Πανίσχυρη βάση η Αντζυς Γκερλ, αξίζει η Μπλου Τεμπέρα και… άχαστη τριπλέτα στο Κριτήριο Τριετών

Κοινοποίηση:

Το σημερινό πρόγραμμα είναι εξαιρετικό από κάθε πλευρά, τόσο από αγωνιστικής, όσο και κυρίως από στοιχηματικής πλευράς. Ξεχωρίζει για δυο πράγματα. Για την σπουδαία κούρσα του ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΕΤΩΝ, αλλά και για τις εξαιρετικά αμφίρροπες και πολύ δύσκολες στην πρόβλεψη διαδρομές.
Σαφώς μετά τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις μας, για τις οκτώ διαδρομές θα ακολουθήσει και το… κλασικό σύστημα – μπούσουλας για το ΣΚΟΡ 6.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 01-02-03-04

150 Στην πρώτη ιπποδρομία και στα 1100 μέτρα, η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(1) διακιωματικά περνάει στην πρώτη γραμμή των φαβορί. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενους τερματισμούς στην δεύτερη θέση, «θέλει» τη νίκη, είναι σε φόρμα και ο σημερινός όμιλος δείχνει αρκετά βατός στο να τα καταφέρει. Κυριότερη αντίπαλό της θεωρούμε την προερχόμενη από νίκη ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ(3) που διατηρείται σε καλή φόρμα . Πιο πίσω όλες μπορούν να… χωθούν, με πρώτες και καλύτερες την φορμαρισμένη ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(6), αλλά και την επανερχόμενη από τεράστιο ρεπό, αλλά με καλές δοκιμές ΣΑΝΣ ΕΛΥΖΕ(5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(1) – ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ(3) –  ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(6) – ΣΑΝΣ ΕΛΥΖΕ(5)


151
 Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα, θεωρούμε ότι ο σταθερός ΚΟΥΪΝΤΕΟ(1) βρίσκει όμιλο στα μέτρα του και μπορεί να πρωταγωνιστήσει, παρά τα υψηλά του βάρη. Ο σαρωτικός νικητής στα 2100 μέτρα, ΝΕΣΤΟΡΑΣ(3) και πάλι έχει καλές πιθανότητες και στην φόρμα που διατηρείται και ακολουθούν ο πρόσφατος νικητής ΝΤ’ ΝΙΡΟ(6), αλλά και ο γρήγορος και “συγγενικός” του  ΜΑΝΣΟΥΡ(5) που έρχεται από νίκη και που χωρίς τα προβλήματα που τον απασχολούν, μπορεί να πρωταγωνιστήσει εκ νέου. Δεν στερούνται παρουσία στην άφιξη(δύσκολα για τη νίκη) τόσο ο πιο… ώριμος από κούρσα σε κούρσα ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ(4), όσο και ο νικητής, αλλά σε κατώτερο όμιλο ΝΕΪΣΑΝ(7).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΟΥΪΝΤΕΟ(1) – ΝΤ’ ΝΙΡΟ(6) – ΜΑΝΣΟΥΡ(5) – ΝΕΣΤΟΡΑΣ(3)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08

152
Στην τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα, εκκινεί το ΣΚΟΡ 6. Η ΑΜΠΕΡ ΜΥΣΤΙΚ(3) έρχεται από νίκη σε μικρότερη απόσταση, αλλά με τον τρόπο που την σημείωσε, παρά τις αρχικές ατυχίες, έδειξε ότι και στην μεγαλύτερη απόσταση(1575 μ.) που θα τρέξει σήμερα, μπορεί εκ νέου να πρωταγωνιστήσει. Οι ομοπροπόνητες ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ(2) και ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(1) δείχνουν οι κυριότερες αντίπαλές της και μια προσοχή θέλει τόσο η ΚΑΪΝΤ ΟΦ ΜΠΙΟΥΤΥ(5) που έδειξε ανέτοιμη στο ντεμπούτο της, όσο και η φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ(6) που μάλιστα εξασφάλισε πανίσχυρη ίππευση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΜΠΕΡ ΜΥΣΤΙΚ(3) – ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ(2) – ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(1) – ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ(6)

153 Συνέχεια με την τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία και τα 1100 μέτρα, όπου ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(4) επανέρχεται από μεγάλο ρεπό μεν, όμως είναι ποιοτικά ανώτερος, πήγε δυνατά στις τελευταίες του δοκιμές και θεωρούμε ότι παρά την μικρή απόσταση μπορεί αμέσως να πρωταγωνιστήσει και να επιζητήσει τη νίκη. Από νίκη προέρχεται ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ(1) κι αν δεν ενοχληθεί από τα προβλήματα του αναπνευστικού του μπορεί και σήμερα να πρωταγωνιστήσει. Καλά πήγε στις προπονήσεις ο γρήγορος ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(7) που τον αναμένουμε σαφώς βελτιωμένο έναντι των τελευταίων συμμετοχών του και φυσικά θέλει προσοχή και ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ(3) που θεωρούμε ότι το τελευταίο διάστημα τρέχει κάτω από τις πραγματικές δυνατότητές του. Θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια και υπό προϋποθέσεις μπορούν να καταλάβουν οι γρήγοροι ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(2) και ΖΗΤΗΣ(8) που η διαγωγή τους θα εξαρτηθεί από το ρυθμό που θα προσδώσουν οι ποιοτικότεροι της κούρσας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(4) – ΑΛ ΧΑΜΝΤ(1) – ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(7) – ΜΠΑΖΟΥΛΑ(3)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 05-06-07-08

154 Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, η πρόβλεψη μόνο εύκολη δεν είναι. Σχεδόν όλοι οι ίπποι ελπίζουν όχι απλά στην διάκριση, αλλά στη νίκη. Ο πρόσφατος και επιβλητικός νικητής, σε λίγο μικρότερη απόσταση της σημερινής, ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ(5) έχει και σήμερα πολλές πιθανότητες, αρκεί να επιδείξει την ίδια φόρμα. Σταθερός και «σκληρός» είναι ο ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ(2) που εδώ και καιρό διατηρείται σε σπουδαία φόρμα και δεν… καταλαβαίνει από ρυθμό. Μεγάλη προσοχή θέλει ο ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(6) που έρχεται από νίκη σε μεγαλύτερη απόσταση, όμως από το παρελθόν μας έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και σε αποστάσεις όπως η σημερινή. Σαφώς δεν αγνοείται ο γρήγορος και πάντα “σκληρός” ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(4), όπως και ο σταθερός ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ(3). Ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(8) ΔΙΕΓΡΑΦΗ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ(5) – ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ(2) –  ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(4)-ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(6)

155 Στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα, στο ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΡΙΕΤΩΝ, ξεχωρίζει μια τριπλέτα. Ο ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ(6) είναι ο πιο έμπειρος και μάλιστα στην Γαλλία έχει πρωταγωνιστήσει σε πολύ ισχυρούς ομίλους. Ο ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ(4) είναι διαρκώς ανερχόμενος και αν καταφέρει να πάει εύκολα μπροστά, μπορεί να αποδειχτεί δυσκολοκατάβλητος και βέβαια υπάρχει και ο ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ(1) που πρόσφατα επανήλθε μετά από μεγάλο ρεπό λόγω τραυματισμού, νίκησε σαρωτικά σε μικρότερη απόσταση, αλλά έδωσε την εντύπωση ότι σήμερα θα είναι πανέτοιμος για να «αλώσει» την μεγάλη κούρσα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ(6) – ΠΑΛΛΑΝΤΙΟ(4) – ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗΣ(1)

155 Στην έβδομη(κωδ.07) και στα 1200 μέτρα, θα ξεκινήσουμε τις υποδείξεις μας από την ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(6) που πρωταγωνίστησε στην τελευταία συμμετοχή της σε μεγαλύτερη απόσταση, χάνοντας στην λεπτομέρεια τη νίκη, από την Τράνκουϊλ Τάιμ και σήμερα με τα χαμηλά της βάρη μπορεί να πάει στο κεφάλι και να μείνει εκεί μέχρι τέλους. Η ΜΕΪ ΣΚΑΪ(1) έρχεται από δυο σερί νίκες και παρά την άνοδο των βαρών της δεν μπορεί να αγνοηθεί, προσοχή θέλει η ΜΙΣ ΠΕΪΣΑΝΣ(3) που προσφάτως διέκοψε το αήττητο σερί της, αλλά παραμένει σε μεγάλη φόρμα και ένα καλό αουτσάιντερ είναι η ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ(5) που μπορεί να αντιμετωπίζει νεώτερες όμως δείχνει σε πολύ καλή φόρμα και εξασφάλισε και δυνατό αναβάτη. Από τις εναπομείνασες και για τα πολύπλοκα παιχνίδια δεν θα αποκλείσουμε τις ΚΑΠΛΑ ΝΤΑΝΣΕΡ(4) και ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ(7), Κυρίως η πρώτη αν προκύψουν συνθήκες για να οδηγήσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(6) – ΜΕΪ ΣΚΑΪ(1) –  ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ(5) – ΚΑΠΛΑ ΝΤΑΝΣΕΡ(4)

156 Τέλος η όγδοη (κωδ.08) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα είναι ακόμη μια πολύ δύσκολη στην πρόβλεψη αναμέτρηση, ο ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(8) έτρεξε διακριτικά, προ ημερών και σήμερα αναμένεται ακόμη καλύτερος. Ο ΤΣΙΦ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΕΡ(3) επανήλθε, προ ημερών, από πολύ μεγάλη αποχή, έδειξε επηρεασμένος, και παρά το γεγονός ότι πήγε εύκολα στο κεφάλι «έκοψε» στην ευθεία. Μετά απ’ αυτή την κούρσα τον περιμένουμε βελτιωμένο σήμερα και βέβαια αν δεν ενοχληθεί από τα πολλά χρόνια προβλήματά του, θα είναι στην άφιξη πρωταγωνιστής. Ο ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(6) εξασφάλισε τον Δημητσάνη στη σέλα του και είναι σε καλή κατάσταση εδώ και καιρό και ο ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ(1) παρά τα υψηλά του βάρη τρέχει σε απόσταση της αρεσκείας του και είτε με κούρσα στο κεφάλι, είτε με ημιαναμονή, μπορεί να διακριθεί έντονα. Τέλος δεν αγνοούνται τόσο ο ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(5), όσο και ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ(4) που διατηρείται σε φόρμα εδώ και καιρό και προέρχεται από πρωταγωνιστική εμφάνιση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΣΙΦ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΕΡ(3) – ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ(1) – ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(8) – ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(6)

ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-3 / 1-4 / 2-4-5-6 / 1-4-6 / 1-4-6 / 1-3-8
ΣΤΗΛΕΣ: 768
ΚΟΣΤΟΣ: 384 με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα