Βάσεις Τρανκούιλ Τάιμ, Κόστα, Νταμπάρτον Ροκ και συστήματα για τα Τζακ Ποτ σε Σκορ 6 και Σκορ 4

Κοινοποίηση:

Το σημερινό πρόγραμμα δεν έλκει από τις ποιοτικές ιπποδρομίες που διαθέτει, όμως στο στοιχηματικό του κομμάτι παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον. Τόσο το ΣΚΟΡ 4, όσο και κυρίως το ΣΚΟΡ 6, έκαναν ΤΖΑΚ ΠΟΤ την περασμένη Παρασκευή και σε αμφότερα τα παραπάνω παιχνίδια μεταφέρθηκαν για σήμερα σημαντικά ποσά. Μάλιστα πιστεύουμε ότι η “ναυαρχίδα” του στοιχήματος των ελληνικών ιπποδρομιών, το ΣΚΟΡ 6 θα συγκεντρώσει τζίρο ίσως και πάνω από 70.000 ευρώ.  Πάμε λοιπόν να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε τις επτά ιπποδρομίες και στο τέλος τα κλασικά δυο συστήματα – μπούσουλες γι’ αυτό το παιχνίδι.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3: 01-02-03

267 Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα, υπάρχουν ίπποι που δείχνουν να υπερέχουν, αλλά και ίπποι που αποτελούν ερωτηματικό και καλύτερα  που αυτή η κούρσα είναι έξω από το Σκορ 6 γιατί πιστεύουμε ότι για να καλυφθεί θα έπρεπε να μπουν αρκετοί ίπποι. Ο ΚΑΛΑΣΑΝΤΙ(4) επανέρχεται από τρίμηνο και πλέον ρεπό, έχει γυμναστεί καλά, όχι εξαιρετικά, διαθέτει ποιότητα και μπορεί να πάει στο κεφάλι και να μείνει εκεί μέχρι τέλους. Ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(1) τρέχει καλά σε όλες τις αποστάσεις και σήμερα εξασφάλισε και καλή ανάβαση. Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ(5) έχει μια δυνατή εμφάνιση στην απόσταση πριν δυόμισι μήνες που τερμάτισε δεύτερος του Μονόκλ και στις προπονήσεις δείχνει ευδιάθετος. Τέλος ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(7) δείχνει σε εξαιρετική φόρμα αυτή την περίοδο, η απόσταση δεν είναι η ιδανικότερη, όμως έχει την δυνατότητα να πάει ακόμη και στο κεφάλι και να τρέξει πολύ δυνατά.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΑΛΑΣΑΝΤΙ(4) – ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(1) – ΠΕΙΡΑΙΑΣ(5) – ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(7)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07

268
 Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα, εκκινεί το ΣΚΟΡ 6. Ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(2) επανέρχεται από σχεδόν μηνιαίο “φρεσκάρισμα”. Γυμνάστηκε δυνατά και θα ιππευτεί από τον Παναγιώτη Κεράτσα που επανέρχεται στην ενεργό δράση. Δεν θέλει απαραίτητα κεφάλι, κάθε άλλο μάλιστα και θεωρούμε ότι θα είναι από τους βασικότερους διεκδικητές της νίκης. Αυτό το διάστημα ο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(3) δείχνει να μην ενοχλείται από τις χρόνιες παθήσεις του, έχει πάει εξαιρετικά σε κάποια γκάλοπ, η μικρή απόσταση τον ευνοεί και μπορεί κάλλιστα να πρωταγωνιστήσει. Η γρήγορη της κούρσας, η ΚΟΚΝΕΫ ΑΪΛΑΝΤ(6), διατηρείται εδώ και καιρό σε φόρμα και αν τυχόν ξεφύγει στην πρωτοπορία, μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Τέλος ο ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ(4) αν ξεκινήσει καλά από την αφετηρία, όπως έγινε στις δυο τελευταίες συμμετοχές του, τότε με τον Δημητσάνη στη σέλα και παρά το γεγονός ότι η απόσταση δεν τον ευνοεί, μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(2) – ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(3) – ΚΟΚΝΕΫ ΑΪΛΑΝΤ(6) – ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ(4)

269 Στην τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, οι ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΙΤΥ(2) και ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(4) και ξεχωρίζουν και έχουν… προηγούμενα. Μια φορά ή μια και μια η άλλη έχουν προηγηθεί σε προηγούμενες ιπποδρομίες και σήμερα παρουσιάζονται σχεδόν ισότιμες. Στον… πόντο. Αμφότερες πήγαν καλά στις προπονήσεις και θεωρούμε ότι η νίκη θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό ανάμεσά τους και με μεγάλες πιθανότητες να συνθέσουν και το δίδυμο. Ελάχιστα περισσότερες πιθανότητες δίνουμε στην Ιμπέριαλ Σίτυ λόγω του Δημητσάνη που μπορεί να της κάνει στο κεφάλι άριστη κατανομή δυνάμεων. Βελτιωμένη αναμένουμε την ΑΡΥΕ(1) που στις δυο συμμετοχές της έως τώρα έδειξε ανέτοιμη, όμως τώρα έχει πάει δυνατά και μάλιστα σε ένα τελευταίο γκάλοπ ήταν εξαιρετική. Αν το παραπάνω δίδυμο “σπάσει”, αυτή είναι η πρώτη υποψήφια. Η ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ(5) είναι σταθερή, φιλότιμη, αλλά και κάπως στάσιμη. Για να ελπίζει σε διάκριση θα πρέπει να ατυχήσουν οι παραπάνω και κυρίως οι δυο προαναφερόμενες. Τέλος θεωρούμε ότι πρέπει να δοθεί και μια προσοχή στην ΦΡΗ ΑΤ ΛΑΣΤ(7) που έτρεξε δυνατά στο ντεμπούτο της, δεν το έκανε στην επόμενη συμμετοχή της, αλλά τραυματίστηκε και μπορεί να επηρεάστηκε. Δείχνει σε καλή κατάσταση, ανανεωμένη και θα το ξαναγράψουμε ότι θέλει προσοχή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΙΤΥ(2) – ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(4) – ΑΡΥΕ(1) – ΦΡΗ ΑΤ ΛΑΣΤ(7)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07

270 Στην τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, υπάρχει ένα δυνατό στάνταρ. Είναι η ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(3) που, εντάξει, δεν τα κατάφερε ως φαβορί στις δυο τελευταίες συμμετοχές της, τερματίζοντας δεύτερη, όμως σήμερα ο όμιλος δείχνει πιο βατός. Έχει σημειώσει επιδόσεις που οι αντίπαλές της δεν τις έχουν καν πλησιάσει, παραμένει σε φόρμα, θα ιππευτεί από τον Δημητσάνη και το κυριότερο είναι ότι αναμένουμε να οδηγήσει σε τέμπο της αρεσκείας της. Η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(1) προ ημερών επανήλθε από τετράμηνη αποχή, αλλά έδειξε σε πολύ κατάσταση και διακρίθηκε στην δεύτερη θέση, σε λίγο μικρότερη απόσταση. Θεωρούμε ότι εκείνη η κούρσα θα την “έφερε” στην θέση της και σήμερα μπορεί να εμφανιστεί ακόμη καλύτερη. Την προαναφερόμενη νίκησε προ δεκαπενθημέρου η ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ(2) που εξαργύρωσε με νίκη την συνεχή της φόρμα και σταθερότητα. Αυτή η φοράδα μπορεί και σήμερα να διακριθεί αφού την είδαμε ευδιάθετη και στην μετέπειτα προετοιμασία της. Τέλος υπάρχει και η ΝΤΙΛΑΪΛΑ(4) που είναι λίγο… περίεργη φοράδα, κάποιες φορές δεν ξεκινάει καλά από την αφετηρία, όμως δείχνει ευδιάθετη και με καλή εκκίνηση μπορεί να… κατρακυλήσει στο τέλος. Δύσκολα για τη νίκη, αλλά μπορεί ακόμη και το δίδυμο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(3) – ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(1) – ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ(2) – ΝΤΙΛΑΪΛΑ(4)

271 Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, πάλι υπάρχουν ίπποι που δείχνουν κάπως να υπερέχουν, αλλά και ίπποι που μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Ο ΦΑΟΥΣΤΟ(1) είναι ένας ίππος που περιμέναμε περισσότερα στην πρόσφατη και μετά από δίμηνο ρεπό, επανεμφάνισή του. Έδειξε κάπως “κλειστός” και μάλιστα δεν επιβεβαίωσε και κάποιες εξαιρετικές δοκιμές του. Ίσως να ήθελε την κούρσα και σήμερα να παρουσιαστεί πανέτοιμος. Θυμίζουμε μια πολύ καλή εμφάνιση και νίκη στην απόσταση στο τέλος του περασμένου Φλεβάρη και μάλιστα τότε προερχόταν και από ερεθισμό των κανόνων (σόρσιν). Ο ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ(3) νίκησε αμέσως στο ντεμπούτο του και μάλιστα στην σημερινή απόσταση.Έκτοτε συνέχισε την προετοιμασία του δείχνοντας εξέλιξη και δεν θα μας εκπλήξει αν και σήμερα πρωταγωνιστήσει. Προσοχή θέλει ο ΟΡΚ(6) που προ δεκαπενθημέρου τερμάτισε λίγο πίσω από τον Φαούστο και στο παρελθόν έχει επικρατήσει στην απόσταση και σε βαρύ στίβο. Δείχνει σε άνοδο αυτός ο ίππος και ο ολιγομελής όμιλος σίγουρα θα τον ευνοήσει. Από τους υπόλοιπους ο ΚΛΑΟΥΝΤ ΜΠΕΡΣΤ(2) δείχνει άνοδο στις προπονήσεις κι αν καταφέρει να οδηγήσει, μπορεί να κάνει πολλά. Θυμίζουμε ότι στην προ τελευταία συμμετοχή του και σε δύσκολό όμιλο και στα 1575 μέτρα οδήγησε μέχρι και σχεδόν τα μέσα της ευθείας, υποχωρώντας στην συνέχεια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΑΟΥΣΤΟ(1) – ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ(3) – ΚΛΑΟΥΝΤ ΜΠΕΡΣΤ(2) – ΟΡΚ(6)

272 Στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, όλα δείχνουν ΚΟΣΤΑ(4), αλλά αυτόν έδειχναν και στην τελευταία συμμετοχή του που τερμάτισε δεύτερος. Σήμερα βέβαια έχει περισσότερα συν μαζί του και κυρίως αυτό της απόστασης. Στις δυο έωςε τώρα συμμετοχές του και στα 1200 μέτρα τον είδαμε να ανεβάζει ρυθμό στα τελευταία 200 μέτρα και να είναι δυνατός στο φίνις. Η λίγο μεγαλύτερη απόσταση σαφώς θα τον ευνοήσει και πιστεύουμε ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Μάλιστα σε μια τελευταία δοκιμή του έδειξε τις πραγματικές ιδιότητές του και το γεγονός ότι θέλει να πιέζεται στο τέλος. Ο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(1) είναι γκινιόζος”, αλλά και πολύ φορμαρισμένος. Η φόρμα του τον φέρνει στην άφιξη, αλλά όλο και κάποιος βρίσκεται και τον αφήνει τις περισσότερες φορές δεύτερο. Σίγουρα σε αυτό το γεγονός συντελεί και το γεγονός ότι δεν ρεπριζάρει στην αρχή και μένει πίσω. Τρίτη επιλογή ο ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(3) που επικράτησε στην απόσταση πριν από 40 μέρες περίπου. Τα 1400, αλλά και επιπλέον μέτρα  δείχνουν ότι ταιριάζουν στον σωματότυπό του, η φόρμα του δείχνει σε υψηλά επίπεδα και βέβαια μπορεί να βάλει δύσκολα σε όλους. Σημειώστε επίσης ότι και ο σταύλος της Ειρήνης Κεράτσα είναι σε μεγάλη άνοδο το τελευταίο διάστημα. Από τους υπόλοιπους θεωρούμε ότι θέλει μια προσοχή ο ΖΗΤΗΣ(5) που μετά από τρεις μέτριες συμμετοχές “κουνήθηκε” προ τριών εβδομάδων στα 1575 μέτρα που τερμάτισε τρίτος και χωρίς να μην μπορεί να τον ελέγξει ο Δημητσάνης(!) τρέχοντας για μεγάλο διάστημα στην εξωτερική και συγκαλπάζοντας με τον τότε νικητή Εσχάαν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΟΣΤΑ(4) – ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(3) – ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(1) – ΖΗΤΗΣ(5)

273 Τέλος στην έβδομη (κωδ.07) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα, ο ίππος της κούρσας είναι ο μόνιμα φορμαρισμένος, ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(2) που στην απόσταση και σε 8 συμμετοχές έχει να επιδείξει 3 νίκες και 4 φορές έχει τερματίσει δεύτερος! Τρομερά στατιστικά, αλλά και που δηλώνουν αυτό που προαναφέραμε ότι είναι δηλαδή ο ίππος κλειδί. Ο ΟΜΠΛΙΤΕΡΕΪΤ(4) εδώ και αρκετό καιρό δείχνει απαλλαγμένος από προβλήματα του παρελθόντος. Μάλιστα στο παρελθόν έχει νικήσει και πρωταγωνιστήσει στην απόσταση και θεωρούμε ότι μπορεί να το πράξει και σήμερα. Περιμέναμε καλύτερο το ΝΑΣΜΙ(6) στην επανεμφάνισή του, προ 40ημέρου και μετά από τρίμηνη αποχή. Όμως έδειξε ανέτοιμος, αν και κάπως βελτιώθηκε στην ευθεία και στα 1200 μέτρα. Σήμερα έχει γυμναστεί καλύτερα και θεωρούμε ότι μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κούρσα. Από τους υπόλοιπους ο ΒΙΡΜΑΝΟΣ(5) θα οδηγήσει κι αν δεν πιεστεί μπορεί να διακριθεί και ο ΦΙΛΙΠ(3) μπορεί να μην έτρεξε καλά στην τελευταία του συμμετοχή, όμως σήμερα αλλάζει απόσταση και έχει τα φόντα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΤΑΜΠΑΡΕΤΟΝ ΡΟΚ(2) –  ΟΜΠΛΙΤΕΡΕΪΤ(4) – ΝΑΣΜΙ(6) – ΒΙΡΜΑΝΟΣ(5)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΦΤΗΝΟ” ΣΥΣΤΗΜΑ: 2-3 / 2-4 / 3 / 1-3-6 / 4 / 2-4-5-6
ΣΤΗΛΕΣ: 48
ΚΟΣΤΟΣ: 48 ευρώ με στοιχηματική μονάδα το ΕΝΑ ευρώ

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΟΜΑΔΙΚΟ” ΣΥΣΤΗΜΑ: 2-3-6 / 1-2-4 / 1-3 / 1-2-3-6 / 3-4 / 2-4-5-6
ΣΤΗΛΕΣ: 576
ΚΟΣΤΟΣ: 288 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

ΣΚΟΡ 4: 004-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-3 / 1-2-3-6 / 1-3-4-5 / 2-4-5-6
ΣΤΗΛΕΣ: 128
ΚΟΣΤΟΣ: 64 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα