Νομιμοποιείται να τρέξει ο Μέσμερισμ την ερχόμενη Παρασκευή και χωρίς να έχει λήξει ο χρόνος αποχής του;

Κοινοποίηση:

Πρέπει να τρέξει ο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ την ερχόμενη Παρασκευή 10 Νοεμβρίου; Διαβάστε παρακάτω τα στοιχεία που παρατίθενται και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας. Εμείς το συμπέρασμά μας το γράφουμε και το αιτιολογούμε μάλιστα. Είναι ένα θέμα αρκετά σοβαρό που σαφώς χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και που αν τελικά αποδειχτεί ότι κακώς γράφηκε ο παραπάνω ίππος αφήνει πολλά ερωτηματικά στο πως ενεργούν οι αρμόδιες αρχές και στα κενά που δυστυχώς υπάρχουν. Αλλιώς κι αν καλώς γράφτηκε, δεν θα έπρεπε να γνωρίζουμε τι μεσολάβησε και άρθηκε το… απαγορευτικό; 

apoxes31102017

Στα ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΑ ΝΕΑ της Τρίτης 31 Οκτωβρίου 2017 δημοσιεύτηκε η παραπάνω λίστα με τις αποχές των ίππων.  Απ’ ότι μπορούμε να διαβάσουμε και να αντιληφθούμε ο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ είναι μέσα στην λίστα και δεν έχει το δικαίωμα, όπως γράφει η συγκεκριμένη λίστα, να τρέξει πριν τις 13 Νοεμβρίου 2017

apoxes7112017

Στα ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΑ ΝΕΑ της Τρίτης 7  Νοεμβρίου  2017 δημοσιεύτηκε η παραπάνω λίστα με τις αποχές των ίππων. Εδώ όπως μπορείτε να παρατηρήσετε ο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ έχει αφαιρεθεί! Δεν υπάρχει στην λίστα. Αμφότεροι οι πίνακες , όπως αναφέρετε έχουν ως πηγή πληροφόρησης την Φίλιππο Ένωση.

Επίσης όπως αναφέρει το επίσημο δελτίο Ελλανοδικών της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου 2017 για την κούρσα με ΑΡΙΘΜΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΣ 265:

ΣΥΜΒΑΝΤΑ : -Κατά την διάρκεια της επίδειξης των ίππων στο στίβο ο ίππος ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ δυστρόπησε και ανέτρεψε τον αναβάτη του. Στη συνέχεια διέτρεξε µεγάλη απόσταση του στίβου και µε απόφαση των Ελλανοδικών διεγράφη. Για το λόγο αυτό η εκκίνηση της ιπποδροµίας καθυστέρησε κατά 10’. -Η ένσταση που επέβαλλε ο ιδιοκτήτης του ίππου ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ που τερµάτισε 4ος κατά του ίππου ΤΖΙΑΡΙΝΟ που τερµάτισε 2ος επικαλούµενος παρενόχληση στα πρώτα µέτρα της διαδροµής δεν γίνεται δεκτή διότι η παρενόχληση που υπέστη ο ενιστάµενος ίππος δεν είχε ως επίπτωση την αλλοίωση του αποτελέσµατος. Ως εκ τούτου το αποτέλεσµα παραµένει ως έχει. (Άρθρο 148 Κ.Ι). Για τα παραπάνω επιβάλλεται στον αναβάτη Ψαραδάκη Ι. που ίππευε τον ίππο ΤΖΙΑΡΙΝΟ ποινή αποκλεισµού µιας (1) ιπποδροµιακής ηµέρας και πρόστιµο εκατόν πενήντα ευρώ (150€). –Ο ίππος ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ παραπέµφθηκε προς κτηνιατρική εξέταση οπού διαπιστώθηκε χωλότητα προσθίου αριστερού άκρου. Αποχή ένας (1) µήνας. Κτην.: Αντωνίου, Φυριππή.

Και το ερώτημα είναι και επαναλαμβάνουμε αυτό που γράψαμε στην αρχή. Πρέπει να τρέξει ο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ την ερχόμενη Παρασκευή 10 Νοεμβρίου; Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία η απάντηση είναι αβίαστα ΟΧΙ, αλλά περιμένουμε να δούμε τι θα πουν και οι αρμόδιες αρχές.  Άλλαξε κάτι από την περασμένη εβδομάδα και δεν το ξέρουμε; Κι αν άλλαξε πότε θα πρέπει να το μάθουμε; Ή μήπως αποτελεί μυστικό. Ο κόσμος παίζει τα λεφτά του και θεωρούμε ότι ΠΡΕΠΕΙ να ξέρει τα πάντα που εμπλέκονται στο στοίχημα.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα