Επανεκκίνηση με δυνατούς Γουαχίμπα και Κρύσταλ Στάνζα, πανέτοιμο Μένταλιστ και καλό σύστημα για το Τζακ Ποτ στο Σκορ 6

Κοινοποίηση:

Επανεκκίνηση των ελληνικών ιπποδρομιών και με μεγάλο ενδιαφέρον στο στοιχηματικό κομμάτι του προγράμματος, ελέω του ΣΚΟΡ 6 που προέρχεται από ΤΖΑΚ ΠΟΤ και αναμένεται να μοιράσει, αν μοιράσει, ίσως και 40.000 ευρώ.
Πριν περάσουμε στις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις μας, σημειώστε ότι το ιπποδρόμιο έμεινε κλειστό για 49 ημέρες, έγιναν εργασίες στο στίβο και ο κυρίως στίβος άρχισε να είναι λειτουργικός για τους ίππους από τις 20 Αυγούστου και μετά. Τότε άρχισαν να δουλεύουν και οι περισσότεροι ίπποι.
Δεν μπορούμε να πούμε ότι η ετοιμότητα των σημερινών διαγωνιζόμενων ίππων είναι στον ανώτατο βαθμό και βέβαια πάντα σε μια αρχή, μια επανεκκίνηση, απαιτείται αυτοσυγκράτηση.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3: 01-02-03
Στην πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1100 μέτρα θα ξεκινήσουμε με τις πρωτοεμφανιζόμενες. Η ΚΟΥΗΝ ΒΙΚΤΩΡΙΑ(3) τρέχει για πρώτη φορά στο Μαρκόπουλο, αλλά την είδαμε να γυμνάζεται συστηματικά, διαθέτει καλή αρχική ταχύτητα και χωρίς ατυχίες, μπορεί αμέσως να πρωταγωνιστήσει.
Καλά στοιχεία δείχνει και η επίσης πρωτοεμφανιζόμενη, ΕΞΤΡΙΜΛΥ(2). Μια φοράδα που δείχνει γρήγορη και γυμνάστηκε συστηματικά. Με καλή εκκίνηση ίσως να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην άφιξη. Πιο πίσω οι έμπειρες και ομοπροπόνητες, ΣΙΡΕΝΣ ΧΑΡΜΟΝΥ(6) και ΣΑΦΦΑΧ(5). πρώτη δείχνει κάπως ανεβασμένη, αλλά η δεύτερη δείχνει σαφή άνοδο φόρμας και θεωρούμε ότι μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κούρσα. Από τις υπόλοιπες η γρήγορη, αλλά και αρκετά ασταθής αγωνιστικά, ΟΥΑΝΜΟΡ ΝΤΕΪ(4) μπορεί με καλή εκκίνηση να πάει ακόμη και στο κεφάλι και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κούρσα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΑΦΦΑΧ(5) – ΕΞΤΡΙΜΛΥ(2) – ΟΥΑΝΜΟΡΝΤΕΪ(4) – ΚΟΥΗΝ ΒΙΚΤΩΡΙΑ(3)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, εκκινεί το ΣΚΟΡ 6 και υπάρχει και μια δυνατή βάση. Είναι η ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ(1) που έρχεται από νίκη, έδειξε καλά στοιχεία στις προπονήσεις σε όλο το διάστημα των διακοπών και θεωρούμε ότι έχει την πρώτη τύχη. Κυριότερη αντίπαλο θεωρούμε μια φοράδα που στο παρελθόν την έχει νικήσει και είναι η ΣΠΑΡΤΗ(2). Μια «σκληρή» φοράδα που με καλή εκκίνηση την αναμένουμε να τρέξει πολύ δυνατά. Πιο πίσω η έμπειρη και δυνατή στο φίνις ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΜΠΟΟΥ(5), αλλά και η γρήγορη ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(3) που αν πάει εύκολα μπροστά, μπορεί να κάνει ζημιά. Από τις υπόλοιπες, καμία δεν θεωρούμε ικανή για τη νίκη, αλλά όλες μπορούν να “χωθούν” στα πολύπλοκα παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ(1) – ΣΠΑΡΤΗ(2) – ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ(5) – ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(3)

Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα θα ξεκινήσουμε με τον ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ(2) που έτρεξε πολύ δυνατά, πριν το κλείσιμο και επανερχόμενος από σχεδόν ετήσιο ρεπό, γυμνάστηκε πολύ δυνατά, κυρίως το τελευταίο διάστημα, έδειξε έτοιμος και θεωρούμε ότι θα είναι ο βασικότερος διεκδικητής της νίκης. Μάλιστα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να πάει και στο κεφάλι, κάτι που θα αυξήσει τις πιθανότητές του.
Ο ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(1) προέρχεται από νίκη, γυμνάστηκε ανελλιπώς, όλο το προηγούμενο διάστημα και τον αναμένουμε πολύ δυνατό. Μεγάλο ερωτηματικό ο ΜΑΚΚΑΑΡ(5) που δεν είναι ο μέτριων δυνατοτήτων ίππος που είδαμε στις πρώτες δυο συμμετοχές και που τώρα που γυμνάστηκε συστηματικά, μπορεί να τον δούμε εντελώς και προς το καλύτερο αλλαγμένο. Άλλο μεγάλο ερωτηματικό είναι ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ(7) που γυμνάστηκε συστηματικά μεν, αλλά και δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε σε τι βαθμό θα ενοχληθεί από τις χρόνιες παθήσεις του. Βρίσκεται σε νέα προπόνηση που τον έχει… προσέξει ιδιαίτερα, γι’ αυτό και δεν μπορούμε να τον αγνοήσουμε. Από τους υπόλοιπους μόνο τον ΔΕ ΦΟΣΙΛ(6) δεν έχουμε ικανό να πρωταγωνιστήσει και θα επιστήσουμε για ακόμη μια φορά την προσοχή σας στον ΒΑΡΡΑΝ(4) που έκανε την έκπληξη, προ διακοπών και παραμένει σε καλή κατάσταση. Τέλος επισημαίνουμε ότι ο ΕΝΣΑΪΝ(3) θα προτιμούσε μεγαλύτερη απόσταση και θα αποκτήσει τύχη μόνο αν ανοίξει πολύ η κούρσα, κάτι που από πρώτη ανάγνωση δεν δείχνει και πολύ πιθανό σενάριο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ(2) – ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(1) – ΜΑΚΚΑΑΡ(5) – ΒΑΡΡΑΝ(4)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07
Στην τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, ξεκινάει το ΣΚΟΡ 4 και η ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(1) έρχεται από τρεις σερί νίκες, μάλιστα η τελευταία σε αρκετά μεγαλύτερη απόσταση της σημερινής, δεν σταμάτησε καθόλου να γυμνάζεται και θα της δώσουμε μεγάλη τύχη, παρά το γεγονός ότι ανέβηκαν πολύ τα βάρη της και πλέον “χαρίζει” πολλά κιλά σε ικανές αντιπάλους. Η ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ(2) επέστρεψε στο Μαρκόπουλο, από το ιπποφορβείο, στις αρχές Αυγούστου, γυμνάστηκε καλά, είναι φοράδα με υψηλή ποιότητα και την θεωρούμε απόλυτα ικανή να πρωταγωνιστήσει, παρά το πολύ μεγάλο της ρεπό. Οι υπόλοιπες φοράδες θα στηριχτούν στα χαμηλά τους βάρη, στο να διακριθούν και ξεχωρίσαμε κατ’ αρχήν την ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ(3) που αυτή την εποχή δείχνει πολύ ανεβασμένη αγωνιστικά. Υπάρχει βέβαια και η ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ(5) που προέρχεται από δυο σερί νίκες και κυρίως το τελευταίο διάστημα δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Πιο πίσω η ΜΑΪ ΛΟΥΣΙΛ(4) και από τις δυο τριετείς καλύτερη βλέπουμε την ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ(7).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(1) – ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ(3) – ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ(5) – ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ(2)

Η πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία στα 1100 μέτρα, διαθέτει μια τετράδα ίππων που ξεχωρίζουν σε λεπτομέρειες. Ο ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥΣ(5) επανέρχεται εκτομίας και σε καλή κατάσταση, όπως έδειξε στις προπονήσεις. Θεωρούμε ότι του λείπει ένα γκάλοπ για να παρουσιαστεί πανέτοιμος, όμως ο όμιλος είναι απολύτως στα μέτρα του και μπορεί κάλλιστα να φτάσει στην πρώτη του νίκη.
Ο ΠΑΜΠΛΟ(3) γυμνάστηκε καλά στη νέα του προπόνηση και με καλή εκκίνηση μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που ισχύει και για τον ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(2) που επίσης άλλαξε προπόνηση και “πάει” καλά στις μικρές αποστάσεις. Υπάρχει βέβαια και ο με προβλήματα ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ(9), που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, όμως σήμερα τον βοηθάει και η μικρή απόσταση και η σημαντική αρχική του ταχύτητα που κατά πάσα πιθανότητα θα του επιτρέψει να οδηγήσει. Από τους υπόλοιπους θεωρούμε ότι στα πολύπλοκα παιχνίδια μπορεί να βρεθεί ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ(1) αν και η απόσταση δεν τον ευνοεί και πολύ, αλλά και ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(6) που ήταν σε καθημερινή κινητικότητα την περίοδο των διακοπών.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥΣ(5) – ΠΑΜΠΛΟ(3) – ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ(9) – ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(2)

Στην έκτη (κωδ.06) διαδρομή και στα 1100 μέτρα, ο ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ(4) τα βρίσκει όλα ιδανικά. Έχει γυμναστεί επιμελώς, είναι ο πιο γρήγορος, τρέχει σε προσφιλή απόσταση και με καλή εκκίνηση θα θέσει σοβαρότατη υποψηφιότητα για τη νίκη. Δυνατός έδειξε στις προπονήσεις και ο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(5), που επίσης διαθέτει σημαντική αρχική ταχύτητα, πάντα υπολογίσιμος, παρά τα υψηλά του κιλά είναι ο «σκληρός» ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(1) και βέβαια στις προπονήσεις έδειξε ανανεωμένος και ο ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ(2). Από τους υπόλοιπους δεν μπορεί να αγνοηθεί ο ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ(3) που αν “ανοίξει” ο ρυθμός, γίνει γρήγορος δηλαδή, τότε θα έρθει πολύ δυνατά στο τέλος και μπορεί να διεκδικήσει και τη νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ(4) – ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(5) – ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ(3) – ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ(2)

Τέλος, στην έβδομη (κωδ.07) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, οι ΝΑΣΜΙ(5) και ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(6) μπορούν να πάνε μπροστά και να πρωταγωνιστήσουν. Ο πρώτος έρχεται από νίκη και ήταν καλός σε κάποια τελευταία 800άρια και ο δεύτερος μπορεί να οδηγήσει και σε τέμπο της αρεσκείας του. Η ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ(7) είναι σε καλή κατάσταση θέλει προσοχή. Έχει πάει καλά στις προπονήσεις και δείχνει επιπρόσθετα να ξεπερνάει τα προβλήματα που είχε στην εκκίνηση.Από τους υπόλοιπους  προσοχή θέλει ο ΣΠΗΝΤΥ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ(4) που αποτελεί δυνατό αουτσάιντερ και πληρώνει όπου και να βρεθεί στην άφιξη, αλλά και ο ΣΟΥΟΡΝΤ ΙΝ ΧΑΝΤ(8) που έδειξε βελτίωση στη νέα του προπόνηση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΑΣΜΙ(5) – ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(6) – ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ(7) – ΣΠΗΝΤΥ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ(4)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1 / 1-2 / 1-3-5 / 3-5-9 / 3-4-5 / 4-5-6-7
ΣΤΗΛΕΣ: 216 
ΚΟΣΤΟΣ: 108 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα