Δυνατό σύστημα – μπούσουλας για το διπλό Τζακ Ποτ στο Σκορ 6 με τζίρο 100.000 ευρώ

Κοινοποίηση:

Πολύ μεγάλο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα και ο λόγος είναι το ΣΚΟΡ 6 που προέρχεται από διπλό ΤΖΑΚ ΠΟΤ και αναμένουμε να «γράψει» συνολικό τζίρο ίσως και πάνω από 100.000 ευρώ. Είναι πολλά τα χρήματα και η πρόβλεψη δεν είναι εύκολη. Βέβαια υπάρχει και το έτερο ΤΖΑΚ ΠΟΤ στο ΣΚΟΡ 4 που ίσως και αυτό το παιχνίδι ανέβει αρκετά και “φτιάξει συνολικό τζίρο κοντά στα 20.000 ευρώ.
Άχαστος ίππος δεν υπάρχει και αυτό μεγαλώνει την δυσκολία. Πάμε να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε τις έξι διαδρομές και βέβαια και όπως πάντα, στο τέλος υπάρχει το σύστημα – μπούσουλας για το ΣΚΟΡ 6.
που θα «κάτσει» κάποιος πάνω του και θα κάνει πιο εύκολο αυτό το παιχνίδι.


ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
214 Μετά την διαγραφή του ΤΣΙΦ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΕΡ(2) όλα αλλάζουν στην πρώτη ιπποδρομία. Πλέον την πρώτη τύχη δίνουμε στον ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ(3) που δείχνει σε καλή κατάσταση και εξασφάλισε και κορυφαίο αναβάτη, τον Δημητσάνη, σε καλή κατάσταση επανέρχεται ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(1) και δεν μπορεί να αγνοηθεί και ο ανανεωμένος ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ(4).που έδειξε καλή… διαγωγή στις προπονήσεις. Από τους υπόλοιπους ο γρήγορος ΜΟΥΝΕΕΜΠ(7) μπορεί να βρεθεί στο Τετραπλό, όπως και ο πάντα “σκληρός” ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(5) που δεν είναι για νίκη, αλλά είναι ότι πρέπει για το Τετραπλό, κάτι που το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και σε αντίστοιχους ομίλους.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ:  ΜΠΑΖΟΥΛΑ(3) – ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(1), ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ(4)

215 Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, ο ΣΑΛΑΑΣΕΛ δείχνει ανανεωμένος στη νέα του προπόνηση, είναι ίππος με εξαιρετική ποιότητα για ομίλους όπως ο σημερινός και τον αναμένουμε πρωταγωνιστή, είτε πάει στο κεφάλι(διαθέτει αρχική ταχύτητα), είτε ακολουθήσει δεύτερος τρίτος. Μάλιστα το εξωτερικό σταρτ που εξασφάλισε θα τον βοηθήσει στο μεγάλο του βήμα. Πρωταγωνιστή και μάλιστα κυριότερο αντίπαλο του προαναφερόμενου, αναμένουμε τον ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ(3) που είδαμε δείγμα γραφής στο πολύ δυνατό ντεμπούτο του, σε λίγο μεγαλύτερη απόσταη, προ διμήνου και σήμερα τον αναμένουμε σαφώς καλύτερο. Την παραπάνω δυάδα μπορεί να «σπάσει» , υπό προϋποθέσεις, ο ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ(7) που έχει πάει αρκετά καλά στις προπονήσεις. Ο ΜΠΟΥΡΟΥ(2) μπορεί να βρεθεί στα πολύπλοκα παιχνίδια, αλλά μέχρι εκεί και κάτι ανάλογο αναμένουμε και από τους υπόλοιπους, εκτός ίσως από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ ΣΩΤΗΡΑ(5) που τον ιππεύει ο Δημητσάνης μεν, απλά για να τον ιππεύσει.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΑΛΑΑΣΕΛ(6) – ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ(3) – ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ(7) – ΜΠΟΥΡΟΥ(2)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 03-04-05-06

216 Συνέχεια με την τρίτη (κωδ.03) αναμέτρηση στα 1400 μέτρα. Σε αυτή την κούρσα ο ΤΡΑΝΖΙΣΙΟΝΑΛ(4) θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο. Είχε μείνει πολύ καιρό, σχεδόν ένα χρόνο, εκτός ιπποδρομιών, λόγω προβλημάτων, επανήλθε προ διμήνου, αμέσως έτρεξε ενθαρρυντικά, έκτοτε γυμνάστηκε μεθοδικά και σήμερα μπορεί να επανέλθει στις νίκες. «Σκληρός» και σταθερός ο ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ(1), μπορεί και σήμερα να πρωταγωνιστήσει και θυμίζουμε ότι τον προαναφερόμενο τον είχε νικήσει στην επάνοδό του. Σαφώς μπορεί να πρωταγωνιστήσει και ο ΝΤ’ ΝΙΡΟ(3) που γυμνάστηκε μεθοδικά κατά την περίοδο των διακοπών. Δεν είναι ο ίππος που πολλοί περίμεναν, όμως έχει μια σταθερότητα που μπορεί, κάτω από προϋποθέσει, να τον χρήσει νικητή. Θεωρούμε ότι η παραπάνω τριάδα θα “δώσει” το νικητή και από τους υπόλοιπους που όλοι μπορούν να βρεθούν στα πολύπλοκα παιχνίδια, θεωρούμε ότι το κάτι παραπάνω μπορεί να το κάνει ο ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(6) που έχει ένα θέμα με τις εκκινήσεις, αλλά δείχνει βελτιωμένος σε αυτό το επίπεδο, το τελευταίο διάστημα και στη νέα του προπόνηση.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΡΑΝΖΙΣΙΟΝΑΛ(4) – ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ(1) – ΝΤ’ ΝΙΡΟ(3) – ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(6)

217 Η τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία, στα 1100 μέτρα, έχει αρκετές υποψήφιες για τη νίκη και σίγουρα ο ρυθμός θα παίξει μεγάλο ρόλο, ελέω των πολλών σπρίντερ. Η ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(1) διακρίθηκε, προ εβδομάδος, σε καλύτερο όμιλο του σημερινού και μάλιστα με αναμονή. Αν σήμερα πάει στο κεφάλι, χωρίς αυτό να της είναι απαραίτητο μπορεί να φτάσει στη νίκη. Η γρήγορη ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ(3) με καλή εκκίνηση μπορεί να δώσει τον ρυθμό, να οδηγήσει  και να πρωταγωνιστήσει, αν και θα την προτιμούσαμε σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση που ο ρυθμός της ταιριάζει καλύτερα και δεν χρειάζεται να πιέζεται πολύ στην αρχή. Σαφώς δεν μπορεί να αγνοηθεί η ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ(8) που επανέρχεται σε νέα προπόνηση και έχει πάει καλά στις δοκιμές της, αν και δεν “άνοιξε” σε δυνατές πρόβες. Από τις υπόλοιπες η ΓΟΥΕΪΣΜΠΟΥΣΜΠΑΣ(6) έρχεται από νίκη, είναι σε μεγάλη φόρμα και μπορεί και σήμερα να εμφανιστεί στην άφιξη, όχι στην πρώτη θέση, αλλά κάπου στα πολύπλοκα παιχνίδια και επίσης θεωρούμε ότι η ΣΤΟΡΜΚΑΤΤΕΡ(5) μπορεί να πληρώσει με απλά και μόνο παρουσία στην πρώτη τετράδα. Τέλος σημειώστε ότι μετά την διαγραφή της ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ(7) αποκτούν τύχη οι γρήγορες ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(2), αλλά και η ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ(4). Σημειώστε επίσης ότι η ΠΙΚΑΝΤΙΛΟ(9) έχει να τρέξει από πέρσι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(1) – ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ(3) – ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ(4) – ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ(8)

218 Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, υπάρχει μια πανίσχυρη τετράδα. Οι ομόσταυλοι και ομοπροπόνητοι, ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΥΡ(1) και ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ(5) είναι γρήγοροι, πήγαν δυνατά στις προπονήσεις, μπορούν να δώσουν τον ρυθμό, να πάνε και οι δυο μπροστά και στις δυο πρώτες θέσεις και έχουν σχεδόν ίσες πιθανότητες για τη νίκη. Βέβαια αν τους… αφήσει ο ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ(7) που επανέρχεται σε νέα προπόνηση και που έχει πάει καλά στο στάδιο της προετοιμασίας του, έστω κι αν ο χρόνος ήταν μικρός. Την τετράδα κλείνει ο ευρισκόμενος σε συνεχή… κίνηση ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ(6) και από τους υπόλοιπους και για μια θέση στην άφιξη, όχι όμως στην πρώτη, είναι ικανός ο ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΧΑΡΜΠΟΥΡ(1) – ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ(5) – ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ(7) – ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ(6)

219 Τέλος, στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία, την πλέον ποιοτική της ημέρας, το κλασικό κύπελλο ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ στα 1575 μέτρα, ο ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ(8), ο δεύτερος του φετινού Ντέρμπι, γυμνάστηκε εντατικά, όλο το προηγούμενο διάστημα κι αν και τρέχει για πρώτη φορά σε τόσο «σκληρό» όμιλο, μπορεί να πρωταγωνιστήσει έντονα. Αήττητος είναι ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ(7) που αν δεν είχε περάσει σοβαρό πρόβλημα υγείας(κινδύνεψε η ζωή του) το προηγούμενο διάστημα, θα τον θεωρούσαμε σχεδόν βεβαιότητα. Τώρα βέβαια υπάρχουν κάποια ερωτηματικά και παρά το γεγονός ότι πήγε καλά στις προπονήσεις. Αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό. Δυνατά πήγε στις προπονήσεις και ο ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ(6) που δείχνει ανανεωμένος στη νέα του προπόνηση. Δυνατή εμφάνιση μπορούν να πραγματοποιήσουν τόσο ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(10), όσο και ο ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΪ(9) με τον πρώτο να βρίσκεται σε τοπ φόρμα και ίσως να αποκτήσει και το προνόμιο να οδηγήσει και ο δεύτερος που εξασφάλισε απόλυτα ιδανικό αναβάτη για τις “σκληρές” ιδιότητές του που απαιτούν συνεχή πίεση. Τέλος σημειώστε ότι ο ΜΕΝΤΩΡ93) είναι σπεσιαλίστας στην απόσταση και στις προπονήσεις πήγε δυνατά και ο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ(2) μπορεί να γυμνάζεται με “μαλακό” ρυθμό και να “χαρίζει” βάρη σε ικανότατους αντιπάλους, όμως έχει την ποιότητα να τρέξει ακόμη και άκρως πρωταγωνιστικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ(7) – ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ(6) – ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΪ(9) – ΠΑΛΑΝΤΙΟ(8)

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-3-4 / 3-6 / 1-3-4 / 1 / 1-5-6-7 / 6-7-8-9-10
ΣΤΗΛΕΣ: 360
ΚΟΣΤΟΣ: 120 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα