” στο χέρι του, αλλά και η επιλογή του Δημητσάνη μόνο άσχημη δεν μπορεί να θεωρηθεί. Κάθε άλλο. Κορυφαία επιλογή. Τρίτη τύχη δίνουμε στον ΟΡΙΕΝΤΑΛΙΣΤ ΑΡΤ(4). Αυτός ο ίππος που αισίως έφτασε 11 ετών μας έχει δείξει ότι το δυνατό… ταβάνι του είναι τα 1600 μέτρα. Μετά τους τρεις προαναφερόμενους μια θέση στο Τρικάστ μπορεί να διεκδικήσει η φορμαρισμένη ΑΝΝΥ ΓΚΟΓΚ(2) που κοντράρεται με… θηρία για τα… κυβικά της βέβαια και μόνο αν ατυχήσει καταφανώς κάποιος από τους προαναφερόμενους.

Καλύτερη κούρσα της ημέρας η ενδέκατη(κωδ.03). Δεν είναι υπερβολή ότι πέντε ίπποι είναι σε μια… ευθεία και με τις λεπτομέρειες να τους χωρίζουν. Όποιος και να νικήσει από τους παρακάτω δεν θα αποτελέσει έκπληξη, άρα ένα ΣΚΟΡ 6 που δεν θέλει να… χάσει εδώ, θα πρέπει να τους συμπεριλάβει όλους. Ο ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(6) έρχεται από δυο σερί νίκες δείχνοντας πανίσχυρος ίππος και σε συνεχή εξέλιξη Θα είχε μεγαλύτερο αβαντάζ αν εύρισκε αναβάτη στα 48 κιλά(ο Μάριος Χριστοφής τον ιππεύει με 53), αλλά δεν βρήκε . Ο ΜΠΑΜΠΟΥΡ(5) προέρχεται από δυο νίκες σε δυνατές αναμετρήσεις και ισάριθμα κύπελλα(Κύπελλο 25ης Μαρτίου το πρώτο και τρόπαιο Άνοιξης το δεύτερο) και πάντα σημειώνει αξιόλογες δοκιμές. Ο πρόσφατος νικητής ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ(2) θα έχει υπέρ του την περίφημη φόρμα που διανύει και σε βάρος του τα υψηλά του βάρη, αλλά και την όχι ιδανική απόσταση.Μην ξεχνάτε ότι το φότερ του είναι τα 1200 μέτρα, όπως δείχνουν οι έως τώρα επιτυχίες του.  Ανέβηκαν τα κιλά και στον ΧΑΟΥΖ ΚΑΠΤΑΙΝ(3), αλλά αυτός θεωρούμε ότι είναι «σκληρός» του προαναφερόμενου και είχε επικρατήσει έναντι αυτού στην σημερινή απόσταση. Τέλος  υπάρχει και ο  ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ(4) που η απόσταση είναι ιδανική και «φρεσκαρίστηκε»

Στην δωδέκατη(κωδ.04) ιπποδρομία ο πρόσφατος πρωταγωνιστής ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ(1) μπορεί να τρέξει εξίσου καλά ή και καλύτερα και να πάρει την πρώτη του νίκη. Θα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά περιμένουμε να δούμε και τον καλής γενεαλογίας ΠΑΤΡΙΟΤ ΓΚΕΪΜ(3) που δεν ήταν κακός στο ντεμπούτο του που τερμάτισε τέταρτος, αλλά δεν τρελαθήκαμε κιόλας με την απόδοσή του. Πάντως ο προπονητής του, ο Αλέκος Γιατράς, τον ξεκούρασε και τον βλέπουμε πλέον πιο ώριμο, κάτι που περιμένουμε να δούμε και πάνω στην κούρσα. Περαιτέρω βελτίωση περιμένουμε από τον ΡΙΦΑΑΛ(4) αρκεί να ξεκινήσει καλά και να μην “τρώει” την άμμο που δεν του αρέσει. Επίσης ο ολιγομελής όμιλος μπορεί να βοηθήσει και τον ΧΑΒ Ε ΘΙΝΚ(5), αλλά δεν τον έχουμε ικανό για τη νίκη.

Στην δέκατη τρίτη(κωδ.05) ιπποδρομία όλα εξαρτώνται από τον ΟΜΠΛΙΤΕΡΕΪΤ(2). Οι περισσότεροι θυμούνται ότι αυτός ο ίππος ήρθε με σχεδόν τέλειες περγαμηνές από το εξωτερικό όπου είχε σημειώσει επιτυχίες, αλλά εδώ δεν έδειξε την αξία του παρά τις δυο νίκες που σημείωσε σε τέσσερις συμμετοχές. Ίσως να αντιμετώπιζε προβλήματα, ο Παναγιώτης Θεολόγου τον υπέβαλλε σε σημαντική αποχή και επιστρέφει σήμερα. Δεν γίνεται λόγος ότι είναι ανώτερος, αρκεί να το δείξει. Μπορεί να το κάνει και χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος. Αν υπάρχει ΣΤΑΝΤΑΡ στο ΣΚΟΡ 6, είναι αυτός, αλλά με σχετικό ρίσκο λόγω της αποχής. Αν όμως δεν εμφανιστεί πανέτοιμος τότε τον πρώτο λόγο για τη νίκη την έχει ο ΣΙΛΟ(6) που έρχεται από νίκη και αρκεί να δείξει σταθερότητα στην απόδοσή του για να πρωταγωνιστήσει. Δεν θέλει τίποτα άλλο. Από εκεί και πέρα σε μια… ευθεία οι  ΝΤΑΪΑΜΟΝΤ ΚΛΕΙΤΟ(4) , ΜΑΣΤΕΡ ΠΕΡΦΕΚΤ(3), οι ομόσταυλοι δηλαδή, αλλά και ο πάντα υπολογίσιμος, κυρίως αν πάει στο κεφάλι ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΓΚΟΛΝΤ ΓΟΥΕΪ(5).

Στην δέκατη τέταρτη(κωδ.06) ιπποδρομία αποτελούν ο ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(4) «φρεσκαρίστηκε» μετά την πρώτη του νίκη, μας άρεσε και σε κάποιες “δουλειές” στην προπόνηση και είναι ίππος που μπορεί να πάει ευχάριστα και πρωταγωνιστικά τα 1575 μέτρα. Ο ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ(3) «έφαγε» την κούρσα του προ ημερών και σήμερα θα είναι πανέτοιμος και σε μια απόσταση που δεν έχει πρόβλημα. Είναι ιδιόρρυθμος, αλλά έχει και δυνατότητες, όπως έχει δείξει στο παρελθόν. Αν ατυχήσει κάποιος από τους δυο παραπάνω, τότε οι ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ(2) και ΤΑΡΑΓΚΟΝ(1) καραδοκούν να επωφεληθούν.
.
Για το τέλος και την δέκατη πέμπτη(κωδ.07) ιπποδρομία αναμένουμε ακόμη μια μάχη ανάμεσα σε ΚΑΛΑΜΙΤΥ ΤΖΕΪΝ(1) και ΡΟΝΤΑ(5) που έχουν ανοικτούς λογαριασμούς και που η σημερινή απόσταση των 1200 μέτρων δείχνει να ευνοεί μεν την πρώτη, όμως η δεύτερη έρχεται από νίκη και η φόρμα της μπορεί να παίξει ρόλο. Μην ξεχνάτε ότι στην προ τελευταία κοινή συμμετοχή τους η Καλάμιτυ Τζέιν προηγήθηκε, αλλά η Ρόντα ήταν στην… λεπτομέρεια πίσω της. Τρίτη επιλογή η ΠΑΜΠΟΛΑ(4) που κάπου θα αιφνιδιάσει και θα το κάνει σίγουρα αν ξεκινήσει κανονικά. Μεγάλη προσοχή…

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΚΟΡ 6

ΛΟΓΙΚΟ: 1-3/2-3-4-5-6/1-3/2/3-4/1-5 
ΣΤΗΛΕΣ: 80
ΚΟΣΤΟΣ 40 ευρώ

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ: 1-3/2-3-5-6/1-3-4/2-6/2-3-4/1-4-5
ΣΤΗΛΕΣ: 432
ΚΟΣΤΟΣ 216 ευρώ

ΤΟΛΜΗΡΟ: 1/2-3-5-6/1-3-4/2-3-4-6/3-4/1-4-5
ΣΤΗΛΕΣ: 288
ΚΟΣΤΟΣ 144 ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα