Σίλας Τρητ εναντίον Μπαμπούρ, λογικά φαβορί Πόστμπαγκ και Σάμμερσολτ και δυνατό σύστημα για το Τζακ Ποτ στο Σκορ 6

Κοινοποίηση:

Αυλαία σήμερα για την θερινή περίοδο των ελληνικών ιπποδρομιών και με σούπερ πρόγραμμα απ’ όλες τις πλευρές. Στο αγωνιστικό κομμάτι έχουμε το κλασικό κύπελλο Αρτέμιδος που θα διεξαχθεί με μόλις τέσσερις φοράδες τριών ετών, αλλά και την γερή εκ νέου κόντρα του πρόσφατου νικητή ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ με τον ΜΠΑΜΠΟΥΡ που θα επιζητήσει την ρεβάνς. Στο στοιχηματικό κομμάτι τα πράγματα είναι πιο… ωραία και κυρίως στο Σκορ 6 που έρχεται από Τζακ Ποτ και σήμερα θα μοιράσει, αν μοιράσει βέβαια γιατί τίποτα δεν αποκλείεται, πάνω από 60.000 ευρώ.
Διαβάστε παρακάτω τις αναλύσεις μας, δείτε τις εκτιμήσεις για κάθε κούρσα ξεχωριστά και βέβαια στο τέλος δυο συστήματα για Σκορ 6. Ένα φτηνό και ένα πιο ακριβό που ενδείκνυται για ομαδικό σύστημα.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 01-02-03-04

216 Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα ο φορμαρισμένος ΒΕΤΕΡ(2) μπορεί να διακριθεί εκ νέου και σε ένα όμιλο που δείχνει από την προηγούμενη συμμετοχή του, όπως θα δείτε και στην κούρσα αναφοράς, ότι είναι στα μέτρα του. Ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(1) τερμάτισε λίγο πίσω του στην πρόσφατη κοινή τους συμμετοχή και σήμερα μπορεί και να προηγηθεί. Η απόσταση ευνοεί τον ΛΟΡΝΤ ΑΣΛΑΝ(3) που δείχνει το τελευταίο διάστημα μικρή άνοδο φόρμας. Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ(6) επανέρχεται από σημαντική αποχή, είναι ίππος που δείχνει ότι θέλει μεγάλες αποστάσεις, αλλά προβληματίσει η αποχή του, όπως προαναφέραμε. Με σκαμπανεβάσματα η απόδοση του ΣΤΟΡΜΥ ΑΡΤ(7) που πάντως στις μεγάλες αποστάσεις έχει “φιγουράρει” έως τώρα. Πιο πίσω ο ΜΟΝΟΚΛ(5) που στην τελευταία του συμμετοχή ήταν αποκαρδιωτικός και τελευταία τύχη στον ΜΕΓΑΛΟ ΙΩΣΗΦ(4) που στις δυο έως τώρα συμμετοχές του ήταν εντελώς αρνητικός.

ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΒΕΤΕΡ(2) – ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(1) – ΛΟΡΝΤ ΑΣΛΑΝ(3) – ΣΤΟΡΜΥ ΑΡΤ(7)

217 Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα  η φόρμα είναι με το μέρος της ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(3), όπως θα δείτε και παρακάτω στην κούρσα αναφοράς. Στην πρόσφατη συμμετοχή της έχασε τη νίκη στην απόλυτη λεπτομέρεια, προηγήθηκε όμως βασικών αντιπάλων της. Η σημερινή απόσταση είναι λίγο μικρότερη και μάλλον πιο ιδανική για τις ιδιότητές της και θεωρούμε ότι και με τον Δημητσάνη στη σέλα έχει το κάτι παραπάνω για να φτάσει στην “διαφεύγουσα” νίκη. Η μικρότερη απόσταση μπορεί και να… βολέψει και την γρήγορη ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ(2) που μπορεί να οδηγήσει και να πρωταγωνιστήσει βέβαια. Σε σταθερή φόρμα και στην άφιξη βρίσκεται στις τελευταίες συμμετοχές της η ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ(4) και κάλλιστα μπορεί να το κάνει και σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε ανεβασμένη και την ΧΑΡΡΥΑΝΑΣ ΣΗΚΡΕΤ(5) στην δεύτερη από ρεπό συμμετοχή της. Ούτως ή άλλως στην επάνοδό της δεν έτρεξε άσχημα τερματίζοντας τέταρτη. Την έκπληξη μπορεί να κάνει η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(8) που μπορεί να τερματίζει στην έκτη θέση στις τελευταίες τρεις συμμετοχές της, όμως θεωρούμε ότι δεν μας δείχνει απόλυτα την φόρμα της. Προσοχή λοιπόν. Ερωτηματικό η ΣΑΜΕΡ ΜΙΟΥΖΙΚ(6) που ξεκίνησε με προδιαγραφές, αλλά στις τελευταίες συμμετοχές της και κυρίως στην πιο πρόσφατη δείχνει στασιμότητα. Πιο πίσω η ΔΕ ΤΣΑΖ(7), η ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ(1) και η πρεσβύτερη στον όμιλο ΠΑΜΠΟΛΑ(9).

ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(3) – ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ(4) – ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ(2) – ΧΑΡΡΥΑΝΑΣ ΣΗΚΤΕΡ(5)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08

218 Η τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία, όπου ξεκινάει και το Σκορ 6, είναι το κλασικό κύπελλο ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ στα 1800 μέτρα. Μόλις τέσσερις οι συμμετοχές, αλλά οι τρεις θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για τη νίκη. Πιο “ψημένη” του ομίλου και μάλιστα με δυο νίκες είναι η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ(4). Θεωρούμε ότι δεν θα έχει πρόβλημα στην απόσταση και μπορεί να είναι η νικήτρια. Η ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ(1) από πρόσφατη νικήτρια στα 1000 μέτρα ανεβαίνει πολύ σε απόσταση, είναι η πιο άπειρη του ομίλου, αλλά έχει μαζί της την εξέλιξη., Αν οδηγήσει μάλιστα στο… κέφι της, τότε μπορεί να τα καταφέρει. Η ΒΟΛΒΗ(2) έχει μαζί της την ποιότητα, αλλά και το γεγονός ότι ήταν ευδιάθετη το τελευταίο διάστημα στις προπονήσεις. Δεν είναι σπουδαία φοράδα, αλλά και οι υπόλοιπες δεν διεκδικούν δάφνες. Τέλος η ΓΟΥΕΪΣΜΠΟΥΣΜΠΑΣ(3) είναι η μοναδική φοράδα χωρίς νίκη και δεν θεωρούμε ότι έχει τα προσόντα για να συναγωνιστεί τις τρεις προαναφερόμενες στην υπόθεση νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ(4) –  ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ(1)

219 Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία και πολυπληθέστερη του προγράμματος, ο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(7) είναι σε φόρμα, το έδειξε καθαρά στις δυο πρόσφατες συμμετοχές του όπου πρωταγωνίστησε και θεωρούμε ότι μπορεί να το πράξει και σήμερα. Ο ΤΡΑΝΖΙΣΙΟΝΑΛ(6) “έφαγε” πρόσφατα την κούρσα επιστρέφοντας από σημαντική αποχή και αναμένεται σήμερα πανέτοιμος. Σε φόρμα ο πρόσφατος πρωταγωνιστής ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(2) και μπορεί να το δείξει και σήμερα, αρκεί να τρέξει ξεμπλοκάριστος και να μην “τρώει” άμμο γιατί όταν γίνεται αυτό δυσφορεί αρκετά. Πάντως τον έχουν βοηθήσει και οι παρωπίδες. Σίγουρα δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητος ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(9) που τρέχει σε όμιλο στα μέτρα του και βέβαια θέλει προσοχή και ο πρόσφατος νικητής ΕΣΧΑΑΝ(3) που διατηρείται σε σπουδαία φόρμα. Ο πρόσφατος νικητής ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(1) είναι σε φόρμα, αλλά οι απαιτήσεις του σημερινού ομίλου είναι μεγαλύτερες. Δεν τον έχουμε ικανό για ρεπετισιόν, αλλά μια θέσει στα πολύπλοκα παιχνίδια μπορεί να την καταλάβει. Ερωτηματικό ο ΖΗΤΗΣ(12) που μετά τη νίκη του έτρεξε πολύ μέτρια στην αμέσως επόμενη συμμετοχή του και επίσης ερωτηματικό ο ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΑΛΙΜΠΑΪ(13) που επιστρέφει από ρεπό και δεν μας έδειξε κάτι το εξαιρετικό στις προπονήσεις. όμως επειδή είναι ίππος με δυνατότητες σε τέτοιους ομίλους θέλει προσοχή. Ο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ(5) είναι σε φόρμα, αλλά οι αναβάτες του σταύλου ιππεύουν άλλους ίππους, ο ΧΑΡΤ ΜΠΛΡΕΪΚΙΝΓΚ(8) απέτυχε στην τελευταία συμμετοχή του από αποχή, “φρεσκαρίστηκ唨 και επιστρέφει, αλλά δεν μας δείχνει ικανός να πρωταγωνιστήσει. Ο ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(11) είναι “ροκ” ίππος που δεν μπορούμε να βρούμε πότε θα πάει στο δρόμο του και πότε όχι. Στην τελευταία συμμετοχή του είναι από την εκκίνηση εκτός κούρσας και στην προ τελευταία πρωταγωνίστησε. Άντε βγάλε άκρη. Ο ΑΝΤΙΜΠ(4) στην πρόσφατη συμμετοχή του έμεινε αρκετά πίσω από βασικούς σημερινούς αντιπάλους του και τέλος ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ(14) τρέχει πλέον σε πολύ δυνατούς ομίλους. Είναι σε καλή φόρμα, φέρει χαμηλά κιλά, αλλά οι απαιτήσεις ανέβηκαν και μόνο για μια καλή θέση στην άφιξη τον έχουμε ικανό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(7) – ΤΡΑΝΖΙΣΙΟΝΑΛ(6) – ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(2) – ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(9)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 05-06-07-08

220 Στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα η ΠΟΣΤΜΠΑΓΚ(5) θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο. Στην τελευταία συμμετοχή της θεωρούμε ότι έτρεξε κατώτερα των πραγματικών της δυνατοτήτων και ο προπονητής της την έθεσε σε ρεπό. Επιστρέφει σήμερα “φρεσκαρισμένη”, σε καλή φόρμα, όπως έδειξε στις προπονήσεις και μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Πρωταγωνίστρια και γιατί όχι και νικήτρια μπορεί να είναι η ΛΙΛΛΥΠΟΥΤ(2) που είναι εξαιρετικά “θετική” φοράδα και η οποία σπάνια λείπει από την άφιξη. η ΟΝΟΡΑΜΠΛ(3) “φρεσκαρίστηκε” μετά την τελευταία νίκη της, δεν είναι το… φόρτε της η σημερινή απόσταση, αν όμως οδηγήσει σε τέμπο της αρεσκείας της, τότε μπορεί να καταστεί επικίνδυνη για όλες. Η ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ(7) είναι ικανή για τα πάντα και σε αυτό μπορεί να βοηθήσει και το μεγάλο της βήμα. Περιμένουμε βελτιωμένη τη ΝΤΡΗΜΙΝΓΚ ΟΦ ΠΑΡΙΣ(9) και αναμένουμε να δούμε δυνατή και την ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(4) στο φίνις, αρκεί να καταφέρει να συνεννοηθεί με τον αναβάτη της που την ιππεύει για πρώτη φορά. Η ΡΑΜΥΑ(8) έρχεται από νίκη, αλλά δεν μας δείχνει την εξέλιξη που θα μπορέσει να την καταστήσει πρωταγωνίστρια στον σημερινό όμιλο. Πάντως επειδή έχει ποιότητα, αλλά διαθέτει και τον Δημητσάνη, μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια μπορεί να την καταλάβει. Η ΣΝΟΟΥΓΟΥΕΪ(6) θα αρκεστεί στο φίνις της και η ΠΕΝΙΝΑ(10) στην αρχική της ταχύτητα. Τέλος η ΚΕΕΛΑ(1) αισθάνεται εδώ και καιρό τα υψηλά της βάρη και θα είναι επιτυχία της αν καταφέρει να μπει στο Τετραπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΟΣΤΜΠΑΓΚ(5) -ΛΙΛΛΥΠΟΥΤ(2) – ΟΝΟΡΑΜΠΛ(3) – ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ(7)

221 Στο σπριντ της έκτης(κωδ.06) ιπποδρομίας και στα 1000 μέτρα ο ΧΕΝΤΑΑΦ(5) μπορεί να μας δείξει την μεγάλη του ταχύτητα, κάτι που έκανε στην δεύτερη συμμετοχή του στην Ελλάδα και στη νίκη του. Αυτός ο ίππος τραυματίστηκε στην συνέχεια, προσπάθησε πολύ ο προπονητής του να τον επαναφέρει σε καλή κατάσταση και όπως έδειξε στις τελευταίες δοκιμές του, μάλλον τα κατάφερε. Ο ΓΟΥΕΝΤΓΟΥΕΛ ΓΙΕΣΤΕΡΝΤΕΪ(7) στο πρόσφατο στην Ελλάδα ντεμπούτο του έτρεξε σε απόσταση που προς το παρόν δεν δείχνει ότι του ταιριάζει. Τερμάτισε πίσω μεν, αλλά έδειξε με την αρχική του συμπεριφορά ότι διαθέτει σημαντική ταχύτητα που μπορεί να τον βοηθήσει σήμερα να πρωταγωνιστήσει. Μην ξεχνάτε ότι σε μικρές αποστάσεις έχει και μια νίκη, αλλά και διακρίσεις, στην Αγγλία. Γρήγορος είναι και ο πρωτοεμφανιζόμενος στην Ελλάδα, ΦΟΡΣΤΕΡ ΣΚΟΥΕΑΡ(8). Έχει τρέξει 6 φορές στην Αγγλία και όλες στο χορτάρι. Όμως έχει να επιδείξει μία νίκη και τρεις τερματισμούς στην τρίτη θέση σε αποστάσεις από 1000 έως 1400 μέτρα. Βέβαια έχει να τρέξει περίπου ένα χρόνο, αλλά είναι ίππος με ποιότητα και θέλει προσοχή. Προσοχή θέλει και ο ΦΑΟΥΣΤΟ(1) που πρόσφατα έτρεξε σε μεγαλύτερη απόσταση που έδειξε να μην του πολυαρέσει, προς το παρόν. Ο ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ(3) έρχεται από σαρωτική νίκη σε πολύ μεγαλύτερη απόσταση, έχει τρέξει διακριτικά στο ντεμπούτο του, στην σημερινή απόσταση, όμως θεωρούμε ότι ο σημερινός όμιλος είναι πολύ ανώτερος. Πάντως δεν στερείται δυνατοτήτων για μια θέση σε Τρικάστ ή Τετραπλό. Σπρίντερ ίππος δείχνει και ο ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ(4), αλλά δεν είδαμε κάποια σοβαρή εξέλιξη το τελευταίο διάστημα και θα διατηρήσουμε επιφυλάξεις ως προς τη νίκη, αλλά και για την παρουσία του στο δίδυμο. Από εκεί και κάτω όλοι έχουν τύχη, όπως καλά γνωρίζετε. Ο ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ(2) παρουσιάστηκε σε καλή κατάσταση στην πρόσφατη επάνοδό του και σε πολύ “σκληρό” όμιλο, στην ίδια απόσταση με σήμερα. Πολύ δύσκολα τον βλέπουμε να νικάει, αλλά κάλλιστα μπορεί να διακριθεί στις πιο πίσω θέσεις. ακόμη και στο δίδυμο. Τέλος ο ΟΡΚ(6) επιστρέφει από “φρεσκάρισμα” έχει δείξει ότι διαθέτει αρχική ταχύτητα και μπορεί να τερματίσει ψηλά στην άφιξη. Κι αυτός όμως πολύ δύσκολα θα είναι ο νικητής.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΕΝΤΑΑΦ(5) – ΓΟΥΕΝΤΓΟΥΕΛ ΓΙΕΣΤΕΡΝΤΕΪ(7) – ΦΟΡΤΣΕΡ ΣΚΟΥΕΑΡ(8) – ΦΑΟΥΣΤΟ(1)

222 Στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία και στα 1700 μέτρα αναμένουμε νέα μάχη ανάμεσα στον πρόσφατη νικητή ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ(5) και στον ελάχιστα πίσω του ΜΠΑΜΠΟΥΡ(1). Οι δυο τους τερμάτισαν σε απόσταση από αρκετούς σημερινούς αντιπάλους τους στο κύπελλο Λευκού Πύργου και στα 1575 μέτρα και η σημερινή μεγαλύτερη απόσταση δείχνει πιο ευνοϊκή για τις ιδιότητές τους. Ο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(7) είναι ίππος που “πάει” αποστάσεις και θεωρούμε ότι με την εξέλιξη που παρουσιάζει μπορεί να βρεθεί με απαιτήσεις στην άφιξη. Δύσκολα μπροστά ή ανάμεσα από τους δυο προαναφερόμενους, αλλά για την τρίτη θέση, μπορεί. Όπως μπορεί να διακριθεί και ο ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ(2) που είναι φορμαρισμένος, μοιάζει με… πουλάρι στη νέα του προπόνηση και στα οκτώ του χρόνια. Ο ΔΟΛΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(4) αν καταφέρει να οδηγήσει σε τέμπο της αρεσκείας του, κάτι πολύ πιθανό αφού λείπουν οι κλασικοί σπρίντερ, μπορεί να διακριθεί και βέβαια η απόσταση είναι υπέρ του πάντα σταθερού και αξιόμαχου ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ98), αλλά και του ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ(6) που πρόσφατα στο Λευκού Πύργου “έφαγε” την κούρσα προερχόμενος από σημαντική αποχή. Σήμερα τρέχει σε πιο προσφιλή απόσταση. Ο ΧΑΟΥΣ ΚΑΠΤΑΙΝ(3) έτρεξε άσχημα, προ ημερών και κόντρα σε πολλούς σημερινούς αντιπάλους και τέλος ο ΜΑΣΟΥΕΡΤΕ(9) είναι 11 πλέον ετών και θα τρέξει απλά για να γίνουν οι συμμετοχές του 117.

ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ(5) – ΜΠΑΜΠΟΥΡ(1) – ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(7) –  ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ(2)

223 Τέλος στην όγδοη(κωδ.08) ιπποδρομία και στα 1560 μέτρα ο ΣΑΜΜΕΡΣΟΛΤ(10) με τον σαρωτικό τρόπο που νίκησε στην προ εβδομάδος συμμετοχή του σε λίγο μικρότερη απόσταση μας δίνει το δικαίωμα να τον βάλουμε στην πρώτη γραμμή των υποψήφιων για τη νίκη. Μάλιστα τρέχει και σχεδόν “άδειος” από κιλά και επιπρόσθετα εξασφάλισε πολύ καλό αναβάτη. ο ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ(1) δείχνει σε σούπερ φόρμα αυτή την περίοδο, έρχεται από νίκη και μπορεί και πάλι να τρέξει πρωταγωνιστικά. Η απόσταση ευνοεί σίγουρα τον ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(5) που και σε φόρμα δείχνει και στις μεγάλες αποστάσεις σπάνια δεν είναι στην άφιξη πρωταγωνιστής. “Σκληρός” και πάντα υπολογίσιμος ο πρόσφατος πρωταγωνιστής ΜΟΛΟΤΩΦ(4) και δυνατός και αξιόπιστος, παρά τα 11 χρόνια του ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ που έρχεται από δυο σερί τερματισμούς στην δεύτερη θέση. Ξεκουράστηκε και επιστρέφει σε καλή κατάσταση ο ΚΕΪΠ ΡΑΘ(7), η απόσταση ευνοεί την ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ(2), αν και χαρίζει πολλά κιλά σε βασικούς αντιπάλους και μια προσοχή την θέλει ο ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ(11). Όπως προσοχή θέλει και ο ΦΛΑΪ ΟΝ ΜΠΑΪ(12) που βρήκε καλό αναβάτη στα χαμηλά κιλά και στις… εκλάμψεις του είναι ικανός για όλα. Ο ΒΙΡΜΑΝΟΣ(9) θα προσπαθήσει με κούρσα επικεφαλής, αλλά ο όμιλος είναι δύσκολος, ο ΟΜΠΛΙΤΕΡΕΪΤ(8) δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη και ο ΓΚΑΜΠΥ(3) είναι σε καλή κατάσταση, αλλά ο όμιλος δείχνει δύσκολος. Πάντως για μια θέση στο Τετραπλό δεν τον αποκλείουμε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΑΜΜΕΡΣΟΛΤ(10) – ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ(1) – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(5) – ΦΛΑΪ ΟΝ ΜΠΑΪ(12)

ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08
ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-4/ 2-6-7-9 / 2-3-5 / 5-7-8 / 1-5 / 1-4-5-10-12
ΣΤΗΛΕΣ: 720
ΚΟΣΤΟΣ: 360 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

“ΦΤΗΝΟ” ΣΥΣΤΗΜΑ: 4 / 2-6-7-9 / 2-5 / 1-5-7-8 / 1-5 / 1-5-10
ΣΤΗΛΕΣ: 192
ΚΟΣΤΟΣ: 96 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα