Βεβαιότητα ο Σίλας Τρητ, τον πρώτο λόγο ο Αττίλας, αλλά και η φορμαρισμένη Μπιγιόντ Δε Ση

Κοινοποίηση:

Μέτριο ποιοτικά, αλλά αρκετά καλό στο στοιχηματικό του κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα. Το ΣΚΟΡ 6 μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί… Σκορ 5, αφού εμπεριέχει τον πολύ ανώτερο Σιλας Τρητ, αλλά οι άλλες διαδρομές δεν είναι καθόλου εύκολες στην πρόβλεψη. Βέβαια με ένα μεγάλο και σχεδόν σίγουρο φαβορί τα πράγματα απλοποιούνται και θα πρέπει να γίνουν… τρελά πράγματα για να πληρώσει το δημοφιλέστερο των παιχνιδιών. Πάμε να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε τις επτά διαδρομές και φυσικά στο τέλος και όπως πάντα, υπάρχει το σύστημα – μπούσουλας για το ΣΚΟΡ 6. 

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3: 01-02-03

37 Στην πρώτη(κωδ.01) διαδρομή και στα 1200 μέτρα, οι «συγγενικοί» ΣΙΝΓΚΛ ΣΑΜΜΙΤ(6) και ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(1) είναι σε φόρμα, όπως έδειξαν στην τελευταία τους συμμετοχή και έχουν προβάδισμα. Ακολουθεί η ΝΤΙΛΑΪΛΑ(2) που κατά καιρούς έχει κάποια θέματα με την εκκίνηση, αλλά είναι φοράδα με ποιότητα και ικανότητες για τέτοιουςομίλους. Πιο πίσω ο  ΤΙΑΝΤΑΪ ΧΑΪΛΑΪΤΣ(4) που σίγουρα δεν  είναι σπουδαίος ίππος, όπως βέβαια μας έχει δείξει στις δυο έως τώρα συμμετοχές του, αλλά έχει την ποιότητα για να ανέβει σήμερα και να μπει στις κούρσες. Ο πρωτοεμφανιζόμενος ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ(5) δεν μας έχει δείξει τίποτα το εντυπωσιακό έως τώρα και το κυριότερο είναι η πολύ μεγάλη του αποχή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(1) – ΝΤΙΛΑΪΛΑ(2) – ΣΙΝΓΚΛ ΣΑΜΜΙΤ(6)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07

38 Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα, εκκινεί το ΣΚΟΡ 6. Η απόσταση ευνοεί τον ΑΤΤΙΛΑ(3) που έχει νικήσει στο παρελθόν, που είναι σε κορυφαία φόρμα εδώ και καιρό και έρχεται από νίκη. Κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει, με τέτοια διαδρομή πολλαπλασιάζει τις δυνάμεις του και θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο. Από τρεις σερί νίκες προέρχεται ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(4) που είναι ο κυριότερος και ίσως ο μόνος αντίπαλός του. Μεταξύ τους θα κριθεί η νίκη. Πιο πίσω ο ποιοτικός μεν, αλλά και με πολλά προβλήματα εδώ και ένα χρόνο περίπου, ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(1). Από τους υπόλοιπους ο χαλκέντερος δωδεκαετής, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ(5) τρέχει σε νέα προπόνηση, πάντα είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να εμφανιστεί στην άφιξη και σε απόσταση που του αρέσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΤΤΙΛΑΣ(3) – ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(4) – ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΡΟΥ(1) – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ(5)

39 Στην τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, ο ΕΪΝΜΙΡ(1) έχει προβλήματα με την εκκίνηση, στις τελευταίες του συμμετοχές δεν ξεκινάει καλά, όμως είναι ίππος με ποιότητα για ομίλους όπως ο σημερινός και μπορεί σήμερα να θυμηθεί τον καλό εαυτό του. Πληρώνει αυτός ο ίππος και γι’αυτό ξεκινήσαμε τις αναλύσεις μας με αυτόν. Ο ΔΕ ΦΟΥΛΓΟΥΕΛ ΕΝΤ(2) πάντα θέλει προσοχή και κυρίως όταν γυμνάζεται καλά, όπως έχει συμβεί τώρα. Θα τον ιππεύσει ο Νικολαϊδης που μαζί του γυμνάστηκε αρκετές φορές.Ο ΖΗΤΗΣ(4) θα επιζητήσει επικεφαλής διαδρομή, μάλλον θα καταφέρει να την εξασφαλίσει, με τέτοια διαδρομή αυξάνει τις δυνάμεις του  και θέλει προσοχή. Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ(3) αν ιππευτεί υπομονετικά στο πρώτο κομμάτι της κούρσας και μείνει πίσω από τους σπρίντερ, τότε στην ευθεία μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Αφήσαμε τελευταίο τον πρωτοεμφανιζόμενο ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ(7) που έχει τρέξει 7 φορές έως τώρα στην Μεγάλη Βρετανία, όλες σε χορτάρι, και δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο. Ούτε η εδώ προετοιμασία του έδειξε κάτι το σπουδαίο, αλλά ο όμιλος είναι πολύ μέτριος και μπορεί να διακριθεί.
Για τον επίσης πρωτοεμφανιζόμενο ΑΛ ΦΑΛΑΚ διατηρούμε επιφυλάξεις και απέμεινε ο ΑΔΩΝΙΣ(5) που είναι σε καλή κατάσταση μεν, αλλά θεωρούμε ότι αντιμετωπίζει κάπως καλύτερους αντιπάλους. 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΔΕ ΦΟΥΛΓΟΥΕΛ ΕΝΤ(2) – ΖΗΤΗΣ(4) – ΕΪΝΜΙΡ(1) – ΠΕΙΡΑΙΑΣ(3)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07

40 Η τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία, στα 1800 μέτρα, διαθέτει το απόλυτο φαβορί. Είναι ο ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ(1) που τρέχει σε μια κούρσα που συμπληρώθηκε αποκλειστικά γι’ αυτόν. Είναι όλα υπέρ του και τα υψηλά του βάρη δεν θα είναι πρόβλημα. Υπό κανονικές συνθήκες θα πρέπει να νικήσει πανεύκολα. Ο ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(3) είναι σε φόρμα και «πάει» την απόσταση. Κατά πάσα πιθανότητα θα προσπαθήσει να οδηγήσει, όπως του αρέσει, έτσι ώστε να κάνει το καλύτερο δυνατόν. Σε καλή κατάσταση διατηρείται και ο δεκαετής ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ(7) που του αρέσουν τα 1800 μέτρα και την έκπληξη, στο δίδυμο βέβαια, μπορεί να την κάνει, ο ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(5), ειδικά αν οδηγήσει. Αλλά και με ημιαναμονή μπορεί να τρέξει δυνατά. Πιο πίσω ο ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ(2) που γράφτηκε την… τελευταία στιγμή για να κλείσει η κούρσα, αλλά είναι σε καλή κατάσταση και “πάει” την απόσταση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ(1) – ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(3) – ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ(7) – ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(5)

41 Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία πολλοί ελπίζουν στη νίκη. Ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ(3) είναι σε φόρμα και αν δεν τον ενοχλήσει η κατά καιρούς οσφυαλγία του, θεωρούμε ότι θα πρωταγωνιστήσει. Στην μέρα του ο ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(4) είναι ικανός για όλα και μάλιστα εξασφάλισε και πολύ καλό αναβάτη. Παρά τα υψηλά του βάρη ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(1) δεν αγνοείται  Κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει και η απόσταση του αρέσει. Προσοχή θέλει και ο ΣΕΦΕΡΝΤΣ ΜΠΟΥΣ(6), αλλά και ο ΒΕΤΕΡ(7) που τα κιλά του έχουν κατέβει και έτρεξε διακριτικά στην πρόσφατη εμφάνισή του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΒΕΡΤΙΚΑΛ(3) – ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(1) – ΒΕΤΕΡ(7) – ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(4)

42 Στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, τον πρώτο λόγο έχει η φορμαρισμένη και σταθερή ΜΠΙΓΙΟΝΤ ΔΕ ΣΗ(5). Έτρεξε, προ δεκαπενθημέρου, σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση, τερμάτισε δεύτερη μεν, αλλά “έριξε” πολλά μήκη σε αρκετές από τις σημερινές αντίπαλές της. Με την ίδια συμπεριφορά σήμερα, έχει τον πρώτο λόγο. Η ΜΕΪΛΗΝ(4) έτρεξε φανταστικά στο ντεμπούτο της, προ εβδομάδος και σε μικρότερη απόσταση. Δεν ξεκίνησε καλά, αλλά με το δυνατό της φίνις τερμάτισε δεύτερη. Χωρίς ατυχίες σήμερα θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τη νίκη. Βελτιωμένη δείχνει στις προπονήσεις η ΧΑΡΑΜΙ(10) και βελτιωμένη αναμένουμε και την ΟΛΙΑΝΝΑ(6) που τρέχει σε απόσταση που μάλλον της ταιριάζει περισσότερο από τα 1400 μέτρα που έτρεξε προ δυο εβδομάδων. Από τις υπόλοιπες η ΣΤΟΡΜΚΑΤΤΕΡ(8) είναι σταθερή μεν, αλλά τρέχει κυριολεκτικά κάθε εβδομάδα, κάτι που ίσως να της στοιχίσει από δυνάμεις σήμερα. Υπάρχει τέλος η ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ(7) που προ δυο εβδομάδων “έφαγε” την κούρσα της, μετά από αναγκαστικό ρεπό, λόγω ρινορραγίας και σήμερα αναμένεται καλύτερη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΙΓΙΟΝΤ ΔΕ ΣΗ(5) – ΜΕΪΛΗΝ(4) – ΧΑΡΑΜΙ(10) – ΟΛΙΑΝΝΑ(6)

43 Τέλος, στην έβδομη (κωδ.07) ιπποδρομία η ΤΡΑΝΚΟΥΙΛ ΤΑΪΜ(5) επανέρχεται σε καλή κατάσταση, όπως διαπιστώσαμε στις προπονήσεις και μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Αν μάλιστα καταφέρει και να οδηγήσει, όπως της αρέσει, τότε θα αυξήσει τις πιθανότητές της. Δυνατή η ΝΤΡΗΜΙΝΓΚ ΟΦ ΠΑΡΙΣ(2) που θα στηρίξει την διάκρισή της στο ισχυρό της φίνις. Πάντα υπολογίσιμη σε τέτοιους ομίλους η ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(1), παρά τα υψηλά της βάρη. Εξασφάλισε πολύ καλό αναβάτη που μπορεί να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό το φίνις της, αρκεί να ξεκινήσει καλά από την αφετηρία. Προσοχή θέλει η προ δυο εβδομάδων νικήτρια, ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(3) και βελτιωμένη αναμένουμε την ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ(6) που δεν έτρεξε άσχημα στην πρόσφατη επάνοδό της από 10 μήνες αποχή και σήμερα ίσως εμφανιστεί καλύτερη. 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(5) – ΝΤΡΗΜΙΝΓΚ ΟΦ ΠΑΡΙΣ(2) – ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(1) – ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(3)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 3-4 / 2-4-7 / 1 / 1-3-7 / 4-5-6-10 / 1-2-3-5
ΣΤΗΛΕΣ: 288
ΚΟΣΤΟΣ 144 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα