Ανώτερος ο Αρκάνο Γκολντ και ισχυροί δείχνουν οι πρωτοεμφανιζόμενοι Κινγκ Οφ Σπιν και Ραν του Χιλς

Κοινοποίηση:

Το σημερινό πρόγραμμα έχει και αγωνιστικό ενδιαφέρον, κυρίως λόγω της πρώτης κορυφαίας κούρσας της χρονιάς, του Κυπέλλου Νέου Έτους, αλλά και στοιχηματικό, αφού για να καλυφθεί, κυρίως το ΣΚΟΡ 6, χρειάζονται αρκετές στήλες. Παρακάτω θα διαβάσετε τις αναλύσεις και εκτιμήσεις μας και βέβαια στο τέλος υπάρχει και το σύστημα – μπούσουλας για το πιο δημοφιλές παιχνίδι, το Σκορ 6. Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα το σύστημα απέδωσε κάτι παραπάνω από… 2000 ευρώ και με στοιχηματική μονάδα το ένα ευρώ. 

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(3) είναι το τεράστιο φαβορί όχι μόνο της κούρσας, αλλά και της συγκέντρωσης. Προέρχεται από δυο σερί νίκες, είναι σε μεγάλη φόρμα και θεωρούμε ότι και σήμερα θα αγγίξει τρίτη σερί επιτυχία και σε έναν όμιλο που έχει σαφή ανωτερότητα. Πιο πίσω ο προερχόμενος από νίκη ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ(1) που εξασφάλισε τον Δημητσάνη και θα προσπαθήσει να την… βγάλει με επικεφαλής διαδρομή. Από εκεί και κάτω όλοι μπορούν να εμφανιστούν στην άφιξη και στο Τρικάστ. Κυρίως η ΣΝΟΟΥΓΟΥΕΪ(2) που έτρεξε καλά στην προ ημερών επάνοδό της από αποχή και σήμερα λογικά αναμένεται καλύτερη. Τέταρτη επιλογή ο ΣΙΛΟ(7) που άλλαξε προπόνηση και ιδιοκτησία, αλλά έδειξε να διατηρείται σε καλή κατάσταση. 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(3) – ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ(1) – ΣΝΟΟΥΓΟΥΕΪ(2) – ΣΙΛΟ(7)

Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα ο πρωτοεμφανιζόμενος ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(2) έρχεται με… τρεις νίκες, από την Αγγλία. Αγοράστηκε 6000 γκινέες, έχει τρέξει από 1000 έως 1400 μέτρα και τις τρεις νίκες του τις έχει σημειώσει στο χορτάρι και στα 1200 μέτρα. Πάντως έχει προβλήματα, είχε μια μικρή εγχείρηση στο λαιμό, κάτι που σημαίνει ότι αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα στο αναπνευστικό, όμως έχει ποιότητα, έχει ταχύτητα , πήγε δυνατά στις προπονήσεις και μπορεί να ξεκινήσει με νίκη την καριέρα  του στο Μαρκόπουλο. Ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ(1) «φρεσκαρίστηκε» λίγο και τον περιμένουμε δυνατό και με αναβάτη που έχει νικήσει μαζί του στο παρελθόν.
Ο ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ(3) είναι «σκληρός» για ομίλους όπως ο σημερινός και θέλει προσοχή γιατί μπορεί να διακριθεί και με ημιαναμονή και προσοχή θέλει και ο ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(6) που μετά από δυο σερί νίκες, απέτυχε στην πιο πρόσφατη συμμετοχή του, μπήκε σε ρεπό, επανέρχεται γερά προπονημένος και τρέχει σε απόσταση της αρεσκείας του.Από τους υπόλοιπους μια προσοχή για τα πολύπλοκα στοιχήματα, θέλει ο ΒΑΡΡΑΝ(5) που τρέχει σε νέα ιδιοκτησία και προπόνηση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(2) – ΜΠΑΖΟΥΛΑ(1) – ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(6) – ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ(3)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 03-04-05-06
Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία στα 1100 μέτρα, τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει η ΜΕΪ ΣΚΑΪ(1) που μετά την αποτυχημένη τελευταία συμμετοχή της στο Winter Challenge των τριετών, ξεκουράστηκε λίγο και επανέρχεται σε απόσταση που θεωρούμε ότι της ταιριάζει και όμιλο που δείχνει ότι έχει έχει σαφή ανωτερότητα. Η σπρίντερ ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ(6) έδειξε βελτίωση της αντοχής της στην τελευταία συμμετοχή της, σε μεγαλύτερη απόσταση και σήμερα στα πιο ιδανικά μέτρα, μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Τρίτη επιλογή η επανερχόμενη από μεγάλη αποχή ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ(4). Έχει να τρέξει από πέρσι τον Μάρτιο. Έχει ποιότητα, αλλά η αποχή είναι μεγάλη. Δύσκολα για τη νίκη, αλλά για τα πολύπλοκα παιχνίδια, έχει τον πρώτο λόγο. Σαφώς, τέλος, δεν αγνοείται για Τρικάστ ή Τετραπλό ή γρήγορη ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(7) που επιπρόσθετα όταν τρέχει μετά από “φρεσκάρισμα”, τρέχει συνήθως δυνατά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΕΪ ΣΚΑΪ – ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ(6) – ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(7) – ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ(4)

Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία, στο Κύπελλο Νέου Έτους και στα 1800 μέτρα, οι περισσότεροι τρέφουν ελπίδες για τη νίκη. Ο ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ(11) έτρεξε πολύ δυνατά, προ ημερών στα 1575 μέτρα και κατά την γνώμη μας έχασε άδικα τη νίκη, τερματίζοντας τρίτος. Ήταν άπειρος στην απόσταση, όμως μόλις ο αναβάτης του τον έβαλε μέσα στον όμιλο, όρμηξε για να νικήσει. Θεωρούμε ότι και η σημερινή απόσταση δεν θα τον ενοχλήσει και κατ’ εμάς έχει την πρώτη τύχη. Πολύ «σκληρός» έδειξε ο ΛΑΚΝΑΟΥ(5) με την προ ημερών δεύτερη σερί νίκη του στα 1575 μέτρα και μάλιστα με κόντρα στο κεφάλι από την αρχή. Η σημερινή απόσταση δεν θα τον ενοχλήσει. Κάθε άλλο. Μάλλον θα αποδειχτεί απόλυτα ευνοϊκή και θεωρούμε ότι θα τον δούμε πρωταγωνιστή στην άφιξη.. Ο ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ(4) νίκησε στο ελληνικό ντεμπούτο του, προ ημερών στα 1400 μέτρα, έδειξε σπουδαία στοιχεία και θεωρούμε ότι μπορεί και σήμερα να πρωταγωνιστήσει. Ο μοναδικός μας ενδοιασμός είναι η δεύτερη κολλητή κούρσα και μάλιστα σε άκρως απαιτητική διαδρομή. Ο ομόσταυλός του, ΚΟΥΪΝΤΕΟ(10) επίσης έδειξε πολύ δυνατός στο ντεμπούτο του που τερμάτισε λίγο πίσω από τον Λακνάου στα 1575 μέτρα, όπως θα δείτε και στην κούρσα αναφοράς και μάλιστα μέσα στη λάσπη. Ο ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ(2) σημείωσε δυνατές δοκιμές και σίγουρα θέλει γρήγορο ρυθμό για να πρωταγωνιστήσει ή να φτάσει ακόμη και στη νίκη με το φίνις του. Σε αντίθεση με το Ντέρμπι που αντιμετώπιζε προβλήματα, τώρα είναι στα καλύτερά του. Ο ΔΑΝΑΟΣ(1), ο δεύτερος του Ντέρμπι και νικητής πρόσφατα στο κύπελλο Ιπποπαραγωγών έχει υπέρ του την καταλληλότητα για μεγάλες αποστάσεις και στα κατά του, τα υψηλά του βάρη. Τέλος υπάρχει ο ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ(6) που δείχνει όλο και καλύτερος και προοδευμένος στις προπονήσεις και που σε καμία περίπτωση δεν αγνοείται, αφού δείχνει “σκληρός”.

ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ(11) – ΛΑΚΝΑΟΥ(5) – ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ(4) – ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ(6)

Η πέμπτη(κωδ.05) στα 1400 μέτρα απευθύνεται σε μέτριες φοράδες, κάτι που κάνει την πρόβλεψη πιο δύσκολη. Η ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ(2) αν βρει ρυθμό γρήγορα, τότε θα ηττηθεί πολύ δύσκολα. Είναι φοράδα με ποιότητα και βέβαια θέλει γρήγορο ρυθμό για να νικήσει με το φίνις της. Η ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(4) έτρεξε δυνατά κόντρα σε αρσενικούς, στις αρχές του χρόνου, διακρίθηκε τερματίζοντας τρίτη και σήμερα και μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Είναι φοράδα με ποιότητα και βέβαια αν πάει στο κεφάλι μπορεί και τη νίκη. Έπεται η ΜΠΙΓΙΟΝΤ ΔΕ ΣΗ(5) που στην τελευταία συμμετοχή της ηττήθηκε από την Γουόρμ Γουόρντς, αλλά είχε υπερισχύσει των Αρυε και Στορμκάττερ. Η ΣΤΟΡΜΚΑΤΤΕΡ(8) τρέχει με μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Τερμάτισε δεύτερη, προ δεκαπενθημέρου στα 1200 μέτρα, ίσως μπορέσει να οδηγήσει σήμερα, όμως το κυριότερο είναι ότι τρέχει συνεχώς και χωρίς… Η ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ(7), ρινορράγησε στην τελευταία συμμετοχή της και οι δοκιμές της κυμάνθηκαν σε μέτρια επίπεδα, αφού η προπόνησή της δεν ήταν στον υψηλότερο βαθμό. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την μικρότερη ηλικιακά στην κούρσα, την τριετή και πρωτοεμφανιζόμενη, ΓΚΡΕΪΣ ΔΕ ΦΛΟΡ(9) που έχει συμμετοχές στην Γαλλία, αλλά χωρίς να δείξει τίποτα. Η ΑΡΥΕ(1) σημειώνει καλές δοκιμές στις προπονήσεις, αλλά στην κούρσα χάνεται, όπως συνέβη σε όλες τις έως τώρα συμμετοχές της. Η ΟΛΙΑΝΝΑ6) “έφαγε” την κούρσα, προ δεκαπενθημέρου και επανερχόμενη από οκτάμηνο ρεπό και σήμερα μπορεί να τρέξει καλύτερα και τέλος η ΕΛΑ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ(3) δεν έχει δείξει τίποτα έως τώρα και διατηρούμε επιφυλάξεις.

ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ(2) – ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(4) – ΜΠΙΓΙΟΝΤ ΔΕ ΣΗ(5) – ΣΤΟΡΜΚΑΤΤΕΡ(8)

Τέλος, στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία ο πρωτοεμφανιζόμενος ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ(1) είναι ένας… ενδιαφέρον ίππος. Αγοράστηκε 8000 γκινέες και έρχεται με μια νίκη από την Αγγλία στα 1400 μέτρα στις 26/8/2016 στα 1400 μέτρα στο χορτάρι. Έχει τρέξει από 1400 έως 1400 μέτρα και εκτός της νίκης έχει και μια δεύτερη θέση, αλλά και δυο τερματισμούς στην τρίτη. Μάλιστα τρέχει καλά τόσο στο χορτάρι, όσο και σε All Weather επιφάνειες. Πήγε καλά στις προπονήσεις, σημείωσε δοκιμές που κρίνονται απόλυτα ενδεικτικές για τον μέτριο όμιλο που συμμετέχει και βέβαια χωρίς ατυχίες θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Καλή ποιότητα διαθέτει και ο επίσης πρωτοεμφανιζόμενος ΣΙΛΚΑ ΣΤΑΡ(6). Δεν έχει νίκη, όμως έχει τρέξει κάποιες δυνατές κούρσες στην Αγγλία, τερματίζοντας δεύτερος στα 1300 μέτρα και τρίτος στα 2300 μέτρα. Η εδώ προετοιμασία του πήγε καλά, έχει εμπειρία από μεγάλες αποστάσεις και βέβαια ο όμιλος δεν είναι σπουδαίος. Μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Αν οι δυο παραπάνω δεν πιάσουν την απόδοση που αναμένουμε, τότε ο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(2) που έρχεται από δυο σερί νίκες και δεν ενοχλείται αυτή την εποχή από τα χρόνια προβλήματά του, μπορεί να εμφανιστεί με απαιτήσεις στην άφιξη. Προσοχή θέλει και ο ΜΠΑΪ ΔΕ ΛΟ(3) που είναι ασταθής μεν, αλλά στη μέρα του είναι ικανός για όλα. Στην τελευταία του συμμετοχή απέτυχε παρουσιάζοντας χωλότητα, όμως στην συνέχεια έδειξε σημαντική βελτίωση στις προπονήσεις. Πιο πίσω ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ(4) που είναι σε μόνιμη φόρμα, τρέχει καλά σε κάθε απόσταση και κατά πάσα πιθανότητα θα πάει στο κεφάλι και ακολουθεί ο πάντα φιλότιμος ΠΕΙΡΑΙΑΣ(5). Τέλος σε καλή κατάσταση είναι ο ΑΔΩΝΙΣ(7) και δεν πρέπει να αγνοηθεί, κυρίως στο Τετραπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ(1) – ΣΙΛΚΑ ΣΤΑΡ(6) – ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(2) – ΜΠΑΪ ΔΕ ΛΟ(3)

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 3 / 1-2-3-6 / 1-6 / 2-4-5-6-10-11 / 2-4-5 / 1-2-6
ΣΤΗΛΕΣ: 432
ΚΟΣΤΟΣ: 216 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα