Μαυρίκιος: Διεθνές Σαββατοκύριακο Αναβατών

Κοινοποίηση:

Όλα είναι έτοιμα για άλλο ένα λαμπρό “Διεθνές Σαββατοκύριακο” στον Μαυρίκιο, καθώς αναβάτες απ’ όλες τις άκρες του πλανήτη θα συναγωνιστούν μεταξύ τους σε έναν θεσμό που απέκτησε μεγάλο κύρος με τα χρόνια. Αύριο Σάββατο 02 Δεκεμβρίου θα δούμε αναβάτες όπως οι Μπουντό, Γκιγιόν και Μπαρζαλονά από την Γαλλία, η Χέιλι Τέρνερ από την Βρετανία, οι Ρόμπι Φραντ, Τζεφ Λόιντ, Μάθιου Τσάντγουϊκ και Κραιγκ Ζάκεϊ από την Νότιο Αφρική (αν και οι τρεις πρώτοι πια ζουν στην Αυστραλία- οι Λόιντ & Τσάντγουϊκ έχουν πολιτογραφηθεί και Αυστραλοί) ο Αυστραλός Λιούκ Νόλεν -διάσημος γιατί ήταν ο αναβάτης της περίφημης “Black Caviar”- και ο Παναμέζος Όσκαρ Τσάβες, που βγάζει το ψωμί του στην Σιγκαπούρη. Θα υπάρχουν και ιθαγενείς αναβάτες με τους πιο γνωστούς να είναι ο Ιμράν Τσίστι και ο Σουάπνιλ Ράμα. Θεωρούμε ενδιαφέρον να παραθέσουμε (με μετάφραση) τι λέει ο “κατ’ εξοχήν αρμόδιος” για να δώσει προγνωστικά, κι αυτός δεν είναι άλλος από τον διοργανωτή του τουρνουά- που είναι το Τζόκεϊ Κλαμπ του Μαυρικίου (Mauritius Turf Club/M.T.C). Επιπρόσθετα στο τι μας λέει το M.T.C, εμείς θα σημειώσουμε σε παρένθεση το ποιοι αναβάτες θα ιππεύουν στις “επιλογές” του και κάτω από την πρόγνωσή του το ποια άλογα έρχονται από ρινορραγία και ποιο ξεχωρίζει -κατά την γνώμη της Ippobet- από άποψη “σωστής” σωματικής κατάστασης στην κάθε κούρσα (σε παρένθεση πόσα κιλά πήρε ή έχασε σε σχέση με την προηγούμενη του συμμετοχή):

 

1η ιπποδρομία, κωδ.011, ώρα 11.00:  Η προτίμηση μας πάει στο 5-RASTA REBEL (Τσάντγουϊκ). Φάνηκε ευδιάθετος στην τελευταία συμμετοχή, διατηρείται σε καλή φόρμα και αναμένουμε να τα πάει ακόμη καλύτερα τώρα” .

Από ρινορραγία: 1, 4, 8. Καλύτερη σωματική κατάσταση: 9-SPIN A COIN (Μπουντό), 475κ. (-2κ.)

 

2η ιπποδρομία, κωδ.012, ώρα 11.35:  Σε αυτήν την κούρσα 1400μ. αναμένουμε μάχη ανάμεσα στο 1-GOLD MEDALIST (Νόλεν) και στο 3-Flower Blue (Τσάβες). Και τα δύο άλογα είναι σε άριστη κατάσταση, και οριακά τείνουμε προς τον πρώτο απ’ αυτά” .

Από ρινορραγία: 6. Καλύτερη σωματική κατάσταση: 9-SECRET IDEA (Γκιγιόν), 520κ. (0).

 

3η ιπποδρομία, κωδ.013, ώρα 12.10:  Μετά από 7 απογοητευτικές προσπάθειες, ο 3-EMAAR (Λόιντ) κατάφερε να πάρει την νίκη στην 31η Συγκέντρωση. Έχει ωφεληθεί από το μικρό ρεπό και θεωρούμε πως θα κάνει το “νταμπλ” εδώ” .

Από ρινορραγία: 2, 5, 6, 7, 8, 9. Καλύτερη σωματική κατάσταση: 10-ROVING JET (μ/δ αναβάτης) 493κ. (0).

 

4η ιπποδρομία, κωδ.016, ώρα 12.45:  Μετά την ατυχία του την ημέρα του κυπέλλου Duchess Of York, ο 7-SKIP THE RED (Ζάκεϊ) είναι σε παροιμιώδη φόρμα. Τίποτα και κανείς δεν μπορούσε να τον ανακόψει στο “χατ-τρικ” που έκανε στην 30η Συγκέντρωση. Η κατάστασή του παραμένει αρίστη, και αξιολογείται ως η καλύτερη τύχη του αναβάτη Ζάκεϊ στην ημέρα” .

Από ρινορραγία: 2, 8. Καλύτερη σωματική κατάσταση: 4-ANSWERINGENESIS (Λόιντ) 468κ. (0).

 

5η ιπποδρομία, κωδ.019, ώρα 13.20:  Ο Τσάμπιον είναι αυτός με τον οποίο θα πάμε εδώ! Ο 1-READY TO ATTACK (Τέρνερ) μπήκε στα πρωτοσέλιδα όχι μόνο γιατί κατακτώντας το κύπελλο Duke Of York πήρε την 2η Κλασική του κούρσα αλλά και γιατί νικώντας το, έδωσε στον προπονητή του την τιμή να κάνει το “Grand Slam” κατακτώντας και τις 4 Κλασικές κούρσες της χώρας φέτος. Είναι σε έξοχη κατάσταση και με την Χέιλι Τέρνερ στα γκέμια αναμένεται άλλη μια μεγάλη εμφάνιση” .

Από ρινορραγία: 2, 3. Καλύτερη σωματική κατάσταση: 1-READY TO ATTACK (Τέρνερ) 530κ. (0).

 

6η ιπποδρομία, κωδ.022, ώρα 13.55:  Ο 8-VAR’S DREAM (Μπουντό) πρόσθεσε άλλη μια χρυσή σελίδα στην ένδοξη πορεία του φέτος! Πάντα αποδίδει αυθεντικά και είναι ο ίππος που θέτει τα στάνταρ εδώ” .

Από ρινορραγία: 2, 4, 5. Καλύτερη σωματική κατάσταση: 3-SILVER BLUFF (Ζάκεϊ) 528κ. (+3κ.).

 

7η ιπποδρομία, κωδ.025, ώρα 14.30:  Το μεγάλο ματς της ημέρας αναμένεται στην προτελευταία ιπποδρομία με τους 4-Act Of Royalty (Τσάβες) και 2-ROB’S JEWEL (Τσάντγουϊκ)να κοντράρονται. Ενώ ο πρώτος αποδίδει σταθερά, ο δέυτερος έχει εξελιχθεί σε σταρ-ίππο, νικώντας 4 στις 6 συμμετοχές. Και οι δύο είναι σε άριστη κατάσταση αλλά επειδή ο δεύτερος κατεβαίνει μια κλάση, θα πάρει την προτίμησή μας” .

Από ρινορραγία: 2, 5, 7, 8. Καλύτερη σωματική κατάσταση: 2-ROB’S JEWEL (Τσάντγουϊκ) 518κ. (0).

 

8η ιπποδρομία, κωδ.025, ώρα 15.05:  Απλούστατα ξεχάστε την τελευταία συμμετοχή του 1-IT DOESN’T MATTER (Σουάπνιλ Ράμα). Είναι ικανός για πολλά παραπάνω, κατεβαίνει σε κλάση, και με την ίππευση του ντόπιου Σουάπνιλ Ράμα μπορεί να ανοίξει τον λογαριασμό νικών του στον Μαυρίκιο” .

Από ρινορραγία: 8, 9, 10. Καλύτερη σωματική κατάσταση: 10 RAHEEB (μ/δ αναβάτης) 497κ. (0).

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα