Πρώτες εκτιμήσεις για ιπποδρομίες Σαββάτου 11 Μαρτίου

Κοινοποίηση:

Έξι ιπποδρομίες προέκυψαν στις χτεσινές εγγραφές, το πρόγραμμα δεν ενθουσιάζει, αλλά δεν ΄περνάει και αδιάφορο. Πάμε να τις εκτιμήσουμε με την πρώτη ματιά, χωρίς ακόμη να ξέρουμε αναβάτες, σταρτ εκκίνησης και βέβαια όπως παρουσιάζονται στον δημοσιευμένο παρακάτω ισοζυγισμό.

Στην πρώτη ιπποδρομία ο ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ ήταν “εκρηκτικός” στην επάνοδό και νίκη του και σίγουρα η απόσταση δεν θα αποτελέσει τροχοπέδη στο να φτάσει στην ρεπετισιόν. Ο ΖΑΡΚΟ δεν μας άρεσε στην επανεμφάνισή του, αλλά τώρα και στην δεύτερη συμμετοχή του μπορεί να εμφανιστεί βελτιωμένος. Μπορεί να το κάνει. Ο ΕΝΥ ΓΚΕΣΤ είναι ο μικρότερος και δίνει εξετάσεις στον όμιλο μετά τις δυο… μακρινές νίκες του στα 1575 μέτρα. Δυνατός και ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ, αλλά και ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ. Πιο πίσω ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ και κατώτερος ο ΠΕΡΣΕΑΣ.

Στην δεύτερη ιπποδρομία, στο σπριντ περιμένουμε δυνατή άφιξη. Η απόσταση ευνοεί τον ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΒΙΖΙΟΝ που μάλλον του ταιριάζει η απόσταση και σε συνάρτηση με τις δυο έως τώρα συμμετοχές του σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Περιμένουμε βελτιωμένο τον ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ που από τον περασμένο Οκτώβριο έχει παρουσιάσει πτώση φόρμας, αλλά δείχνει ότι σιγά, σιγά ξαναβρίσκει τον εαυτό του.Κατώτερος του αναμενομένου ήταν ο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ στην τελευταία του συμμετοχή, σε μεγαλύτερη απόσταση και τώρα δοκιμάζεται σε σπριντ, αν και δεν μας έχει δείξει τέτοιες ιδιότητες. Αλλά αυτά τα ξέρει καλύτερα ο προπονητής του. Εμείς εκτιμήσεις κάνουμε. Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ είναι γρήγορος και είχε… παράπονα ο “κύκλος” του από το πως έτρεξε στην τελευταία συμμετοχή του. Ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ επανέρχεται από αποχή και είναι πιστοποιημένα γρήγορος και ένας από τους ίππους που μπορούν να οδηγήσουν και ο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ έρχεται από νίκη, αλλά σε εντελώς διαφορετικό και κατώτερο όμιλο. ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ και ΡΑΝ ΡΙΟ ΡΑΝ πιο πίσω.

Στην τρίτη ιπποδρομία των τριετών μέδεν περιμένουμε να δούμε την πρώτη συμμετοχή του σπρίντερ ιδιοτήτων ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ. ΄Μπορεί να πρωταγωνιστήσει και σε κούρσα που κανένας αντίπαλός του δεν έχει δείξει τίποτα το αξιόλογο και εντυπωσιακό. Περιμένουμε άνοδο από τον ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ και τον ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ, κυρίως από τον τελευταίο.

Στην τέταρτη ιπποδρομία τα ερωτηματικά είναι πολλά. Ο ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ διακρίθηκε στην τελευταία συμμετοχή του με ημιαναμονή και τον Δημητσάνη στη σέλα του. Είναι σε φόρμα. Ο ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ στην ίδια κούρσα με τον προαναφερόμενο ήταν το μεγάλο φαβορί, πήγε στο κεφάλι, αλλά στην ευθεία τα… παράτησε. Ο ΡΗΓΚΑΛ ΡΕΣΠΟΝΣ σε καμία έως τώρα συμμετοχή του δεν μας έδειξε την καλή του ποιότητα. Μπορεί να το κάνει τώρα βέβαια. Ο ΑΜΠΟΥ ΧΑΝΤΡΑ επανήλθε από ρεπό την περασμένη εβδομάδα, αλλά ανέτρεψε τον αναβάτη του στην αφετηρία. Ο ΜΑΪΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ έχει τρέξει μια φορά στην Αγγλία χωρίς διάκριση, σε άλλο προπονητή ήλθε στην Ελλάδα(Π.Κάσσης), σε άλλον βρίσκεται σήμερα(Π.Θεολόγου) και ο ΓΟΥΪ ΣΑΛ ΡΙΤΕΡΝ στο ντεμπούτο του σταμάτησε λίγο μετά την εκκίνηση. Οι ΜΟΝΟΚΛ και ΜΟΥΤΑΓΙΑΜ προ εβδομάδος ήταν επιεικώς μέτριοι. Μπορούν να αλλάξουν μέσα σε λίγες μέρες;

Στην πέμπτη ιπποδρομία των γνωστών φοράδων τα 1575 μέτρα είναι με το μέρος των ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ, ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ και ΣΙΜΕΡΙΝΓΚ ΣΑΛ. Σε αυτές θεωρούμε ότι θα κριθεί η νίκη.

Τέλος στην έκτη ιπποδρομία που έκλεισε πολύ δύσκολα και με την Φλόγα να είναι ο τελευταίος ίππος που γράφτηκε θεωρούμε ότι τον πρώτο λόγο η ΚΟΚΝΕΫ ΑΪΛΑΝΤ που δείχνει να έχει υπεροχή στον όμιλο. Πιο πίσω η ΣΤΑΡ ΣΑΪΝ που είναι γρήγορη και σε καλή κατάσταση, η ΑΒΑΝΖΑΡΕ και περιμένουμε να δούμε και σήμερα την ΜΑΓΙΑ ΣΠΙΡΙΤ που επανήλθε πριν από λίγο καιρό και μετά από σημαντική αποχή, αλλά ήταν αρνητική, μπήκε πάλι σε ρεπό, μικρότερο τώρα και επανέρχεται.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα