Αντίστροφη μέτρηση για τη δημοπρασία 23 καθαρόαιμων ίππων στο Μαρκόπουλο

Κοινοποίηση:

Ιδιαίτερα δυναμικά ξεκινά την αγωνιστική σεζόν η Ιπποδρομίες ΑΕ του Ομίλου ΟΠΑΠ και προχωρά με νέα δεύτερη δημοπρασία 23 καθαρόαιμων αλόγων την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016 στις 19:00.

Όπως και στην επιτυχημένη δημοπρασία του Δεκεμβρίου 2015, έτσι και τώρα, η εταιρεία με στόχο την αύξηση του ιππικού πληθυσμού και την αναζωογόνηση του ανταγωνισμού στις κούρσες, απέκτησε από το εξωτερικό τους καθαρόαιμους ίππους τους οποίους θα διαθέσει με δημοπρασία στο Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο στο Μαρκόπουλο.

Έτοιμοι για τη μεγάλη ώρα των προσφορών στη δημοπρασία

Τις τελευταίες ημέρες οι εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο είναι πόλος έλξης για δεκάδες παλαιούς αλλά και νέους υποψήφιους ιδιοκτήτες, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα άλογο ιπποδρομιών. Με τις σημειώσεις ανά χείρας και το πλούσιο πληροφοριακό υλικό που τους έδωσε η Ιπποδρομίες ΑΕ, πολλοί δεν έχασαν στην κυριολεξία ούτε λεπτό και επισκέφθηκαν το προηγούμενο Σάββατο τις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο, ώστε να δουν από κοντά την παρουσίαση των καθαρόαιμων και να προετοιμασθούν για τη μεγάλη ημέρα της δημοπρασίας. Βέβαια, έχουν ευκαιρία να τα δουν από κοντά για δεύτερη φορά το ερχόμενο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου σε αντίστοιχη ειδική παρουσίαση στις 10:30 το πρωί στους ανατολικούς στάβλους Α37 & Α38. Η εταιρεία καλεί ακόμη μία φορά τους υποψήφιους αγοραστές να έρθουν αυτό το Σάββατο στο Μαρκόπουλο και να ενημερωθούν για τον καθένα από τους νεαρούς ίππους που πρόκειται να δημοπρατηθούν.

 

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα