Επιλογές από Newmarket και Newbury

Κοινοποίηση:

Επιλογή για την Group 2, ενδέκατη(κωδ.021, ώρα εκκίνησης 17:15) ιπποδρομία. Είναι ο ELITE ARMY(4). Δεν θα είναι στις πρώτες επιλογές του κόσμου, αλλά αναφερόμαστε σε πανίσχυρο ίππο που το 2014 κατέκτησε το King George V handicap στο Royal Ascot. Οι δυο κούρσες που «τράβηξε» μέσα στην χρονιά πρέπει να τον έχουν «φέρει» απόλυτα στην θέση του και σήμερα μπορεί τη νίκη.

Στην δέκατη έβδομη(κωδ.027, ώρα εκκίνησης 19:30) ιπποδρομία , κούρσα Listed, η τριπλέτα ESTIDRAAK(5), MANABOO(11) και CRAZY HORSE(3) ξεχωρίζει και στην δέκατη όγδοη(κωδ.028, ώρα εκκίνησης 20:00) ιπποδρομία από το Newbury, τον πρώτο λόγο, πολύ πιθανό και τον τελευταίο θα έχει ο SMOKY HILL(4) που έρχεται από νίκη πριν από μια εβδομάδα και ο σημερινός όμιλος ίσως και να είναι πιο εύκολος

Στην εικοστή πρώτη(κωδ.031, ώρα εκκίνησης 21:30) ιπποδρομία, πάλι από το Newbury, το δίδυμο MARCANO(4) και MARBOOH(10) είναι κάτι παραπάνω από ισχυρό. Ο πρώτος προέρχεται από δυο σερί νίκες και είναι σε τοπ φόρμα, ο δεύτερος επίσης προέρχεται από νίκη και σε κάθε του συμμετοχή ανεβάσει και την απόδοσή του.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα