“Μπετόν” οι Τούντορ Εμπάιρ και Σάντεϊ Μπελ και συστήματα για Σκορ 6 & Σκορ 4

Κοινοποίηση:

Πριν ξεκινήσουμε τις σημερινές αναλύσεις να σας αναφέρουμε ότι ο στίβος θα είναι σε καλή κατάσταση αφού οι υπεύθυνοι έχουν απαγορεύσει τα πρωινά γκάλοπ έτσι ώστε να μην επιβαρυνθεί και με γνώμονα ότι το μετεωρολογικό δελτίο “έδινε” χτες και σήμερα ασθενείς βροχές, κάτι που είδαμε χτες και δεν αποκλείεται να έχουμε και σήμερα.

Η πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία είναι από την Γαλλία. Είναι ένα χάντικαπ όπου την καλύτερη φόρμα έχει να επιδείξει η LISNAVAGH(5). Τερματίζει συνεχώς στις πρώτες θέσεις το τελευταίο διάστημα και έχει όλα τα φόντα να το πράξει και σήμερα. Σαφώς ο AREOS(2) στις δυο τελευταίες συμμετοχές του έδειξε σχετική πτώση φόρμας, όμως είναι ίππος με δυνατότητες σε ομίλους όπως ο σημερινός και μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Η SOLEIL MALPIC(4) είναι φοράδα με αυξομειώσεις στην απόδοσή της, έχει όμως δυνατότητες και στην μέρα της είναι ικανή για την έκπληξη και τέλος ο MISTER LEONARD(1) θεωρούμε ότι θα «κατέβει» πρώτο φαβορί, σχεδόν σίγουρο το έχουμε για την Γαλλία, είναι ίππος που το τελευταίο διάστημα δοκίμασε τις δυνάμεις του στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Βασκονία, δεν έκανε τίποτα το ιδιαίτερο και επιστρέφει στο γαλλικό έδαφος που στο παρελθόν έχει γράψει νίκες και δείχνει να του ταιριάζει περισσότερο.Η παραπάνω τετράδα θεωρούμε ότι μπορεί να καλύψει πάνω από το 75% των πιθανοτήτων για τη νίκη, άρα και τις επιλογές σας για το ΣΚΟΡ 6 που στο τέλος, όπως κάθε φορά άλλωστε θα έχουμε πρόταση.

Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία υπάρχει ένα τεράστιο και λογικό φαβορί. Είναι ο ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ(2) που πριν τις διακοπές επανήλθε πρωταγωνιστής σε πολύ ανώτερο όμιλο, τερμάτισε δεύτερος και σήμερα θέλει απλά καλή διαδρομή για να επιστρέψει στις νίκες και μετά από τέσσερις συμμετοχές. Μια νίκη που θα είναι η δέκατη όγδοη για τον επταετή εκτομία. Πίσω του μπορεί να τερματίσει ο ΡΟΥΣΛΑΝΤ(4) που εξασφάλισε τον Δημητσάνη. Θα προτιμούσαμε να είχε “φάει” ένα γκάλοπ αυτός ο ίππος, αλλά ακόμη κι έτσι, δεύτερος μπορεί να τερματίσει. Μια θέση που θα διεκδικήσει και ο «σκληρός» ΜΟΛΟΤΩΦ(6) που και χαμηλά βάρη φέρει και καλή ανάβαση εξασφάλισε. Πάντως ο πρώτος είναι άλλη κλάση και θα πρέπει να γίνουν τα απίθανα για να ηττηθεί. Ο ΟΡΙΕΝΤΑΛΙΣΤ ΑΡΤ(3) μάλλον για να βοηθήσει να γίνει η κούρσα “χρησιμοποιήθηκε”, παρά για να διακριθεί. Αυτό τον ίππο δεν θα ιππεύσει ο μαθητευόμενος Χρήστος Μπαμπανιώτης που τραυματίστηκε(έσπασε την κλείδα) χτες μετά από πτώση από ίππο κατά την διάρκεια των πρωινών προπονήσεων. Τέλος οι ΚΛΑΜ ΤΣΑΟΥΝΤΕΡ(1) και ΑΓΟΥΟΡΝΤ ΣΕΡΕΜΟΝΥ(5) δεν έχουν καμία τύχη για τις πρώτες θέσεις. Εδώ και καιρό είναι παντελώς εκτός φόρμας.

Συνέχεια με την τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία όπου ο ΒΕΡΤΙΚΑ(5) νίκησε στην μια και μοναδική συμμετοχή του, αποκαλύπτοντας πλούσια προσόντα. Έκτοτε «φρεσκαρίστηκε» δείχνοντας πάλι πολύ δυνατός, μάλιστα σε κάποια γκάλοπ ήταν εξαιρετικός από κάθε πλευρά και κατ’ εμάς έχει τον πρώτο λόγο. Ο ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ(1) στην καλύτερη χρονιά της καριέρας του επιστρέφει «φρεσκαρισμένος» και δυνατός, ο ΚΕΪΠ ΡΑΘ(6) έρχεται από εύκολη νίκη προ εβδομάδος και σε όμιλο που είχε αντίπαλο μόνο τον Σαρπ Λουκάουτ, τα βάρη του σήμερα είναι πολύ χαμηλά σε σχέση με τότε και δεν θα μας κάνει καμία εντύπωση να τον δούμε εκ νέου στην άφιξη πρωταγωνιστή έχοντας πάλι τον Δημητσάνη στη σέλα του.Ο ΜΕΪΚΙΝ Ε ΣΤΕΪΤΜΕΝΤ(4) επιστρέφει από ρεπό και μετά την παρθενική του νίκη, έδειξε ευδιαθεσία στα γκάλοπ και θεωρούμε ότι θα είναι δυνατός. Ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(2) είναι ένας γρήγορος ίππος που με σωστή ίππευση μπορεί να καταλάβει μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια. Δύσκολα στο δίδυμο. Ο ΤΑΡΑΓΚΟΝ(3) στη νέα του προπόνηση δεν έχει να επιδείξει τίποτα έως τώρα, αν και είναι ίππος με δυνατότητες και τέλος ο ΗΛΙΧΡΥΣΣΟΣ(7) έτρεξε προ εβδομάδος και τερμάτισε τέταρτος σε απόσταση του Κέιπ Ραθ. Δεν τον έχουμε ικανό για να μπει στην τριάδα και υπό αρκετές προϋποθέσεις μπορεί να ελπίζει στο Τετραπλό.

Τεράστιο φαβορί υπάρχει και στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία. Είναι η ΣΑΝΤΕΪ ΜΠΕΛ(2), όπως σας είχαμε προϊδεάσει από τις εγγραφές. Στον όμιλο με τις… γνωστές φοράδες η προαναφερόμενη είναι τουλάχιστον μια κλάση πάνω από τις άλλες και μάλιστα τρέχει σε απόλυτα ιδανική απόσταση, Στο στάδιο της προετοιμασίας της ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική και θεωρούμε ότι θα ντουμπλάρει τις νίκες και θα φτάσει συνολικά τις οκτώ σε 19 συμμετοχές. Πίσω της και δεύτερη μπορεί να τερματίσει η ΑΝΝΥ ΓΚΟΓΚ(1) που όπως έδειξε στιες προπονήσεις παραμένει σε ζηλευτή φόρμα. Αλλά δεύτερη μπορεί να δούμε και την με πολύ χαμηλά βάρη και σε ιδανική απόσταση ΕΝΤΓΟΥΪΝΤ(7). Αυτή η φοράδα είναι ασταθής, αλλά στην σημερινή απόσταση κι αν φύγει καλά έχει πιθανότητες διάκρισης. Η γρήγορη ΕΛΙΑΚΑ(5) επανέρχεται μετά την απογοητευτική επιστροφή της, προ διακοπών, σε καλύτερη κατάσταση, όπως την είδαμε στις προπονήσεις κι αν καταφέρει να οδηγήσει μια θέση στην άφιξη μπορεί να την καταλάβει. Θέλει προσοχή. Η ΣΙΜΕΡΙΝΓΚ ΣΑΛ(3) είναι φιλότιμη, είναι σε καλή φόρμα, αλλά η απόσταση δεν την βοηθάει πολύ. Πάντως μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια εύκολα μπορεί να την πάρει. Πιο δύσκολο το δίδυμο, εκτός αν ανοίξει η κούρσα. Τέλος η ΣΙΛΚΕΛΥ(6) είναι σε φόρμα, αλλά μέχρι εκεί και η ΣΟΣΥ ΚΑΤ(4) η πρεσβύτερη και με την μικρότερη τύχη.

Η πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία είναι η πιο αμφίρροπη του προγράμματος. Υπό προϋποθέσεις μπορούν να νικήσουν όλοι οι συμμετέχοντες. Ο ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΓΚΟΛΝΤ ΓΟΥΕΪ(4) αν πάει μπροστά, αλλά ακόμη και με ημιαναμονή μπορεί να διακριθεί. Το έκανε στο πρόσφατο παρελθόν και με τους δυο τρόπους, μπορεί να το επαναλάβει και σήμερα. Ο γρήγορος ΜΑΡΒΕΛΙΝΟ(2) αν οδηγήσει εύκολα μπορεί να τρέξει πρωταγωνιστικά και θυμίζουμε ότι στην προηγούμενη συμμετοχή του διαγωνίσθηκε σε ανώτερο όμιλο. Προσοχή θέλει ο ΜΑΣΤΕΡ ΠΕΡΦΕΚΤ(3) που εξασφάλισε τον Δημητσάνη και επιστρέφει από “φρεσκάρισμα”, κάτι που του αρέσει, όπως έχει δείξει στο παρελθόν. Ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΓΟΥΕΪ(1) επίσης είναι ίππος που τρέχει καλά μετά από ρεπό και έχει πάει και… συμπαθητικά στις προπονήσεις, παρά την μικρή απόσταση ο ΦΛΑΪ ΟΝ ΜΠΑΪ(7) δεν μπορεί να αγνοηθεί, κυρίως για τα πολύπλοκα παιχνίδια και από τους δυο ομόσταυλους ο ΣΙΛΟ(5) έτρεξε καλά λίγο πριν το κλείσιμο τερματίζοντας τρίτος πίσω από τον Γουίντερ Γκολντ Γουέι και ο ΜΟΝΤ ΣΙΓΚΝΑΛ(6) είναι ίππος που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και που συνήθως είναι κατώτερος των προπονήσεων.

Τέλος στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί  ο «παθημένος» ΣΚΑΡΑΜΠΟΚΙΟ(4). Αν εμφανιστεί σχετικά έτοιμος, δεν θα έχει αντίπαλο. Είναι τουλάχιστον μια κλάση ανώτερος. Αλλά επειδή οι παθήσεις του είναι πολλές και κάποιες φορές που ήταν να διαγωνιστεί, διεγράφη εξαιτίας αυτών, κρατάμε επιφυλάξεις και βάζουμε στο… κάδρο και τον ΣΑΧ ΣΕΧΡΑΓΙΑΡ(6). Τον πολυνίκη της χρονιάς που κάλλιστα μπορεί να προσθέσει ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό του αφού είναι και σε συνεχή φόρμα και διαγωνίζεται με χαμηλά βάρη σε ιδανική απόσταση, αλλά και μπορεί να εκμεταλλευτεί όλα τα παραπάνω που αναφέραμε για τον Σκαραμπόκιο. Δεν αγνοείται, κάθε άλλο μάλιστα, ο πρόσφατος νικητής ΑΛ ΜΠΑΑΧΙ(2) που έρχεται από νίκη και πλέον είναι σε φουλ φόρμα και ως τέταρτη επιλογή ο ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(1) που θεωρούμε ότι η απόσταση είναι μικρή, αλλά είναι ίππος που τρέχει πάντα καλά και σε κάθε απόσταση. Δύσκολος για τη νίκη, αλλά όχι αμελητέος για τα υπόλοιπα παιχνίδια. Ακόμη και το δίδυμο. Ο ΣΗΚΡΕΤ ΡΕΜΠΕΛ(5) έδειξε “άδειος”προ ημερών που ήταν το φαβορί και σε παραπλήσια απόσταση, ο ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ(3) είναι σε φόρμα, φεύγει καλά από την αφετηρία, αλλά δεν έχει την… σπριντάδα που απαιτούν τα 1100 μέτρα και κάτι ανάλογο και στον υπερθετικό βαθμό ισχύει για τον δεκαετή ΜΑΣΟΥΕΡΤΕ(7).

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΚΟΡ 6 (01-02-03-04-05-06)

ΣΚΟΡ 6: 1-2-4-5 / 2 / 1-4-5-6 / 2 / 1-2-3-4-5 / 2-4-6
ΣΤΗΛΕΣ: 240
ΚΟΣΤΟΣ: 120 ευρώ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΚΟΡ 4 (03-04-05-06)

ΣΚΟΡ 4: 1-4-5-6 / 2 / 1-2-3-4-5 / 2-4-6
ΣΤΗΛΕΣ: 60
ΚΟΣΤΟΣ: 30 ευρώ
==

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα