Πολλοί υποψήφιοι στο κύπελλο Ταχύτητος, χωρίς μεγάλο φαβορί οι κούρσες και δυνατό σύστημα Σκορ 6 για υψηλά κέρδη

Κοινοποίηση:

Πολύ “φτωχό” το σημερινό πρόγραμμα των ελληνικών ιπποδρομιών και παρά το γεγονός ότι ανάμεσα στις πέντε διαδρομές εμπεριέχεται και η σπουδαία ιπποδρομία του κυπέλλου Ταχύτητος. Για  να «παίξει» το ΣΚΟΡ 6 επιστρατεύτηκε μια κούρσα από την Γαλλία, αλλά κι εκεί τα πράγματα δεν βοήθησαν αφού η κούρσα από το Chantilly που εκκινεί το δημοφιλέστερο παιχνίδι των ιπποδρομιών απευθύνεται σε φοράδες που όλες θα τρέξουν για  πρώτη φορά, κάτι που σημαίνει ότι η πρόβλεψη είναι πολύ δύσκολη. Όπως και να έχει όμως, εμείς πάμε να κάνουμε την δουλειά μας, να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε τις διαδρομές του ελληνικού προγράμματος και βέβαια στο τέλος υπάρχει και το καθιερωμένο σύστημα – μπούσουλας για το Σκορ 6.

Στην πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία, μια κούρσα Listed, όπου ο τρόφιμος του Rouget, ο BOOMBOOM KISS(4) προέρχεται από δυο σερί νίκες, μάλιστα ήταν ιδιαίτερα πειστικός στην πρόσφατη και μετά από σημαντικό ρεπό επιτυχία του και βέβαια η ανάθεσή του στον κορυφαίο αναβάτη, Soumillon, είναι ένα πρόσθετο ότι θα εμφανιστεί στην άφιξη με ιδιαίτερες απαιτήσεις για τρίτη σερί επιτυχία. Πιο πίσω οι φορμαρισμένοι BLACK CAT(3) και ROVIGO(5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: BOOMBOOM KISS(4) – BLACK CAT(3) – ROVIGO(5)


ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07

Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία όλες οι φοράδες θα τρέξουν για πρώτη φορά. Η τετράδα GERPONVILLE(2), WAGGA WAGGA(7), ALYA ERIA(5) και ALHSEEMAH(1) θεωρούμε ότι ξεχωρίζει και από την ποιότητα των ίππων και από τους αναβάτες που διαθέτουν, αλλά και τους προπονητές τους. Δεν αποκλείουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως, όμως πιστεύουμε ότι η παραπάνω τετράδα καλύπτει πάνω από το 80% των πιθανοτήτων στο να προκύψει απ’ αυτή η νικήτρια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: GERPONVILLE(2), WAGGA WAGGA(7), ALYA ERIA(5) και ALHSEEMAH(1)

67 Στην τρίτη (κωδ.03) αναμέτρηση και στα 1575 μέτρα, πιστεύουμε ότι ο ποιοτικός και πρωτοεμφανιζόμενος, ΜΠΟΜΠΑΪ ΜΑΡΙΝ(4) μπορεί να ξεκινήσει νικηφόρα την καριέρα του στο Μαρκόπουλο. Δεν μας έχει εντυπωσιάσει στις προπονήσεις, όμως πιστεύουμε ότι έχει την ποιότητα να τα καταφέρει. Πιο πίσω ο διαρκώς βελτιούμενος ΜΠΛΑΚ ΤΡΙΛΜΠΥ(3), αλλά και ο αρκετά βελτιωμένος στην πρόσφατη συμμετοχή του, ΝΤΑΝΣΠΟΡΤ(6). Για τα πολύπλοκα παιχνίδια και υπό συνθήκες για το δίδυμο, αξίζουν τόσο ο ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ(5), όσο και ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(7)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΟΜΠΑΪ ΜΑΡΙΝ(4) – ΜΠΛΑΚ ΤΡΙΛΜΠΥ(3) – ΝΤΑΝΣΠΟΡΤ(6) – ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ(5)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07

68 Στην τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, οι ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ(1), ΝΑΣΜΙ(5) και ο πρόσφατος νικητής ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(7) συγκροτούν πανίσχυρη τριπλέτα. Όλοι είναι σε καλή κατάσταση, όπως έδειξαν στις πρόσφατες συμμετοχές τους, ξεχωρίζουν πολύ από τους αντιπάλους τους και θεωρούμε ότι δεν θα “δώσουν” μόνο το νικητή ίππο, αλλά και το φορκάστ, ίσως και το Τριακάστ. Τέταρτη επιλογή σε αυτή την αναμέτρηση, ο σταθερός ΣΙΛΟ(8).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ(1) – ΝΑΣΜΙ(5) – ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(7) – ΣΙΛΟ(8)

69 Παρακάτω και στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(4) είναι σε μεγάλη φόρμα εδώ και καιρό. Είναι άριστα ισοζυγισμένος στον σημερινό όμιλο και θεωρούμε ότι είναι η μεγάλη βάση για το στοίχημα. Ο γρήγορος ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(1), παρά τα υψηλά του βάρη δεν μπορεί να αγνοηθεί, καθώς επίσης και η επανακάμψασα, ΝΤΙΠΙΓΚΕΝΤΝΤΑΪΒΙΓΚ(2) που είναι «σκληρή» φοράδα και από ρεπό τρέχει συνήθως πολύ δυνατά. Τέταρτη επιλογή είναι ο ΟΜΠΛΙΤΕΡΕΪΤ(6) που δεν εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη, αλλά που κάλλιστα μπορεί να “χωθεί” στην άφιξη και να πληρώσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(4) – ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(1) – ΝΤΙΠΙΝΓΚΕΝΤΑΪΒΙΝΓΚ(2) – ΟΜΠΛΙΤΕΡΕΪΤ(6)

70 Η έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία είναι η καλύτερη κούρσα της ημέρας. Είναι το κλασικό κύπελλο ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ. Σχεδόν όλοι τρέφουν πιθανότητες για να κατακτήσουν την μεγάλη νίκη. Θα ξεκινήσουμε από τον ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(6) που είναι ο ίππος με τις μεγαλύτερες επιτυχίες εδώ και καιρό στις μικρομεσαίες αποστάσεις. Ένας σπρίντερ που αν καταφέρει και βρει τέμπο στο πρώτο κομμάτι της κούρσας, τότε θα φέρει την κούρσα στα μέτρα του και θα είναι ο βασικότερος διεκδικητής της νίκης. Ο περσινός νικητής αυτής της κούρσας, ο ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ(7), επανήλθε από ρεπό, πριν λίγες μέρες, έτρεξε δυνατά σε αντίστοιχης ποιοτικής στάθμης αναμέτρηση, διακρίθηκε και θεωρούμε ότι σήμερα θα είναι πανέτοιμος. Αν καταφέρει αυτός να πάει μπροστά, τότε θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για τη νίκη.
Ο «σκληρός» ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(1) σίγουρα δεν διαθέτει την αρχική ταχύτητα των προαναφερόμενων, όμως μπορεί να… παρακολουθήσει το ρυθμό τους και βέβαια στην ευθεία να διεκδικήσει με πιθανότητες την επιτυχία. Δεν μπορεί να αγνοηθεί και ο ΤΖΙΑΡΙΝΟ(5) που σε μια αντίστοιχη κούρσα, προ μηνός είχε επικρατήσει των παραπάνω, πλην του Χιλαλς Γκολντ που δεν είχε τρέξει μαζί τους. Τέλος υπάρχει και ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(2) που είναι κλασικός ίππος, διακρίνεται σε όλες τις αποστάσεις, διαθέτει αρχική ταχύτητα και μπορεί να βάλει δύσκολα σε όλους, αφού είναι ίππος που δεν καταλαβαίνει ούτε από ρυθμό, αλλά ούτε και από πίεση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(6) – ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ(7) – ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(1) – ΤΖΙΑΡΙΝΟ(5)

71 Τέλος, στην έβδομη (κωδ.07) ιπποδρομία η απόσταση(1575 μ.) ευνοεί την σε συνεχή φόρμα ΝΤΡΗΜΙΝΓΚ ΟΦ ΠΑΡΙΣ(2) που δεν λείπει από την άφιξη εδώ και καιρό και “ψάχνει” τη νίκη. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(5) που θα είναι και με τις πρώτες κατά την διαδρομ και ίσως ευνοηθεί από τον ρυθμό. Η ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(3) με καλή εκκίνηση θέλει προσοχή γιατί τρέχει σε απόσταση που μπορεί να ξεδιπλώσει το φίνις της και τέλος υπάρχει και η πρωτοεμφανιζόμενη, ΚΑΪΝΤ ΟΦ ΜΠΙΟΥΤΥ(7) που νίκησε στο ντεμπούτο της στην Αγγλία, στο μίλι, που έχει δείξει προσόντα και στις εδώ προπονήσεις και που το μόνο ερωτηματικό είναι ότι έως τώρα οι πέντε συμμετοχές της στο εξωτερικό έχουν πραγματοποιηθεί σε χορτάρινους στίβους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΤΡΗΜΙΝΓΚ ΟΦ ΠΑΡΙΣ(2) – ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(5) – ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(3) – ΚΑΪΝΤ ΟΦ ΜΠΙΟΥΤΥ(7)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-5-7 / 3-4 / 1-5 / 1-2-4 / 1-5-6-7 / 2-3-5-7
ΣΤΗΛΕΣ: 768
ΚΟΣΤΟΣ: 384 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα