Δυνατές βάσεις Χάιταϊμ Χίροου και Μπομπάι Μαρίν και σύστημα – μπούσουλας για το διπλό Τζακ Ποτ του Σκορ 6

Κοινοποίηση:

Όλο το ενδιαφέρον και… όλα τα λεφτά είναι πρωτίστως στο διπλό ΤΖΑΚ ΠΟΤ του ΣΚΟΡ 6 που αναμένεται να “γράψει” τζίρο που ίσως να πλησιάσει και τα 100.000 ευρώ και δευτερευόντως στο ΤΖΑΚ ΠΟΤ του ΣΚΟΡ 4 που κι αυτό το παιχνίδι αναμένεται να μαζέψει τζίρο που ίσως να πλησιάσει και τα 20.000 ευρώ. Διαβάστε παρακάτω  τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις μας και βέβαια στο τέλος υπάρχει και το σύστημα – μπούσουλας για το ΣΚΟΡ 6.

191 Ξεκινάμε με την πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία, στα 1200 μέτρα, όπου η ΜΕΪ ΣΚΑΪ(3) διατηρείται σε πολύ καλή φόρμα και μπορεί να πρωταγωνιστήσει και σε απόσταση που προσπαθεί να νικήσει, αλλά και που σε τέσσερις συμμετοχές έχει αντίστοιχους τερματισμούς στην δεύτερη θέση. Η ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(1) μετά από πολύ καιρό τρέχει σε όμιλο στα μέτρα της και παρά τα υψηλά της βάση, μπορεί όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει, αλλά να φτάσει και στη νίκη. Τρίτη επιλογή η ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(5) με τα πολύ χαμηλά της βάρη και βέβαια δεν μπορεί να αγνοηθεί η ΣΟΤΖΟΥΡΝΑ(4) που έρχεται από δυο σερί νίκες και αυτή την περίοδο οι παθήσεις της δείχνουν σε ύφεση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΕΪ ΣΚΑΪ(3) – ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(1) -ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(5)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3: 02-03-04

192 Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, η φορμαρισμένη ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(2) μπορεί να οδηγήσει και να μείνει στο κεφάλι μέχρι το τέλος. Σε καλή κατάσταση διατηρείται και η ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ(5) που επίσης μπορεί να ευνοηθεί από το ρυθμό και τον ολιγομελή όμιλο και δεν μπορεί βέβαια να αγνοηθεί η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(1) που σήμερα τρέχει σε απόσταση της απολύτου αρεσκείας της. Από τις υπόλοιπες, η ΚΙΣ(3) έδειξε βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις και βέβαια απαιτεί προσοχή. Η ΣΑΝΣ ΕΛΥΖΕ(6) ΔΙΕΓΡΑΦΗ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(2) – ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(1) – ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ(5)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08

193
Στην τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα, εκκινεί το ΣΚΟΡ 6 και οι υποψήφιοι για τη νίκη είναι πολλοί. Στην πρώτη γραμμή περνάει ο πρόσφατα πρωταγωνιστής ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(1), παρά τα υψηλά του βάρη, αλλά και οι διατηρούμενοι σε καλή κατάσταση ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ(2) και ΝΤ’ ΝΙΡΟ(3). Μεγάλα ερωτηματικά οι ΜΕΤΑΒΟΣ(4) και ΤΡΑΝΖΙΣΙΟΝΑΛ(5) που επιστρέφουν αμφότεροι από τεράστια αποχή, όμως είναι ανώτεροι στον όμιλο κι έστω κι αν δεν πιάσουν το μάξιμουμ της απόδοσής τους, μπορούν να πρωταγωνιστήσουν. Από τους υπόλοιπους προσοχή θέλει ο ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ(6) που και στη νέα του προπόνηση έχει πάει πολύ δυνατά και είναι ίππος “σκληρός”.Σαφώς και σε αυτή την κούρσα όλοι οι εναπομείναντες ίπποι έχουν πιθανότητες να5)  βρεθούν στο Τετραπλό με πρώτο και καλύτερο τον ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(7), εκτός από τον πρωτοεμφανιζόμενο ΑΜΟ ΑΜΑΣ(10).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΡΑΝΖΙΣΙΟΝΑΛ(5) –  ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΊΝΙΟΥΣ(1) – ΜΕΤΑΒΟΣ(4) – ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ(6)

194 Στην τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα, την έκπληξη μπορεί να την κάνει ο ΚΑΖΜΕΡ(5). Είναι γρήγορος και αν πάει μπροστά με τα χαμηλά του βάρη, μπορεί να φτάσει στη νίκη. Με λογικά βάση διαγωνίζεται ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(3) που με καλή εκκίνηση μπορεί να βάλει δύσκολα σε όλους. Ο ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(2) έρχεται από νίκη και αντιπροσωπεύει την κλάση στον όμιλο. Μεγάλη προσοχή θέλει ο  ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(6), αρκεί να μην κλειστεί στα πρώτα μέτρα με το εσωτερικό σταρτ που έχει και βέβαια δεν αγνοείται και ο ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ(4) που δεν δείχνει στην φόρμα του παρελθόντος, όμως είναι ίππος με δυνατότητες και σημαντική αρχική ταχύτητα για την σημερινή μικρή απόσταση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(2) – ΚΑΖΜΕΡ(5) – ΓΚΡΙΣΛΥ ΜΠΕΑΡ(3) – ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(6)
ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 05-06-07-08

195 Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, υπάρχει μια δυνατή τριπλέτα. Ο ΣΑΛΑΑΣΕΛ(9) στο ντεμπούτο του και στα 1575 μέτρα έτρεξε πολύ δυνατά και πιστεύουμε ότι σήμερα θα είναι πανέτοιμος για τη νίκη. Πολύ πιθανό να ευνοηθεί και απο επικεφαλής διαδρομή. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον ΓΚΑΡΛΙΖΕΝ(1) που στην ίδια κούρσα με τον προαναφερόμενο, τερμάτισε λίγο μπροστά του και μάλιστα χωρίς να ξεκινήσει καλά. Τρίτη επιλογή είναι ο έμπειρος ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ(7) που διαθέτει και αρχική ταχύτητα, έτσι ώστε να μπορέσει να βρεθεί αμέσως σε επίκαιρη θέση με τους πρώτους. Από τους υπόλοιπους αναμένουμε να δούμε βελτιωμένο τον ΓΚΟΛΝΤΕΝ(2), στη νέα του προπόνηση και βέβαια κάτι ανάλογο αναμένουμε και από τον ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ(6) που στο ντεμπούτο του έδειξε σχετικά ανέτοιμος κι έμεινε πίσω από την αρχή. Οι πρωτοεμφανιζόμενοι ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ(4) και ΝΤΑΤΣΜΑΝΣ ΣΟΟΥΛ(5) δείχνουν ότι για σήμερα τουλάχιστον υπολείπονται των προαναφερόμενω, αλλά για το Τετραπλό δεν μπορούν να αποκλειστούν. Πιο πίσω ο ΜΠΟΥΡΟΥ(3) και κατώτερος ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ ΣΩΤΗΡ(8).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΑΛΑΑΣΕΛ(9) – ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ(7) – ΓΚΑΡΛΙΖΕΝ(1) – ΓΚΟΛΝΤΕΝ(2)

196 Στην έκτη (κωδ.6) ιπποδρομία και στα 1800 μέτρα, τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΜΠΟΜΠΑΪ ΜΑΡΙΝ(6). Επανέρχεται ανανεωμένος μετά από αρκετό διάστημα αποχής, έχει πάει δυνατά στο στάδιο της προετοιμασίας του και φυσικά αντιπροσωπεύει την ποιότητα τον όμιλο. Πιο πίσω πολλοί μπορούν να βρεθούν στην δεύτερη θέση ή να επωφεληθούν αν ο προαναφερόμενος δεν δείξει την αναμενόμενη δύναμ που  του. Ο ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ(2) έχει «ωριμάσει» και αναμένεται και να οδηγήσει, ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ(3) «πάει» σίγουρα την μεγάλη απόσταση και το μικρό ρεπό που υποβλήθηκε σίγουρα θα τον ωφέλησε και ο ΝΤΑΝΣΠΟΡΤ(7) είναι ίππος διόλου ευκαταφρόνητος και μάλιστα δείχνει σε άνοδο φόρμας. Ο ΑΓΓΕΛΟΣ(1) είναι ίππος που “πάει” τις μεγάλες αποστάσεις και έδειξε ευδιάθετος στις προπονήσεις, το τελευταίο διάστημα και από τους υπόλοιπους αυτός που μπορεί να διακριθεί ή και να πρωταγωνιστήσει ακόμη, είναι ο προερχόμενος από νίκη, ΜΑΣΚΟΥΡ(5) που είναι εξαιρετικά πιθανό να οδηγήσει, ίσως και σε τέμπο της αρεσκείας του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΟΜΠΑΪ ΜΑΡΙΝ(6) – ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ(2) – ΝΤΑΝΣΠΟΡΤ(7) – ΜΑΣΚΟΥΡ(5)

197 Στην έβδομη (κωδ.07) ιπποδρομία η ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ(5) και στα 1400 μέτρα, είναι σε καλή κατάσταση κι αν καταφέρει να οδηγήσει χωρίς πίεση, μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Βέβαια δεν πρόκειται για τίποτα το εξαιρετικό, οπότε πολλές αντίπαλές της μπορούν να ελπίζουν. Άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο. Ανώτερη στον όμιλο είναι η ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(1) που αν «ανοίξει» λίγο ο ρυθμός, τότε σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει με το φίνις της και πιο πίσω προσοχή θέλουν τόσο η «περίεργη» ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ(7) που τρέχει κατώτερα των πραγματικών της δυνατοτήτων της, έχει πάει εξαιρετικά στις προπονήσεις και κάπου θα αιφνιδιάσει, ίσως και σήμερα, αλλά και η προερχόμενη από νίκη και ευρισκόμενη σε εξέλιξη, ΝΑΚΑΑΡ(6).Τέλος δεν μπορεί να αγνοηθεί και η “σκληρή” ΣΠΑΡΤΗ(4) που μετά από δυο σχεδόν κολλητές κούρσες που έτρεξε δυνατά, πήρε μια ανάσκα, “φρεσκαρίστηκε” και σήμερα αναμένεται δυνατή και επικίνδυνη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ(5) – ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΕΡΙΝΑ(7) – ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(1) – ΝΑΚΑΑΡ(6)

198 Τέλος, στην όγδοη (κωδ.08) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, θα ξεκινήσουμε με τον ΝΑΣΜΙ(7) που στην τελευταία συμμετοχή του έτρεξε κάπως κατώτερα του αναμενόμενου και σήμερα μπορεί να μας δείξει πλήρως τον καλό του εαυτό. Παρά τα υψηλά του βάρη δεν μπορεί να αγνοηθεί ο ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(1) που είτε οδηγήσει, είτε με κούρσα ημιαναμονής, μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Το έχει κάνει βέβαια σε πολύ καλύτερους ομίλους του σημερινού. Από τους υπόλοιπους προσοχή θέλει ο ΚΕΪΠ ΡΑΘ(6) που στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει σε παρόμοιους ομίλους και από τους υπόλοιπους σημειώστε ότι ο ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(2) είναι σε καλή κατάσταση αυτό το διάστημα,πιθανά θα πάει στο κεφάλι και παρά το γεγονός ότι η απόσταση δεν είναι το… φόρτε του, μπορεί να τρέξει πολύ δυνατά. Από τους ίππους που επιστρέφουν από πολύ μεγάλη αποχή [ΠΟΣΤΜΠΑΝΓΚ(3), ΣΠΗΝΤΥ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ(4) και ΣΟΥΟΡΝΤ ΙΝ ΧΑΝΤ(9) ]δεν μπορεί να γίνει ακριβής εκτίμηση και κυρίως για τον ΣΟΥΟΡΝΤ ΙΝ ΧΑΝΤ(9) που έχει να τρέξει 26 μήνες!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(1) – ΝΑΣΜΙ(7) – ΚΕΪΠ ΡΑΘ(6) – ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(2)

ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-3-4-5-6 / 2-5-6 / 1-7-9 / 6 / 5-7 / 1-7
ΣΤΗΛΕΣ: 180
ΚΟΣΤΟΣ: 90 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα