Ανώτερος ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ, αξίζει ο ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ και ισχυρά συστήματα σε Σκορ 4 & 6 για υψηλά κέρδη

Κοινοποίηση:

Τελευταία ελληνική συγκέντρωση σήμερα για το 2016 και τα θέματα θα τα δώσουμε απλά και περιεκτικά. Όποιος έγραψε, έγραψε. Όποιος δεν γράψει, του… χρόνου. Την άλλη εβδομάδα δηλαδή που οι ελληνικές ιπποδρομίες επιστρέφουν Σάββατο. Τι έχουμε σήμερα; Τι δεν έχουμε πρώτα. Δεν έχουμε λοιπόν μεγάλο, “‘αχαστο” φαβορί. Τέτοιο δεν υπάρχει. Τι άλλο έχουμε; Αρκετούς ίππους που τρέχουν για πρώτη φορά και… μπερδεύουν κάποιες κούρσες. Τι θα έχετε από εδώ και πέρα; Εκτός από τις αναλύσεις θα προσθέσουμε και τις εκτιμήσεις μας. Ότι θέλει να παίρνει ο καθένας. Και βέβαια εκτός από τις προτάσεις μας για ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 4&6 θα έχουμε και κάποιες σε επιμέρους κούρσες. Εκεί που μας βγαίνει δηλαδή. Εκεί που πιστεύουμε ότι αξίζει να στοιχηματίσετε κάτι παραπάνω. Οι κούρσες ξεκινάνε 15:30, πάμε να δούμε τι αξίζει να στοιχηματίσετε και σημειώστε ότι ο καιρός μόνο για ιπποδρομίες είναι. Ο στίβος δεν είναι και στα καλύτερά του, αλλά όπως μας πληροφόρησαν οι υπεύθυνοι δεν υπάρχει πρόβλημα τέλεσης των ιπποδρομιών. Μέχρι αυτή την στιγμή βέβαια γιατί το πρωί μπορεί να είναι αλλιώς τα πράγματα, οπότε θα επανέλθουμε με ειδικό σχόλιο.

Ξεκινάμε με την πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία όπου ο ΓΙΩΡΓΟΣ Π(6) αγοράστηκε πέρσι τον Μάιο στην Ιρλανδία 6.500 ευρώ. Στο στάδιο της προετοιμασίας του έδειξε καλά στοιχεία, ο όμιλος δεν είναι απαιτητικός και θεωρούμε ότι αμέσως όχι μόνο μπορεί να πρωταγωνιστήσει, αλλά και να νικήσει. Πρώτη φορά θα τρέξει στην Ελλάδα και ο ΜΠΙΓΚΜΑΟΥΘ ΣΤΡΑΪΚΣ(2) που δεν έχει δείξει τίποτα το ιδιαίτερο στην  Αγγλία στις 5 συμμετοχές του εκτός από μια τέταρτη θέση στις αρχές του περασμένου Αυγούστου στο Lingfield, στα 1200 μέτρα. Όμως η συμπεριφορά του εδώ, στις προπονήσεις, καθώς επίσης και ο μέτριος όμιλος αφήνουν μεγάλα περιθώρια για πρωταγωνιστική εμφάνιση. Στους δυο προαμαφερόμενους προσθέστε και τον ΜΥΣΤΙΚ ΜΠΛΕΪΖ(3) ως βασικό διεκδικητή της νίκης. Ίσως να προτιμούσε λίγο μεγαλύτερη απόσταση, αλλά είναι έμπειρος κι αν δεν μείνει πίσω στην αρχή θεωρούμε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει έντονα. Την έκπληξη εδώ μπορεί να κάνει ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(1) που ο “κύκλος” του τον περίμενε καλύτερο στο ντεμπούτο του. Ίσως λοιπόν σήμερα να τον δούμε πολύ καλύτερο και γιατί όχι και πρωταγωνιστή. Εϊναι ο ίππος που πληρώνει εδώ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ Π(6) – ΜΠΙΓΚΜΑΟΥΘ ΣΤΡΑΪΚΣ(2) – ΜΥΣΤΙΚ ΜΠΛΕΪΖ(3) – ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(1)

ΤΡΙΚΑΣΤ: 1-2-3-6 / 1-2-3-5-6 / 1-2-3-5-6, ΚΟΣΤΟΣ: 24 ευρώ

Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία τρέχουν οι γνωστές φοράδες που συγκροτούν την ίδια κούρσα εδώ και καιρό. Η απόσταση μόνο αλλάζει και οι νικήτριες πάνε με την… σειρά και ανάλογα με την φόρμα που βρίσκονται. Ποιά θα ρίξει την αυλαία σήμερα; Κι όλες να τις βάλετε στο ΣΚΟΡ 6, καλά θα κάνετε. Αλλά είναι δυνατόν με τέτοιες κούρσες που περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα το ΣΚΟΡ 6 να ξεκινάει απ’ αυτή την ιπποδρομία. Λεπτομέρειες θα πείτε κάποιοι. Σωστά. Αλλά από την άλλη λεπτομέρειες για αρνητικά σχόλια από τον άλλη. Δεν πρόκειται να κάνουμε σοβαρή ανάλυση εδώ και σύμφωνα με τα προηγούμενα. Απλά επισημαίνουμε ότι η ΣΙΛΚΕΛΥ(6) είναι σε φόρμα και έρχεται από νίκη. Η  ΣΟΣΥ ΚΑΤ(2) τρέχει καλά σε κάθε απόσταση και εξασφάλισε κορυφαία ανάβαση. Η ΕΝΤΓΟΥΪΝΤ(7 )μόνο σταθερότητα δεν έχει αλλά σε ένα τέτοιο όμιλο μπορεί πάντα να διακριθεί και η ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ(1) τρέχει σε απόσταση που δεν την ευνοεί, λόγω  ιδιοτήτων, αλλά είναι ικανή να διακριθεί. Αν είναι και ο στίβος λασπώδης θα την ευνοήσει περισσότερο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΙΛΚΕΛΥ(6) – ΣΟΣΥ ΚΑΤ(2) – ΕΝΤΓΟΥΪΝΤ(7) – ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ(1)

Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία θα ξεκινήσουμε με τον ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(7). Στο ντεμπούτο του τον είδαμε να ξεκινάει με διστακτικότητα, να μένει πίσω, αλλά να πραγματοποιεί και δυνατό φίνις, Όποιος είδε την εμφάνισή του, σήμερα “κάθεται” πάνω του. Σίγουρα αναμένουμε καλύτερο τον πρόσφατο πρωταγωνιστή στο ντεμπούτο του,  ΕΝΥ ΓΚΕΣΤ(4) που μας έδειξε ότι κάτι του έλλειπε από πλευράς προετοιμασίας και σήμερα θα είναι πανέτοπιμος. Ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ(8) είναι σταθερός και σίγουρα σε ομίλους όπως ο σημερινός θα πρέπει να υπολογίζεται σταθερά και μεγάλο ερωτηματικό ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ(3) που στο ντεμπούτο του ήταν δυνατός και στην αμέσως επόμενη συμμετοχή του εντελώς αρνητικός  Είναι γρήγορος και εξασφάλισε και δυναμική ανάβαση. Από τους υπόλοιπους μόνο ο ΚΑΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(5) έχει πιθανότητες να βρεθεί στο Τρικάστ. Δεν τον έχουμε για παραπάνω.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(7) – ΕΝΥ ΓΚΕΣΤ(4) – ΜΠΑΖΟΥΛΑ(8) – ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ(3)

ΤΡΙΚΑΣΤ: 3-4-7-8 / 3-4-5-7-8 . 3-4-5-7-8, ΚΟΣΤΟΣ: 24 ευρώ

Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία τον πρώτο λόγο έχουν οι ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(3) και ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(4). Ο πρώτος είναι σταθερός και φοράρισμένος και έχει τρέξει σε καλύτερους ομίλους το τελευταίο διάστημα. Έχει τον πρώτοπ λόγο. Ο δεύτερος τερμάτισε δεύτερος σε μικρότερη απόσταση στην επάνοδό του από ρινορραγία. Αν πάει μπροστά και δεν ενοχληθε΄πι από την πάθησή του, μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Μετά την ισχυρή δυάδα, τρίτη επιλογή είναι ο ΡΟΥΣΛΑΝΤ(1) που τους… χαρίζει χρόνια και βάρη, αλλά είναι αξιόπιστος και τρέχει σε απόσταση που του αρέσει. Αν βέβαια κάποιος από τους προαναφερθέντες ατυχήσει, τότες μπορεί να ανέβει κι άλλο στην άφιξη. Από τους υπόλοιπους ο ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(5) “φρεσκαρίστηκε λίγο και επιστρέφει με βλέψεις για την άφιξη αρκεί να ξεκινήσει καλά από την αφετηρία. Μεγάλο ερωτηματικό ο ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(7) που στην Αγγλία έχει τρέξει μόνο στο χορτάρι, που στο ντεμπούτο του στην Ελλάδα είχε μέτρια απόδοση και που περιμένουμε να τον δούμνε σήμερα στην δεύτερη συμμετοχή του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(3) – ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(4) – ΡΟΥΣΛΑΝΤ(1) – ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(5)

ΤΡΙΚΑΣΤ: 3-4 / 1-3-4-5-7 / 1-3-4-5-7, ΚΟΣΤΟΣ: 12 ευρώ

Στην πέμπτη(κωδ.05) ξεκινάμε με ένα δίδυμο  πρωτοεμφανιζόμενων. Ο διετής ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(8) αγοράστηκε 8.000 γκινές τον περασμένο Οκτώβριο. Έχει τρέξει δέκα φορές στην Γαλλία. Μάλιστα έχει και μια καλή διάκριση στην δεύτερη θέση στις αρχές Αυγούστου στα 1400 μέτρα και ως αουτσάιντερ (17/1). Για διετής έχει πάει αρκετά καλά στις προπονήσεις, συνυπολογίζοντας και το μικρό διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα;. Πάντως είναι ίππος που δείχνει γρήγορος και μπορεί να τρέξει δυνατά. Ο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(6) διεθέτει εξαιρετική ποιότητα, αγοράστηκε ακριβά ως μονοετής, έτρεξε επτά φορές στην Αγγλία σε διάφορες αποστάσεις και σε κάποιες τερμάτισε σε τέταρτη πέμπτη θέση. Αγοράστηκε 9.000 γκινέες και ήρθε στην Ελλάδα όπου στο στάδιο της προετοιμασίας του πήγε αρκετά καλά, αν και το δίμηνο που βρίσκεται εδώ δεν είναι αρκετό για ασφαλείς εκτιμήσεις. Ο τρίτος πρωτοεμφανιζόμενος, ο ΡΗΓΚΑΛ ΡΕΣΠΟΝΣ(1) έχει τις καλύτερες περγαμηνές. Διαθέτει εξαιρετική ποιότητα. Ξεκίνησε με μεγάλες προοπτικές αφού αγοράστηκε 125.000 γκινέες ως μονοετής. Έκτοτε όμως η αξία του έπεφτε συνεχώς και πωλήθηκε 5.000 γκινέες τον περασμένο Οκτώβριο. Βέβαια κάποιες εμφανίσεις του στην Αγγλία είναι απόλυτα ενδεικτικές ότι στην Ελλάδα μπορεί να κάνει καριέρα και περιμένουμε να τον δούμε δυνατό σήμερα. Μας άρεσε και στο στάδιο της προετοιμασίας, έστω και αν το χρονικό διάστημα που βρίσκεται εδώ είναι μικρό. Από τους υπόλοιπους ο ΚΟΣΜΙΚ ΜΠΌ(7) έδειξε στο ντεμπούτο του την ταχύτητα που είχε δείξει και στην Αγγλία και με καλή εκκίνηση μπορεί να τρέξει πολύ δυνατά και ο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ(4) είναι ίππος που η μικρή σημερινή απόσταση θεωρούμε ότι δεν τον ευνοεί, αλλά μια θέση στο Τετραπλό μπορεί να την βρει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΡΗΓΚΑΛ ΡΕΣΠΟΝΣ(1) – ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(8) – ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(6) – ΚΟΣΜΙΚ ΜΠΌ(7)

ΤΡΙΚΑΣΤ: 1-6-7-8 / 1-6-7-8 / 1-4-5-6-7-8, ΚΟΣΤΟΣ: 24 ευρώ

Στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(1) είναι ίππος… ντεκλασέ στον όμιλο. Ακριβοαγοράστηκε(100.000 γκινέες) ως μονοετής, έτρεξε 15 φορές στην Αγγλία σε αποστάσεις από 1200 έως 1600 μέτρα, σημείωσε 2 νίκες σε συνθετικούς στίβους, σημειώθηκε 2 φορές δεύτερος και άλλες τόσες τρίτος στο χορτάρι, όμως ο “κύκλος’ του τον είχε για περισσότερα πράγματα που δεν τα είδε και πωλήθηκε 13.500 γκινέες τον περασμένο Οκτώβριο για να έρθει στην Ελλάδα. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητά του και στις προπονήσεις πήγε δυνατά και θεωρούμε ότι υπό κανονικές συνθήκες θα κάνει… βόλτα. Αν όμως για οποιονδήποτε λόγο δεν… περπατήσει τότε ο πρόσφατός πρωταγωνιστής ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ(8) που τον αναμένουμε να οδηγήσει, ο πάντα υπολογίσιμος και «φρεσκαρισμένος» ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(9) και ο σταθερός σε φόρμα και επιδόσεις ΛΟΡΝΤ ΚΛΑΪΝΤ(4) είναι αυτοί που θα πρωταγωνιστήσουν.Ο ΕΪΝΜΙΡ(5) στην τελευταία του συμμετοχή ανέτρεψε τον αναβάτη του και από τους τρεις ίππους του προπονητή Γιώργου Κουβαρά θεωρούμε ότι έχει τις καλύτερες ελπίδες διάκρισης και ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(6) “βοήθησε” μεν για να γίνει η κούρσα για τον Φαρμασιούτικαλ, αλλά κι αυτός έχει τις πιθανότητές του, όχι για τη νίκη, αλλά για να βρεθεί σε μια θέση στο Τρικάστ(δύσκολο) ή το Τετραπλό(πιο εύκολο).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(1) – ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ(8) – ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(9) – ΛΟΡΝΤ ΚΛΑΪΝΤ(4)

ΤΕΤΡΑΠΛΟ: 1 / 4-5-8-9 / 2-3-4-5-6-7-8-9 / 2-3-4-5-6-7-8-9, ΚΟΣΤΟΣ: 72 ευρώ

Στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία δεν είναι υπερβολή να γράψουμε ότι όλοι μπορούν να νικήσουν. Ο επανεμφανιζόμενος από πολύ μεγάλη αποχή ΣΠΗΝΤΥ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ(4) μας άρεσε στις προπονήσεις και η απόσταση του… πάει και επιπρόσθετα εξασφάλισε και δυνατό αναβάτη για να τον “πετάξει” καλά από την αφετηρία. Ο ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ(5) ήταν αρνητικός στην επανεμφάνισή του, αλλά σήμερα μπορεί να τρέξει πολύ βελτιωμένα, στο δέυτερο από ρεπό τρέξιμό του. Η  ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ(7) είναι φοράδα για… γιορτές. Εντάξει δεν υπάρχει εμπιστοσύνη λόγω των τελευταίων μέτριων εμφανίσεών της, όμως και ο όμιλος δεν διεκδικεί δάφνες. Ο ΝΤΑΪΑΜΟΝΤ ΚΛΙΤΟΥΪ(6) σίγουρα θα ήθελε μεγαλύτερη απόσταση και στην επανεμφάνισή του είχε μέτρια διαγωγή. Ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΓΟΥΕΪ(2) είναι με τις… μέρες του και ο όμιλος είναι στα μέτρα του. Ο ΒΙΡΜΑΝΟΣ(1) το τελευταίο διάστημα είναι πίσω από τις καλές εμφανίσεις του παρελθόντος, αλλά μια αναλαμπή είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα και τέλος ο ΜΠΑΜΟΥΡΡΟΥ(3) είναι επίσης πίσω από καλές εμφανίσεις, αλλά σημειώστε ότι ο σταύλος είναι σε άνοδο το τελευταίο διάστημα και μπορεί να ακολουθήσει κι αυτός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΠΗΝΤΥ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ(4) – ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ(5) – ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ(7) – ΝΤΑΪΑΜΟΝΤ ΚΛΙΤΟΥΪ(6)

Τέλος στην όγδοη(κωδ.08) ιπποδρομία ο ΣΕΪΝΣΑΤΣΤ(7) έρχεται από νίκη, «φρεσκαρίστηκε» και αν δεν ενοχληθεί από τις χρόνιες κιαι σημαντικές παθήσεις του θα πρωταγωνιστήσει εκ νέου. Ο ομόσταυλός του, ο ΛΙΟΥΑΜΥ(8) έδειξε επηρεασμένος από το ρεπό του, προ ημερών, απέτυχε, αλλά ίσως εκείνη η κούρσα να τον «έφερε» στη θέση του και σήμερα να τον δούμε πρωταγωνιστή. Τρίτη και δυνατή επιλογή ο ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(5) είναι ίππος παντός καιρού και αποστάσεων και διαθέτει τον αναβάτη που τον ξέρει άριστα και έχει σημειώσει μαζί του τις περισσότερες νίκες του. Ο ΜΟΛΟΤΩΦ(1) παραμένει πάντα υπολογίσιμος παρά τα υψηλά του βάρη. Εϊναι “χαλκέντερος” και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ο ΓΚΑΜΠΥ(4) προέρχεται απο εντυπωσιακή νίκη σε λασπώδη στίβο και ίσως σήμερα συναντήσει παρόμοιες συνθήκες και τέλος ο ΠΕΡΣΕΑΣ(9) έχασε ίσως άδικα τη νίκη , προ εβδομάδος, παραμένει σε μεγάλη φόρμα και η απόσταση δεν είναι εμπόδιο στο να βρεθεί στην άφιξη με αξιώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΕΪΝΣΑΤΣΤ(7) -ΛΙΟΥΑΜΥ(8) – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(5) – ΜΟΛΟΤΩΦ(1)

 

ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 4: 01-02-03-04
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-3-6 / 1-2-3-6-7 / 3-4-7 / 3-4
ΚΟΣΤΟΣ: 60 ευρώ

ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-6-7 / 3-4-7 / 3-4 / 1-6-8  / 1 / 4-5-6-7
ΚΟΣΤΟΣ: 144 ευρώ

ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 4: 05-06-07-08
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-6-7-8 / 1 / 2-4-5-6-7 / 1-4-5-7-8-9
ΚΟΣΤΟΣ: 60 ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα