ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΓΙΑ 10η ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ PAUL NICHOLLS

Κοινοποίηση:

Τον 10ο τίτλο κατέκτησε ο κορυφαίος προπονητής εμποδίων στα Βρετανικά νησιά, Paul Nicholls. Μάλιστα η φετινή χρονιά ήταν η καλύτερη αφού αποκόμισε έπαθλα πάνω από 2,4 εκατομύρια λίρες. Η μάχη για τον τίτλο, κυρίως φέτος, ήταν συναρπαστική και κρίθηκε κυριολεκτικά πάνω στο φίνις υπέρ του Paul Nicolls έναντι του ιρλανδού ομολόγου του και επίσης κορυφαίου προπονητή εμποδίων, Willie Mallins.
Όπως ανέφερε ο Paul Nicholls,φέτος αύξησε τον αριθμό των ίππων του στάβλου του προσθέτοντας αρκετούς νεαρής ηλικίας μεν, αλλά από τους καλύτερους που είχε ποτέ.Αυτό όμως ίσως να είναι μειονέκτημα για την επόμενη χρονιά και στην νέα κόντρα που θα έχει για τον τίτλο με τον Willie Mullins γιατί οι ίπποι του θα μπορέσουν να πάρουν ωραίες νίκες, αλλά όχι επιπέδου Group 1, εκεί που τα έπαθλα είναι σαφώς μεγαλύτερα, αλλά και που ο αντίπαλός του έχει πολλούς ίππους για να να διεκδικήσουν και να τα κατακτήσουν.
Και να θυμήσουμε ότι από τα… χέρια του Paul Nicholls έχουν περάσει στο παρελθόν ο περίφημος Kauto Star , αλλά και Big Buck’s, Master Minded και Denman.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα