Με χρήση απαγορευμένης ουσίας νίκησε ο Ελεμένταρυ

Κοινοποίηση:

Όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Τετάρτης 8 Αυγούστου ο ίππος ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ την Παρασκευή 6 Ιουλίου νίκησε κάνοντας χρήση απαγορευμένης ουσίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ippobet στον έλεγχο doping που διενεργήθηκε στο Εργαστηρίου Ελέγχου Doping του LGC, βρέθηκε η απαγορευμένη ουσία «GLYCOPYRROLATE».
Σαφώς η νίκη θα του αφαιρεθεί και θα δοθεί στον δεύτερο στην συγκεκριμένη κούρσα, Ο ΤΖΙΝΟ.
Μάλιστα ο παραπάνω ίππος είναι ο τέταρτος και… τελευταίος που έτρεξε έχοντας στον οργανισμό του την παραπάνω απαγορευμένη ουσία. Προηγήθηκαν οι ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ και ΜΠΑΖΟΥΛΑ που νίκησαν και τους αφαιρέθηκε η νίκη, αλλά και ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ που είχε τερματίσει τρίτος και ο οποίος πλέον έχει απομακρυνθεί οριστικά από τις ιπποδρομίες.

Παρακάτω παραθέτουμε τις επίσημες ανακοίνωσεις της Φιλίππου Ενώσεως: 

” Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με βεβαίωση του Εργαστηρίου Ελέγχου Doping του LGC, τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών ούρων των ίππων της ιπποδρομιακής συγκέντρωσης της 06/07/2018 ήταν αρνητικά εκτός του ίππου ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ (GB) που τερμάτισε 1ος στην με αύξοντα αριθμό 181 ιπποδρομία .”

“Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με βεβαίωση του Εργαστηρίου Ελέγχου Doping LGC (αριθμ. πρωτ. ΦΕΕ 1841/08.08.2018 – CERTIFICATE OF ANALYSIS: 140853) όπου αναφέρεται η ανίχνευση απαγορευμένης ουσίας στις αναλύσεις των ούρων της 6/7/2018, συνήλθε η Επιτροπή αποσφράγισης φακέλων ουροληψίας της ΦΕΕ στις 8/8/2018.
Κατά την αποσφράγιση διαπιστώθηκε ότι η απαγορευμένη ουσία «GLYCOPYRROLATE» βρέθηκε στο δείγμα των ούρων του ίππου ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ (GB) (κωδικός αριθμός δείγματος Α 000005012039) προπόνησης κας Ειρ. Κεράτσα και ιδιοκτησίας της «AEGEAN STABLES» που τερμάτισε 1ος στην 4η ιπποδρομία της 6/7/2018.”

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα