Κούρσες για… δυνατούς λύτες, τα αουτσάιντερ καραδοκούν και “υπόσχονται” μεγάλες αποδόσεις

Κοινοποίηση:

Δύσκολο το πρόγραμμα των ελληνικλων ιπποδρομιών και θεωρούμε σχεδόν βέβαιο ότι θα προκύψουν μεγάλες αποδόσεις. Στα Σκορ και κυρίως στο ΣΚΟΡ 6 δεν θα μας κάνει καθόλου εντύπωση αν γίνει Τζακ Ποτ. Το… γλίτωσε την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν είναι σίγουρο οτι θα τα… καταφέρει εκ νέου. Πάμε στις αναλύσεις και στις εκτιμήσεις μας και στο τέλος δυο προτάσεις για Σκορ 6. Ένα “φτηνό”και ένα πιο ακριβό, πιο πολύ για ομαδικό σύστημα.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3: 01-02-03
195
Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1.300 μέτρα θεωρούμε ότι ο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(2) αν δεν ενοχληθεί από τις παθήσεις του, έχει την πρώτη τύχη και με το τρέξιμοι που έκανε στην πρόσφατη συμμετοχή του που τερμάτισε με ωραίο τρόπο δεύτερος, αν και είχε μείνει πίσω καθ’όλη την διάρκεια της κούρσας. Ο ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(6) μετά την πρώτη αποτυχημένη συμμετοχή του, στη νέα του προπόνηση, ξαναμπήκε σε ρεπό και επανέρχεται με καλές δοκιμές στο ενεργητικό του. Δεν χωράει αμφιβολία ότι αν πάει στο δρόμο του θα πρωταγωνιστήσει. Ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(1) δεν φημίζεται για την στάθερότητά του, όμως πάει στο χέρι μαθητευόμενου και είναι σε φόρμα αυτή την περίοδο. Προσοχή θέλει βέβαια και ο ΕΪΝΜΙΡ(3) κυρίως αν καταφέρει να πάει στο κεφάλι. Ο ΛΗΟ(5) δεν είναι εύκολο να υπολογιστεί για τη νίκη, αλλά δεν είναι και καθόλου αμελητέος για τα πολύπλοκα παιχνίδια, ίσως και για το δίδυμοπ. Πιο πίσω οι ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ(7) και ΣΠΕΚΛΝΤ ΧΙΛ(4)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ2) -ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(6) -ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(1) -ΛΗΟ(5)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
196 Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα ο πρωτοεμφανιζόμενος ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ(1) έχει δείξει “σκληρά” στοιχεία στις προπονήσεις, καλή αρχική ταχύτητα κι αν καταφέρει να οδηγήσει, μπορεί να ξεκινήσει με νίκη την καριέρα του. Έμπειρος και πρωταγωνιστής στην απόσταση ο ΣΑΣΣΟΦΕΡΡΑΤΟ(8). Δεν έπιασε καλή απόδοση στην τελευταία συμμετοχή του, σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση, όμως αυτό ίσως να οφειλόταν στο ότι δεν είχε καλή εκκίνηση και στην δυσφορία που επέδειξε στην συνέχεια δεχόμενος την άμμο. Αν σήμερα πάει με τους πρώτους, σίγουρα θα τρέξει πολύ δυνατά. Καλά στοιχεία έδειξε ο ΔΕ ΦΟΣΙΛ(3) στο ντεμπούτο του, Τερμάτισε πέμπτος στην ίδια κούρσα με τον Σασσοφερράτο και χωρίς να πιεστεί στο μεγαλύτερο τρήμα της διαδρομής. Πολύ καλές πιθανότητες έχει και ο ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ(7) που προηγήθηκε των δυο προαναφερόμενων στην τελευταία κοινή συμμετοχή τους και παρά το γεγονός ότι ίσως να προτιμούσε λίγο μεγαλύτερη απόσταση. Πιο πίσω ο φορμαρισμένος, αλλά και μετρημένος σε μέτριες επιδόσεις ΓΚΟΛΝΤ ΠΑΤΣ(2). Από μικρή αποχή προέρχεται ο ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ(6) που πάντως δεν ενθουσιάζει στις προπονήσεις και πιο πίσω ο ΖΕΜΠΥ ΣΙΖ(5) και ο πολύ μέτριος, όπως δείχνει στις προβες ΕΛΑ ΣΕΡ ΜΟΥ(4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ(1) – ΣΑΣΣΟΦΕΡΡΑΤΟ(8) – ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ(7) – ΔΕ ΦΟΣΙΛ(3)

197 Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία o ΝΟΜΠΙΛΙΤΥ(2) έτρεξε πολύ δυνατό στο ντεμπούτο του τερματίζοντας στην τρίτη θέση και δείχνοντας ότι σήμερα και στην μικρότερη απόσταση μπορεί να διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες τη νίκη. Ο ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ(1) μας έδειξε πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις και κυρίως σημαντική αρχική ταχύτητα. Σαφώς η απειρία του είναι ένα ντεζαβατάζ, όμως δείχνει “σοβαρός” ίππος και ικανός αμέσως να διεκδικήσει τη νίκη. Ο πρωτοεμφανιζόμενος ΝΤΑΛ(3) διεθέτει εξαιρετική γενεαλογία και ως πουλαράκι αγοράστηκε 120.000 γκινέες. Έκτοτε όμως παρουσίασε προβλήματα, έτρεξε μόλις τρεις φορές και στη μια εξ αυτών πρωταγωνίστησε τερματίζοντας δεύτερος στα 1400 μέτρα. Αγοράστηκε 3.500 γκινέες φέτος τον Μάρτιο και έχει να τρέξει από πέρσι τον Αύγουστο. Στις προπονήσεις πήγε απλά καλά. Τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά δεν μπορεί να αγνοηθεί με την γενεαλογία που διαθέτει. Ο ΡΟΥΪΝ(5) επίσης θα τρέξει για πρώτη φορά, έχει προετοιμαστεί συστηματικά εδώ και καιρό και μπορεί κι αυτός να πρωταγωνιστήσει. Ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(4) είναι σε φόρμα, αλλά σίγουρα θα προτιμούσε μεγαλύτερη απόσταση. Δεν μπορείς εύκολα να τον βάλεις στην πρώτη θέση, αλλά και με κανένα τρόπο δεν μπορεί να αγνοηθεί από τα πολύπλοκα παιχνίδια. Αν ξεκινήσει καλά θα έχει τύχη και ο ΦΙΝΙΣΙΝΓΚ ΤΑΤΣ(8) που έχει δυνατότητες και δείχνει σε καλή φόρμα και πιο πίσω ο ΤΣΑΡΛΥ ΜΠΙΑΡ ΠΑΝΤ(7) και ο πρωτοεμφανιζόμενος ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(6).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ(1) – ΝΟΜΠΙΛΙΤΥ(2) – ΝΤΑΛ(3) – ΠΗΣ ΤΕΡΛΕΓΚΡΑΜ(4)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07
198 Πολύ δύσκολη στην πρόβλεψη η τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία, στα 1200 μέτρα. Ο ΤΑΡΑΓΚΟΝ(7) επιστρέφει από αποχή, αλλά σε καλή κατάσταση, όπως έδειξε στις προπονήσεις. ο ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(3) δείχνει βελτιωμένος στις προπονήσεις, έχει δυνατότητες, αλλά και θα πρέπει να γίνει άριστη κατανομή δυνάμεων για να πρωταγωνιστήσει. Ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ(5) είναι στο ζενίθ της φόρμας του και προέρχεται από δυο σερί νίκες. Ο ΑΝΤΙΜΠ(1) επιστρέφει από “φρεσκάρισμα”, μετά τη νίκη του. Έχει πάει καλά στις προπονήσεις και μπορεί να τρέξει κι αυτός δυνατά. Ο ΣΕΦΕΡΝΤΣ ΜΠΟΥΣ(2) έχει δυνατότητες, πάει καλά στις προπονήσεις, αλλά το αναπνευστικό πρόβλημα που τον “ταλαιπωρεί” δεν ξέρουμε αν θα τον επηρεάσει. ΑΠό μεγάλη αποχή επιστρέφει ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ(4) και σε νέα προπόνηση. Δείχνει καλά στοιχεία στις πρόβες του και απαιτεί μεγάλη προσοχή. “Φρεσκαρίστηκε” και ο ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(6) που τρέχει σε “δικό” του όμιλο και μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Τέλος ο ΣΙΝΓΚΛ ΣΑΜΙΤ(8) τρέχει συνεχώς το τελευταίο διάστημα, κάπως έτσι προπονείται βέβαια, αλλά όπως έδειξε στις δυο τελευταίες συμμετοχές του θέλει μια… ανάσα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΑΡΑΓΚΟΝ(7) – ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(3) – ΣΕΦΕΡΝΤΣ ΜΠΟΥΣ(2) – ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ(4)

199 Στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα θα ξεκινήσουμε με τον ΒΕΡΤΙΚΑΛ(3). Είναι σε σπουδαία φόρμα, όπως έδειξε στις δυο τελευταίες συμμετοχές του, “φρεσκαρίστηκε” κι αν καταφέρει να πάει στο κεφάλι, κάτι πολύ πιθανό, μπορεί να πρωταγωνιστήσει έντονα. Από σημαντικό ρεπό επέστρεψε προ ημερών ΜΟΥΝΕΕΜΠ(7) και κατάφερε να διακριθεί σε “σκληρό” όμιλο, παρά το γεγονός ότι “κάθισε”λίγο στην ευθεία. Ο ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(8) αν πάει με τους πρώτους μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Στην τελευταία συμμετοχή του ανέβηκε απότομα, κόντραρε το νικητή Ποέτικ Γκεστ στην πρωτοπορία και στην ευθεία υποχώρησε λίγο. Από νίκη έρχεται ο ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ(6) και στην  φόρμα που έδειξε ότι είναι μπορεί και σήμερα να εμφανιστεί στην άφιξη με αξιώσερις. Ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ(1) πρωταγωνιστεί εδώ και πολύ καιρό. “Ψάχνει”τη νίκη, αλλά και συνεχώς μένει στο πλασέ. Η απόσταση δεν είναι το φότερ του, αλλά δεν μπορεί και να αγνοηθεί. Ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ(2) μετά την πολύ δυνατή επανεμφάνισή του, πρόσφατα επέστρεψε σις μέτριες εμφανίσεις και τέλος οι ομόσταυλοι ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(4) και ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ(5) για σήμερα τουλάχιστον θα πρέπει να μην υπολογιστούν σοβαρά. Κυρίως ο τελευταίος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:ΒΕΡΤΙΚΑΛ(3) -ΜΟΥΝΕΕΜΠ(7) -ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(8) -ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ(1)

200 Ωραία ιπποδρομία η έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1800 μέτρα. Στην πρώτη γραμμή ο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(4) που κατά την γνώμη μας ηττήθηκε άδικα στην τελευταία του συμμετοχή, αφού ο αναβάτης του άργησε να τον αναπτύξει. Η απόσταση είναι ιδανική για τις ιδιότητές του και θεωρούμε ότι θα είναι ο βασικότερος υποψήφιος για τη νίκη. Ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(2) έχει επικρατήσει στην απόσταση και η φόρμα του παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(1) επιστρέφει από σημαντική αποχή, αλλά η απόσταση είναι ιδανική για τις ιδιότητές του. Τέταρτη επιλογή ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(6). Εντάξει, δεν είναι ο ίππος που μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί, αλλά την απόσταση την “πάει” και πλέον τα βάρη του έχουν κατέβει πολύ. Επιπρόσθετα σήμερα και με την έλλειψη κατ’εξοχήν σπρίντερ, μπορεί να πάει και στο κεφάλι και κάτι τέτοιο ίσως βάλει δύσκολα σε όλους. Ο ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ(3) έρχεται από νίκη, σίγουρα υπολείπεται αρκετών αντιπάλων του, αλλά μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια μπορεί να την πάρει. Ο ΦΛΑΟΥΤΟ(5) δεν ξεκινάει καλά από την αφετηρία, όπως έδειξε στις δυο τελευταίες εμφανίσεις του, όμως η σημερινή απόσταση και ίσως ο “μαλακός”ρυθμός να τον ευνοήσει και τέλος ο ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ(7) μάλλον θα πάει στο κεφάλι, αλλά η απόσταση δείχνει δύσκολη γι’ αυτόν. Ο ίππος ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ (7) ΔΙΕΓΡΑΦΗ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(4) -ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(2) -ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(1) -ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(6)

201 Τέλος στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα υπάρχει μια τριπλέτα για τη νίκη. Ο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ(2) έχει σαφώς τον πρώτο λόγο και σύμφωνα με όσα μας έχει δείξει τόσο στις δυο σερί νίκες του, όσο και στις προπονήσεις που σημειώνει εξαιρετικές δοκιμές. Ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(6) επανέρχεται από μικρή ξεκούραση, πάντα σε υψηλή φόρμα ευρισκόμενος και με δυνατές εκ νέου δοκιμές στο ενεργητικό του. Έχει το εσωτερικό σταρτ εκκίνησης κι αν δεν κλειστεί κάλλιστα μπορεί να πάει και στυο κεφάλι, αφού ἁντέχει” στην πίεση, όπως έχει δείξει στο παρελθόν. Αν όμως κλειστεί και μείνει πίσω, τότε ο Μέσμερισμ θα πάει μεγάλο προβάδισμα. Τρίτη επιλογή ο ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ(5) που είναι υπόδειγμα σταθερότητας εδώ και καιρό. Δεν λείπει από την άφιξη και αν δημιουργηθούν συνθήκες για να πάρει και τη νίκη, θα το κάνει και μην αμφιβάλλεται καθόλου.
Τέταρτη επιλογή ο ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(7) που έτρεξε πολύ καλά στην επάνοδό του και σε πολύ δύσκολο όμιλο. Αν καταφέρει και πάλι να οδηγήσει, μπορεί να βρεθεί στα πολύπλοκα παιχνίδια. Η απόσταση δεν “βολεύει” τον ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ(3), αλλά είναι ίππος φιλότιμος που στο φίνις του μπορεί να βρεθεί ψηλά στην άφιξη. Όχι για τη νίκη, αλλά στα πολύπλοκα παιχνίδια, σίγουρα. Βελτιώνεται σιγά, σιγά ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΑΡΤ(1), αλλά θέλει δουλειά ακόμη και συνάμα χαρίζει πολλά κιλά σε ισχυρούς αντιπάλους. Τέλος η ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ(4) είναι κατώτερη και ότι κάνει θα το στηρίξει στην καλή της φόρμα και στην ιδανική απόσταση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ(2) -ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(6) -ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ(5) -ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ(3)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07

ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΑΔΙΚΟ:1-7-8 /1-2-3 /2-3-4-7 /3-6-7-8 /2-4-6 / 2-6
ΣΤΗΛΕΣ: 864
ΚΟΣΤΟΣ:432 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ.

ΣΥΣΤΗΜΑ “ΦΤΗΝΟ” : 1-8 /1-2 /2-3-4-7 /3-7-8 /2-4 / 2-6
ΣΤΗΛΕΣ: 192
ΚΟΣΤΟΣ:96 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ.

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα