Ανώτερος ο Παρκούρ, πανίσχυρος ο αήττητος Ραν του Δε Χιλς και Μις Πέισανς εναντίον Τράνκουϊλ Τάιμ

Κοινοποίηση:

Δυάδες, τριάδες, εξαιρετικά ανοικτές αναμετρήσεις, αλλά και πανίσχυρα στάνταρ περιλαμβάνει η σημερινή συγκέντρωση των ελληνικών ιπποδρομιών που μπορεί να μην διαθέτει την κλασική κούρσα όμως αυτό δεν αφαιρεί τίποτα τόσο από το αγωνιστικό, όσο και κυρίως από το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ακολουθούν οι αναλύσεις και εκτιμήσεις μας και βέβαια στο τέλος υπάρχει και σύστημα – μπούσουλας για το ΣΚΟΡ 6.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3: 01-02-03
124 Στην πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία  και στα 1100 μέτρα, υπάρχει τεράστιο φαβορί. Είναι ο ΠΑΡΚΟΥΡ(1) που αγοράστηκε 17000 γκινέες, πέρσι τον Ιούλιο και που έρχεται με περγαμηνές και δυο νίκες μια δεύτερη και μια τρίτη θέση στην Αγγλία και σε All Weather επιφάνειες. Διαθέτει εξαιρετική γενεαλογία, πήγε δυνατές στις προπονήσεις και θεωρούμε ότι με καλή εκκίνηση, πάρα πολύ δύσκολα θα ηττηθεί. Ο ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(6) θα στηρίξει τις πιθανότητές του στην φόρμα του, την μικρή απόσταση και στην ανάβαση του Δημητσάνη. Πιο πίσω ο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(3) που δείχνει σε καλή κατάσταση, στις προπονήσεις και βέβαια ο ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(4) που έρχεται από νίκη. Από τους; υπόλοιπους ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ(5) είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να “χωθεί” σε Τρικάστ ή Τετραπλό και έπονται ο ΚΟΝΣΤΑΝΤ ΑΠΛΟΖ(7) και ο ΕΛΑ ΑΟΛ ΜΟΥ(2) που επιστρέφει από τραυματισμό(κάταγμα), 14 μήνες αποχή και σε απόσταση που δεν ταιριάζει στις ιδιότητές του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΑΡΚΟΥΡ(1) – ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(6) – ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(3) – ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(4)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
125 Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1575 ευρώ, εκκινεί το ΣΚΟΡ 6 και εκκινεί με ένα πολύ μεγάλο στάνταρ. Είναι ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΧΙΛΣ(4), ο νικητής του κυπέλλου της 25ης Μαρτίου, ο ίππος που παραμένει αήττητος στις τέσσερις έως τώρα συμμετοχές του και μάλιστα σε διαφορετικές αποστάσεις. Μάλιστα στο ντεμπούτο του είχε επικρατήσει στην ίδια με σήμερα απόσταση(1575 μ.) και θεωρούμε ότι, συνεκτιμώντας και τις τελευταίες δοκιμές του, και σήμερα θα παραμένει αήττητος. Πιο πίσω πιστεύουμε ότι ο φορμαρισμένος και προερχόμενος από νίκη στην απόσταση, ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(3), αλλά και ο επίσης φορμαρισμένος και ανερχόμενος, ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ(6) έχουν σχεδόν ισάξιες πιθανότητες για την δεύτερη θέση. Αν δεν είχε το ρεπό, θα βάζαμε σε αυτή την κατηγορία και τον ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(2) που είναι “σκληρός” ίππος και τρέχει καλά από αποχή και τέλος σημειώστε ότι ο ρυθμός που δεν αναμένουμε να είναι γρήγορος θα δράσει αρνητικά για τον ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ(1) που του αρέσει να γίνεται “φωτιά” μπροστά και να έρχεται δυνατά με φίνις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ  ΧΙΛΣ(4) – ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(3) – ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ(6) – ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(2)

126 Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1100 μέτρα δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, αλλά μια τετράδα που ξεχωρίζει. Οι ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ(3) και ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΕΪ(7) έτρεξαν προ εβδομάδος στο κύπελλο Ηνιόχου, σε κατά πολύ μεγαλύτερη απόσταση της σημερινής και τερμάτισαν δεύτερος και τρίτος αντίστοιχα. Αν δεν επηρεαστούν από εκείνη την κούρσα, μπορούν σήμερα να πρωταγωνιστήσουν εκ νέου. Θα έχουν αντίπαλο σαφώς τον άτυχο στην αρχή της καριέρας του, ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗ(2) που πήγε και ήρθε άπρακτος στην Γαλλία, ελέω σοβαρού τραυματισμού, έμεινε 9 1/2 μήνες εκτός ιπποδρομιών και τώρα δείχνει να επανέρχεται σε καλή κατάσταση. Αυτό δείχνει στις προπονήσεις και βέβαια πρέπει να τον δούμε και πάνω στην κούρσα. Σοβαρό του στήριγμα η πολύ καλή του γενεαλογία. Αντίπαλος επίσης αναμένουμε να είναι και ο ΤΑΝΤΑΡΑΚ(5) που στο ντεμπούτο του ρινορράγησε, έκτοτε όμως γυμνάστηκε συστηματικά και δείχνει ότι χωρίς προβλήματα σήμερα μπορεί να τρέξει πολύ δυνατά. Ο ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ(6) ξεκουράστηκε μετά την τελευταία κάπως στάσιμη συμμετοχή του και σήμερα μπορεί να τρέξει δυνατά. Τέλος ο πρωτοεμφανιζόμενος, ΑΠΗΛΙΝΓΚ(1) διαθέτει καλή γενεαλογία, όμως δεν έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης στις προπονήσεις και θεωρούμε ότι για την ώρα δεν είναι έτοιμος για τη νίκη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να εμφανιστεί λίγο πιο πίσω στην άφιξη και στα πολύπλοκα παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ(2) – ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ(3) –  ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΕΪ(7) – ΤΑΝΤΑΡΑΚ(5)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07
127 Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, εκκινεί το ΣΚΟΡ 4 και υπάρχει ένα πολύ δυνατό δίδυμο. Η αήττητη σε τρεις συμμετοχές, ΜΙΣ ΠΕΪΣΑΝΣ(3) δεν έχει τρέξει στην απόσταση, όμως δείχνει καθημερινή πρόοδο στις προπονήσεις και θεωρούμε ότι και σήμερα μπορεί να διεκδικήσει με σχεδόν άριστες πιθανότητες την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της. Βασικότερη και ίσως μοναδική της αντίπαλο παρουσιάζεται η ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(4) που αναμένεται να οδηγήσει και που κι αυτή στις προπονήσεις πήγε δυνατά. Μάλιστα αυτή ίσως να ευνοηθεί και από επικεφαλής διαδρομή. Από εκεί και κάτω σίγουρα αναμένεται πρόοδος είτε από την «σκληρή» ΤΑΣΙΟΝΙ(5), είτε και κυρίως από την ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ(7) που θεωρούμε ότι στις τελευταίες της εμφανίσεις δεν είδαμε όλες τις δυνατότητές της. Από τις υπόλοιπες θεωρούμε ότι η ΝΤΙΠΙΝΓΚΕΝΤΝΤΑΪΒΙΝΓΚ(2) είναι φοράδα που μπορεί να τρέξει δυνατά. Δεν το έχει κάνει στις τελευταίες της εμφανίσεις, όμως πιστεύουμε ότι σιγά, σιγά θα αρχίσει να μπαίνει με αξιώσεις στις κούρσες. Για σήμερα δεν αποκλείουμε μια θέση στο Τετραπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΙΣ ΠΕΪΣΑΝΣ(3) – ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(4) – ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ(7) – ΤΑΣΙΟΝΙ(5)

128 Στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, έχουμε μια εξαιρετικά ανοικτή αναμέτρηση. Η ΝΤΕΝΤΟΝ ΝΤΟΝ(5) έρχεται από νίκη σε παρόμοιο όμιλο και στην ίδια με σήμερα απόσταση, είναι σε φόρμα και μπορεί να πρωταγωνιστήσει εκ νέου και με αναβάτη έναν πολύ… γνωστό της αναβάτη. Η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(1) «ψάχνει» τη νίκη εδώ και καιρό, είναι σε φόρμα, αλλά συνεχώς τερματίζει δεύτερη. Σήμερα θέλει να «σπάσει» τη γκίνια της και παρά το δύσκολο όμιλο μπορεί να τα καταφέρει. Σε καλή κατάσταση και πάντα ικανή στο να πρωταγωνιστήσει είναι η ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ(8) που αναμένουμε στον πολυπληθή όμιλο να πάει με τις πρώτες και βέβαια δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η πρόσφατη και με ωραίο τρόπο νικήτρια, σε μικρότερη απόσταση, ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(4). Από τις υπόλοιπες η ΝΤΙΛΑΪΛΑ(6) με το εξωτερικό σταρτ μπορεί να ξεκινήσει καλά, να μείνει πίσω από τις σπρίντερ και να τρέξει πολύ δυνατά. Αυτό ισχύει και για την “ροκ” ΚΟΡΤΣΑΪΝΤΕΡ(9) που στις προπονήσεις είναι δυνατή, αλλά στις κούρσες έχει πρόβλημα με την εκκίνηση και χάνει κάθε τύχη από την αρχή. Η ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ(7) είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να τρέξει διακριτικά σε απόσταση που της αρέσει και η ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(10) είναι φοράδα που δεν εμπνέει μεν εμπιστοσύνη, αλλά έχει δυνατότητες για να τρέξει δυνατά. Πιο πίσω οι ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(2) και ΚΙΣ(3), με την τελευταία να επιστρέφει από τραυματισμό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΤΕΝΤΟΝ ΝΤΟΝ(5) – ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(1) – ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(4) –  ΝΤΙΛΑΪΛΑ(6)

129 Στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, πολλοί είναι οι μνηστήρες για τη νίκη. Ο πολύ εύκολος, πρόσφατος νικητής, και σε μικρότερη απόσταση ΧΑΜΛΥΝ ΛΑΝΤ(11) δείχνει σε εξαιρετική φόρμα, είναι σε εξέλιξη και είναι επίσης ικανός να φτάσει και σε νέα επιτυχία. Σε φόρμα ο ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ(6) που έρχεται από πρωταγωνιστική(2ος) εμφάνιση και σε δυνατό όμιλο. Ο ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ(5) στις πρώτες συμμετοχές του δεν έδειξε τα πολύ καλά στοιχεία που τον συνόδευαν από την Αγγλία, όμως  το τελευταίο διάστημα έδειξε εντελώς αλλαγμένος και προς το καλύτερο βέβαια στις προπονήσεις. Σε σημείο που πρέπει να υπολογιστεί σοβαρά σήμερα. Προσοχή θέλει ο ανερχόμενος ΝΤΑΝΣΠΟΡΤ(7) και βέβαια δεν μπορεί να αγνοηθεί και ο γρήγορος ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖΕΝΣ(8) που και στις δυο τελευταίες έως τώρα συμμετοχές του έδειξε δυνατότητες που επαρκούν για τον σημερινό όμιλο. Άνοδο αναμένουμε και από τον ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΧΑΡΜΠΟΥΡ(4) που δείχνει κι αυτός ανερχόμενος. Ο ΕΪΝΤΖΕΛ ΠΡΙΝΣ(10) επανέρχεται από 13 μήνες αποχή και από την μία και μοναδική συμμετοχή του στο Μαρκόπουλο που ήταν και νικηφόρος. Έχει προβλήματα με τα πόδια, γυμνάζεται ελαφρά και με κάντερ, αλλά είναι ίππος με ποιότητα και η απόσταση μικρή, έτσι ώστε να μην αποκλείουμε παρουσία του στα πολύπλοκα παιχνίδια. Τέλος από τους ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(2) και ΣΑΣΣΟΦΕΡΡΑΤΟ(3) προτιμάμε περισσότερο τον πρώτο που μπορεί να επωφεληθεί αν “ανοίξει” ο ρυθμός και η κούρσα γίνει γρήγορη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΑΜΛΥΝ ΛΑΝΤ(11) – ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ(5) – ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΧΑΡΜΠΟΥΡ(4) – ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ(6)

130 Τέλος, στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα υπάρχει μια πανίσχυρη τριπλέτα. Ο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(1) έτρεξε δυνατά στο ντεμπούτο του, ξεκουράστηκε αρκετά, επανέλαβε την προπόνησή του, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και βέβαια έχει και την ποιότητα στο να διεκδικήσει με πιθανότητες τη νίκη. Δυνατός ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ(4) που τρέχει σε όμιλο απόλυτα στα μέτρα του και που προέρχεται από πολύ δυνατή εμφάνιση στα 1575 μέτρα όπου οδήγησε μέχρι και σχεδόν τα μέσα της ευθείας, αλλά και κράτησε σταθερό βήμα μέχρι τέλους. Την τριπλέτα κλείνει ο ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ(8) που έδειξε πολύ βελτιωμένος, προ δεκαπενθημέρου και σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση όπου τερμάτισε δεύτερος. Από τους υπόλοιπους ο ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ(3) είχε ατυχίες στην τελευταία συμμετοχή του και σήμερα χωρίς αυτές μπορεί να τρέξει έως και πρωταγωνιστικά και ο ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(9) είναι ίππος που ναι μεν δεν του πολυαρέσει η άμμος και η απόσταση μάλλον είναι μικρή για τις ιδιότητές του, αλλά δεν αποκλείουμε να τον δούμε κάπου σε Τρικάστ, Τετραπλό. Τέλος ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(2) είναι ο γρήγορος του ομίλου, αλλά για να πρωταγωνιστήσει θα πρέπει να πάει σχετικά εύκολα στο κεφάλι, κάτι που εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται εύκολο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ(4) –  ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(1) – ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ(8) – ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ(3)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 4 / 2-3-5-7 / 3-4 / 1-4-5-6 / 5-11 / 1-4-8
ΣΤΗΛΕΣ: 192
ΚΟΣΤΟΣ: 96 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα