Ένα φαβορί υπήρχε, διεγράφη, τα αουτσάιντερ αποκτούν μεγάλη τύχη και δυνατό σύστημα Σκορ 6

Κοινοποίηση:

Αυτή είναι η τελευταία συγκέντρωση πριν από το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 5 Ιουλίου. Η σημερινή συγκέντρωση εμπεριέχει έξι ιπποδρομίες, κυρίως με στοιχηματικό ενδιαφέρον, αφού οι περισσότερες διαδρομές παρουσιάζουν σημαντικές δυσκολίες στην πρόβλεψη. Παρακάτω θα βρείτε ως συνήθως τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις μας, αλλά και την καθιερωμένη πρόταση μας για Σκορ 6. 

Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα δεν είναι υπερβολή να γράψουμε ότι όλες οι συμμετέχουσες τετραετείς φοράδες μπορούν να νικήσουν. Ο όμιλος είναι πολύ μέτριος, απελπιστικά μέτριος. Θα ξεκινήσουμε με την πρωτοεμφανιζόμενη ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ(3) που έχει δώσει καλά δείγματα γραφής στις συμμετοχές της στην Αγγλία, αλλά έδειξε και ευδιαθεσία στην εδώ προετοιμασία της. Αυτή η φοράδα έχει τρέξει 5 φορές σε συνθετικό στίβο και σε αποστάσεις από 1200 έως 1600 μέτρα, όπου τερμάτισε δυο φορές στην τρίτη θέση. Θεωρούμε ότι αν δεν επηρεαστεί πολύ από το ρεπό της, μπορεί να τρέξει πρωταγωνιστικά.
Η ΑΣΑΦΟΕΤΙΔΑ(2) έτρεξε πρωταγωνιστικά στην τελευταία συμμετοχή της και για πρώτη φορά έδειξε άνοδο φόρμας. Αυτό μάλλον θα συνεχιστεί και σήμερα και βέβαια θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τη νίκη. Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ τερμάτισε λίγο πίσω της και στα 1600 μέτρα, όπως θα δείτε παρακάτω στην κούρσα αναφοράς και βέβαια θεωρούμε ότι η σημερινή απόσταση της ταιριάζει περισσότερο.
Η ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(6) συγκαταλέγεται στις γρήγορες, αναμένεται να πάει μπροστά και μπορεί να διακριθεί. Βέβαια δεν διαπιστώσαμε κάτι το εξαιρετικό στις προπονήσεις και θεωρούμε ότι και η απόσταση θα αποδειχτεί κάπως δύσκολη. Όμως και όπως προαναφέραμε ο όμιλος είναι πολύ μέτριος και τα επιτρέπει όλα. Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣΑ(4) επιστρέφει στην προπόνηση του Χάρη Χαραλάμπους. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη λόγω του ότι δεν ξεκινάει καλά τις περισσότερες φορές από την αφετηρία, όμως αν το κάνει, έχει τις επιδόσεις για να πρωταγωνιστήσει. Η πρωτοεμφανιζόμενη ΠΕΤΙΚΟΟΥΤΙΝΤ ΠΑΪΡΑΤ(7) έχει τρεις συμμετοχές στο εξωτερικό χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, το τελευταίο διάστημα γυμνάστηκε σε εντατικούς ρυθμούς, ήταν ενθαρρυντική, αλλά έχει να τρέξει και 20 μήνες. Μεγάλη η αποχή που ίσως να της στοιχίσει. Τέλος η ΚΡΑΣ ΜΠΑΝΓΚ ΓΟΥΟΛΟΠ(5) το τελευταίο διάστημα δείχνει σε μικρή άνοδο φόρμας, όμως η απόσταση μαλλον δεν της ταιριάζει για να πρωταγωνιστήσει. Μια θέση όμως στα πολύπλοκα παιχνίδια μπορεί να την βρει, όπως όλες βέβαια.

ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ(3) – ΑΣΑΦΟΕΤΙΔΑ(2) – ΜΙΚΡΗ ΜΑΣΑ(4) – ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(1)

Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα πρώτη τύχη θα δώσουμε στον πρωτοεμφανιζόμενο ΠΕΡΣΗ(7).  Ο “κύκλος” του έτρεφε μεγάλες ελπίδες για τον συγκεκριμένο τριετή και μάλιστα να τον δει γραμμένο και πρωταγωνιστή στο επερχόμενο Ντέρμπι. Όμως προβλήματα τον άφησαν πίσω κι έτσι πραγματοποιεί σήμερα το ντεμπούτο του. Δείχνει σε καλή κατάσταση, όπως διαπιστώσαμε με την παρουσία του στο στίβο, εδώ και καιρό, διαθέτει και αρχική ταχύτητα και θεωρούμε ότι χωρίς ατυχίες θα είναι ο πρώτος υποψήφιος για τη νίκη. Ο ΣΑΣΣΟΦΕΡΡΑΤΟ(9) πρωταγωνίστησε, προ ημερών, στην πρώτη κούρσα 1000 μέτρων που διεξήχθη μετά από χρόνια. Τερμάτισε δεύτερος και θα μπορούσε και τη νίκη. Δείχνει να διατηρεί την φόρμα του και η λίγο μεγαλύτερη απόσταση σήμερα δεν θα τον επηρεάσει. Ο ΝΟΜΠΙΛΙΤΥ(6) θα τρέξει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στις 5 συμμετοχές του στην Αγγλία και σε αποστάσεις από 1000 έως 1400 μέτρα δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο. Όμως διαθέτει σημαντική αρχική ταχύτητα, κάτι που φάνηκε και στις προπονήσεις και θεωρούμε ότι αν αν δεν επηρεαστεί από το εννέα μήνες ρεπό του μπορεί να βάλει δύσκολα σε όλους. Πόσο μάλλον αν καταφέρει να οδηγήσει.
Γρήγορος και ο ΚΛΑΟΥΝΤ ΜΠΕΡΣΤ(5) που στην τελευταία συμμετοχή του έτρεξε σε σαφώς καλύτερο όμιλο από τον σημερινό και διακρίθηκε παρά το γεγονός ότι τερμάτισε πέμπτος και σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση. Θέλει προσοχή. Όπως προσοχή θέλει και ο σταθερός σε κάθε απόσταση ΤΑΟΥΑΛΗΦ(10) που δεν έλειψε από την άφιξη σε καμία από τις τρεις έως τώρα συμμετοχές του. Μάλιστα η εμπειρία του θα παίξει ρόλο στην κούρσα, όπως και η ισχυρή ανάβαση που διαθέτει. Δεν αγνοείται ο ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ(8) που στην επάνοδό του από μεγάλη αποχή έτρεξε στα 1000 μέτρα, μαζί με τον Σασσοφεράττο και έδειξε ότι μάλλον “ήθελε” την κούρσα για να ολοκληρώσει την προετοιμασία του. Ο πρωτοεμφανιζόμενος ΔΕ ΦΟΣΙΛ(2) έχει 4 συμμετοχές στην Αγγλία, χωρίς καμία ιδιαίτερη διάκριση, δείχνει γρήγορος στις προπονήσεις, αλλά θα έχει να αντιμετωπίσει εκτός των άλλων και τον ένα χρόνο αποχής του από την αγωνιστική δράση. Πιο πίσω ο ΓΚΟΛΝΤ ΠΑΤΣ(1) που κάπως φάνηκε στα 1000 μέτρα, όπου τερμάτισε τέταρτος, αλλά γενικά δεν είναι ίππος με πολλά περιθώρια εξέλιξης και όσο μεγαλώνουν οι αποστάσεις και τέλος την τελευταία τύχη θα δώσουμε στοv “μετρημένα” πολύ μέτριο ΖΕΜΠΥ ΣΙΖ(3). O ΖΙΒΟΥΒΑΣ(4) ΔΙΕΓΡΆΦΗ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΕΡΣΗΣ(7) – ΣΑΣΣΟΦΕΡΑΤΤΟ(9) – ΝΟΜΠΙΛΙΤΥ(6) – ΚΛΑΟΥΝΤ ΜΠΕΡΣΤ(5)

Στην τρίτη ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα η ΟΝΟΡΑΜΠΛ(6) βρίσκει κούρσα μάλλον στα μέτρα της. Στην τελευταία της συμμετοχή και σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση έδειξε και κάπως κουρασμένη, κατ’ εμάς. αλλά και είχε να αντιμετωπίσει και την τότε νικήτρια Γουίντερ Ρόουζ που σε κανένα σημείο δεν την άφησε να πάρει… ανάσα. Σήμερα βρίσκει πιο βολική διαδρομή κι αν καταφέρει να οδηγήσει σε τέμπο της αρεσκείας της, μπορεί να είναι αυτή η νικήτρια. Η ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(4) από εκείνη την κούρσα που έτρεξαν μαζί και μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, στην κούρσα αναφοράς και που τερμάτισε τρίτη, έτρεξε ακόμη μια και πάλι τρίτη τερμάτισε. Είναι σε σταθερή φόρμα και θα είναι πλήρως ανταγωνιστική και σήμερα. Η ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ(5) έρχεται από νίκη, προ εβδομάδος και αυτή την περίοδο δείχνει σε πλήρη φόρμα. Της αρέσει να πηγαίνει μπροστά, αλλά κι αν κάτσει και πιο πίσω και χωρίς προβλήματα στον καλπασμό της δεν έχει έχει πρόβλημα. Στην παραπάνω τριπλέτα προστίθεται σαφώς η ΛΙΛΛΥΠΟΥΤ(3). Επανέρχεται σε νέα προπόνηση, έχει τύχει συστηματικής προετοιμασίας, εξασφάλισε καλή ανάβαση και έχει επιδόσεις πλήρως ανταγωνιστικές. Θεωρούμε ότι είναι ισάξια με τις παραπάνω για τη νίκη. Η ΝΤΡΗΜ ΟΦ ΠΑΡΙΣ(7) έδειξε επηρεασμένη στο ντεμπούτο της και δεν έδειξε τα προσόντα που είχε αποκαλύψει τόσο στην Αγγλία, όσο και στις εδώ προπονήσεις. Σαφώς δεν μπορούμε να την συμπεριλάβουμε στην πρώτη γραμμή, αλλά και σαφώς δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε. Πάντως την περιμένουμε καλύτερη.
Πιο πίσω η ΕΛΘΑΜ(2) που είχε μια… αναλαμπή στην προ τελευταία συμμετοχή της και μετά επέστρεψε στην μετριότητα που είχε δείξει στις δυο πρώτες συμμετοχές της και τέλος η ΚΕΕΛΑ(1) τρέχει για πρώτη φορά σε νέα ιδιοκτησία, τα κιλά της είναι υψηλά και σε σχέση με τις αντίπαλες της και θεωρούμε ότι θα έχει δυσκολίες για τις πρώτες θέσεις.

ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΛΙΛΛΙΠΟΥΤ(3) – ΟΝΟΡΑΜΠΛ(6) – ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(4) – ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ(5)

Η τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία αποδυναμώθηκε από τις δυο διαγραφές( Νο 6 ΝΑΣΜΙ & Νο 7 ΑΠΓΚΡΕΪΝΤ) και πλέον στα 1200 μέτρα θα τρέξουν έξι ίπποι. Δυο τα μεγάλα φαβορί και ένας ίππος που αποτελεί ερωτηματικό. Ο ΝΤΑΪΒΕΡΤΙΝΤΟ(4) είναι αήττητος σε τρεις συμμετοχές και όλες έχουν σημειωθεί σε μικρές αποστάσεις εκμεταλλευόμενος βέβαια τις σπρίντερ ιδιότητές του. αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα όπου εμφανίζεται ίσως ο ταχύτερος στον όμιλο. Στο “φρεσκάρισμά” του έχει πάει καλά και είναι η μια πλευρά των υποψήφιων για τη νίκη. Στην άλλη βρίσκεται ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(2) που μετά από δυο σερί νίκες στα 1400 μέτρα, δοκιμάστηκε στα 1800 μέτρα. Δεν έτρεξε άσχημα, αλλά τερμάτισε τρίτος δείχνοντας ότι ίσως ακόμη θέλει λίγο χρόνο για να… ανέβει σε αυτή την απόσταση. “Ρίχνει” τώρα πολύ την απόσταση και περιμένουμε να δούμε πόσο γρήγορα θα… ρεπριζάρει. Αν το κάνει με ωραίο τρόπο και είναι κοντά στον Νταϊβερτίντο, μπαίνοντας στην ευθεία, τότε μπορεί να έχει και τον πρώτο λόγο. Αν ο αντίπαλός του έχει διαφορά, θα δυσκολευτεί. Όχι ότι δεν μπορεί, αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο. Το μεγάλο ερωτηματικό της κούρσας είναι ο ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ(8). Ήρθε στην Ελλάδα με με νίκη και διακρίσεις στην Αγγλία. Όμως στην πρώτη του συμμετοχή στο Μαρκόπουλο απογοήτευσε δείχνοντας ανέτολιμος. Σήμερα μπορεί να τον δούμε αλλαγμένο προς το καλύτερο και βέβαια με τα χαμηλά του βάρη μπορεί να διεκδικήσει ίσως και την πρωτοπορία. Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ(3) αν δεν… περπατήσει κάποιος από τους προαναφερόμενους θα… χωθεί στο Τρικάστ και βέβαια οι ΡΑΣ ΑΛ ΑΜΑΛ(5) και ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ(1) είναι σαφώς πίσω σε ικανότητες για πρωταγωνιστική παρουσία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΤΑΪΒΕΡΤΙΝΤΟ(4) – ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(2) – ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ(8)

Η πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία, στα 1400 μέτρα είναι η πιο ποιοτική του προγράμματος και μετά την διαγραφή του ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ(3). πολλοί είναι οι υποψήφιοι για τη νίκη.  Ο ΧΑΟΥΖ ΚΑΠΤΑΙΝ(4) επιστρέφει “φρεσκαρισμένος” μετά την τελευταία ανεπιτυχή συμμετοχή του. Έδειξε ευδιάθετος στις προπονήσεις και πιστεύουμε ότι σήμερα θα δούμε τον γνωστό “σκληρό” ίππο του παρελθόντος. Ο ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ(6) είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις, εδώ και καιρό και πιστεύουμε ότι αυτό θα δούμε και σήμερα. Ο νικητής του περσινού Ντέρμπι, ο ΜΕΝΤΩΡ(5) προσπαθεί εδώ και καιρό να βρει κούρσα να τρέξει. Είναι σε καλή φόρμα, αλλά είναι επίσης σίγουρο ότι θα προτιμούσε μεγαλύτερη απόσταση. Ο ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(1) επιστρέφει από μικρό ρεπό και θα στηρίξει τις ελπίδες του στο μεγάλο του βήμα. Κι αυτός θα προτιμούσε μεγαλύτερη απόσταση. Ο ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(8) επιστρέφει από σημαντική αποχή, και θα προσπαθήσει να μας δείξει μέρος του πολύ καλού εαυτού του που παρουσίασε στις αρχές του χρόνου όπου σημείωσε και δυο σερί νίκες. Βέβαια ο όμιλος είναι πολύ δυνατός σήμερα. Ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΑΡΤ(2) θα τρέξει σήμερα, δεύτερη φορά, μετά από σημαντική αποχή. Θα αρχίσει σιγά, σιγά να βελτιώνεται, όμως η πρόσφατη απογοητευτική συμμετοχή του προβληματίζει. Τέλος ο ΣΗΚΡΕΤ ΡΕΜΠΕΛ(7) είναι ο ίππος με την μικρότερη τύχη και θεωρούμε ότι και παρουσία του στο Τετραπλό θα είναι επιτυχία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΑΟΥΖ ΚΑΠΤΑΙΝ(4) – ΜΕΝΤΩΡ(5) – ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ(6) – ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(1)

Στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό.Είναι η ΟΥΪΣΠΕΡΙΝΓΚ ΣΤΑΡ(4). Μετά την μεγάλη αποχή της λόγω προβλημάτων, έτρεξε τρεις φορές. Σε όλες “κατέβηκε” φαβορί και σε όλες διέψευσε αυτό τον τίτλο τερματίζοντας πίσω. Ταλαιπωρείται από ρινορραγία,, αλλά και από άλλα προβλήματα, όμως στις προπονήσεις πάει καλά. Αυτό έγινε και τώρα. Δεν μπορεί να αγνοηθεί βέβαια γιατί κάποια στιγμή θα φτάσει στη νίκη, αλλά από την άλλη δεν εμπνέει και εμπιστοσύνη για να την βάλετε φαβορί και κυρίως “άσπαστη” στο Σκορ 6. Η φοράδα που τρέχει σταθερά σε κάθε απόσταση και σε κάθε όμιλο είναι η ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ(2). Αυτό πιστεύουμε ότι μπορεί να κάνει και σήμερα και βέβαια την αναμένουμε πρωταγωνίστρια. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και για την ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(3) που σε ομίλους όπως ο σημερινός έχει πάντα μεγάλη τύχη.Αν θα πάει πρώτη, δεύτερη η ΑΝΝΥ ΓΚΟΓΚ(1) και μπορεί να πρωταγωνιστήσει, ακόμη και να πάρει τη νίκη; Μπορεί. Το έχει ξανακάνει και σε παρόμοιο όμιλο που τρέχουν… εμείς κι εμείς. Πάντα η ΠΕΝΙΝΑ(7) μετά από αποχή θέλει μια σχετική προσοχή και σε όμιλο όπου διαθέτει χαμηλά βάρη. Πιο πίσω η ΕΛΙΑΝΑ(6) που δεν λέει να ξαναβρεί τον καλό εαυτό της, αλλά και η ΓΟΥΑΪΤ ΦΛΑΓΚ(5) που στο σχετικά πρόσφατο ντεμπούτο της στο Μαρκόπουλο έτρεξε απογοητευτικά, δείχνοντας ανέτοιμη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ(2) -ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(3) – ΑΝΝΥ ΓΚΟΓΚ(1) – ΟΥΪΣΠΕΡΙΝΓΚ ΣΤΑΡ(4)


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΚΟΡ 6 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 3 / 6-7-9 / 3-4-5-6 / 2-4-8 / 4-5-6 / 1-2-3-4
ΣΤΗΛΕΣ:  432
ΚΟΣΤΟΣ:216 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα