Η ημέρα “δείχνει” φαβορί με καλύτερα τους Γουαχίμπα και Ραν του Δε Χιλς

Κοινοποίηση:

Το σημερινό πρόγραμμα δείχνει ότι έχει δυνατές στοιχηματικές βάσεις. Ορισμένοι ίπποι που θεωρούμε ότι δύσκολα θα ηττηθούν. Δεν είναι θεωρία αυτά που γράφουμε. Είναι η πραγματικότητα. Αν όλα τα προαναφερόμενα επαληθευτούν, τότε οι περισσότερες διαδρομές δεν θα πληρώσουν πολλά και σίγουρα το δημοφιλέστερο παιχνίδι, το ΣΚΟΡ 6 θα αποδώσει λίγα. Βέβαια σε τέτοιες συγκεντρώσεις αρκούν ένα δυο “σπασίματα” για να πάμε στο Τζακ Ποτ, όμως και θα το επαναλάβουμε, αυτό το θεωρούμε δύσκολο σήμερα. Διαβάστε παρακάτω τις αναλύσεις και εκτιμήσεις μας και βέβαια στο τέλος και όπως πάντα υπάρχει το σύστημα – μπούσουλας για το Σκορ 6.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06

72 Στην πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία η ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ(2) νίκησε με σχετική άνεση στο προ μηνός ντεμπούτο της και στην ίδια απόσταση με σήμερα. Σημείωσε επίδοση απόλυτα ενδεικτική και για τις απαιτήσεις του σημερινού ομίλου και πιστεύουμε ότι θα πάει στο κεφάλι και θα μείνει εκεί μέχρι το τέλος. Σίγουρα η ΚΟΡΤΣΑΪΝΤΕΡ(3) και στην δεύτερη, σήμερα, συμμετοχή της, από πολύμηνη αποχή θα είναι καλύτερη και την  περιμένουμε ως την βασικότερη αντίπαλο της προαναφερόμενης. Δεν θα ευνοηθεί από τον ρυθμό, αλλά αν δημιουργηθούν οι συνθήκες στο να βρεθεί κοντά στην προαναφερόμενη, μπαίνοντας στην ευθεία, τότε είναι ικανή για όλα. Η ΡΗΛ ΛΕΪΖΟΥΡ(6) θεωρούμε ότι έχει περιθώρια βελτίωσης και πιστεύουμε ότι μπορεί να μας δείξει επιτέλους και στην κούρσα τις δυνατές δοκιμές στις προπονήσεις. Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣΑ(4) έχει πάει αρκετά ενθαρρυντικά στις προπονήσεις, “πάει” την απόσταση και διαθέτει και τον Δημητσάνη και από τις εναπομείνασες η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(1) αντιμετωπίζει δυνατές αντιπάλους και η ΣΕΡΠΑΣΣΙΝΓΚ(5) είναι “ροκ” φοράδα που δεν θεωρούμε ότι μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη, αλλά στη μέρα της μπορεί να εμφανιστεί στην άφιξη και κυρίως στα πολύπλοκα παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΟΥΑΧΙΜΠΑ(2) – ΚΟΡΤΣΑΪΝΤΕΡ(3) – ΡΗΛ ΛΕΪΖΟΥΡ(6)

73 Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία ο  ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ((5) είναι ο πιο «σίγουρος» ίππος, απ’ όσα έχει δείξει έως τώρα και θεωρούμε ότι και σήμερα θα είναι από τους βασικότερους διεκδικητές της νίκης. Είναι βέβαια γκινιόζος, αλλά όλα κάποτε έχουν ένα τέλος. Αν καταφέρει να οδηγήσει εύκολα ο ΜΠΛΑΚ ΤΡΙΛΜΠΥ(2), τότε μπορεί να τρέξει δυνατά έως και πρωταγωνιστικά. Ο ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ(4) σημειώνει καλές, δυνατές, δοκιμές, αλλά στην μια και μοναδική συμμετοχή του δεν τις επιβεβαίωσε. Βέβαια από μια συμμετοχή δεν κρίνεται ένας ίππος, άρα περιμένουμε να τον δούμε και σήμερα. Προσέξτε γιατί αν πάει όπως στις προπονήσεις, τότε θα είναι βασικότατος διεκδικητής της νίκης. Πιο πίσω ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ(6) ο είναι σε καλή φόρμα, σταθερός και μπορεί να επωφεληθεί από ίσως ατυχίες των προαναφερόμενων και να τερματίσει ψηλά στην άφιξη.Τέλος υπάρχει και ο ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ(3) που έτρεξε απογοητευτικά, προ εβδομάδος και σε απόσταση που έδειξε ότι δεν του ταιριάζει, προς το παρόν βέβαια και σήμερα σε πιο προσφιλή απόσταση, μπορεί να εμφανιστεί στις τιμητικές θέσεις του Τρικάστ, Τετραπλού.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ(5) – ΝΤΙΣΚΑΒΕΡΝΤ(4) – ΜΠΛΑΚ ΤΡΙΛΜΠΥ(2) – ΤΑΟΥΑΛΗΦ(6)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 03-04-05-06

74 Στην τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία ο ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ(2) είναι σε φόρμα. Το έδειξε καθαρά στην πρόσφατη συμμετοχή του στα 1300 μέτρα όπου τερμάτισε αρχικά δεύτερος, πίσω από τον Πάρτυ Τάιγκερ και μετά από ένσταση, τρίτος. Θεωρούμε ότι ο σημερινός όμιλος είναι σαφώς ποιο βατός και θα του δώσουμε την πρώτη τύχη. Ο ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ(5) έχει σημειώσει δυο νίκες στις τρεις έως τώρα συμμετοχές του, μάλιστα στο ντεμπούτο του σημείωσε επίδοση απόλυτα ενδεικτική για τις απαιτήσεις του σημερινού ομίλου και επειδή είναι και σε συνεχή εξέλιξη, θα αποτελέσει τον κυριότερο, ίσως θα είναι και ο μοναδικός αντίπαλος του Ντέβιλς Μπριτζ.. Από εκεί και πίσω την έκπληξη μπορεί να κάνει ο ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(1), παρά τα υψηλά του βάρη και παρά το γεγονός ότι δεν είναι στα καλύτερά του αυτή την περίοδο. Αν φύγει καλά και βρει “παρέα” κατά την διαδρομή, κάτι που του αρέσει και που δεν έχει βρει τελευταία, τότε είναι ικανός να διακριθεί έντονα. Δεν αγνοείται ο προ μηνός νικητής στην ίδια απόσταση με σήμερα ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ(6) που μάλιστα έδειξε άνοδο στις τελευταίες δοκιμές του. Δύσκολα τον βλέπουμε νικητή, αλλά για πιο πίσω, μπορεί. Ο γρήγορος ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(4) πήγε πολύ γρήγορα στην τελευταία του συμμετοχή και “έκατσε” λογικά στο τέλος. Με πιο “μαλακή” διαδρομή σήμερα, μπορεί να φανεί στην άφιξη. Τέλος θεωρούμε κατώτερους τον ΚΛΑΟΥΝΤ ΜΠΕΡΣΤ97), αλλά και τον ΚΑΖΜΕΡ(3) που μέχρι τώρα ούτε την εγνωσμένη αρχική του ταχύτητα δεν μας έχει δείξει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ(2) – ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ(5) – ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ(6) – ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(1)

75 Στην τέταρτη (κωδ.04) και πολυπληθέστερη κούρσα του προγράμματος πολλοί είναι οι υποψήφιοι για τη νίκη. Πάρα πολλοί. Ο ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ(5) νίκησε αμέσως με το ντεμπούτο του στα 1200 μέτρα, έδειξε περαιτέρω βελτίωση στις μετέπειτα δοκιμές του και έχει το προφίλ για να πρωταγωνιστήσει και σήμερα. Ο ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(8) είναι ίππος που ανά πάσα στιγμή μπορεί να καταστεί απειλητικός για όλους και πληρώνει. Με καλή εκκίνηση και με τον Δημητσάνη στη σέλα του, έχει δυνατές πιθανότητες ο ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ(9). Στην πρόσφατη συμμετοχή του έχασε κάθε τύχη από την εκκίνηση. Υπάρχει βέβαια και ο επίσης κακός στις εκκινήσεις του ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΟΥΝΣ(6), ο οποίος στη μέρα του μπορεί να φτάσει στη νίκη. Μετά την παραπάνω τετράδα τύχη έχει και ο ΤΑΡΑΓΚΟΝ(10) που προ ημερών επέστρεψε στις κούρσες μετά από μεγάλη αποχή. “Έφαγε” την κούρσα του και μπορεί σήμερα να τον δούμε πολύ προοδευμένο και ίσως και πρωταγωνιστή. Ο ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(7) αν συνενοηθεί με τον αναβάτη του, έχει τα φόντα να τρέξει πολύ δυνατά, έως και πρωταγωνιστικά και τέλος υπάρχει ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(1) που είναι φιλότιμος ίππος και “πάει” καλά την απόσταση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ(5) – ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(6) – ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ(9) – ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(8)

75 Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία υπάρχει μεγάλο φαβορί. Είναι ο συνεχώς ανερχόμενος και αήττητος ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ(3). Μπορεί να έχει επικρατήσει έως τώρα σε αποστάσεις μεγαλύτερες της σημερινής, όμως θεωρούμε ότι δεν θα έχει και σήμερα ουσιαστικό πρόβλημα στο να επιβληθεί. Είναι ίππος που και αρχική ταχύτητα διαθέτει, αλλά και κατά την διάρκεια της κούρσας μπορεί να… αλλάζει ταχύτητες. Βασικότερος και ίσως ο μόνος αντίπαλός του είναι ο επανερχόμενος από σημαντική αποχή, ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(1) που έχει προπονηθεί γερά μεν, η αποχή ίσως μετρήσει καταλυτικά. Από εκεί και πέρα σαφώς τρίτη επιλογή είναι ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(2) που έρχεται από νίκη μεν, αλλά που σήμερα τρέχει σε πολύ δυνατό όμιλο. Για να πρωταγωνιστήσει θα πρέπει οι δυο προαναφερόμενοι να μην πιάσουν την ανώτερη απόδοσή τους ή ίσως να ατυχήσουν. Τέταρτος μπορεί να μπει οποιοσδήποτε από τους εναπομείναντες με πρώτο και καλύτερο τον σταθερότερο απ’ αυτούς, ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ(3) – ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(1) – ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(2) – ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(5)

76 Τέλος, στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία ο ΚΟΥΙΝΤΕΟ(4) πρωταγωνίστησε στην πρόσφατη συμμετοχή του, ηττήθηκε μεν από τον Φαούστο, όμως έδειξε υψηλή φόρμα και θεωρούμε ότι σήμερα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ανερχόμενος και προερχόμενος από νίκη στην ίδια απόσταση με σήμερα, ο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ(3) που δείχνει ο ταχύτερος κι αν οδηγήσει σε τέμπο της αρεσκείας του, τότε θεωρούμε ότι θα βρεθεί με απαιτήσεις στην άφιξη.Τρίτη επιλογή μας ο ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ(6) που τρέχει δυνατά σε όλες τις συμμετοχές του και μάλιστα με επιδόσεις που παραπέμπουν ότι και σήμερα θα είναι στην άφιξη. Ο ΖΕΦΥΡ ΜΑΤΖΙΚ(2) μπορεί να νίκησε στο σχετικά πρόσφατο ντεμπούτο του, αλλά θεωρούμε ότι ο σημερινός όμιλος έχει δυσκολίες στο να επαναλάβει την επιτυχία του. Πάντως για μια παρουσία στα πολύπλοκα παιχνίδια είναι απόλυτα ικανός και πιο πίσω ο έμπειρος ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΟΥΙΝΤΕΟ(4) – ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ(3) – ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ(6) – ΖΕΦΥΡ ΜΑΤΖΙΚ(2)

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 2 / 2-4-5 / 2-5 / 3-5-6-7-8-9-10 / 3 / 3-4
ΣΤΗΛΕΣ: 84
ΚΟΣΤΟΣ: 42 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα