Ανώτερος δείχνει ο Λακνάου, τον πρώτο λόγο ο Μπαμπούρ στο κύπελλο Φιλίππου Ενώσεως και δυο συστήματα για το Τζακ Ποτ στο Σκορ 6

Κοινοποίηση:

Το κύπελλο της Φιλίππου Ενώσεως είναι η αιχμή στο αγωνιστικό πρόγραμμα, στο στοίχημα όμως το Τζακ Ποτ στο Σκορ 6 (20.700 μεταφέρθηκαν από την περασμένη Παρασκευή) είναι όλα τα… λεφτά. Πόσο μπορεί να φτάσει σήμερα αυτό το παιχνίδι; ίσως ο τζίρος του να ξεπεράσει και τα 70.000 και να μοιράσει περίπου 60.000.
Πάμε λοιπόν να αναλύσουμε, να εκτιμήσουμε τις διαδρομές και βέβαια στο τέλος θα προσπαθήσουμε και να το… πιάσουμε το Σκορ 6 με δυο συστήματα, ένα “φτηνό” και επίφοβο κι ακόμη ένα, πιο ακριβό, αλλά και πιο “καλυμμένο”.
Διαλέγετε και παίρνετε.

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06

249 Στην πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, τα πάντα θα κριθούν από την συμπεριφορά του ΛΑΚΝΑΟΥ(4). Αυτός ο ίππος έχει τρέξει 4 φορές στην Ιρλανδία και σε μεγάλες αποστάσεις, είναι ακριβοαγορασμένος και διαθέτει έξοχη γενεαλογία. Αν δείξει σχετική προσαρμοστικότητα στην κούρσα και αποδειχτεί στο 70% έτοιμος, τότε θεωρούμε ότι θα κάνει… βόλτα. Σημαντικό γι’ αυτόν το ότι δεν έχει τρέξει σε άμμο στο εξωτερικό. Ο επίσης πρωτοεμφανιζόμενος, ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ(7) επίσης δεν έχει μεγάλη εμπειρία σε αμμώδεις επιφάνειες και στο εξωτερικό μόλις μια φορά και ανεπιτυχώς έτρεξε σε All Weather στίβο. Έχει πάει ικανοποιητικά στις προπονήσεις, έχει δείξει αρχική ταχύτητα, όμως θεωρούμε ότι θα τον είχαμε πιο “σίγουρο” για να πρωταγωνιστήσει, αν έτρεχε σε μικρότερη απόσταση. Ο ΚΟΣΜΙΚ ΜΠΟ(3) έχει τρέξει δυο φορές και ικανοποιητικά στον ελληνικό ιππόδρομο. Έκτοτε πέρασαν 9 μήνες και άλλαξε δυο προπονητές. Δεν μας ενθουσίασε στις προπονήσεις κι αυτόν θα τον προτιμούσαμε σε μικρότερη απόσταση, αλλά ο μέτριος όμιλος επιτάσσει προσοχή. Ο ΕΛΑ ΤΟΝΥ ΜΟΥ(2) είχε ατυχίες στην τελευταία συμμετοχή του και η τέταρτη θέση που κατέλαβε τον αδικεί. Χωρίς ατυχίες σήμερα μπορεί να κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του στην άφιξη. Η τελευταία εμφάνιση του ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ(6) ήταν πολύ μέτρια και το μόνο που περιμένουμε απ’ αυτόν σήμερα είναι μια παρουσία, ίσως, στο τετραπλό. Ο πρωτοεμφανιζόμενος ΜΙΟΥΖΑΧΕΡ(5) έχει τρέξει δυο φορές ανεπιτυχώς στο χορτάρι στην Γαλλία και ακόμη θεωρούμε ότι δεν είναι έτοιμος και τέλος ο ΓΚΟΛΝΤ ΠΑΤΣ(1) ούτως ή άλλως είναι μέτριος και η απόσταση είναι ντεζαβαντάζ γι’ αυτόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΛΑΚΝΑΟΥ(4) – ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ(7) – ΚΟΣΜΙΚ ΜΠΟ(3) – ΕΛΑ ΤΟΝΥ ΜΟΥ(2)

250 Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα των φοράδων χωρίς νίκη θα ξεκινήσουμε με την ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(4). Η συγκεκριμένη φοράδα έδειξε άνοδο φόρμας στην τελευταία της συμμετοχή στα 1200 μέτρα, όπου τερμάτισε δεύτερη και βέβαια αν καταφέρει να πλασαριστεί με τις πρώτες, πόσο μάλλον να οδηγήσει, θεωρούμε ότι θα πρωταγωνιστήσει. Άνοδο έδειξε στις προπονήσεις η ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ(6) που στην παρθενική της συμμετοχή στο Μαρκόπουλο παρουσιάστηκε μέτρια και απογοήτευσε. Αν καταφέρει να επιδείξει την αρχική ταχύτητα που σίγουρα διαθέτει, τότε μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη. Δεν μπορεί να αγνοηθεί η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(1) που έχει μια ενδεικτική επίδοση στο παρελθόν και που τελευταία ξεκινάει καλά από την αφετηρία. Αν το κάνει και σήμερα και βρεθεί κοντά στις πρώτες, τότε στο τελευταίο κομμάτι μπορεί να διεκδικήσει και τη νίκη. Με αναλαμπές είναι η ΚΡΑΣ ΜΠΑΝΓΚ ΓΟΥΟΛΟΠ(3) και κάπου θα αιφνιδιάσει και γιατί αυτή η μέρα να μην είναι σήμερα και σε απόσταση που δείχνει η πιο κατάλληλη για τις σπρίντερ ιδιότητές της. Δεν “σβήνει” εύκολα η ΠΕΤΙΚΟΟΥΤΙΤ ΠΑΪΡΑΤ(5) που σίγουρα θα προτιμήσουμε μεγαλύτερη απόσταση, αλλά και που η φόρμα της δείχνει αμείωτη, εδώ και καιρό. Η ΙΝΤΥ ΜΙΟΥΖΙΚ(2) άλλαξε προπόνηση, έδειξε βελτίωση, ανατέθηκε και στον Δημητσάνη, όμως θεωρούμε ότι η απόσταση δεν της “πάει”. Για μια θέση στο Τετραπλό δεν είναι άσχημη η ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ(7) που ήταν… κινητική στις προπονήσεις και θεωρούμε ότι πίσω απ΄ όλες είναι η ΜΙΣ ΒΙΒΗ(8) που έως τώρα δεν έχει δείξει τίποτα το αξιοπρόσεκτο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΛΑ ΜΑΝΓΚ(4) –  ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ(6) –  ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(1) – ΚΡΑΣ ΜΠΑΝΓΚ ΓΟΥΟΛΟΠ(3)

ΣΚΟΡ 4: 03-04-05-06

251 Στην τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, ο ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(4) έχει τον πρώτο λόγο. Στην τελευταία του συμμετοχή διακρίθηκε στην τρίτη θέση, αλλά η απόσταση 1200 μέτρα έδειξε ότι ήταν μικρή. Η σημερινή δείχνει και καλύτερη, αλλά κι αυτός δείχνει πιο “λυμένος”. Με καλή εκκίνηση μπορεί ακόμη και να ακολουθήσει τον σαφώς πιο γρήγορο ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟ(7) που στην τελευταία μεταξύ τους κόντρα και σε μικρότερη απόσταση, ελαφρά προηγήθηκε. Ο τελευταίος βέβαια αναμένεται να οδηγήσει εύκολα κι βέβαια με τέτοια διαδρομή μπορεί ακόμη και να την… βγάλει. Τρίτη επιλογή ο σταθερός, φορμαρισμένος και προερχόμενος από τρεις συνεχείς τερματισμούς στην πρώτη θέση ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ(2). Λίγο πιο πίσω ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(1) που είναι σταθερός και η μεγαλύτερη σήμερα απόσταση μάλλον θα τον ευνοήσει. Ο ΡΟΥΪΝ(3) έως τώρα δείχνει να μειονεκτεί των παραπάνω και τέλος ο ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(6) ήταν μέτριος στο ντεμπούτο του και στη νεώτερη προετοιμασία του δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(4) –  ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ(7) – ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ(2)

252 Στην τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, o πρόσφατος νικητής, σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση, ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(2) παραμένει σε μεγάλη φόρμα. Είτε πάει μπροστά, είτε με ημιαναμονή θεωρούμε ότι και σήμερα μπορεί να πρωταγωνιστήσει εκ νέου. Μπορεί ο ΤΖΙΡΙΝΟ(1) να είναι ο πρεσβύτερος όλων, όμως έχει σχεδόν τέλεια στατιστικά στα 1200 μέτρα, απόσταση που είναι η προσφιλή του. Δείχνει σε μεγάλη φόρμα και ικανός να πρωταγωνιστήσει. Ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(6) “έφαγε” την κούρσα του, προ δεκαπενθημέρου και προερχόμενος από τετράμηνο ρεπό. Σίγουρα θα προτιμούσε λίγο μεγαλύτερη απόσταση, όμως με καλή εκκίνηση μπορεί να πάει ακόμη και στο κεφάλι και να πολλαπλασιάσει τις πιθανότητές του για νίκη. Αν καταφέρει και οδηγήσει ο ΝΤΑΪΒΕΡΤΙΝΤΟ(4), μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Στην τελευταία συμμετοχή του πήγε γρήγορα με επίσης σπρίντερ αντιπάλους και στην ευθεία “έκοψε” πολύ. Σήμερα μπορεί να τον δούμε πολύ βελτιωμένο. Ο ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ(5) είναι σταθερός, σε φόρμα αι διακρίνεται μόνο αν οι προαναφερόμενοι αντίπαλοί του δείχνουν πτώση φόρμας. Δύσκολο να γίνει σήμερα και απ’ όλους. Σαφώς δεν τον “σβήνουμε” και σαφώς μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια μπορεί να την καταλάβει. Ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ(3) αντιμετωπίζει προβλήματα, κυρίως αναπνευστικά και αυτό επηρεάζει την απόδοσή του. Δεν τον είδαμε να “πετάει” στις προπονήσεις κι έτσι διατηρούμε επιφυλάξεις ως προς τις πρώτες θέσεις. Ο ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ(7) δεν μας δείχνει εξέλιξη και ο όμιλος δεν είναι εύκολος. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον ΚΛΑΟΥΝ ΜΠΕΡΣΤ(8).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(2) – ΝΤΑΪΒΕΡΤΙΝΤΟ(4) – ΤΖΙΑΡΙΝΟ(1) – ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(6)

253 Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία, στα 1575 μέτρα και στο κλασικό κύπελλο ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ ο ΜΠΑΜΠΟΥΡ(4) έχει τον πρώτο λόγο κι όχι άδικα. Εδώ και καιρό γυμνάστηκε μεθοδικά γι’αυτή την κούρσα. Ο ισοζυγισμός του είναι σούπερ ευνοϊκός και με καλή ίππευση και χωρίς ατυχίες μπορεί να ακολουθήσει από κοντά τους σπρίντερ και να δείξει την δύναμή του στην ευθεία. Ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(7) για πρώτη φορά δοκιμάζεται σε τέτοιας δυναμικότητας διαδρομή. Στις μικρομεσαίες αποστάσεις έχει δείξει την δύναμή του, όμως τώρα η κούρσα έχει μεγάλες απαιτήσεις και βέβαια ο ρυθμός είναι διαφορετικός. Έχει γυμναστεί για την απόσταση, αλλά είναι γεγονός ότι τέτοιες κούρσες θέλουν εμπειρία. Σαφώς δεν αγνοείται και παρά το γεγονός ότι ο κυριότερος αντίπαλός του έχει μόλις δυο κιλά παραπάνω στον ισοζυγισμό. Ο ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(5) αν καταφέρει να οδηγήσει ή να ακολουθήσει χωρίς να πιεστεί, μπορεί να κάνει πάτα πολλά με το μεγάλο του βήμα. Ο ΜΕΝΤΩΡ(6) το τελευταίο διάστημα έχει ηρεμήσει και δεν είναι ο νευρικός ίππος του παρελθόντος. Σίγουρα θα προτιμούσε μεγαλύτερη απόσταση, αλλά και τώρα δεν μπορεί να αγνοηθεί. Ο ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ(3) θα προτιμούσε λίγο μεγαλύτερη απόσταση και με τον σημερινό αναβάτη έχει τρέξει πρωταγωνιστικά στο παρελθόν. Ο ΡΕΜΙΝΙΣ(1) εδώ και καιρό δεν είναι ο κραταιός ίππος του παρελθόντος και μάλιστα επανέρχεται στην απαιτητική κούρσα μετά από σχεδόν έντεκα μήνες αποχή. Τέλος ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΑΡΤ(2) εδώ και καιρό απέχει από τον καλό εαυτό του και η εγγραφή του έγινε για να “βοηθήσει” τον ισοζυγισμό του Μπαμπούρ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΑΜΠΟΥΡ(4) – ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(7) – ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(5)

254 Στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα, ο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪ(2) βρίσκει απόσταση που σίγουρα θα ευνοήσει τις στέγερ ιδιότητές του. Είναι εδώ και καιρό σε φόρμα, τις περισσότερες τελευταίες συμμετοχές του τερμάτισε δεύτερος και στην τελευταία του συμμετοχή σε όλη την ευθεία έτρεχε στην εξωτερική. Ο ΜΟΝΟΚΛ(6) αν καταφέρει και σήμερα να δείξει τις δυνάμεις που επέδειξε στη νίκη του, τότε θα πρέπει να υπολογιστεί σοβαρά. Ο ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ(1) έρχεται από νίκη σε μικρότερη απόσταση, έχει δείξει σαφή άνοδο φόρμας το τελευταίο διάστημα κι αν καταφέρει να πάει εύκολα μπροστά και να οδηγήσει, ίσως μπορέσει να διακριθεί παρά την άνοδο των βαρών του. Οι ομόσταυλοι ΕΣΧΑΑΝ(3) και ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(8) είναι “περίρεργοι” ίπποι που συχνά, πυκνά δεν ξεκινάνε καλά από την αφετηρία. Αν το πράξουν σήμερα μπορούν να δικριθούν, κυρίως στα πολύπλοκα παιχνίδια. Θέλει την προσοχή του ο ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(4) που στις τελευταίες συμμετοχές του τρέχει αρκετά κατώτερα της φόρμας που δείχνει στις προπονήσεις. Σε πολύ μέτρια επίπεδα κινείται ο ΠΑΤΡΙΟΤ ΓΚΕΪΜ(5) εδώ και αρκετό καιρό, κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(8) και βέβαια ο ΖΗΤΗΣ(9) με τις τελευταίες πολύ μέτριες εμφανίσεις του κατατάσσεται τελευταίος στις προτιμήσεις μας και παρά το γεγονός ότι ιππεύεται από τον Δημητσάνη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪ(2) –  ΜΟΝΟΚΛ(6) – ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(4) – ΕΣΧΑΑΝ(3)

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
“ΦΤΗΝΟ” ΣΥΣΤΗΜΑ: 4 / 1-3-4-6 / 4-7 / 1-2-4-6 / 4 / 1-2-3-4-6
ΣΤΗΛΕΣ: 160
ΚΟΣΤΟΣ: 80 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 4 / 1-2-3-4-6 / 4-7 / 1-2-3-4-6-7 / 4-7 / 1-2-3-4-6
ΣΤΗΛΕΣ: 600
ΚΟΣΤΟΣ: 300 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα