Δυνατές προτάσεις για Τετραπλό και Σκορ 6, επανέρχεται το δημοφιλές Σύνθετο Δίδυμο και ο Muzi Yeni

Κοινοποίηση:

Το σημερινό πρόγραμμα έχει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Το πρώτο και καλύτερο είναι ο καιρός. Ο στίβος είναι ήδη λασπωμένος, δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση κατά την ώρα τέλεσης των ιπποδρομιών και βέβαια η όποια βροχή “πέσει” μέχρι την εκκίνησή τους θα τον επιβαρύνει κι άλλο. Ελπίζουμε να μην αποτελέσει μεγάλη τροχοπέδη για την τέλεσή τους.
Το δεύτερο σημαντικό είναι η παρουσία του Muzi Yeni, του νοτιοαφρικάνου αναβάτη που θα ιππεύσει για πρώτη φορά στην χώρα μας και μάλιστα έχει δηλωθεί σε ΄πέντε ίππους. Μόνο στην πρώτη κούρσα δεν ιππεύει. Είναι καλός αναβάτης, που του αρέσει να πηγαίνει στο κεφάλι με τους ίππους του, αλλά θα ιππεύσει σε άγνωστο στίβο και με ντεζαβαντάζ ότι δεν τον γνωρίζει και θα είναι και λασπωμένος.
Το τρίτο είναι ότι οι ιπποδρομίες είναι δύσκολες στην πρόβλεψη, ο στίβος θα “φέρει” αουτσάιντερ, αυτό το βλέπουμε σίγουρο και βέβαια οι επιλογές σας θέλουν πολύ “ψάξιμο”. Εμείς κάναμε το καλύτερο και παρακάτω θα βρείτε δυνατές εκτιμήσεις και καλές προτάσεις για ΤΕΤΡΑΠΛΟ και ΣΚΟΡ 6.
Τέταρτο και καλύτερο είναι ο επιστρέφει το παιχνίδι του ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ. Ένα ιδιαίτερα δημοφιλές παιχνίδι που θωρούμε ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην άνοδο του τζίρου.

Η πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία που υπάρχει και το Τζακ Ποτ(καθαρά 10.000 ευρώ) από το περασμένο Σάββατο, τα ερωτηματικά είναι πολλά. Ο ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(3) διακρίθηκε στην τελευταία συμμετοχή του με ημιαναμονή και τον Δημητσάνη στη σέλα του και σε όμιλο που δεν απέχει του σημερινού. Είναι σε φόρμα, είναι έμπειρος και ο λασπωμένος στίβος δεν θα αποτελέσει ντεζαβαντάζ. Ο ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(7) στην ίδια κούρσα με τον προαναφερόμενο ήταν το μεγάλο φαβορί, πήγε στο κεφάλι, αλλά στην ευθεία τα… παράτησε. Εϊναι ίππος που πάει καλά στις προπονήσεις, αλλά στην διαχείριση δυνάμεων πάνω στην κούρσα δεν τα έχουν καταφέρει οι αναβάτες του στις δυο πρώτες συμμετοχές του. Ο ΡΗΓΚΑΛ ΡΕΣΠΟΝΣ(8) σε καμία έως τώρα συμμετοχή του δεν μας έδειξε την καλή του ποιότητα. Μπορεί να το κάνει τώρα; Θα δούμε. Πάντως ο προπονητής του δείχνει να τον “ψάχνει” ακόμη στην προπόνηση. Ο ΑΜΠΟΥ ΧΑΝΤΡΑ(1) επανήλθε από ρεπό την περασμένη εβδομάδα, αλλά ανέτρεψε τον αναβάτη του στην αφετηρία. Μας δίνει την εντύπωση ότι είναι σε άνοδο φόρμας και σε σχέση με το ντεμπούτο του… πέρσι. Δεν μπορούμε να τον αγνοήσουμε. Ο ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ( 4) έχει τρέξει μια φορά στην Αγγλία χωρίς διάκριση, σε άλλο προπονητή ήλθε στην Ελλάδα(Π.Κάσσης) και σε άλλον βρίσκεται σήμερα(Π.Θεολόγου). Δεν μπορούμε να πούμε ότι μας… τρέλανε στην προπόνηση, αλλά ο όμιλος δεν είναι δυνατός και μπορεί να διακριθεί ή και να πρωταγωνιστήσει.Ο ΓΟΥΪ ΣΑΛ ΡΙΤΕΡΝ(2) στο ντεμπούτο του σταμάτησε λίγο μετά την εκκίνηση. Σήμερα επανέρχεται καλά προπονημένος και θέλει προσοχή. Τέλος οι  ΜΟΝΟΚΛ(5) και ΜΟΥΤΑΓΙΑΜ(6) προ εβδομάδος ήταν επιεικώς μέτριοι. Μπορούν να αλλάξουν μέσα σε λίγες μέρες; Θεωρούμε πως όχι, αν και ο σημερινός όμιλος είναι κατώτερος του προηγούμενου. Σαφώς αν διακριθεί κάποιος από τους δυο τελευταίους είναι ο Μονόκλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(7) – ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(3) – ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(4) – ΓΟΥΪΣΑΛ ΡΙΤΕΡΝ(2)

Οι γνωστές φοράδες τρέχουν στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία και θεωρούμε ότι υπάρχει μια τριάδα σχεδόν…άσπαστη.Η ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ(2) είναι σε φόρμα, “πάει” την απόσταση και θα βρει και λασπωμένο τερέν που όπως έχει δείξει από την αρχή της καριέρας της, το προτιμάει. Η ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(5) δεν ιππεύεται από τον Δημητσάνη, όπως συνέβη σε όλες τις επιτυχίες της και όχι μόνο, όμως είναι σε φόρμα και δεν γίνεται λόγος ότι η απόσταση είναι ιδανική. Υπάρχει και η ΣΙΜΕΡΙΝΓΚ ΣΑΛ(4) που εδώ και καιρό είναι σε καλή κατάσταση, αλλά το τελευταίο διάστημα βλέπει τις… πλάτες των αντιπάλων της. Για να δούμε και σήμερα. Η ΣΟΣΥ ΚΑΤ(3) επανέρχεται σε νέα προπόνηση και ιδιοκτησία, η ΕΛΙΑΝΝΑ(6) “φρεσκαρίστηκε” μετά τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις της, η ΑΝΝΥ ΓΚΟΓΚ(1) είναι μέτρια το τελευταίο διάστημα και η ΕΝΤΟΥΪΝΤ(7) διεγράφη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ(2) – ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(5) – ΣΙΜΕΡΙΝΓΚ ΣΑΛ(4)

 

Μέτριες φοράδες διαγωνίζονται στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία που έκλεισε πολύ δύσκολα και με την Φλόγα να είναι ο τελευταίος ίππος που γράφτηκε. Θεωρούμε ότι τον πρώτο λόγο έχει η ΚΟΚΝΕΫ ΑΪΛΑΝΤ(3) που δείχνει να έχει υπεροχή στον όμιλο. Μάλιστα από κούρσα σε κούρσα θεωρούμε ότι θα δείχνει και μεγαλύτερη ετοιμότητα. Δεν είναι αμελητέα η ΣΤΑΡ ΣΑΪΝ(6) που είναι γρήγορη και σε καλή κατάσταση. Αν καταφέρει να οδηγήσει, κάτι που φαίνεται απόλυτα εφικτό στον σημερινό όμιλο, τότε μπορεί ακόμη και τη νίκη. Η ΑΒΑΝΖΑΡΕ(1) είναι η πρεσβύτερη, αλλά στη πρόσφατη συμμετοχή της και μετά από μεγάλη αποχή έδειξε αγωνιστικότητα σε παραπλήσιο όμιλο. Περιμένουμε να δούμε και σήμερα την ΜΑΓΙΑ ΣΠΙΡΙΤ(7) που επανήλθε πριν από λίγο καιρό και μετά από σημαντική αποχή, αλλά ήταν αρνητική. Μπήκε εκ νέου σε ρεπό, “¨φρεσκαρίστηκε” και επιστρέφει. Την ΦΛΟΓΑ(2) την βλέπουμε ανέτοιμη, την ΠΑΜΠΟΛΑ(4) όχι στα καλύτερά της και την ΦΕΝ ΛΕϊΝΤΥ(5) να διαγωνίζεται σε όχι προσφιλή απόσταση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΟΚΝΕΫ ΑΪΛΑΝΤ(3) – ΣΤΑΡ ΣΑΪΝ(6) – ΑΒΑΝΖΑΡΕ(1) – ΠΑΜΠΟΛΑ(4)

 

Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία των τριετών μέδεν περιμένουμε να δούμε την πρώτη συμμετοχή του σπρίντερ ιδιοτήτων ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ(7). Δεν… τρέλανε τον προπονητή του την Αγγλία που τον “έβγαλε| σε δημοπρασία, όπου έγινε μάχη για την απόκτησή του και σε αγορά που πήγε πάνω από 20.000 ευρώ. Στις προπονήσεις δεν μας… τρέλανε, αλλά εδώ είναι Ελλάδα, κατώτερο το επίπεδο των απαιτήσεων και σε σχέση με την Αγγλία, σαφώς κατώτεροι και αντίπαλοι και τον αναμένουμε πρωταγωνιστή. Αν μάλιστα οδηγήσει και εύκολα στον λασπωμένο στίβο, ίσως η ζωή του να γίνει πιο εύκολη. και σε όμιλο που οι αντίπαλοί του δεν έχουν δείξει τίποτα το αξιόλογο και εντυπωσιακό. Περιμένουμε άνοδο από τον ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(1) που ήταν απλά καλός στην τελευταία συμμετοχή του. Περισσότερα περιμένουμε από τον ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ(4) που προ ημερών στο κύπελλο Ερμή ήταν κατώτερος, αλλά σε ανώτερο όμιλο. Από τους υπόλοιπους αναμένουμε κάποια βελτίωση μόνο από τον ΤΣΑΡΛΥ ΜΠΙΑΡ ΠΑΝΤ(5) που δείχνει να διεθέτει αρχική ταχύτητα, αλλά και έλλειψη αντοχής στις δυο έως τώρα συμμετοχές του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ(7) – ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ(4) – ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(1) – ΤΣΑΡΛΥ ΜΠΙΑΡ ΠΑΝΤ(5)

Στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία  ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(1) ήταν “εκρηκτικός” στην επάνοδό και νίκη του και σίγουρα η απόσταση(1800 μ.) δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη στο να φτάσει στην ρεπετισιόν. Θεωρούμε ότι αυτή την περίοδο είναι στα καλύτερά του, Ο ΖΑΡΚΟ(2) δεν μας άρεσε στην επανεμφάνισή του, αλλά τώρα και στην δεύτερη συμμετοχή του μπορεί να εμφανιστεί βελτιωμένος. Θυμίζουμε ότι παλαιότερα και στην σημερινή απόσταση επικράτησε με επικεφαλής διαδρομή που δεν είναι δύσκολο να “βρει” και σήμερα. Ο ΕΝΥ ΓΚΕΣΤ(3) είναι ο μικρότερος ηλικιακά, θα ιππευτεί από τον Muzi Yeni που δεν τον… ξέρει και δίνει εξετάσεις στον όμιλο μετά τις δυο… μακρινές νίκες του στα 1575 μέτρα. Δυνατός και ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ(6), αλλά και κυρίως ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(4) που θεωρούμε ότι η απόσταση ίσως να του βγει και ιδανική. Ερωτηματικό ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(5) που μέχρι σήμερα δεν έχει δέιξει τίποτα στο Μαρκόπουλο και κατώτερος ο ΠΕΡΣΕΑΣ(7).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(1) – ΖΑΡΚΟ(2) – ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(5) – ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ(6)

Στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία, στο σπριντ περιμένουμε δυνατή άφιξη. Η απόσταση ευνοεί τον ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΒΙΖΙΟΝ(9) που μάλλον του ταιριάζει η απόσταση και σε συνάρτηση με τις δυο έως τώρα συμμετοχές του σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Θεωρούμε ότι στα 1200 μέτρα μπορεί να δείξει τις δυνάμεις του. Περιμένουμε βελτιωμένο τον ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ(2) που από τον περασμένο Οκτώβριο έχει παρουσιάσει πτώση φόρμας, αλλά δείχνει ότι σιγά, σιγά ξαναβρίσκει τον εαυτό του. Αν μάλιστα ευνοηθεί από επικεφαλής διαδρομή που ίσως μπορέσει να του εξασφαλίσει ο μετρ του κεφαλιού Muzi Yeni, μπορεί και τη νίκη βέβαια. Κατώτερος του αναμενομένου ήταν ο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(6) στην τελευταία του συμμετοχή, σε μεγαλύτερη απόσταση και τώρα δοκιμάζεται σε σπριντ. Αν ανοίξει ο ρυθμός μπροστά μπορεί να διακριθεί στο φίνις, αλλά ο στίβος είναι υγρός και αυτός ίσως να αποτελέσει τροχοπέδη. Μεγάλο ερωτηματικό αυτός ο ίππος.Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ(1) είναι γρήγορος και είχε… παράπονα ο “κύκλος” του από το πως έτρεξε στην τελευταία συμμετοχή του.Αν καταφέρει να πάει με τους πρώτους μπορεί να διακριθεί. Ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(3) επανέρχεται από αποχή, είναι πιστοποιημένα γρήγορος και ένας από τους ίππους που μπορούν να οδηγήσουν και να διακριθούν βέβαια.Ο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ(7) έρχεται από νίκη, αλλά σε εντελώς διαφορετικό και κατώτερο όμιλο. Ο ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ(5) επανέρχεται σε καλή κατάσταση, αλλά θεωρούμε ότι μέχρι το Τρικάστ, Τετραπλό μπορεί να φτάσει και ΡΑΝ ΡΙΟ ΡΑΝ(4) θεωρούμε πως θέλει δουλειά ακόμη. Εϊναι γρήγορος μεν, αλλά ανέτοιμος όπως έδειξε στο πρόσφατο ντεμπούτο του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΒΙΖΙΟΝ(9) – ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ(2) – ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(6) – ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(3)

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΟΚΝΕΫ ΑΪΛΑΝΤ(3) – ΣΤΑΡ ΣΑΪΝ(6) – ΑΒΑΝΖΑΡΕ(1) – ΠΑΜΠΟΛΑ(4)

ΤΕΤΡΑΠΛΟ 1ης ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ: 3-4-7 / 1-2-3-4-7-8 / 1-2-3-4-5-7-8 / 1-2-3-4-5-7-8
ΣΤΗΛΕΣ: 180
ΚΟΣΤΟΣ: 90 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 ευρώ

ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6 (01-02-03-04-05-06)
ΣΥΣΤΗΜΑ: 3-4-7 / 2-4-5 / 3-6 / 1-4-7 / 1-2-4 / 2-3-6-9
ΣΤΗΛΕΣ: 648
ΚΟΣΤΟΣ: 324ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα