Βάσεις οι Στρονγκ Τάκης και Ντρημ Αϊλαντ, πανίσχυρα δίδυμα και δυνατά συστήματα για Σκορ 6 & Σκορ 4

Κοινοποίηση:

Προ τελευταία ελληνική συγκέντρωση η σημερινή και απομένει μια για να πέσει η αυλαία της θερινής περιόδου. Η επάνοδος οριοθετείται για τις 31 Αυγούστου. Στο μεσοδιάστημα θα γίνουν εργασίες για την βελτίωση του στίβου που είναι επιβεβλημένες να γίνουν αφού έχουν χρόνια να γίνουν εργασίες στο νευραλγικό αυτό κομμάτι των ιπποδρομιών.
Οι σημερινές, έξι στο σύνολο, ιπποδρομίες δεν μπορούμε να πούμε ότι ενθουσιάζουν από πλευράς ποιότητος, όμως ας μην ζητάμε πολλά αυτή την περίοδο. Αυτή την περίοδο οι περισσότεροι ίπποι είναι ταλαιπωρημένοι αγωνιστικά και οι σημερινές διαδρομές είναι ίσως οι καλύτερες που θα μπορούσαν να προκύψουν. Μετά τον πάντα απαραίτητο πρόλογο, πάμε στο τι αξίζει να προσέξετε και να στοιχηματίσετε. Φυσικά στο τέλος των αναλύσεων θα βρείτε ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ για τα Σκορ. Ένα τέτοιο σύστημα στο ΣΚΟΡ 6 της περασμένης εβδομάδος πλήρωσε καλά, για να… ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας.

ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΩΡΑ 11:00: 1η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ Νο 4 ΜΑΡΚΕΤ ΣΕΑΡ, 2η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ Νο 3 ΔΕ ΦΟΥΛΓΟΥΕΛ ΕΝΤ

Στην πρώτη ιπποδρομία οι τρεις πάνω έχουν το προβάδισμα. Ο ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ(3) θα προσπαθήσει να πάρει την ρεβάνς από τον ΚΕΪΠ ΡΑΘ(2), από τον οποίο ηττήθηκε στην τελευταία του συμμετοχή, με τον δεύτερο να κάνει τότε την έκπληξη. Αμφότεροι δείχνουν να έχουν ένα μικρό προβάδισμα έναντι του ΛΟΡΝΤ ΚΛΑΪΝΤ(1) που στην ίδια κούρσα είχε μείνει τέταρτος, δείχνοντας ίσως και λίγο κουρασμένος. Τώρα είναι «φρεσκαρισμένος» και ίσως τους συναγωνιστεί πιο πολύ.
Ο ΧΑΝΤΥ ΤΣΑΤ(6) «φρεσκαρίστηκε» και το τελευταίο διάστημα είναι σε σταθερή φόρμα. Δεν θα έχει εύκολο έργο, αλλά δεν μπορεί και να αγνοηθεί και κυρίως για τα πολύπλοκα παιχνίδια, Τρικάστ και Τετραπλό. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον ΑΛΕΚΟΥΚΟ(5) και ερωτηματικό οι ΒΙΡΙΝΤΟΥΛΟΥΜ(7) και ΛΗΟ(8) που στα πέντε τους χρόνια τρέχουν για πρώτη φορά και που στις προπονήσεις δεν είδαμε κάτι το αξιόλογο. Τέλος ο ΜΑΡΚΕΤ ΣΕΑΡ(4) ΔΙΕΓΡΑΦΗ. ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ πατήστε εδώ

Στην δεύτερη ιπποδρομία υπάρχει φαβορί, υπάρχουν όμως και αρκετά ερωτηματικά. Ο ΣΤΡΟΝΓΚ ΤΑΚΗΣ(4) έχει προβάδισμα για τη νίκη. Τον είδαμε να πρωταγωνιστεί στο προ ημερών ντεμπούτο του όπου τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον ανώτερο, όπως έδειξε, Βέρτικαλ. Είναι ίππος με σημαντική αρχική ταχύτητα, αλλά και προερχόμενος από σοβαρό τραυματισμό εξαιτίας του οποίου έκανε πολλούς μήνες να τρέξει. Αν δεν ενοχληθεί από τα προβλήματά του, θεωρούμε ότι έχει προβάδισμα. Ο ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(2) «φρεσκαρίστηκε» και επιστρέφει με καλές δοκιμές στο ενεργητικό του. Μπορεί να πρωταγωνιστήσει και αν δημιουργηθούν οι συνθήκες, μπορεί και τη νίκη. Τρίτη επιλογή ο ΜΠΟΜΠΥΣ ΦΛΑΪΕΡ(1) που επανέρχεται από σημαντική αποχή και είναι ερωτηματικό. Γυμνάστηκε επαρκώς το τελευταίο διάστημα, είναι ο πιο έμπειρος στην κούρσα, τον ιππεύει ο Ψαραδάκης που με αυτόν τον αναβάτη έχει κάνει έως τώρα την καλύτερή του εμφάνιση και δεν μπορεί να αγνοηθεί. Υψηλής ποιότητος ο ΧΕΚΤΙΚ ΓΟΥΟΡ(6) που τρέχει για πρώτη φορά. Τον συγκεκριμένο ίππο τον είχαν για μεγάλα πράγματα… πέρσι, όμως τραυματίστηκε σοβαρά και έμεινε για μακρύ διάστημα ανενεργός. Είναι ανώτερος, δεν τον αποκλείουμε, αλλά περιμένουμε να τον δούμε πρώτα. Στην προετοιμασία του ήταν λίγο… βαρύς.
Ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ(4) δείχνει κατώτερος, έως τώρα, στον όμιλο και αναγκαίες επιφυλάξεις για τον πρωτοεμφανιζόμενο ΑΡΤΟΡΟ(7) που πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στα πέντε του χρόνια και χωρίς να έχει δείξει κάτι σημαντικό στις προπονήσεις, εκτός ίσως μια αρχική ταχύτητα. O ΔΕ ΦΟΥΛΓΟΥΕΛ ΕΝΤ(3) ΔΙΕΓΡΑΦΗ

Φαβορί, βάση, έχει και η τρίτη ιπποδρομία. Η ΝΤΡΗΜ ΑΪΛΑΝΤ(2) έρχεται από νίκη και σε μεγαλύτερη απόσταση. Είναι σε φόρμα, ο όμιλος απόλυτα στα μέτρα της και θεωρούμε ότι αποτελεί το όριο για τη νίκη. Για να νικήσει κάποια άλλη φοράδα του ομίλου, θα πρέπει να ξεπεράσει αυτή. Στην καλύτερη φόρμα της ζωής της είναι η ΛΑΪΤ ΟΦ ΔΕ ΓΟΥΟΡΛΝΤ(4) που τερματίζει στην δεύτερη θέση στις τρεις τελευταίες συμμετοχές της και σε οποιαδήποτε απόσταση. Αυτή η σταθερότητα δεν πρέπει να αγνοηθεί και σήμερα. Η ΝΟΒΕΜΠΕΡ(7) ξεκίνησε με διστακτικότητα στην τελευταία, προ εβδομάδος, συμμετοχή της και δεν μας έδειξε την καλή της φόρμα. Μην την αγνοήσετε γιατί μπορεί να το πράξει σήμερα. Η ΝΤΙΠΙΝΓΚΕΝΤΝΤΑΪΒΙΝΓΚ(5) είναι σε σταθερή φόρμα, στις προπονήσεις έδειξε ότι μάλλον είναι σε εξέλιξη και απαιτεί προσοχή, ενώ η ΕΛΕΝΗ(3) έτρεξε καλύτερα στην δεύτερη από αποχή συμμετοχή της, δεν θεωρούμε ότι μπορεί να φτάσει στη νίκη, αλλά είναι η… ταμάμ φοράδα για τα πολύπλοκα παιχνίδια. Την έχουμε σχεδόν… σίγουρη για Τετραπλό και με πολλές πιθανότητες για το Τρικάστ. Η ΛΑΟΥΡΑ ΜΠΙ(6) έτρεξε πολύ καλά, προ ημερών και ίσως να ήταν και δεύτερη αν δεν εξόκειλε πολύ στην ευθεία, έδειξε σε καλή κατάσταση, αλλά μας προβληματίζει το γεγονός ότι έως τώρα δεν έχει τρέξει δυνατά δυο φορές σερί. Τέλος η ΓΚΑΜΠΟ ΛΕΪΝΤΥ(1) είναι εδώ και καιρό εκτός φόρμας.

Δυο ίπποι ξεχωρίζουν στην τέταρτη ιπποδρομία. Ο ΣΟΤΓΚΑΝ ΣΤΑΡΤ(1) είναι ο «σκληρός» ίππος του ομίλου που τρέχει καλά και σταθερά συνεχώς και αδιαλείπτως και θεωρούμε ότι αποτελεί το όριο της κούρσας. Τρέχει καλά με τον Μερσινιά και ο ολιγομελής όμιλος είναι στα μέτρα του. Κυριότερος αντίπαλός του ο ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(4) που έδειξε λίγο πίσω στην τελευταία του συμμετοχή, αλλά αυτό συνέβη γιατί δεν του… βγήκε ο ρυθμός. Αυτός ο ίππος ίσως και μετά αυτή την συμμετοχή του θα αλλάξει ιδιοκτησία, αφού οι πληροφορίες μας «λένε» ότι έχει πωληθεί εδώ και κάποιο διάστημα. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ(5) χαρίζει πολλά χρόνια σε δυνατούς αντιπάλους, όμως είναι ίππος που δεν τα παρατάει και αν καταφέρει να οδηγήσει, τότε θα είναι δυσκολοκατάβλητος. Πιο πίσω ο ΓΚΑΜΠΥ(3) που έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή του και δεν μπορεί να «μετρηθεί» και έπεται ο ΛΟΡΝΤ ΝΑΝΤΙ(6) που του αρέσουν οι μεγάλες αποστάσεις, αλλά έχει … ένα βήμα που δεν τον βοηθάει για να διεκδικεί νίκες. Απλά για να παλεύει και να πλασάρεται.

Πανίσχυρο δίδυμο υπάρχει στην πέμπτη ιπποδρομία. Την ΣΝΟΟΥΓΟΥΕΪ(1) έχουμε… βαρεθεί να την βλέπουμε στην άφιξη, αλλά μόλις μια φορά πρώτη σε 21 συμμετοχές! Σήμερα ο όμιλος της αφήνει περιθώρια να σπάσει την γκίνια της και να περάσει πρώτη το τέρμα. Αν την αφήσει βέβαια η ομοπροπόνητη, ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(2) που κι αυτή το τελυταίο διάστημα είναι η… χαρά του πλασέ και στην σημερινή απόσταση, επίσης τρέχει καλά. Αμφότερες πάντως εξασφάλισαν κορυφαίους αναβάτες.
Πιο πίσω… συννεφιά. Η ΦΕ ΛΕΪΝΤΥ(5) έχει την γενεαλογία για να τρέξει διακριτικά, η ΜΠΛΟΥΜΣΜΠΕΡΥ ΣΤΑΡ(3) πάντα «μυστήρια» και χωρίς να μπορεί κάποιος να την «μετρήσει» αγωνιστικά, η ΛΕΪΝΤΥ ΤΖΕΜΙΝΙ(4) δεν έχει δείξει έως τώρα τίποτα από την καλή συμπεριφορά της στην Αγγλία, όπου σημείωσε και μια νίκη και τέλος η ΑΛΑΝΤΙΝΑ(6) δείχνει ότι είναι η κατώτερη.

Η καλύτερη κούρσα του προγράμματος είναι η τελευταία. Σίγουρα ο ΤΣΟΛΛΙΜΑ(2) θα «κατέβει» πρώτο φαβορί και εξαιτίας της νικηφόρου επίδοσης που είχε στην ίδια απόσταση στα μέσα του Ιουνίου. Προ εβδομάδος δεν του «βγήκε» ο ρυθμός και σε διαφορετική απόσταση. Σήμερα όμως πιστεύουμε ότι όλα είναι υπέρ του. Ο ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ(4) έχει να τρέξει κοντά στους πέντε μήνες. Θα έτρεχε προ ημερών, αλλά ασθένησε ο αναβάτης του και διεγράφη. Είναι καλά προετοιμασμένος, έχει χαμηλά βάρη και δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι πρόκειται για εξαιρετικά δυνατό και με μεγάλες επιτυχίες ίππο. Αν βγει έτοιμος, τότε μπορεί να φτάσει και στη νίκη. Ο ΓΚΡΗΛΥ ΧΑΟΥΖ(1) «χαρίζει» αρκετά βάρη σε σημαντικούς αντιπάλους, αλλά αν τον αφήσουν να οδηγήσει ανενόχλητος(δύσκολο), τότε μπορεί να διακριθεί έντονα. Ο ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ(3) είναι… μανούλα σε μεγάλες αποστάσεις, σταθερός και μπορεί να διακριθεί ακόμη και στο δίδυμο. Πρέπει να ατυχήσουν πολλοί και να πιάσει αυτός το μάξιμουμ της απόδοσής του για να νικήσει. Δύσκολα για τη νίκη, αλλά καθόλου αμελητέος ο ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΠ(6), κάτι ανάλογο ισχύει και για τον φορμαρισμένο ΜΑΣΟΥΕΡΤΕ(5) και καμία τύχη ο ΑΓΟΥΟΡΝΤ ΣΕΡΕΜΟΝΥ(7). ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ πατήστε εδώ

ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΚΟΡ 6 (01-02-03-04-05-06)

ΣΚΟΡ 6: 2-3 / 4 / 2 / 1-4 / 1-2 / 1-2-4
ΣΤΗΛΕΣ: 24
ΚΟΣΤΟΣ: 12 ευρώ

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΚΟΡ 6 (01-02-03-04-05-06)

ΣΚΟΡ 6: 1-2-3 / 2-4-6 / 2-5-7 / 1-4 / 1-2 / 1-2-4-6
ΣΤΗΛΕΣ: 432
ΚΟΣΤΟΣ: 216 ευρώ

ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (02-03-04-05)

ΣΚΟΡ 4: 2-4-6 / 2-5-7 / 1-4 / 1-2
ΣΤΗΛΕΣ: 36
ΚΟΣΤΟΣ: 18 ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα