Ο Παλλάντιο τον πρώτο λόγο στο Ηνιόχου, ισχυρές δυάδες και δυνατό σύστημα Σκορ 6 για υψηλά κέρδη

Κοινοποίηση:

To κλασικό κύπελλο Ηνιόχου σέρνει το… χορό και ξεκινάει τις μεγάλες κούρσες των τριετών που θα κορυφωθούν με το Ντέρμπι. Κατά τα άλλα το σημερινό πρόγραμμα έχει βάσεις, δυάδες, τριάδες, αλλά και μια κούρσα στο τέλος εξαιρετικά ανοικτή στην πρόβλεψη. Το ΣΚΟΡ 6 πάντα έχει ενδιαφέρον, άρα μετά τις αναλύσεις και εκτιμήσεις που ακολουθούν, υπάρχει και ένα σύστημα – μπούσουλας για το δημοφιλέστερο παιχνίδι των ελληνικών ιπποδρομιών.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06

118 Στην πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, όπου αρχίζει ασφαλώς και το ΣΚΟΡ 6 ξεχωρίζει το φορμαρισμένο δίδυμο ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ(3) και ΝΤ’ ΝΙΡΟ(5). Ο πρώτος δεν έχει λείψει από την άφιξη σε καμία από τις τρεις έως τώρα συμμετοχές του και… κυνηγάει την δεύτερη νίκη του, μετά το νικηφόρο ντεμπούτο του και τους δυο τερματισμούς του στην δεύτερη θέση. Μάλιστα θεωρούμε ότι η σημερινή απόσταση θα του ταιριάξει. Ο δεύτερος έχει μια νίκη από την Αγγλία, έτρεξε άκρως πρωταγωνιστικά στην πρόσφατη συμμετοχή του και σε μεγαλύτερη απόσταση και σήμερα δείχνει ικανός να φτάσει στην επιτυχία. Θεωρούμε ότι μεταξύ τους θα κριθεί η νίκη, αφού οι αντίπαλοί τους δείχνουν να μειονεκτούν. Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ(7) είναι ίππος σταθερός που μπορεί να βρεθεί στις πρώτες θέσεις. Δύσκολα στην πρώτη, αλλά πιο πίσω, μπορεί. Ο ΚΟΝΣΤΑΝΤ ΑΠΛΟΖ(8) “έφαγε” τις κούρσες του, προερχόμενος από τεράστια αποχή, έδειξε φανερά βελτιωμένος στην πιο πρόσφατη συμμετοχή του και πλέον πρέπει να υπολογίζεται, αφού διαθέτει και καλή ποιότητα. Σαφώς δεν μπορεί να αγνοηθεί ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(1), αλλά και ο ΑΝΤΙΜΠ(4) που έχει μεν προβλήματα, αλλά δεν είναι και ο ίππος που είδαμε στις τελευταίες του συμμετοχές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ(3) – ΝΤ’ ΝΙΡΟ(5) – ΠΕΙΡΑΙΑΣ(7) – ΚΟΝΣΤΑΝΤ ΑΠΛΟΖ(8)

119 Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, η ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ(1) είναι φοράδα που μας  έχει διαψεύσει ως προς την έως τώρα πορεία της. Την περιμέναμε πολύ πιο δυνατή. Όμως είναι απόλυτα ανταγωνιστική στον σημερινό όμιλο και θεωρούμε ότι μπορεί να φτάσει και στη νίκη. Το πιθανότερο είναι ότι θα πάει στο κεφάλι και επίσης στις προπονήσεις δείχνει πιο ώριμη. Δυνατή και με κορυφαίο αναβάτη η ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(3) που μπορεί να αμφισβητήσει την προαναφερόμενη. Είναι φοράδα που διαθέτει αρχική ταχύτητα έτσι ώστε να πλασαριστεί με τις πρώτες και να επωφεληθεί στην ευθεία. Σε άνοδο φόρμας είναι η ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ(6), όπως είδαμε στην τελευταία της συμμετοχή και σε μικρότερη και καθόλου ευνοϊκή απόσταση(1000 μ.) Σήμερα μπορεί να φτάσει και στη νίκη. Η ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(7) επιστρέφει από πεντάμηνη αποχή, έχει πάει καλά στις προπονήσεις, έχει ευνοϊκό εξωτερικό σταρτ, όμως θεωρούμε ότι θέλει μια κούρσα για να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη. Αυτό το τελευταίο δεν σημαίνει ότι την αποκλείουμε από νικήτρια. Απλά δεν θα της δώσουμε τις δυο πρώτες θέσεις. Επίσης υπάρχει και η ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ(4) που είναι φοράδα που πάει εξαιρετικά στις προπονήσεις, δεν το έχει δείξει έως τώρα πάνω στην κούρσα, αλλά μπορεί να το κάνει σήμερα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ(1) – ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ(6) – ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(3) – ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(7)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 03-04-05-06

120 Στην τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, εκκινεί το ΣΚΟΡ 4. Ο ΤΑΡΑΓΚΟΝ(7) πρόσφατα έτρεξε και διακρίθηκε(3ος) σε κάπως ανώτερο όμιλο και προερχόμενος από δυο σερί νίκες. Σήμερα επιστρέφει στα… δικά του, φέρει χαμηλά βάρη και τον Δημητσάνη στη σέλα του, που μπορεί να αποβεί και καθοριστικός στο να φτάσει και σε νέα επιτυχία. Σε φόρμα και άτυχος στην τελευταία συμμετοχή του ο ΝΑΣΜΙ(6) θεωρούμε ότι θα αποτελέσει τον καλύτερο και ίσως τον μοναδικό αντίπαλο για τον προαναφερόμενο.Σε καλή κατάσταση επιστρέφει ο γρήγορος, ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(1) που μπορεί να διακριθεί και με ημιαναμονή, κάτι που το έχει κάνει και στο παρελθόν. Πιο πίσω ο πάντα ικανός στο να … χωθεί, ΚΕΪΠ ΡΑΘ(5) , όπως και ο γρήγορος ΣΙΛΟ(8) που θα στηρίξει την διάκρισή του στα χαμηλά του βάρη. Ο ΦΑΪΝ ΕΝ ΝΤΑΝΤΥ(3) ΔΙΕΓΡΑΦΗ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΑΡΑΓΚΟΝ(7) – ΝΑΣΜΙ(6) – ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(1) – ΚΕΪΠ ΡΑΘ(5)

121 Στην τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία και στο κλασικό κύπελλο ΗΝΙΟΧΟΥ, ο ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ(3) αν δείξει τα στοιχεία που αποκάλυψε στο σαρωτικό ντεμπούτο του, δεν θα έχει πρόβλημα στο να πάει στο κεφάλι, κάτι που δεν είναι και απαραίτητο βέβαια και να φτάσει στη νίκη. Μάλιστα έδειξε πολύ προοδευμένος και στο νεώτερο και πιο απαιτητικό στάδιο της προετοιμασία του. Δυνατός και ο ομόσταυλος και ομοπροπόνητός του, ΜΥΘΟΣ(2) που επίσης πήγε δυνατά στις προπονήσεις και που διαθέτει γενεαλογία που θα βγάλει “ευχάριστα” τα 1575 μέτρα. Πιο πίσω ο ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ(5) που δεν θα έχει πρόβλημα με την απόσταση, .όπως έχει δείξει στις κούρσες του στην Αγγλία και μάλιστα η εμπειρία του μπορεί να μετρήσει καθοριστικά στην υπόθεση νίκη. Σημειώστε ότι είναι ο μόνος που έχει τρέξει και μάλιστα έχει διακριθεί σε 4 κούρσες πάνω από τα 1700 μέτρα στην Αγγλία. Έπεται ο ΦΙΛΝΤΣ ΟΦ ΠΛΕΪ(6) που μετά την κούρσα που “έφαγε”, μπορεί να εμφανιστεί καλύτερος, αλλά δεν θεωρούμε τόσο καλύτερος ώστε να πρωταγωνιστήσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ(3) – ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ(5) – ΜΥΘΟΣ(2)

122 Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα η ΜΕΪ ΣΚΑΪ(3) είναι σπεσιαλίστρια. Δυο φορές έτρεξε στην απόσταση και σημείωσε ισάριθμες νίκες. Δύσκολα θα οδηγήσει, όμως εύκολα μπορεί να ακολουθήσει τις πρωτοπόρες και στην ευθεία να φτάσει σε νέα επιτυχία. Κυριότερη αντίπαλό της θεωρούμε ότι είναι η ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ(6) που τρέχει με πολύ χαμηλά βάρη και μπορεί να τις “σκεπάσει” όλες στο τέλος.  και κυρίως η πρώτη που έχει δυο νίκες σε αντίστοιχες συμμετοχές, όμως η ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ(6) με τα χαμηλά της βάρη μπορεί να τις ακολουθήσει από κοντά και να τις υποτάξει στο τέλος. Μάλιστα η τελευταία έδειξε σημαντική πρόοδο και στις προπονήσεις. Η ΟΥΙΣΠΕΡΙΝΓΚ ΣΤΑΡ(1) σε μια κούρσα, προ πενταμήνου είχε σημειώσει χρόνο απόλυτα ενδεικτικό για τις απαιτήσεις του σημερινού ομίλου και παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει νεώτερες, μπορεί να εμφανιστεί με απαιτήσεις στην άφιξη. Τέλος, μεταξύ των ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ(7) και ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ(4) θα προτιμήσουμε την δεύτερη που είναι πιθανόν η πιο γρήγορη και μπορεί η κούρσα να την… φέρει στην άφιξη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ(6) – ΜΕΪ ΣΚΑΪ(3) – ΟΥΪΣΠΕΡΙΝΓΚ ΣΤΑΡ(1) – ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ(4)

123 Τέλος, η έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία  στα 1400 μέτρα είναι η δυσκολότερη από πλευράς πρόβλεψης και πολλοί είναι οι υποψήφιοι για τη νίκη. Ο ΘΑΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ(6) σε κάθε κούρσα τρέχει όλο και καλύτερα και σήμερα μπορεί να πρωταγωνιστήσει έντονα. Όπως βλέπετε ξεκινήσαμε με αουτσάιντερ. «Έφαγε» την κούρσα του ο ΣΗΣΑΪΝΤ ΝΤΡΗΜΕΡ(9) και πλέον είναι πανέτοιμος να πρωταγωνιστήσει. Δεν μπορεί να αγνοηθεί ο πρωτοεμφανιζόμενος μεν, αλλά με καλά στοιχεία, ΜΑΣΚΟΥΡ(2) που μάλιστα έχει τύχει υπερεντατικής εκγύμνασης και βέβαια θέλει ιδιαίτερη προσοχή ο ΝΕΪΣΑΝ(4) που στην τελευταία συμμετοχή του μας έδωσες την εντύπωση ότι δεν εξάντλησε τις δυνατότητές του. Πιο πίσω και για μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια μπορούν να εμφανιστούν οι ΔΕ ΦΟΣΙΛ(3), και ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(11).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΑΣΚΟΥΡ(2) – ΝΕΪΣΑΝ(4) – ΘΑΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ(6) – ΣΗΣΑΪΝΤ ΝΤΡΗΜΕΡ(9)

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 3-5 / 1-3-6-7 / 6-7 / 2-3-5 / 3-6 / 2-4-6-9
ΣΤΗΛΕΣ: 384
ΚΟΣΤΟΣ: 192 ευρώ

 

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα