Εξαιρετικές ιπποδρομίες με βάσεις δυο… δυάδες και σύστημα Σκορ 6 που φλερτάρει με τα μεγάλα κέρδη

Κοινοποίηση:

Χτες σας γράψαμε ότι όσοι δεν ακολουθήσετε θα… χάσετε και είχαμε δίκιο αφού ότι προτείναμε “έγραψε” με πρώτο και καλύτερο το Σκορ 6. Πάμε όμως στα καινούργια. Φρέσκα κουλούρια λοιπόν και πάμε να δούμε τι αξίζει για σήμερα.

Η πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία ευτυχώς που δεν είναι στο Σκορ 6. Είναι κούρσα χαμηλής ποιοτικής στάθμης που ότι και να γίνει, ουδείς θα διαμαρτυρηθεί.
Ο ΙΒΑΝ ΓΚΡΟΖΝΙΥ(1) είναι ο σταθερότερος στον όμιλο και πιστεύουμε ότι και σήμερα θα είναι στην άφιξη πρωταγωνιστής. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενους τερματισμούς στην δεύτερη θέση. Η ΚΟΚΝΕΫ ΑΪΛΑΝΤ(5) σίγουρα θα είναι πιο «λυμένη» στην δεύτερη συμμετοχή της και μετά το ντεμπούτο της που τερμάτισε δεύτερη δείχνοντας ότι ήταν σχετικά ανέτοιμη. Τρίτη επιλογή ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(3) που σε ανώτερο όμιλο, προ ημερών έδειξε ανάκαμψη φόρμας και σήμερα αναμένουμε να οδηγήσει.Ο ΒΙΡΙΝΤΟΥΛΟΥΜ(6) δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο, αλλά έχει τον Δημητσάνη, κάτι που σημαίνει ότι θα του “πάρει” ότι έχει κι αν φτάνει θα πρωταγωνιστήσει. Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣΑ(7) έρχεται από δεύτερη θέση μεν, αλλά δεν ξέρουμε πόσο θα συνεργαστεί με τον σημερινό της αναβάτη. Είναι φοράδα ιδιόρρυθμη που δεν ξεκινάει και με τον καλύτερο τρόπο τις περισσότερες φορές. Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ(2) έρχεται από κακή εμφάνιση, αλλά σήμερα η απόσταση δείχνει πιο ιδανική και τέλος ο ΜΙΣΤΕΡ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(4) έχει να τρέξει από πέρσι και δεν είδαμε και κάτι στις προπονήσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΙΒΑΝ ΓΚΡΟΖΝΙΥ(1) – ΚΟΚΝΕΫ ΑΪΛΑΝΤ(5) – ΒΙΡΙΝΤΟΥΛΟΥΜ(6) – ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(3)

Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία η δυάδα ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ(1) και ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(2) είναι πανίσχυρη και πιστεύουμε ότι δύσκολα θα υπάρξει άλλος να τους αμφισβητήσει. Στην σχετικά πρόσφατη κόντρα τους ο δεύτερος επικράτησε σε μικρότερη απόσταση. Σήμερα όμως ο πρώτος(Μουστακίλ) ίσως βρει κούρσα εύκολη στο κεφάλι, κάτι που θα του αυξήσει τις πιθανότητες στο να επικρατήσει. Πιο πίσω μπορεί να έρθει οποιοσδήποτε με πρώτους και καλύτερους τους ΛΗΟ(4) και ΔΕ ΦΟΥΛΓΟΥΕΝΤ ΕΝΤ(3). Κάποια τύχη έχει και ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ(5) αν καταφέρει και συνενοηθεί με τον αναβάτη του, όπως και η ΔΕΝ ΛΕΪΝΤΥ(7), φοράδα που σίγουρα “πάει” μεγάλες αποστάσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ(1) – ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(2) – ΛΗΟ(4) – ΔΕΝ ΦΟΥΛΓΟΥΕΝΤ ΕΝΤ(3)
Στην τρίτη(κωδ.03) αναμέτρηση και στους τριετείς μέδεν περιμένουμε άνοδο απο αρκετούς. Τόσο ο ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(2), όσο και ο ΑΓΓΕΛΟΣ(1) είναι ίπποι που πειμένουμε εξέλιξη και πιστεύουμε ότι θα την δούμε, όπως φάνηκε και στις προπονήσεις. Εκεί πιστεύουμε ότι θα «παιχτεί» η νίκη και αφού δεν διακρίναμε κάποια ουσιαστική πρόοδο από τους υπόλοιπους. Από τους υπόλοιπους ο ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ(4) δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, όπως έχει δείξει μέχει τώρα. Έχει μόνο αναλαμπές. Ο πρωτοεμφανιζόμενος ΓΟΥΙΝΤ ΟΦ ΧΕΒΕΝ(6) έχει σπρίντερ χαρακτηριστικά, αλλά δεν διαπιστώσαμε τίποτα το ιδιαίτερο στις προπονήσεις. Άνοδο περιμένουμε από τον ΤΣΑΡΛΥ ΜΠΙΑΡ ΠΑΝΤ(5) αλλά το πόσο δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί και μετά το πολύ μέτριο ντεμπούτο του. Ο ΖΕΜΠΥ ΣΙΖ(3) είναι διαπιστωμένα μέτριος και ο ΦΛΟΥΟΡΕΣΕΝΤ ΡΟΚ(7) μετά το πολύ μέτριο ντεμπούτο του δεν περιμένουμε θεαματική βελτίωση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(2) – ΑΓΓΕΛΟΣ(1) – ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ(4) – ΓΟΥΪΝΤ ΟΦ ΧΕΒΕΝ(6)

Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία θεωρούμε ότι ο πανέτοιμος σήμερα ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(3) έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και σε απόσταση που δείχνει του… πάει. Ο φορμαρισμένος ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ(7) και ο «φρεσκαρισμένος» και γρήγορος ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ(4) μπορούν να επωφεληθούν μόνο αν ο προαναφερόμενος δεν πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσης που αναμένουμε. ΄Βέβαια τύχη και καλή και με τον Δημητσάνη στη σέλα έχει και ο ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(1) που μπορεί και να οδηγήσει. Δεν είδαμε κάτι ενθαρρυντικό στις προπονήσεις από τον πρωτοεμφανιζόμενο ΛΟΡΝΤ ΑΣΛΑΝ(2) που ήταν μέτριος στις τέσσερις συμμετοχές του στην Αγγλία. Τέλος υπάρχει και ο ΣΕΦΕΡΝΤΣ ΜΠΟΥΣ(5) που έχει την ποιότητα, έχει αναπνευστικά προβλήματα και που αν δεν τον επηρεάσουν μπορεί να κάνει πολλά. Στις προπονήσεις έδειξε βελτιωμένος. Ο ΣΤΟΡΜΥ ΑΡΤ(6) διεγράφη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(3) – ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ(4) – ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(1) – ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ(7)

Στην καλύτερη κούρσα της ημέρας, στο κύπελλο ΕΡΜΗ, στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία, ο γρήγορος ΧΕΝΤΑΑΦ(4) θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να διπλασιάσει τις νίκες του. Δείχνει σε μεγάλη εξέλιξη και βέβαια με την τεράστια αρχική του ταχύτητα μπορεί να πάει μπροστά και να… χαθεί, αρκεί ο αναβάτης του να του κάνει καλή διαχείριση δυνάμεων. Σίγουρα σε εξέλιξη είναι και ο εύκολος νικητής στο ντεμπούτο του, ΟΡΤΑΝΟ(3). Ένας ίππος που στις προπονήσεις δείχνει καλά πράγματα και επίσης δείχνει και ίππος κούρσας. Ο ΔΑΝΑΟΣ(1) είναι ίππος που δεν μπορεί να αγνοηθεί και στη νίκη του, προ μηνός, έδειξε εξέλιξη. Μας άρεσε στις προπονήσεις.  Σίγουρα δεν μπορεί να αγνοηθεί ο ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(5) που έχει ηττηθεί στο παρελθόν τόσο από Χεντάαφ όσο και Ορτάνο, αλλά έδειξε άνοδο στην πρόσφατη νίκη του και είναι ίππος εξαιρετικά σταθερός. Ο ακριβοαγορασμένος ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ(2) μετά την εύκολη νίκη του έτρεξε σε ανώτερο όμιλο και δεν διακρίθηκε. Όμως σήμερα είναι άλλη κούρσα και δεν μπορεί να αγνοηθεί. Το ίδιο συμβαίνει με τον ΟΡΚ(6) που θεωρούμε ότι η τελευταία συμμετοχή του δεν πρέπει να ληφθεί υπόψη και σήμερα θα τον δούμε βελτιωμένο. Κάτι ανάλογο ισχύει τόσο για τον ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ(7) που στην τελευταία συμμετοχή του τερμάτισε μεν πίσω από τον Ντοντ Κραϊ Φορ Μη, αλλά με “συρτάρια”, όσο και για τον ΦΑΟΥΣΤΟ(8) που επίσης έχει περιθώρια βελτίωσης. Σημειώστε ότι οι τρεις τελευταίοι δεν έχουν “γράψει” ακόμη νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΕΝΤΑΑΦ(4) – ΟΡΤΑΝΟ(3) – ΔΑΝΑΟΣ(1) – ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(5)

Τον πρώτο λόγο έχει ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(2) στην έκτη(κωδ.06)  ιπποδρομία. Είναι σε καταπληκτική φόρμα εδώ και καιρό και η απόσταση του ταιριάζει απόλυτα. Σίγουρα έχει “τραβήξει” δυνατές κούρσες το τελευταίο διάστημα, αλλά δείχνει αντοχές. Επιστρέφει στην παλιά του προπόνηση ο ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(5) και σε ιδανική απόσταση. Ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ(4) επιστρέφει από σχεδόν δίμηνη αποχή, μετά την τελευταία εντελώς αποτυχημένη συμμετοχή του στο κύπελλο Νέου Έτους και θεωρούμε ότι επιστρέφει σε απόσταση που θα του “πάει” καλύτερα. Έχει πάει καλά στις προπονήσεις, αλλά και η κούρσα έχει απαιτήσεις.  Από δυο σερί νίκες προέρχεται ο ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ(6) και βέβαια δεν αγνοείται και σήμερα. Αν μάλιστα γίνει γρήγορη κούρσα, τότε οι πιθανότητές του θα αυξηθούν. Ο ΓΚΡΑΟΥΝΤ ΝΤΙΠΕΝΤΕΝΤ(1) επιστρέφει από μικρή αποχή και μετά από δυο δυνατές αναμετρήσεις που διακρίθηκε έντονα. Στις προπονήσεις μας άρεσε και θέλει προσοχή. Θεωρούμε ότι η απόσταση είναι μικρή για τον ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(3) που έρχεται από θεαματική νίκη σε μεγαλύτερη απόσταση, αλλά κι αυτός αν “ανοίξει” ο ρυθμός δεν θα είναι αμελητέος στο φίνις του. Με χαμηλά βάρη ο ΑΤΤΙΛΑΣ(8) που θα προσπαθήσει να πάει μπροστά και να δείξει την φόρμα του και πιο πίσω ο ΑΝΑΝΤΑΡΚΟ(7) που έτρεξε πολύ άσχημα προ εβδομάδος έχοντας όμως και κάποια κλεισίματα και ο κατώτερος στον όμιλο ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(9).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(2) – ΑΛ ΧΑΜΝΤ(4) – ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ(6) – ΓΚΡΑΟΥΝΤ ΝΤΙΠΕΝΤΕΝΤ(1)

Τέλος στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία η ΣΟΤΖΟΥΡΝΑ(4) «έφαγε» την κούρσα, προ εβδομάδος και μετά από σημαντική αποχή κι αν δεν επηρεαστεί από την σύντομη επανεγγραφή της, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα και παρά την ύπαρξη της Πρίνσες Μομόκα αρκετός κόσμος πίστευε ότι μ΄πορούσε να τη νικήσει! Προσέξτε αυτή την λεπτομέρεια που ίσως να λέει πολλά, ίσως και τίποτα. Σε φόρμα έδειξε η ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ(7) που στην ίδια κούρσα προηγήθηκε της προαναφερόμενης στην πρόσφατη κόντρα τους και που δείχνει ότι η σημερινή απόσταση(1300 μ.) της “πάει”.  «Φρεσκαρισμένη» επανέρχεται η ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(1) που έδειξε ευδιαθεσία και κινητικότητα στις προπονήσεις και προσοχή θέλει η έμπειρη σε ομίλους όπως ο σημερινός, ΝΟΒΕΜΠΕΡ(3) που στις τελευταίες συμμετοχές της είναι σε φόρμα, πρωταγωνιστεί και με το φίνις της μπορεί να βάλει δύσκολα σε όλες. Πιο πίσω, αλλά όχι αμελητέα η ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(5) που νίκησε πρόσφατα και είναι σε φόρμα και πιο πίσω η αρνητική εδώ και καιρό ΜΑΤΖΙΚΑΛ ΠΑΘ(2) και η κατώτερη όπως δείχνει εδώ και καιρό ΤΡΟΪΚΑ(6).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΟΤΖΟΥΡΝΑ(4) – ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ(7) – ΝΟΒΕΜΠΕΡ(3) – ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(1)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2 / 1-2 / 3 / 1-2-3-4-5 / 1-2-4-5-6 / 1-3-4-7
ΣΤΗΛΕΣ: 400
ΚΟΣΤΟΣ: 200 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα