Γερές βάσεις προσφέρουν οι Ζήνων, Σφαίρα και Διόνυσος, με κορυφαίο αναβάτη σήμερα ο Μπάρμπα Φίλιππος

Κοινοποίηση:

Το σημερινό πρόγραμμα είναι εξαιρετικά αμφίρροπο. Δεν υπάρχει το πολύ μεγάλο φαβορί και θεωρούμε ότι θα έχουμε μεγάλες αποδόσεις στις περισσότερες διαδρομές. Διαβάστε παρακάτω τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις μας, βάλτε μέσα και την δική σας γνώμη και… καλή επιτυχία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

CY       09       019     ΛΕΥΚΩΣΙΑ    ΕΠΙΠΕΔΗ       Ωρα    15:30 1500 μ.         ΦΟΡΑΔΕΣ    4

Στην πρώτη (κωδ.019) ιπποδρομία υπάρχει ένας ίππος που “δείχνει” φαβορί. Είναι η ΒΑΡΟΥΜ ΜΙΧΑΕΛΛΑ(3) που αν καταφέρει να οδηγήσει γρήγορα, τότε θα είναι σίγουρο ότι θα πρωταγωνιστήσει, αφού έχει επιδόσεις στα πόδια της. Μας άρεσε ο ΒΡΟΝΤΕΑΣ(1) στην τελευταία του συμμετοχή στην σημερινή απόσταση(1500 μ.) που πρωταγωνίστησε και μπορεί να το πράξει και σήμερα. Ο ΟΣΤΡΕΛΙΑΝ ΝΤΑΝΣΕΡ(4) με τον Καποδίστρια στη σέλα του θα πάρει αρκετό στοίχημα, αλλά θα ανεβάσει τις ούτως ή άλλως καλές πιθανότητές του και προσοχή στην ΕΛΑ ΚΑΛΟΝΗ(5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΒΑΡΟΥΜ ΜΙΧΑΕΛΛΑ(3) – ΒΡΟΝΤΕΑΣ(1) – ΟΣΤΡΕΛΙΑΝ ΝΤΑΝΣΕΡ(4) – ΕΛΑ ΚΑΛΟΝΗ(5)

CY       11       021     ΛΕΥΚΩΣΙΑ    ΕΠΙΠΕΔΗ       Ωρα    16:00 1000 μ.         ΙΠΠΟΙ 4

Στην δεύτερη (κωδ.021) ιπποδρομία η ΝΟΥΡ(7) διακρίθηκε, προ ημερών, σε μάλλον καλύτερο όμιλο του σημερινού, τερμάτισε τρίτη και σήμερα μπορεί να το ξανακάνει και να φτάσει και στη νίκη Σταθερή η ΝΙΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ(9) θα επιδιώξει να κάνει αισθητή την παρουσία της στην άφιξη, πολύ δυνατή γενεαλογία διαθέτει ο πρωτοεμφανιζόμενος ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(2) και πρέπει αμέσως να υπολογιστεί και προσοχή θέλει ο ΑΡΤΕΞ(5) που στην τελευταία του συμμετοχή δεν έφυγε καλά από την αφετηρία και που σήμερα θα ιππευτεί από τον Καποδίστρια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΟΥΡ(7) – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(2) – ΑΡΤΕΞ(5) – ΝΙΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ(9)

CY       12       022     ΛΕΥΚΩΣΙΑ    ΕΠΙΠΕΔΗ       Ωρα    16:30 1000 μ.         ΙΠΠΟΙ 5+6

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 022-024-027-028-029-030

Στην τρίτη (κωδ.022) ιπποδρομία ο ΖΗΝΩΝ(1) είναι μια “γερή” βάση. Αν καταφέρει να οδηγήσει, όπως συνέβη στην τελευταία συμμετοχή του σε μεγαλύτερη μάλιστα απόσταση, τότε είναι σίγουρο ότι στην φόρμα που βρίσκεται θα πρωταγωνιστήσει και θα είναι ο κυριότερος υποψήφιος για τη νίκη. Η ΔΟΝΙΑ(6) μπορεί να επανέρχεται από σχεδόν εξάμηνο ρεπό, αλλά είναι φοράδα με προσόντα και στην μικρή απόσταση μπορεί αμέσως να τα δείξει εκμεταλλευόμενη και την αρχική της ταχύτητα. Ο ΜΠΟΜΠ ΔΕ ΚΙΓΚ(4) δεν είναι στα καλύτερά του, τελευταία, αλλά η μικρή απόσταση του αρέσει και με καλή εκκίνηση μπορεί να είναι για όλους απειλητικός και τέλος σημειώστε το καλό αουτσάιντερ που ακούει στο όνομα, ΕΛΕΑΝΑ(12). Υπάρχει βέβαια και η ποιοτική ΑΜΙΡΑ ΣΟΦΙΑ(2) που τρέχει για πρώτη φορά και είναι γυμνασμένη με… κάντερ. Είναι μια φοράδα που προέρχεται από διπλό… “τσιπ” που της “έκοβε” την συμμετοχή της εδώ και πολύ καιρό. Είναι δύσκολο να την εκτιμήσουμε, αλλά η μικρή απόσταση την βολεύει κι αν πεταχτεί καλά από την αφετηρία, μπορεί να διακριθεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΖΗΝΩΝ(1) – ΔΟΝΙΑ(6) – ΜΠΟΜΠ ΔΕ ΚΙΝΓΚ(4) – ΑΜΙΡΑ ΣΟΦΙΑ(2)

CY       14       024     ΛΕΥΚΩΣΙΑ    ΕΠΙΠΕΔΗ       Ωρα    17:00 1200 μ.         ΙΠΠΟΙ 5+

Στην τέταρτη(κωδ.024) ιπποδρομία η ΣΦΑΙΡΑ(6) ήταν… άλλο πράγμα στη νίκη της, προ μηνός και στην ίδια με σήμερα απόσταση. Με την αναμενόμενη επικεφαλής διαδρομή μπορεί να το ξανακάνει σήμερα. Η ΑΤΡΟΜΗΤΗ ΑΠΟΕΛΑΡΑ(2) πρωταγωνίστησε στην προ εβδομάδος συμμετοχή της σε μεγαλύτερη απόσταση και μπορεί να το πράξει εκ νέου, παρά τα δέκα της χρόνια και την ύπαρξη μαθητευόμενου στη σέλα της. Σίγουρα ο ΑΡΤΙΟΣ(3) είναι ίππος σταθερός που περιμένουμε να κάνει το κάτι παραπάνω και ίσως το πράξει σήμερα και δεν μπορεί να αγνοηθεί η υπερφορμαρισμένη, ΠΡΑΗΒΕΗΤ ΝΤΑΝΣΕΡ(7). Υπάρχει βέβαια και η ΗΛΕΚΤΡΙΚ ΜΠΛΟΥ(1) που παρά τα υψηλά της βάρη μπορεί να πάει με τους πρώτους και να φανεί δεόντως ανταγωνιστική.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΦΑΙΡΑ(6) – ΑΡΤΙΟΣ(3) – ΠΡΑΗΒΕΗΤ ΝΤΑΝΣΕΡ(7) – ΗΛΕΚΤΡΙΚ ΜΠΛΟΥ(1)

CY       17       027     ΛΕΥΚΩΣΙΑ    ΕΠΙΠΕΔΗ       Ωρα    17:30 1500 μ.         ΙΠΠΟΙ 5+6

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ : ΣΚΟΡ 4: 027-028-029-030

Στην πέμπτη (κωδ.027) ιπποδρομία ο ΧΑΒΑΗ ΦΟΡΜΙΤΑΠΛ(2) πρωταγωνίστησε, τερματίζοντας δεύτερος, στην τελευταία συμμετοχή του και πιστοποίησε την εδώ και καιρό φόρμα του. Μπορεί να το πράξει και σήμερα . Σε συνεχή φόρμα ο ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΌΣ(1) που προβάλλει ως ο κυριότερος αντίπαλός του και πιο πίσω ο ΠΡΙΝΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ(5) που δεν κατάφερε στην ίδια κούρσα με τον Χαβάη Φορμπίταπλ να οδηγήσει, αλλά «έδινε» μέχρι τέλους. Αν οδηγήσει σήμερα, ίσως δούμε άλλο ίππο. Τέλος δώστε μια ιδιαίτερη προσοχή στον ΦΑΜΠΡΙΝΙΟ(11), αλλά και κυρίως στην ΕΥΑ ΜΕΝΤΕΣ(8)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΑΒΑΗ ΦΟΡΜΙΤΑΠΛ(2) – ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΌΣ(1) – ΠΡΙΝΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ(5) – ΕΥΑ ΜΕΝΤΕΣ(8)

CY       18       028     ΛΕΥΚΩΣΙΑ    ΕΠΙΠΕΔΗ       Ωρα    18:00 1200 μ.         ΙΠΠΟΙ 5

Στην έκτη (κωδ.028) ιπποδρομία ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ(1) είναι ίσως το πιο ξεκάθαρο φαβορί κι αν πιάσει την την τελευταία του επίδοση στην απόσταση(1200 μ.) θεωρούμε ότι δύσκολα θα αντιμετωπιστεί. Επαναλαμβάνουμε ότι είναι από τις «γερές» βάσεις της ημέρας. Ο ΑΚΗΣ(6) πήγε λίγο γρήγορα στην αρχή και στην τελευταία του συμμετοχή όπου στο τέλος ηττήθηκε από τον Διόνυσο. Αν καταφέρει να οδηγήσει ή να ελέγξει τον ρυθμό, τότε μπορεί να διεκδικήσει με πάρα πολλές πιθανότητες τη νίκη. Ο ΚΑΠΤΑΙΝ ΜΑΤΖΙΠΑΣ(4) έρχεται από νίκη και θα στηρίξει τα πάντα στη φόρμα και στο φίνις του και υπάρχει και η ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ(5) που είναι σταθερή, φορμαρισμένη, έρχεται από νίκη στην απόσταση και μάλιστα με επίδοση ενδεικτική και για τις απαιτήσεις του σημερινού ομίλου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΔΙΟΝΥΣΟΣ(1) – ΑΚΗΣ(6) – ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ(5) – ΚΑΠΤΑΙΝ ΜΑΤΖΙΠΑΣ(4)

CY       19       029     ΛΕΥΚΩΣΙΑ    ΕΠΙΠΕΔΗ       Ωρα    18:30 1500 μ.         ΙΠΠΟΙ 5

Στην έβδομη κωδ.029) ιπποδρομία η ΟΛΕΣΙΑ(6) μπορεί να οδηγήσει εύκολα  και να βάλει δύσκολα σε όλους. Είναι σταθερή, σε φόρμα και «πάει» την απόσταση των 1500 μέτρων, όπου πρωταγωνίστησε τερματίζοντας δεύτςερη, προ εικοσαημέρου περίπου. Μάλιστα είχε προηγηθεί του ΣΑΒΒΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ(8) που και πάλι κοντράρεται μαζί της και έχει κι αυτός σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες για τη νίκη, αλλά λόγω σύνθεσης της διαδρομής τον κατατάξαμε δεύτερο στις επιλογές μας. Ο ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ(1) αντιπροσωπεύει την κλάση στον όμιλο και επανέρχεται μετά από σχεδόν δίμηνο «φρεσκάρισμα» και καλή περίπτωση είναι η ΜΙΣ ΑΛΑΝΙΑΡΑ(5) που όπου «χωθεί» πληρώνει. Είναι φοράδα που αρέσκεται να δημιουργεί μεγάλες αποδόσεις με την παρουσία της στην άφιξη. Από τους υπόλοιπους αξίζει ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΟΛΗΣ(4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΟΛΕΣΙΑ(6) – ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ(8) – ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ(1) – ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΟΛΗΣ(4)

CY       20       030     ΛΕΥΚΩΣΙΑ    ΕΠΙΠΕΔΗ       Ωρα    19:00 1500 μ.         ΙΠΠΟΙ 9+

Τέλος, η όγδοη (κωδ.030) ιπποδρομία είναι εξαιρετικά αμφίρροπη. Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ(9) έδειξε άνοδο στην τελευταία του συμμετοχή και σήμερα και μετά από πάρα πολύ καιρό ανατέθηκε σε κορυφαίο αναβάτη. Άλλο μαθητευόμενος αναβάτης και άλλο ο Καποδίστριας, δεν νομίζετε;  Προσέξτε τον ΣΕΡ ΚΟΥΗ(2) κυρίως αν δείτε να παίρνει στοίχημα πάνω του. Όταν πρωταγωνιστεί έχει μικρή απόδοση. Όταν είναι στα… κάτω του, έχει πολύ μεγάλη απόδοση. Καλή περίπτωση αποτελεί ο φορμαρισμένος και σταθερός ΚΑΤΑΣΤΡΟΣ(8) και πιο πίσω ο ΒΙΤΤΗΣ ΣΜΑΗΛ(7).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ(9) – ΣΕΡ ΚΟΥΗΣ(2) -ΒΙΤΤΗΣ ΣΜΑΗΛ(7) – ΚΑΤΑΣΤΡΟΣ(8)

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα