Πόσο “σταρ” είναι στ’ αλήθεια ο Mac Mahon?

Κοινοποίηση:

Είναι γνωστός στην πλειοψηφία των φιλίππων ο πόθος των Ιαπώνων να κατακτήσουν μια φορά την Αψίδα του Θριάμβου. Το Grand Prix De Paris που διεξάγεται αύριο στο ιπποδρόμιο του Saint Cloud (όπως και πέρσι/καθότι το Longchamp ανακαινίζεται) αποτελεί τον τελευταίο μεγάλο “γαλλικό” προπομπό για την Αψίδα του Θριάμβου. Πρέπει να υπάρχει καλός λόγος που ο Ιάπωνας μεγαλοιδιοκτήτης Takaya Shimakawa  ξόδεψε αρχές Μαΐου 272.000€ για να αγοράσει ένα άλογο που μέχρι τη στιγμή που το αγόρασε ήταν μάλλον “άσημο” : Γιατί ο MAC MAHON -περί ού ο λόγος-μέχρι και τα τέλη του Μάη ήταν ένα αήτηττο άλογο-που όμως δεν ξέρεις ακόμη πόσο καλό είναι, είχε απλώς 3 συμμετοχές-3 νίκες . Κι άλλα άλογα τα έχουν κάνει αυτά, δηλαδή…γιατί να δώσεις 272 χιλιάδες ευρώ?

Αν δικαιώθηκε τελικά ο Ιάπωνας για τα λεφτά που ξόδεψε? Μάλλον ναι, γιατί ο Mac Mahon στις 21 Μαΐου κατέκτησε το 134ο Ιταλικό Ντέρμπι (αξίας 704.000€) -και κυρίως- δεν το κατέκτησε απλώς, το σάρωσε-και για του λόγου το αληθές παραθέτουμε και το σχετικό βίντεο της νίκης του πιο κάτω. Μετά τη νίκη έχει όμως σημασία να παρατηρήσουμε πως ο Takaya Shimakawa δήλωσε περιχαρής μεν αλλά δήλωσε και πως το άλογο δεν θα έφευγε από την Ιταλία! 

Τι άλλαξε στα σχέδια τους? Προφανώς ο τρόπος νίκης του αλόγου τους έβαλε στη “πρίζα” για Αψίδα! Η αλήθεια είναι πως η παράδοση δεν είναι ευνοϊκή για νικητή του G.P De Paris να πάει και να πάρει την Αψίδα την 1η Κυριακή του Οκτώβρη, αυτό τα τελευταία 20 χρόνια το έκαναν μόνο 2 άλογα, ο Peintre Celebre (1997) και ο Rail Link (2006) αλλά ειλικρινά-ορθώς πράττουν-εφόσον αυτός είναι ο απώτερος στόχος τους-γιατί δεν υπάρχει πιο καλός τρόπος από την αυριανή κούρσα να διαπιστώσουν αν το άλογο αυτό είναι  “αστήρ” ή  “άνθραξ” . Θα το μάθουν-και μαζί και μεις-αύριο αυτό! Ο Κριστιάν Ντεμούρο θα είναι (όπως και το Ντέρμπι Ιταλιάνο) στη σέλα του αλόγου, και έχοντας μάλιστα μόλις πέρσι νικήσει αυτή την κούρσα, θα προσπαθήσει να γίνει ο 1ος ξένος αναβάτης που θα πάρει το έπαθλο κολλητά σε 2 χρονιές!

Η ιπποδρομία του Grand Prix De Paris θα είναι στο αυριανό Κουπόνι με κωδικό 024 και η Ippobet εκτιμά πως ο (8)-MAC MAHON έχει καλή πιθανότητα να αποδειχθεί ένα άλογο άξιο του ποσού που δαπανήθηκε από τον Ιάπωνα για την αγορά του και (η κούρσα θα δείξει) άξιο για να πάει στην “Αψίδα” τον Οκτώβρη.

Ο Πίνακας Ippobet με τις συνολικές προτάσεις επί των αυριανών αλλοδαπών ιπποδρομιών του Κουπονιού θα αναρτηθεί στην 01.00π.μ.

Στο βίντεο που ακολουθεί, το 134ο Ιταλικό Ντέρμπι (νικητής: Μac Mahon) :

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα