Ρεαλισμός και συναισθηματισμός για την κούρσα του Ντέρμπι

Κοινοποίηση:

Το ερχόμενο Σάββατο έχουμε Ντέρμπι και με πέντε συμμετοχές ίππων. Ένα από τα “φτωχότερα” όλων των εποχών. Ένα Ντέρμπι που τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο στοιχηματικό κομμάτι του, έχει πολύ μικρό ενδιαφέρον. Μια κούρσα, η κορυφαία κούρσα της χρονιάς που δεν αναμένουμε να κάνει τζίρο πάνω από 5.000 ευρώ. Ίσως να γράφουμε και πολλά για μια αναμέτρηση που άλλα χρόνια ήταν στο κέντρο του ενδιαφέροντος και για μήνες πριν  και στο κέντρο του προγράμματος βέβαια. Τα… παλιά χρόνια όμως.
Άρα η επερχόμενη κούρσα του Ντέρμπι, αξίζει να είναι μέσα στο πρόγραμμα ή κάπου στα… άκρά του; Αγωνιστικά και για τους νοσταλγούς του ένδοξου παρελθόντος που προαναφέραμε, το σωστό είναι να μπει μέσα στο πρόγραμμα. Όμως ως προς το στοιχηματικό κομμάτι του προγράμματος πρέπει η συγκεκριμένη κούρσα να είναι ή πρώτη ή τελευταία. Βλέπετε υπάρχει και ένα Τζακ Ποτ στο Σκορ 6 του Σαββάττου που αναμένεται να “τραβήξει” αρκετά χρήματα και που ίσως ο τζίρος θα φτάσει και τις 50.000 ευρώ και που ίσως η κούρσα του Ντέρμπι και με την παρουσία του σούπερ φαβορί Παλλάντιο, αυτό το παιχνίδι  να το μετατρέψει σε… Σκορ 5.
Βέβαια και αυτό το κομμάτι έχει δυο αναγνώσεις. Τον κόσμο που προτιμάει να έχει ένα σούπερ φαβορί και να “ψαχτεί” στις υπόλοιπες κούρσες, αλλά και τον κόσμο που θέλει, αν είναι δυνατόν, όλες οι κούρσες να είναι εξαιρετικά αμφίρροπες, δύσκολες, έτσι ώστε να “κυνηγήσει” τα μεγάλα κέρδη.
Το που θα τοποθετηθεί τελικά η κούρσα του Ντέρμπι θα το μάθουμε αύριο βέβαια, αλλά αν θέλετε την άποψή μας, συναισθηματικά θα την θέλαμε στο κέντρο του προγράμματος, αλλά ρεαλιστικά σε μια από τις δυο άκρες του. Καλό το συναίσθημα, αλλά για την συγκεκριμένη κούρσα, αυτή τη χρονική στιγμή θα επιλέξουμε να είμαστε ρεαλιστές και να προτιμήσουμε το στοιχηματικό ενδιαφέρον που θα προσδώσουν οι έξι άλλες ιπποδρομίες, κυρίως στο δημοφιλέστερο των στοιχημάτων που είναι το Σκορ 6.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα