ΛεΜπρον Τζέιμς και στον… ιππόδρομο και με το βλέμμα στο Triple Crown του 2019

Κοινοποίηση:

Πριν ακόμη ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο “βασιλιάς” του NBA, υπογράψει το νέο τυ συμβόλαιο στους Lakers ένας ίππος είχε πάρει το όνομά του και είναι έτοιμος να γράψει ιστορία.
Ένα πουλάρι δυο ετών, προϊόν από τον επιβήτορα Metaglia d’ Oro αγοράστηκε 1.2 εκατομμύρια δολλάρια τον περασμένο Μάιο από την Phoenix Thoroughbreds, μια εταιρεία με έδρα τo Λονδίνο και η οποία κατόπιν αίτησης πήρε έγκριση να το ονομάσει “LeBron J.” .Μάλιστα η ίδια εταιρεία έχει από πέρσι ξεκινήσει να δίνει ονόματα διάσημων αθλητών στους ίππους της, κάνοντας αρχή από τον Gronkowski, παραπέμποντας στον Rob Gronkowski, διάσημο παίκτη του αμερικάνικου football, των New England Patriots. Μάλιστα ο…  “teamate” πλέον του LeBron J.τερμάτισε δεύτερος στο φετινό Belmont Stakes, πίσω από τον περίφημο Justify που έγραψε ιστορία κατακτώντας το Triple Crown.
Ο LeBron J. ήδη βρίσκεται στο σταύλο του περίφημου προπονητή, Doug O’Neill, στην Βόρεια Καρολίνα και προπονείται εκεί από έναν προπονητή που νίκησε στο Kentucky Derby  το 2012 με τον I’ll Have Another, αλλά και το 2016 με το Nyquist.
Πλέον και σύμφωνα με τις όλες τις ενδείξεις ο Doug O’Neill προετοιμάζει  τον LeBron J. με το βλέμμα στο…Triple Crown του 2019.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα