Αναλύσεις και υποδείξεις για την πρώτη μέρα στο Ascot

Κοινοποίηση:

To festival του Royal Ascot θα μας απασχολήσει και στοιχηματικά από σήμερα και για τις επόμενες μέρες. Εδώ θα προτείνουμε σε τι μπορείτε να στοιχηματίσετε ως προς τον νικητή και τίποτα άλλο. Για το Ganian δηλαδή.
Ενδέκατη(κωδ.021) ιπποδρομία, Queen Anne Stakes (Group 1) στις 16:30

Με αυτή την κούρσα που ξεκινάει η φιέστα και είναι μια ιπποδρομία που οι οι Γάλλοι έχουν απαιτήσεις για τη νίκη. Η ERVEDYA(12), η περσινή νικήτρια του Coronation Stakes, η φοράδα του Jean Claude Rouget με τον Soumillon μπορεί να χαρίσει στον ιδιοκτήτη της, τον Aga Khan, ακόμη μια μεγάλη νίκη μετά το φετινό Ντέρμπι στο Epsom. Ο περσινός νικητής του Breeders’ Cup Mile, οTEPIN(14), είναι μεγάλος αντίπαλος. Έχει σχεδόν τέλεια στατιστικά(9 νίκες και 2 δεύτερες θέσεις σε 11 συμμετοχές) και όχι σε τυχαίες ιπποδρομίες. Το τελευταίο διάστημα πολύ ακούγεται ο BELARDO(4) και δυο υπολογίσιμα αουτσάιντερ είναι οι AMAZING MARIA(11) και ESOTERIQUE(13).

ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ : 12-14
ΠΡΟΣΟΧΗ: 4
ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ: 11-13

Δωδέκατη(κωδ.022) ιπποδρομία, Coventry Stakes (Group 2) στις 15:05

Σε αυτή την κούρσα υπάρχει πολύ μεγάλο φαβορί. Είναι ένας… ζωγράφος ρυθμού Μπαρόκ, της Αναγέννησης, είναι η πρώτη μας επιλογή. Είναι φυσικά ο ίππος που φέρει το όνομά του και δεν είναι άλλος από τον CARAVAGGIO(2). Ο αήττητος σε δυο συμμετοχές ίππος του Aidan O’ Brien ήταν εντυπωσιακός και μάλιστα στην πιο πρόσφατη, στο Curragh, τον περασμένο μήνα έδειξε έτοιμος για μεγάλα πράγματα. Πίσω του το… χάος.

ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ : 2
ΠΡΟΣΟΧΗ: 1-13-8-18

Δέκατη τρίτη(κωδ.023) ιπποδρομία, King’s Stand Stakes (Group 1) στις 15:40.

Κούρσα σπρίντ που αποτελεί μέρος του πρωταθλήματος των σπρίντερ στην Μεγάλη Βρετανία. Ο PROFITABLE(14) σημείωσε δυο νίκες μέσα στην χρονιά, με την πλησιέστερη πριν από τρεις εβδομάδες, το τελικό τεστ για την σημερινή αναμέτρηση να στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Καλή περίπτωση αποτελεί ο DOUBLE UP(3) που προόδευσε πολύ μέσα στο 2015, ξεκουράστηκε, «έφαγε» την κούρσα του, πριν 25 μέρες και πλέον είναι πανέτοιμος. Ο WAADY(18) είναι ένας δυνατός σπρίντερ του John Gosden και θα έχει τον Dettori στη σέλα και η MECCA’S ANGEL(20) είναι μια πανίσχυρη σπρίντερ που επέστρεψε πολύ δυνατή όπως έδειξε πριν 24 μέρες στο Haydock όπου πρωταγωνίστησε τερματίζοντας δεύτερη.

ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ: 14
ΠΡΟΣΟΧΗ: 1-18-20

Δέκατη τέταρτη(κωδ.024) ιπποδρομία, St James’s Palace Stakes (Group 1) στις 16:20

Το δίδυμο AWTAAD(1) και THE GURKHA(7) είναι πανίσχυρο. Ο πρώτος έρχεται από μεγάλη νίκη στις 21 Μαίου στις 2000 ιρλανδικές γκινέες και μάλιστα εκείνη την ημέρα μπροστά από τον Galileo Gold που και σήμερα είναι αντίπαλός του. Ο δεύτερος(The Gurkha) του προπονητή Aidan O’ Brien, νίκησε δια περιπάτου στο Poule D’Essai Poulains, στις 15 Μαίου, στην Deauville και φιλοδοξεί σήμερα να φτάσει σε μια ακόμη επιτυχία. Ο GALILEO GOLD(6) είναι ο νικητής στις 2000 αγγλικές γκινέες στο Newmarket και θα είναι σίγουρα ένας τεράστιος αντίπαλος και η τρίτη επιλογή. Μόνο για την έκπληξη ο EHTIRAAS(3), αλλά και ο EMOTIONLESS(4).

ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ: 1-7
ΠΡΟΣΟΧΗ: 6
ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ: 3-4

Δέκατη πέμπτη(κωδ.025) ιπποδρομία, Ascot Stakes (Group 2) στις 17:00

H JENNIES JEWEL(12) δεν είναι μόνο μια πανίσχυρη φοράδα στις επίπεδες ιπποδρομίες, αλλά και και πολύ… έξυπνη σε κούρσες ,με εμπόδια, όπως λένε οι “ειδικοί” και οι οποίοι μιλάνε για μεγάλη πορεία στα εμπόδια. Ούτως ή άλλως εδώ θα είναι το φαβορί και θα έχει κυριότερο αντίπαλο τον SILVER CONCORDE(3) που ειδικεύεται σε κούρσες bumpers προπαρασκευαστικές για εμπόδια δηλαδή. Πιο πίσω οι  WOLFCATCHER(20), MIRSAALE(6) και ο PIQUE SOUS(4).

ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ: 12-3
ΠΡΟΣΟΧΗ: 10-6-4

Δέκατη έκτη(κωδ.026) ιπποδρομία, Windsor Castle Stakes (Listed) στις 17:35

Στην πιο δύσκολη κούρσα της ημέρας οι επιλογές είναι αρκετές, αλλά αρκετοί είναι και οι υποψήφιοι για τη νίκη. Δείχνουν μια σχετική υπεροχή οι ARDAD(2), KANANEE(13) , TOMILY(20) και BIG CITY DREAMIN(22), αλλά δεν θα πρέπει να αφήσετε έξω από τα στοιχήματά σας τον MISTER TRADES(15).

ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ: 2-13-20-15
ΠΡΟΣΟΧΗ: 22

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα