Ανώτερος δείχνει ο Λάκναου, τον πρώτο λόγο οι Κόστα και Χίαργουορντ Δε Γουέικ και συστήματα για το Τζακ Ποτ στο Σκορ 6

Κοινοποίηση:

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το σημερινό πρόγραμμα των ελληνικών ιπποδρομιών και κυρίως στο στοιχηματικό του κομμάτι όπου υπάρχει το Τζακ Ποτ στο ΣΚΟΡ 6. Ο συνολικός τζίρος αναμένουμε ίσως και να ξεπεράσει τα 60.000 ευρώ, αλλά η πρόβλεψη δεν είναι εύκολη. Καθόλου εύκολη. Φαβορί “φαίνονται”, αλλά θα περάσουν. Οι τελευταίες συναντήσεις “¨λένε” ότι τα αουτσάιντερ περιμένουν στην… γωνία και σήμερα μπορούν να “χτυπήσουν” εκ νέου.
Πάμε να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε τις επτά ιπποδρομίες και στο τέλος και όπως πάντα, έχουμε και δυο προτάσεις για το Σκορ 6.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3:01-02-03


285 Στην πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, η φοράδα της φόρμας είναι η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(1). Το τελευταίο καιρό είναι συνεχώς στην άφιξη είτε της ταιριάζει η απόσταση, είτε όχι. Πριν δυο συμμετοχές είχε τερματίσει λίγο πίσω από την Τρανκούιλ Τάιμ που αν έτρεχε εδώ θα είχε ξεκάθαρα την πρώτη τύχη. Θεωρούμε ότι χωρίς ατυχίες και με καλή εκκίνηση μπορεί να φτάσει και στη νίκη. Σαφώς πιο έτοιμη θα είναι σήμερα η ΓΟΥΑΪΛΝΤ ΜΠΛΟΥΜ(4) και στο δεύτερο από ρεπό τρέξιμό της και θα ενισχυθεί και από την ανάβαση του Δημητσάνη. Βελτιωμένη έδειξε στις προπονήσεις η ΙΝΤΥ ΜΙΟΥΖΙΚ(2) και πρέπει να αρχίσει να υπολογίζεται και σε απόσταση που μάλλον θα της ταιριάξει και σε σχέση με την τελευταία συμμετοχή της στα 1000 μέτρα, προ σαρανταημέρου περίπου. Από τις υπόλοιπες η ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(3) έτρεξε δυνατά στην πρόσφατη συμμετοχή της σε μικρότερη απόσταση, αλλά προβληματίζει γιατί δεν είναι σταθερή φοράδα. Τέλος η ΠΕΤΙΚΟΟΥΤΙΝΤ ΠΑΪΡΑΤ(7) έτρεξε πολύ μέτρια στην τελευταία της συμμετοχή και μας προβληματίζει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(1) – ΓΟΥΑΪΛΝΤ ΜΠΛΟΥΜ(4) – ΙΝΤΥ ΜΙΟΥΖΙΚ(2) – ΠΕΤΙΚΟΟΥΤΙΝΤ ΠΑΪΡΑΤ(7)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6:02-03-04-05-06-07

286 Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, υπάρχει μεγάλο φαβορί και πολύς κόσμος θα τον βάλει στάνταρ στο Σκορ 6. Είναι ο “πολύς” ΛΑΚΝΑΟΥ(3) που είναι ακριβοαγορασμένος και που στο ντεμπούτο του στην Ελλάδα ηττήθηκε… εύκολα από τον Όπενινγκ Τάιμ, έναν ίππο που πραγματοποιούσε ντεμπούτο. Σίγουρα πρέπει να του έλλειπε δουλειά. Ήταν ανέτοιμος, αλλά δεν έδειξε και όσα περίμενε ο περισσότερος κόσμος. Ίσως να μην… τρελαίνεται και για την άμμο του Μαρκόπουλου. Όπως και να είναι ηττήθηκε. Σήμερα λοιπόν εμφανίζεται καλύτερα προετοιμασμένος, θα είναι το τεράστιο φαβορί της ημέρας και ή τον βάζετε στάνταρ κι αν χάσετε, χάσατε, είτε τον “σπάτε” και ανεβάζετε τις στήλες τουλάχιστον τρεις φορές. Γιατί πίσω του υπάρχουν δυο ίπποι. Ο ΜΟΜΟΥΡ(4) που επανέρχεται από αποχή και ο οποίος έτρεξε διακριτικά στο Ντέρμπι τερματίζοντας τρίτος, αλλά στην επόμενη συμμετοχή του και ως μεγάλο φαβορί χάθηκε και η διάγνωση ήταν βλέννες στην τραχεία. Ο τρίτος είναι ο ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ(7) που τερματίζει δεύτερος στις τελευταίες έξι εμφανίσεις του και βέβαια έχει καρπωθεί έπαθλο παραπάνω και από το να νικούσε. Μόνο με δεύτερες θέσεις. Και σήμερα “πέφτει” σε ανώτερο, αλλά αν αυτός ο “ανώτερος” δεν δείξει την αξία του, τότε έχει τα φόντα για να σπάσει τα εκάρ. Τέταρτη επιλογή ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(6) που είναι σαφώς στάσιμος, αλλά τρέχει σε απόσταση που του πηγαίνει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΛΑΚΝΑΟΥ(3) – ΜΟΜΟΥΡ(4) – ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ(7) – ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(6)

287 Στην τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, η πρόβλεψη δεν είναι εύκολη και γίνεται δυσκολότερη από την ύπαρξη δυο πρωτοεμφανιζόμενων. Ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ(4) είναι ο ίππος με την καλύτερη επίδοση στην απόσταση και που έχει το προφίλ για να πρωταγωνιστήσει σήμερα. Ο ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ(2) έχει δείξει βελτίωση στις δυο τελευταίες εμφανίσεις του και πιστεύουμε ότι μπορεί να ανέβει κι άλλο σήμερα. Μάλιστα ο σημερινός όμιλος δεν έχει κατ’ εξοχήν σπρίντερ και μπορεί αμέσως να πλασαριστεί με τους πρώτους. Πιο πίσω ο ΡΟΥΪΝ(3) που εξελίσσεται αργά, αλλά σταθερά και σήμερα μπορεί και να εμφανιστεί στην άφιξη, συνυπολογίζοντας και τον μέτριο όμιλο. Ο πρωτοεμφανιζόμενος ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ(6) δεν έχει εντυπωσιάσει στις προπονήσεις, διαθέτει καλή γενεαλογία και θα έχει σε βάρος του και την απειρία του. Πάντως δείχνει γρήγορος κι αν πάει μπροστά μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερος από τις προπονήσεις. Ο διετής ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ(7) δοκιμάζεται κατευθείαν στα 1400 μέτρα και μάλιστα χωρίς να μας έχει δείξει και κάτι το εντυπωσιακό στις προπονήσεις. Αλλά δεν αποκλείεται να διακριθεί ελέω του μέτριου ομίλου. Βελτιωμένο περιμένουμε και τον ΜΙΟΥΖΑΧΕΡ(1) που είχε πολλές ατυχίες στην τελευταία του συμμετοχή και δεν μας έδειξε τίποτα, αλλά είναι και γεγονός ότι δεν εντυπωσιάζει και στις δοκιμές. Τέλος ο ΤΣΑΡΛΥ ΜΠΙΑΡ ΠΑΝΤ(5) θεωρούμε ότι θα έχει πολύ δύσκολο έργο σχεδόν με όλους τους αντιπάλους του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΑΟΥΑΛΗΦ(4) –  ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ(2) – ΡΟΥΪΝ(3) – ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ(6)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4:04-05-06-07

288 Στην τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, δυο ξεχωρίζουν, δυο έπονται και οι υπόλοιποι ελπίζουν για μια τιμητική θέση. Ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(4) νίκησε, προ μηνός περίπου, τον ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ(3) και στην φόρμα που διατηρείται μπορεί να το ξανακάνει. Οι δοκιμές που πραγματοποιεί είναι εξαιρετικές και συνεχόμενες και μάλιστα δείχνει ότι είναι ίππος “σκληρός” που “σηκώνει” προπόνηση. Δεν έχει πρόβλημα να ακολουθήσει τους σπρίντερ και στην ευθεία να υπερισχύσει. Ο δεύτερος επιστρέφει μετά από χωλότητα που οι γιατροί της Φιλίππου Ενώσεως διέγνωσαν ότι στις 20 ημέρες ιάθηκε. Όπως πάντα ήταν δυνατός στις προπονήσεις και περιμένουμε να τον δούμε και στην κούρσα. Το έτερο δίδυμο της κούρσας εμπεριέχει τον επανερχόμενο από ρινορραγία και 4 1/2 μήνες ρεπό ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ(1) που στις δοκιμές του πήγε πολύ δυνατά, που ίσως να έχει το προνόμιο να οδηγήσει και που είναι ίππος που την καρριέρα του την έκανε… χειμώνα. Εμπεριέχει και τον ΤΖΙΑΡΙΝΟ(7) που προ μηνός πήγε “ανοιχτά” με τον Μέσμερισμ, τον άφησε πίσω, αλλά υποτάχθηκε στο φίνις του Γιουτόκιντουμη, όπως θα δείτε στην κούρσα αναφοράς. Υπέρ του έχει την φόρμα και τα χαμηλά βάρη, στα κατά του η απόσταση που δεν του πολυαρέσει. Από τους υπόλοιπους μειονεκτεί η ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(5) και οι άλλοι δυο, ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(2) και ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ(6) ελπίζουν σε μια θέση σε Τρικάστ ή Τετραπλό, αν ατυχήσει κάποιος από την πρώτη τετράδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(4) – ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ(3) – ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΝΤ(1) – ΤΖΙΡΙΝΟ(7)

289 Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, πολλοί ελπίζουν στη νίκη, αλλά κι αυτοί που δείχνουν ότι μειονεκτούν κάπως, δεν μπορούν να “σβήσουν” από τα πολύπλοκα παιχνίδια. Ξεκινάμε με τον ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(6) που ξεκουράστηκε ένα μήνα, έδειξε ευδιαθεσία στις προπονήσεις και που άμα καταφέρει από το εξωτερικό σταρτ να βρεθεί αμέσως με τους πρώτους, τότε θα είναι ο κυριότερος διεκδικητής της νίκης. Μάλιστα μπορεί να ευνοηθεί και από τον ρυθμό της κούρσας που αναμένεται να είναι γρήγορος. Ίσως και πολύ γρήγορος. Αυτό το “άνοιγμα” του ρυθμού μπορεί να φέρει στην άφιξη τόσο τον πάντα αξιόπιστο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟ(3) που θα ακολουθήσει σε επίκαιρη θέση, όσο και τον επανερχόμενο από αποχή, αλλά με δυνατές δοκιμές στο ενεργητικό του, ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ(2). Από τους γρήγορους σαφώς τύχη έχει ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(4) που τρέχει διαρκώς και διακρίνεται σε κάθε απόσταση και μάλιστα και σε καλύτερους ομίλους του σημερινού. Γρήγορος είναι και ο ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(7) που ξεκουράστηκε μετά τις δυο κολλητές νίκες του, θα προσπαθήσει να πάει μπροστά, αλλά δεν θεωρούμε ότι είναι τόσο “ψημένος” για να διεκδικήσει τη νίκη. Ο ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ(1) έρχεται από νίκη, αλλά πλέον “χαρίζει” αρκετά κιλά σε πολλούς αντιπάλους του. Πάντως και επειδή είναι “σκληρός” ίππος δεν στερείται πιθανοτήτων διάκρισης. Πιο πίσω οι υπόλοιποι που ελπίζουν μόνο σε μια θέση στο Τετραπλό.

ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(6) – ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ(3) – ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(4) – ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ(2)

290 Στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα, υπάρχει ένα φαβορί που έρχεται με… δύναμη και από την πρόσφατη νίκη του, αλλά που αν ατυχήσει, τότε υπάρχει… υπάρχει συνωστισμός στο ποιος θα πάρει τη νίκη. Φαβορί ο ΚΟΣΤΑ98) που νίκησε κυριολεκτικά… κάντερ στην πρόσφατη συμμετοχή του στα 1400 μέτρα και που έδειξε με την όλη του εμφάνιση ότι όσο θα μεγαλώνει η απόσταση, θα είναι και καλύτερος. Ο ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(5) είναι σε μεγάλη φόρμα, μπορεί να ηττήθηκε προ ημερών, σε μικρότερη απόσταση, όμως για ακόμη μια φορά έδειξε ίππος με μεγάλες δυνατότητες και σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα κάνει αυτό που του αρέσει. Ποιο; Να πηγαίνει με παρέα στην κούρσα. Του αρέσει ο συναγωνισμός και αυτός μπορεί να τον φέρει στην άφιξη πρωταγωνιστή. Ο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(3) θα εμφανιστεί πανέτοιμος σήμερα και βέβαια αν ανοίξει λίγο ο ρυθμός, τότε στην ευθεία μπορεί να τους προλάβει όλους. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Όπως προσοχή θέλει και ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(4) που δεν δείχνει να είναι στην κορυφαία του φόρμα, αλλά είναι εγνωσμένης αποδοτικότητας στην σημερινή απόσταση. Δεν αγνοείται ο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ(7) που έρχεται από εντυπωσιακή νίκη σε μεγαλύτερη(1800 μ.) απόσταση και κυρίως στον χρόνο που σημείωσε. Ξεκουράστηκε δυο μήνες και έδειξε ευδιάθετος. Σαφώς δεν μπορεί να αγνοηθεί και ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(6) που μετά από τέσσερις σερί νίκες, απέτυχε στην πέμπτη, κυρίως γιατί δεν τον ήξερε ο αναβάτης του. Πάντως σήμερα αυτός ο ίππος έχει ένα ντεζαβαντάζ και είναι το εσωτερικό σταρτ. Μέχρι τώρα τον έχουμε δει να τρέχει από το εξωτερικό σταρτ και ξεμπλοκάριστος. Σήμερα είναι ένα ερωτηματικό η συμπεριφορά του και πως θα αντιδράσει αν μείνει πίσω. Ο ΣΑΓΙΕΜ(1) απέτυχε παταγωδώς στο ντεμπούτο του που δεν ξεκίνησε καλά, “έφαγε” άμμο που δεν του άρεσε και δυσφόρησε. Ήταν και ανέτοιμος. Σήμερα είναι σαφώς πιο έτοιμος και με καλή εκκίνηση μπορεί να πάει ακόμη και στο κεφάλι και βέβαια έχει το προφίλ για να τρέξει έως και πρωταγωνιστικά. Δύσκολα τα πράγματα για τον φορμαρισμένο μεν, αλλά επιβαρυμένο και από κούρσες, αλλά και από κιλά, ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(2) και τέλος ο ΑΤΤΙΛΑΣ(9) θα προσπαθήσει να πάει μπροστά και με τα χαμηλά του βάρη, αλλά θα έχει πολλούς πίσω του και κοντά του, με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν το έργο του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΟΣΤΑ(8) – ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(5) – ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(3) – ΣΑΓΙΕΜ(1)


291 Στην έβδομη (κωδ.07) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα, βάση της κούρσας αποτελεί ο “γκινιόζος” ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(1). Συνεχώς πρωταγωνιστεί και τις περισσότερες φορές στις τελευταίες του συμμετοχές τερματίζει δεύτερος. “Ψάχνει” την διαφεύγουσα νίκη του και θα το κάνει και σήμερα και σε όμιλο που δείχνει πιο βατός από άλλες φορές. Ωραία στοιχεία είδαμε από τον ΡΑΜΠΕΡΣ(2) στην δεύτερη συμμετοχή του που στα 1200 μέτρα τερμάτισε δεύτερος με φίνις διαρκείας. Με την όλη του εμφάνιση έδειξε ότι η σημερινή απόσταση δεν θα τον επηρεάσει. Κάθε άλλο μάλιστα. Ο ΖΗΤΗΣ(7) αν καταφέρει να πάει στο κεφάλι, κάτι εξαιρετικά πιθανό, τότε μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Θυμηθείτε παρακάτω στην κούρσα αναφοράς τι έκανε στην τελευταία συμμετοχή του στην απόσταση που έτρεχε αρκετά έξω, έχοντας εσωτερικά του το νικητή Εσχάαν. Αρχίζει να βελτιώνεται ο ΠΑΤΡΙΟΤ ΓΚΕΪΜ(5) και δεν πρέπει να τον αποκλείσετε από τα στοιχήματά σας και κυρίως από τα πολύπλοκα στοιχήματα. Οι ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(3) και ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(8) έχουν από τις πιο ενδεικτικές επιδόσεις στην απόσταση, αλλά σίγουρα δεν είναι στην κατάσταση που ήταν όταν τις σημειώσαν. Πάντως ο πρώτος “κουνήθηκε” στις προπονήσεις κι αν δεν δυσφορήσει από την άμμο, κάτι που έχει κάνει αρκετές φορές, τότε μπορεί να τρέξει δυνατά. Ο πρόσφατος νικητής ΣΕΦΕΡΝΤΣ ΜΠΟΥΣ(4) δεν έχει ξανατρέξει την απόσταση, έχει ένα πρόβλημα με το αναπνευστικό του, που μάλλον είναι σε ύφεση, όπως έδειξε στη νίκη του, και δεν αγνοείται εντελώς. Όπως και ο ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(6) που επιστρέφει σε νέα προπόνηση και συχνά, πυκνά έχει και ένα θέμα με την εκκίνηση που καθυστερεί. Κατώτερος σαφώς ο ΛΟΡΝΤ ΑΣΛΑΝ(9).

ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (ΖΗΤΗΣ)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(1) – ΡΑΜΠΕΡΣ(2) – ΖΗΤΗΣ(7) – ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(3)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
“ΦΤΗΝΟ” ΣΥΣΤΗΜΑ: 3 / 2-3-4-6 / 3-4 / 2-3-4-6 / 8 / 1-2-3-7
ΣΤΗΛΕΣ: 128
ΚΟΣΤΟΣ: 64 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
“ΟΜΑΔΙΚΟ” ΣΥΣΤΗΜΑ: 3 / 2-3-4-6 / 1-3-4 / 2-3-4-6-7 / 3-5-8 / 1-2-3-7
ΣΤΗΛΕΣ: 720
ΚΟΣΤΟΣ: 360 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα