Δυνατή η Καστόντιαλ, αναμένουμε άνοδο από την Σανμπέικντ και δυνατά δίδυμα σε ένα πρόγραμμα που “υπόσχεται” κέρδη

Κοινοποίηση:

Ο Φεβρουάριος μπαίνει με πολύ δυνατό και αμφίρροπο πρόγραμμα. Μεγάλο, ξεκάθαρο φαβορί δεν υπάρχει και το ΣΚΟΡ 6 6 αναμένεται να πληρώσει καλά. Αν πληρώσει βέβαια και δεν κάνει Τζακ Ποτ. Πάμε να δούμε τι αξίζει να στοιχηματίσετε σήμερα.
Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία  ο ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(6) θα τρέξει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην Αγγλία δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο στις κούρσες του, όμως έχει δείξει καλή διαγωγή στις προπονήσεις και θεωρούμε ότι μπορεί να ξεκινήσει πρωταγωνιστικά την αγωνιστική του καριέρα. Ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ(4) «φρεσκαρίστηκε» μετά το αποτυχημένο τελευταίο τρέξιμό του, έδειξε ανανεωμένος και μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Περιμένουμε κι άλλη άνοδο από τον  ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(2) και ο  ΜΠΙΓΚΜΑΟΥΘ ΣΤΡΑΪΚΣ(5) στο δεύτερο τρέξιμό του αναμένεται επίσης καλύτερος.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(6) – ΜΠΑΖΟΥΛΑ(4) – ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(2) – ΜΠΙΓΚΜΑΟΥΘ ΣΤΡΑΪΚΣ(5)

Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία η ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(3) επιστρέφει από ξεκούραση με νέες δυνάμεις όπως έδειξε στις προπονήσεις, είναι φοράδα με ποιότητα για τον όμιλο και μπορεί να φτάσει στη νίκη. Κατ’ εμάς έχει τον πρώτο λόγο. Η ΝΤΙΠΙΓΚΕΝΤΝΤΑΪΒΙΓΚ(4) είναι σε καταπληκτική φόρμα εδώ και καιρό και μπορεί εκ νέου να το δείξει και η γρήγορη ΑΖΕΡΕΛ(7) προβληματίζει στη νέα προπόνησή της, όμως είναι σε καλή κατάσταση, πήγε δυνατά σε ένα γκάλοπ, προ ημερών,  και είναι πάντα υπολογίσιμη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(3) – ΝΤΙΠΙΓΚΕΝΤΝΤΑΪΒΙΓΚ(4) – ΑΖΕΡΕΛ(7)

Στην τρίτη(03) ιπποδρομία θεωρούμε ότι η ΣΑΝΜΠΕΪΚΝΤ(8) δεν μας έδειξε τις δυνάμεις της στο προ ημερών ντεμπούτο της. Είναι φοράδα ποιότητος, το έχει δείξει στις κούρσες της στην Αγγλία και μπορεί να το κάνει σήμερα που θεωρούμε ότι η απόσταση δεν θα την «ενοχλήσει». Ίσα, ίσα που πιστεύουμε ότι θα είναι ότι πρέπει για τις ιδιότητές της. Η ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ(7) είναι φοράδα που δεν μας έχει δείξει όλες τις δυνάμεις της, η ΝΟΒΕΜΠΕΡ(5) είναι σε καλή φόρμα και είναι έμπειρη στον όμιλο και η ΕΛΘΑΜ(1) τρέχει για πρώτη φορά, διαθέτει καλή γενεαλογία, σε μια δοκιμή της έδειξε δυνατότητες και μπορεί να πάει στο κεφάλι και να επωφεληθεί.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΑΝΜΠΕΪΚΝΤ(8) – ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ(7) – ΝΟΒΕΜΠΕΡ(5) – ΕΛΘΑΜ(1)

 

Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία Η ΓΟΥΑΪΛΝΤ ΜΠΛΟΥΜ(1) έχει τρέξει μέτρια σε όλες τις συμμετοχές της στην Αγγλία, όμως στις προπονήσεις έχει πάει σχετικά καλά και θεωρούμε ότι και με την ποιότητα που διαθέτει μπορεί να ξεκινήσει νικηφόρα. Σε φόρμα η ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(4) που αναμένεται να παρουσιάσει άνοδο στο τρίτο τρέξιμό της, σίγουρα περιμένουμε περισσότερα απ’ όσα έχει δείξει έως τώρα η ΤΡΑΝΚΟΥΙΛ ΤΑΪΜ(8) και περιμένουμε να δούμε και την ΦΑΙΔΡΑ(9) που απέτυχε στο ντεμπούτο της λόγω ρινορραγίας, μπήκε σε μικρό ρεπό και επανέρχεται τώρα δείχνοντας πιο έτοιμη από πλευράς προετοιμασίας.  Σε μια σχετικά πρόσφατη δοκιμή της ικανοποίησε πλήρως και είναι φοράδας με ποιότητα στον σηγμερινό όμιλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΟΥΑΪΛΝΤ ΜΠΛΟΥΜ(1) – ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(4) – ΤΡΑΝΚΟΥΙΛ ΤΑΪΜ(8) – ΦΑΙΔΡΑ(9)
Στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία οι ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ(4) και ΜΠΟΥΣΤΑΟΥΝ ΜΠΟΫ(3) έχουν τον πρώτο λόγο. Αμφότεροι τερμάτισαν πρώτος, δεύτερος στην τελευταία κοινή συμμετοχή τους και σε μικρότερη απόσταση. Σήμερα η απόσταση μικραίνει και η διαφορά βαρών έκλεισε. Λογικά ευνοείται ο δεύτερος, όμως ο πρώτος είναι σε δαιμονιώδη φόρμα. Αυτό το δίδυμο δείχνει αχτύπητο. Φυσικά οι ΧΑΟΥΣ ΚΑΠΤΑΙΝ(2) και ΣΟΤΓΚΑΝ ΣΤΑΡΤ(5) καραδοκούν για να επωφεληθούν τυχών κόντρα ή ατυχία τους. Ο πρώτος είναι πολύ σταθερός και πάντα υπολογίσμος σερ κάθε απόσταση, ενώ ο δεύτερος το τελευταίο διάστημα είναι με «αναλαμπές»

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ(4) – ΜΠΟΥΣΤΑΟΥΝ ΜΠΟΫ(3) – ΧΑΟΥΣ ΚΑΠΤΑΙΝ(2) – ΣΟΤΓΚΑΝ ΣΤΑΡΤ(5)
Στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία θεωρούμε ότι ο ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(5) μπορεί να πάρει την ρεβάνς από τον ΣΕΪΝΣΑΤΣΤ(6). Αμφότεροι βρίσκονται σε μεγάλη φόρμα και η σημερινή απόσταση ίσως να ευνοήσει λίγο περισσότερο τον πρώτο. Ο ΜΟΛΟΤΩΦ(1) είναι σε φόρμα, είναι «σκληρός» και μπορεί να διακριθεί και ο ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(3) είναι ίππος που «τράβηξε» καλές δοκιμές και μπορεί να τρέξει πολύ δυνατά κσι ίσως και πρωταγωνιστικά αν καταφέρει να πάει στο κεφάλι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(5) – ΣΕΪΝΣΑΤΣΤ(6) – ΜΟΛΟΤΩΦ(1) – ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(3)
Τέλος στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία ο τρόπος που νίκησε ο ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(2) στην τελευταία συμμετοχή του έδειξε ότι και σήμερα πρέπει να υπολογιστεί σοβαρά. Από νίκη προέρχεται ο  ΜΠΙΓΚ ΓΟΥΕΪΒ(1) και θεωρούμε ότι απ’ αυτόν δεν έχουμε δει όλες τις δυνάμεις του. Πάντα θέλει προσοχή ο «μυστήριος» ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(7) που δείχνει ότι δεν του αρέσει ο στίβος στο Μαρκόπουλο, αλλά από την άλλη είναι ίππος με υψηλή ποιότητα και δυνατότητες και προσοχή θέλει ο ΑΤΤΙΛΑΣ(3) που έδειξε άνοδο φόρμας στην τελευταία του συμμετοχή κι αν πάει στο κεφάλι σήμερα θα είναι πολύ δυνατός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(2) – ΜΠΙΓΚ ΓΟΥΕΪΒ(1) – ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(7) – ΑΤΤΙΛΑΣ(3)

ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 3 / 1-5-7-8 / 1-4-8-9 / 3-4 / 5-6 / 1-2-3-7
ΣΤΗΛΕΣ: 256
ΚΟΣΤΟΣ: 128 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα