“Ζουμ” στο Κουπόνι, Κυριακή 23 07 2017

Κοινοποίηση:

013 – SCOTTSVILLE 3 – 14:25 > 1 ANGEL LANDING 

Το άλογο αυτό θα τρέξει σε κούρσα Μέδεν ίππων, άρα δεν θα συναντήσει τίποτα “θηρία” . Στο Σκότσβιλ όμως έχει ένα σχετικό αβαντάζ, 9Σ=0-2-2-4, που σημαίνει πως σε ποσοστό 88.9% είναι στο Τετραπλό όταν τρέχει σε αυτή την πίστα, και γιατί όχι και νίκη, αφού -είπαμε- δεν τρέχουν ούτε ο Φράνκελ, ούτε ο Άρρογκέητ στην κούρσα αυτή! Tο άλογο δεν το υποδεικνύει η Πάροχος, αλλά όπως θα δούμε αργότερα στον Πίνακα Ippobet που θα αναρτηθεί στην 01.00π.μ., οι odds-compilers “έχουν γνώση” , έχουν “λάβει μέτρα” και δίνουν 2ο φαβορί το άλογο, στο 4.58.

022 – REDCAR 4 – 17:30 > 14 ROYAL DECREE

Ο προπονητής Jed O’Keefe νικούσε 1 φορά κάθε μήνα. Από την Πρωτοχρονιά μέχρι τις 30 Ιουνίου είχε συνολικά 6 νίκες και από τις 30 Ιουνίου μέχρι σήμερα έχει μεταμορφωθεί με 7 νίκες (!), και αυτές οι 7 νίκες είναι σε 19 συμμετοχές αλόγων του στις τελευταίες 22 μέρες (36.84%). Στην κούρσα θα σελώσει 2 άλογα, το 5-Fortuities που το δίνει στον βασικό του αναβάτη τον Jack Garitty και το 14-ROYAL DECREE που ασφαλώς προκαλεί πολύ περισσότερο ενδιαφέρον, γιατί το αναθέτει στον Τσάμπιον αναβάτη Πωλ Χάναγκαν, έναν τοπ-αναβάτη δηλαδή, με τον οποίο συνεργάζονται μεν-αλλά αρκετά “αραιά” και κυρίως όταν υπάρχουν μεγάλες “προσδοκίες” …

024 – REDCAR 5 – 18:00 > 6 MYSTERIAL

Η ιπποδρομία αυτή είναι claimer, δηλαδή τα κιλά δεν προσαρμόζονται βάσει ισοζυγισμού-αλλά βάσει του τι ποσό αξιώνει ο κύκλος του κάθε αλόγου από τυχόν επίδοξους αγοραστές. Με 72 ρέϊτινγκ, ο Mysterial θα “έπρεπε” να τρέχει ως το “ν2” σε αυτή την κούρσα και να ζυγίζει 60.5 κιλά. Το οτι θα τρέξει λοιπόν με 59κ. (ονομαστικά) είναι ένα “κέρδος” . Το οτι ο νεαρός Τζερ ο Νιλ που ιππεύει το άλογο το “ελαφραίνει” και άλλα 3.5κ. λόγω χάρης είναι 2ο κέρδος. Το οτι ο αναβάτης αυτός ξέρει το άλογο (το έχει νικήσει) και το ιππεύει για 13η φορά είναι 3ο κέρδος . Το οτι βρέχει αποβραδίς Παρασκευής σε όλη την Αγγλία όμως και η πίστα θα είναι πολύ μαλακή την ώρα που θα τρέχει ο Mysterial, αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος απ’ όλα για ένα άλογο που, την τελευταία φορά που έτρεξε ζημιώθηκε όχι μόνο από το στεγνό έδαφος αλλά και από βεβιασμένη μορφή διαδρομής!

027 – REDCAR 6 – 18:30 > 2 ART OBSESSION

H τελευταία συμμετοχή αυτού του 6ετούς γιού του Excellent Art είναι εντυπωσιακή. Με τον τρόπο που νίκησε πριν 22 μέρες, δημιούγησε έντονη εντύπωση πως αν ξανατρέξει στην ίδια Κλάση-και συνάμα είναι στα “επάνω 4 άλογα του πίνακα” θα είναι ξανά πρωταγωνιστής. Από τους υπόλοιπους, ο καλύτερος έρχεται από 5η θέση και αυτό αποτελεί επιπρόσθετο πλεονέκτημα.

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα