Ιπποδρομίες για… φίλημα και για… στοίχημα, με δυνατές βάσεις Ραν Του Δε Χιλς και Ονοράμπλ

Κοινοποίηση:

Πρόγραμμα για… φίλημα το σημερινό. Είτε το παρακολουθήσετε, είτε στοιχηματίσετε(προτείνετε), αξίζει τα… λεφτά του. Πάμε να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε τις σημερινές ιπποδρομίες και φυσικά στο τέλος θα υπάρχει το καθιερωμένο σύστημα – μπούσουλας για το ΣΚΟΡ 6.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 01-02-03-04

51 Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα οι πέντε από τις επτά διαγωνιζόμενες θα τρέξουν για πρώτη φορά. Γρήγορη δείχνει η ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ(7), κάτι που παίζει ρόλο σε αυτές τις κούρσες των αρκετών ίππων, φοράδων εδώ, που τρέχουν για πρώτη φορά. Είναι γεγονός ότι τον περασμένο μήνα πήγαινε καλύτερα στις προπονήσεις, όμως έκανε μια διακοπή, κάτι που την πήγε λίγο πίσω. Βέβαια το τελευταίο διάστημα εντατικοποίησε την προετοιμασία της και θεωρούμε ότι μπορεί να είναι στην άφιξη πρωταγωνίστρια.  Σίγουρα η ομόσταυλη και έμπειρη ΓΚΡΕΪΣ ΔΕ ΦΛΟΡ(1) μπορεί επίσης να πρωταγωνιστήσει. Την περιμέναμε καλύτερη στην δεύτερη συμμετοχή της, κόντρα σε αρσενικούς, προ εβδομάδος, όμως δεν πήγε και άσχημα και για τις ανάγκες της σημερινής κούρσας είναι ότι πρέπει για να πρωταγωνιστήσει. Η ΕΛΛΕΡ ΜΠΡΟΥΚ(2) έρχεται για την πρώτη της συμμετοχή στο Μαρκόπουλο με 5 συμμετοχές στο εξωτερικό που μάλιστα στις δυο πιο πρόσφατες τερμάτισε στην τρίτη θέση. Στις προπονήσεις μπορεί να μην “πέταξε”, αλλά πήγε καλά και με την εμπειρία της μεγάλο όπλο θεωρούμε ότι θα τρέξει πολύ δυνατά. Γρήγορη δείχνει η ΚΟΥΑΤΡΟ ΜΠΕΛΛΑ(3) που είναι η φοράδα που “ζήταγε” στις περισσότερες δοκιμές της, όμως έδειξε φοράδα με αρχική ταχύτητα και που αν καταφέρει να πάει με τις πρώτες, μπορεί να τρέξει πολύ δυνατά. Συστηματικά έχει γυμναστεί η ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(4) και μάλιστα σταδιακά ανέβασε την απόδοσή της. Σε ένα τελευταίο γκάλοπ μάλιστα έδειξε έτοιμη και πιστεύουμε ότι και γενεαλογικά μπορεί να πάει και μπροστά. Απαιτεί προσοχή. Πιο πίσω θεωρούμε ότι βρίσκεται η ομόσταυλη ΟΥΑΝΜΟΡΝΤΕΪ(6) αλλά και η έμπειρη μεν, αλλά όχι και τίποτα σπουδαίο, όπως έχει δείξει έως τώρα, ΝΟΛΙΤΑ(5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ(7) – ΕΛΛΕΡ ΜΠΛΟΥ(2) – ΓΚΡΕΪΣ ΔΕ ΦΛΟΡ(1) – ΚΟΥΑΤΡΟ ΜΠΕΛΛΑ(3)

52 Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα ο ΕΝΣΑΪΝ(3) δύο φορές έχει τρέξει έως τώρα, και τις δυο τερμάτισε δεύτερος. Είναι σε φόρμα και ο όμιλος απόλυτα στα μέτρα του. Φορμαρισμένος και ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(6) που έτρεξε μαζί με τον προαναφερόμενο στην τελευταία συμμετοχή του και τερμάτισε λίγο πίσω του. Προσοχή θέλει ο ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ(5) που δεν μας έχει δείξει όλο το εύρος των δυνατοτήτων του και μπορεί να το κάνει σήμερα. Μάλιστα σε μια δοκιμή του (1.31 2/5 τα 1400) έδειξε πολύ βελτιωμένος και μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Από τους υπόλοιπους κάποια προσοχή θέλει ο πρωτοεμφανιζόμενος ΝΕΪΣΑΝ(4), αλλά κυρίως για τα πολύπλοκα παιχνίδια. Πολύ δύσκολα σήμερα για τη νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΕΝΣΑΪΝ(3) – ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(6) –  ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ(5) –  ΝΕΪΣΑΝ(4)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08

53 Στην τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1800 μέτρα, εκκινεί το ΣΚΟΡ 6 και υπάρχει μια πανίσχυρη τριπλέτα. Ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ(5) νίκησε δια περιπάτου στο ντεμπούτο του, στα 1575 μέτρα και δεν θεωρούμε ότι θα ενοχληθεί ουδόλως από την σημερινή απόσταση(1800 μ.). Ο ΚΟΣΤΑ(4) έχει δώσει δείγματα γραφής στις μεγάλες αποστάσεις και σαφώς θα είναι βασικότατος διεκδικητής της νίκης και ο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ((2) μπορεί στην τελευταία του συμμετοχή να μην έπιασε υψηλή απόδοση, αλλά μπορεί να το πράξει τώρα. Πιο πίσω ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(1) που πάει καλά στα γκάλοπ, όμως και χαρίζει κιλά στους αντιπάλους του και θεωρούμε ότι με τον ρυθμό(μαλακός) που θα διεξαχθεί η ιπποδρομία, δεν θα ευνοηθεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ(5) – ΚΟΣΤΑ(4) – ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(2)

54 Συνέχεια με την τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία όπου ο σούπερ φορμαρισμένος ΑΤΤΙΛΑΣ(2) πάει για τρίτη σερί νίκη. Λογικά θα πάει στο κεφάλι και θα αγγίξει την επιτυχία, στην φόρμα που βρίσκεται. Δυνατός αντίπαλος ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(3) που στην τελευταία του συμμετοχή είχε τερματίσει πίσω από τον προαναφερόμενο και σε ευνοϊκότερη, ίσως, γι’ αυτόν απόσταση, ενώ ο δεύτερος, τότε, και στην ίδια κούρσα, ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(1) μπορεί να επωφεληθεί και να πρωταγωνιστήσει. Μάλιστα ο Αττίλας μετά τις επιτυχίες του έχει έρθει πολύ κοντά του στα κιλά και να μην σας φανεί καθόλου παράξενο αν δεν πρωταγωνιστήσει απλώς, αλλά πάρει και τη νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΤΤΙΛΑΣ(2) – ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(1) – ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(3)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 05-06-07-08

55 Στην καλύτερη κούρσα της ημέρας, στην πέμπτη (κωδ.05), οι σπρίντερ θα καθορίσουν το αποτέλεσμα. Αν πάνε γρήγορα, κάτι αναμενόμενο βέβαια, θεωρούμε ότι ο σπρίντερ μεν, αλλά σε… δεύτερο χρόνο, ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(3), μπορεί στην ευθεία να τους «καταπιεί». Αρκεί να μην μπλεχτεί μαζί τους σε γρήγορο ρυθμό και απλά και ξεμπλοκάριστος να τους παρακολουθεί. Ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(5) αν δεν δεχτεί επίθεση από τους έτερους σπρίντερ, κυρίως στο πρώτο κομμάτι της κούρσας και καταφέρει να οδηγήσει, τότε θα έχει αυτός τον πρώτο λόγο. Ο ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ(2) είναι ο σπρίντερ που στη μέρα του μπορεί να τους διαλύσει όλους, αλλά έρχεται από αποχή που ίσως παίξει ρόλο και τέλος υπάρχει και ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(1) που έχει μεν το εξωτερικό και λιγότερο ευνοϊκό ταρτ εκκίνησης, αλλά αν… ρεπριζάρει γρήγορα μπορεί να πάει ακόμη και στο κεφάλι και παρά τα υψηλά του βάρη. Όσο για τον ΡΕΜΙΝΙΣ(6) αξίζει να αναφέρουμε ότι μπορεί να μην είναι ο σπρίντερ του παρελθόντος, όμως η μικρή απόσταση και η καλή του φόρμα δεν τον “σβήνουν” παντελώς από την άφιξη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(3) – ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(1) – ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(5) – ΡΕΜΙΝΙΣ(6)

56 Στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, η ΝΤΡΗΜΙΝΓΚ ΟΦ ΠΑΡΙΣ(1) είναι σε φόρμα κι αν φύγει καλά από την αφετηρία, κάτι που δεν έγινε στην πρόσφατη συμμετοχή της, τότε θα βάλει δύσκολα σε όλες με το δυνατό της φίνις. Η ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(2) έρχεται από νίκη σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση(1400 μ.) και ο όμιλος είναι και πάλι στα μέτρα της. Δεν θα οδηγήσει γιατί τα βάρη της έχουν ανέλθει, όμως όπως έδειξε στην πρόσφατη νίκη της, ξέρει να πρωταγωνιστεί και με ημιαναμονή. Η ΜΑΪ ΛΟΥΣΙΛ(4) νίκησε στην τελευταία συμμετοχή της, άλλαξε ιδιοκτησία, αλλά έμεινε στην ίδια προπόνηση,  και στις νεώτερες δοκιμές της έδειξε περαιτέρω πρόοδο. Μπορεί κι αυτή να πρωταγωνιστήσει, όσο για την έκπληξη, αυτή μπορεί να προέρθει από την ανερχόμενη ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ(3). Από τις υπόλοιπες σίγουρα μπορεί να διακριθεί η προ μηνός νικήτρια, ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ(7), αρκεί να δείξει τις ίδιες δυνάμεις και να πάει αμέσως στο κεφάλι με τα χαμηλά βάρη που διαθέτει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΤΡΗΜΙΝΓΚ ΟΦ ΠΑΡΙΣ(1) – ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(2) – ΜΑΊ ΛΟΥΣΙΛ(4) – ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ(3)

57 Στην έβδομη (κωδ.07) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, η ΟΝΟΡΑΜΠΛ(1) έρχεται από νίκη σε μεγαλύτερη απόσταση(1575 μ.) και σήμερα στην απόλυτα προσφιλή της απόσταση, στα 1200 μέτρα θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο για ακόμη μια επιτυχία και παρά τα υψηλά της βάρη. Η γρήγορη ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ(4) με τα «πουπουλένια» βάρη θα προσπαθήσει να επιβληθεί δια της… φυγής και μάλιστα μετά τη νίκη της συνέχισε την εξέλιξή της και έδειξε πολύ προοδευμένη σε  ένα μακρινό γκάλοπ, κάτι που σημαίνει ότι η αντοχή της είναι επαρκέστατρη για την σημερινή απόσταση. Πιο πίσω η ΜΕΪ ΣΚΑΪ(3) που θέλει υπολογισμένη διαδρομή για να αξιοποιήσει τα πολύ χαμηλά της βάρη, καθώς και η ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ(7) που είναι σε φόρμα, και έρχεται από νίκη. Προβληματίζει εδώ η “παθημένη” ΣΟΤΖΟΥΡΝΑ(5). Στο παρελθόν και στα καλά της, σε τέτοιους ομίλους και με τα χαμηλά της βάρη θα είχε από τις πρώτες τύχες. Όμως έχει… θέματα και αυτό μας κρατάει επιφυλακτικούς. Τέλος υπάρχει και η ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(2) που σαφώς η σημερινή απόσταση είναι μικρή για της ιδιότητές της, όμως μην ξεχνάτε ότι την τελευταία της νίκη την έκανε στην σημερινή απόσταση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΟΝΟΡΑΜΠΛ(1) – ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ(4) – ΜΕΪ ΣΚΑΊ(3) – ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(2)

58 Τέλος, στην όγδοη (κωδ.08) ιπποδρομία ο νικητής του κυπέλλου Νέου Έτους, ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ(1) διατηρείται σε έξοχη φόρμα και θεωρούμε ότι και πάλι στο φίνις του θα είναι πανίσχυρος και πρωταγωνιστής στην ίδια απόσταση με τότε. Σε μεγάλη άνοδο και εξέλιξη  ο ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΪ(3) που μπορεί ακόμη και να οδηγήσει την κούρσα και βέβαια να φτάσει και στη νίκη εκμεταλλευόμενος και τα χαμηλά του βάρη. Ποτέ δεν αγνοείται ο ευρισκόμενος στο ζενίθ της φόρμας του, ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(2) και για το τετραπλό ο ΟΡΚ(5) είναι ότι πρέπει. Κάτι βέβαια που ισχύει και για τον βελτιωμένο το τελευταίο διάστημα, ΑΓΓΕΛΟ(4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ(1) – ΤΕΝΖΙΝΓΚ ΝΟΡΓΚΑΪ(3) – ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(2) – ΟΡΚ(5)

ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08
ΣΥΣΤΗΜΑ:  4-5 / 1-2 / 1-2-3-5 / 1-2-3-4 / 1-3-4 / 1-2-3
ΣΤΗΛΕΣ: 576
ΚΟΣΤΟΣ: 288 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα