ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΣΟΥΧΝΙΚΑ

Κοινοποίηση:

Η ανατροπή της Ελένης Τσουχνικά από τον ίππο Πεννίνα ήταν μια κακή στιγμή την περασμένη Τετάρτη κατά την διάρκεια των ιπποδρομιών. Αμέσως και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και η διάγνωση των γιατρών ήταν συντριπτικό κάταγμα στον 12ο σπόνδυλο. Χτες απεφασίσθει να μεταβεί στο νοσοκομείο «ΚΑΤ» αφού εκρίθει ότι εκεί μπορεί να πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο η σπονδυλοδεσία που απαιτείται έτσι ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της. Ευτυχώς και μέσα στην ατυχία της Ελένης αποκλείστηκαν και από την πρώτη στιγμή σκέψεις για κινητικά προβλήματα και όπως έλεγαν οι γιατροί στο «Ευαγγελισμός» μεγάλο ρόλο σε αυτό είχαν οι συνάδερφοι τους στον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο που κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο από την στιγμή που την απομάκρυναν από τον στίβο και μέχρι να διακομισθεί στο νοσοκομείο. Όπως πληροφορηθήκαμε μάλιστα το τελευταίο διάστημα στο Μαρκόπουλο έχουν προμηθευτεί ειδικά, πιο σκληρά, κολάρα για την ακινητοποίηση του αυχένα που είναι το άλφα και το ωμέγα μετά από πτώσεις και μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.
Αμέσως και από την πρώτη στιγμή του άτυχου συμβάντος για την νεαρή αναβάτιδα βρέθηκε δίπλα της σύσσωμη η ηγεσία της εταιρείας Ιπποδρομίες ΑΕ. Ήταν όλοι εκεί και δεν ήταν μόνο στα λόγια. Ούτως ή άλλως η ηγεσία του ΟΠΑΠ που ηγείται και στις Ιπποδρομίες ΑΕ έχει δείξει πριν από λίγο καιρό την ευαισθησία της με την έμπρακτη συμπαράσταση και στήριξη στους Σταμάτη Μπάκο και Παναγιώτη Λιάκο, αλλά και με τον ειδικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε για παρόμοια συμβάντα που άπαντες απεύχονται.
Όπως πληροφορηθήκαμε ΟΠΑΠ και  Ιπποδρομίες ΑΕ θα αναλάβουν όλα τα έξοδα αποκατάστασης της υγείας, της Ελένης Τσουχνικά και θα πράξουν ότι είναι απαραίτητο έτσι ώστε να επιστρέψει γερή και δυνατή στην ιπποδρομιακή κοινότητα. Αυτό ευχόμαστε και όσο για τον ΟΠΑΠ και τις Ιπποδρομίες ΑΕ δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι θα έκαναν αυτό που έπρεπε. Έχουν αποδείξει και στο παρελθόν ότι η κουλτούρα των ανθρώπων που ηγούνται είναι εμπλουτισμένη με αφτιασίδωτη ευαισθησία.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα