Ο ΓΚΡΙΣΛΥ ΜΠΕΑΡ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΝΙΟΧΟΥ, “ΤΡΑΙΝΟ” Ο ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ

Κοινοποίηση:

Τα φαβορί είχαν την τιμητική τους στις ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο και οι αποδόσεις που προέκυψαν ήταν μικρές. Πάντως το θέαμα ήταν υψηλό και κυρίως στην έκτη ιπποδρομία όπου έτρεξαν δέκα(10) ίπποι και ο νικητής επικράτησε με εντυπωσιακό τρόπο.
* Η πρωτοεμφανιζόμενη ΑΖΕΡΕΛ(1) στην πρώτη ιπποδρομία πήρε το κεφάλι και δεν σταμάταγε με τον Κώστα Μαστοράκη. Πολύ γρήγορη φοράδα , όπως είπε ο προπονητής της, που όμως χτυπάει τα πίσω πόδια με τα μπροστινά από την… βιασύνη της. Σήμερα δεν το έκανε και νίκησε… κάντερ. Αδύνατον να την προλάβει η σταθερή και μάλλον βελτιωμένη ΤΡΟΠΙΚΑΛ ΜΙΣΤ(2), βελτιωμένη έναντι της πρώτης συμμετοχής της η ΣΥΝΝΕΦΙΑ και μάλιστα με ημιαναμονή και στα ίδια πλαίσια με το ντεμπούτο της η ΣΑΤΟΥΡΕΓΙΑ(5). Χρόνος νικήτριας : 1.15,36 στα 1200 μέτρα . Άφιξη: 1-2-3-5-4-6-7.
* Στην δεύτερη ο ΜΕΝΤΩΡ(4) δεν ήταν νευρικός όπως στην τελευταία συμμετοχή του και νίκησε πολύ εύκολα. Ο ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ(1) ακολούθησε από κοντά τον νικητή αλλά ήταν αδύνατον να τον συναγωνιστεί στην φόρμα που εμφανίστηκε και λίγο πίσω ο βελτιωμένος ΡΙΦΑΑΛ(6). Τέταρτος ο ΧΑΒ Ε ΘΙΝΓΚ(7) που από την αρχή κάλπαζε στην εσωτερική που ίσως και να μην του άρεσε τόσο. Δεν υστέρησε βέβαια. «Μετριάσαμε τα νεύρα του» είπε αναβάτης του, ο Μιχάλης Ξυνός και χρόνος 1.20,93 στα 1300 μέτρα. Άφιξη: 4-1-6-7-2-3-5.
* Στην τρίτη ιπποδρομία η ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ(5) πήρε ρεβάνς από την ΑΝΝΥ ΓΚΟΓΚ(6) και σε προσφιλέστερη για τις ιδιότητές της απόσταση. Από την στιγμή που έφυγε καλά και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις ήταν βέβαιο ότι θα είναι πρωταγωνίστρια, όπως και έγινε. Τρίτη η πάντα σταθερή σε κάθε απόσταση ΣΟΣΥ ΚΑΤ(2) που πάλεψε τις δυο προαναφερόμενες μέχρι το τέλος και σε απόσταση η ΣΙΜΕΡΙΝΓΚ ΣΑΛ(1). Αναβάτης ο Μάριος Χριστοφής και χρόνος 1.39,90 στα 1575 μέτρα. Άφιξη: 5-6-2-1-7-3.
* Η ΚΑΛΑΜΙΤΥ ΤΖΕΪΝ(1) οδήγησε, αλλά η ΡΟΝΤΑ(6) ήταν πιο δυνατή στα τελευταία 300 μέτρα της τέταρτης ιπποδρομίας και την άφησε καθαρά δεύτερη. Η νικήτρια και σε φόρμα είναι, όπως έχει δείξει εδώ και πολύ καιρό και βέβαια η σημερινή απόσταση  της ταιριάζει… γάντι. Με αυτή ο Κώστας Μαστοράκης «έγραψε» την δεύτερη νίκη του.  Χρόνος 1.29,21 στα 1400 μέτρα. Άφιξη: 6-1-2- 4-5-3.
* Στο κύπελλο ΗΝΙΟΧΟΥ ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(5) πήρε το κεφάλι και δεν το άφησε μέχρι το τέλος προσφέροντας στον Κώστα Μαστοράκη την τρίτη του νίκη και στον προπονητή Γιώργο Αλιμπινίση μια μεγάλη νίκη. Αδύνατον να τον συναγωνιστεί ο ΖΑΡΚΟ που έμεινε καθαρά δεύτερος και σε κανένα σημείο δεν τον απείλησε, όπως και ο ΤΣΙΦ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΕΡ(3). Η ΣΟΤΖΟΥΡΝΑ(4) δεν έφυγε καλά στην αρχή και ο ΒΑΡΡΑΝ(1) έδειξε κατώτερος στον όμιλο. Χρόνος νικήτριας 1,27,57 στα 1400 μέτρα. Άφιξη: 5-2-3-4-1.
* Στην έκτη ιπποδρομία ο ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(8) μπορεί να μην ιππεύτηκε από τον Μάριο Χριστοφή που τραυματίστηκε, αλλά από τον Ροδόλφο Καλογρίδη, ήταν όμως… τραίνο. «Χόρευε» πάνω στην κούρσα και στην πέμπτη θέση που ακολούθησε και στα τελευταία 400 μέτρα «πέταξε» αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον πολύ δυνατό και εξαιρετικά αξιόπιστο ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(10) που οδήγησε αλλά έπεσε σε… πύραυλο. Ο νικητής είναι ο καλύτερος ίππος που ήρθε το τελευταίο διάστημα και αφήνει υποσχέσεις για μεγάλα πράγματα και σε κλασικές ιπποδρομίες στο μέλλον. Τρίτος ο “χαλκέντερος” ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ(1) που “χάριζε” πολλά βάρη στους αντιπάλους του αλλά τους πάλεψε μέχρι το τέλος και σε απόσταση τέταρτος ο ΦΙΛΙΠ(4). Ο χρόνος για τον νικητή ήταν 1.29,62 στα 1300 μέτρα. Άφιξη: 8-10-1-4-5-7-9-6-3-2.
Στο τέλος και στην έβδομη ιπποδρομία ο ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(2) οδήγησε και κατάφερε να φτάσει στη νίκη μπροστά από τον ΝΑΣΜΙ(2) που από την αρχή τον καταδίωξε, αλλά έμεινε λίγο πίσω. Σε κάθε συμμετοχή είναι και καλύτερος ο ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ(5), αλλά ακόμη δεν είναι για μεγάλα πράγματα και τέταρτος ο ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ(6). Ήταν η τέταρτη νίκη για τον αναβάτη Κώστα Μαστοράκη που όπως είπε ο ίππος του αποδίδει το μάξιμουμ όταν πάει στο κεφάλι και με επίδοση 1.20,24 στα 1300 μέτρα. Αφιξη: 2-3-5-6-4-1-7

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα