Σκέψεις-προτάσεις για Clairefontaine

Κοινοποίηση:

Ρε τι γίνεται στον κόσμο…μετά από το ζαράρι που πάθαμε από τον Γιαννιώτη, νέο Γαλαξιακό ρεκόρ γκίνιας: έχασα με το ίδιο άλογο (!) 2 φορές (!) μέσα σε …3 ώρες! Στη Ζηλανδία σε τροτ.  Το άλογο λεγόταν Danke. Του χω παθολογική αδυναμία. Τον έπαιξα στην 1η κούρσα κι ήρθε τρίτος, σκέφτομαι “τώρα θα διαγραφεί από την 7η κούρσα”, όμως δεν διαγράφεται, τον ξαναποντάρω κι έρχεται 2ος! Μέσα στη θολούρα μου λίγο μ’ ενδιέφερε κατά πόσο ήταν νόμιμο να τρέχει 2 φορές στην ίδια συγκέντρωση. Αφού ήπια έναν καφέ στάνιαρα και αποφάσισα να το ψάξω το θέμα. Στέλνω ημέηλ σε ένα καλό φίλο μου Νεοζηλανδό ιπποδρομιακό εκδότη, να πάρω διευκρινίσεις τι σόι λάθος έγινε. “Κανένα απολύτως λάθος” μου απαντά, στεγνά! Το άλογο έτρεξε δύο φορές, σε μια συγκέντρωση! Πάνω στην ανταλλαγή ημέηλ, μου δίνει να καταλάβω οτι είναι κάτι σύνηθες και με παρέπεμψε σε ένα άλογο-που δεν το χα υπόψη μου- ονόματι Jaspers Blue Jean. Αυτό έτρεχε σε επίπεδες στη Ζηλανδία. Μη στα πολυλογώ, μου δωσε την πλήρη κάρτα του αλόγου με όλο το παλμαρέ του. Ξέρεις πόσες φορές έτρεξε αυτό? Μάντεψε! Η μάλλον θα σου πώ αύριο τα υπόλοιπα, γιατί τώρα πρέπει να πάμε στο Clairefontaine. Είμαι έξαλλος με τον Σουμιγιόν εδώ και μισό χρόνο, αλλά ειδικά εδώ και 1 μήνα το παλληκάρι έχει γίνει μεγάλος φασόλιας…

CLAIREFONTAINE 01-(KΩΔ.013): προβάδισμα το 7-STREETS OF RIO. Πολύ δύσκολη κούρσα. Είμαι άγρια παρμένος όπως σου πα,  με Σουμιγιόν, αν δεν είναι κάτι εξαιρετικό αυτό που καβαλά, η αν δεν δείξει σημάδια οτι θα ξανασοβαρέψει τον έχω γραμμένο, μη σου πώ που.  Ας παίξουν οι Γάλλοι Σουμιγιόν, εδώ εμείς άλλο ναυτάκια -να μας τα παίρνει ο Νίκος ο Φέρμας στο Μπλου Μπλακ- δεν θα γίνουμε. Δες Πίνακα Υποδείξεων για τα υπόλοιπα.

CLAIREFONTAINE 02-(KΩΔ.015): ξεκάθαρα 6-11 τον πρώτο λόγο. Αν η κυρία Πία Μπραντ πήγαινε για κούρσα θα χε Γκιγιόν πάνω στο 12. Οπότε τ’ αφήνω από ενδεχόμενο νίκης. Καλά, ο Σουμιγιόν…σου είπα και πιο πάνω. Παίχτον εσύ. Μετά από 6 και 11 το μυαλό μου πάει στον άσσο.

CLAIREFONTAINE 03-(KΩΔ.017): Μας αρέσει-δε μας αρέσει, ο 4-PRESTIGE VENDOME είναι το βαρύ όνομα της κούρσας. ο 5-Βaz ήταν 5ος εδώ πέρσι και ίσως μπορεί κάτι καλύτερο. Πάλι η κυρία Πία δεν έχει Γκιγιόν στο άλογό της…

CLAIREFONTAINE 04-(KΩΔ.019): ο 6-SPECTROSCOPE, τρίτος στο έπαθλο Eugene Adam πριν ένα μήνα (group-2) και ο 4-Royal Julius, 7ος στο Ντέρμπυ τον Ιούνιο οι πρώτες τύχες.

CLAIREFONTAINE 05-(KΩΔ.021): Κούρσα για αναβάτριες. Η Ντελφίν Σαντιάγκο είχε νικήσει αυτή την κούρσα πρόπερσι, και φέτος θα χει στα χέρια της το άλογο με το μεγαλύτερο βαλέρ (38.5), το 6-TASSILO. Συμβουλεύομαι Πίνακα Υποδείξεων για τους άλλους.

CLAIREFONTAINE 06-(KΩΔ.023): Όλα εξαρτώνται από τον Πρόεδρο. Αν ο Πρόεδρος (Ρονάν Τομάς) αποφασίσει να καβαλήσει και μια φορά με κέφι το 3-FUNKY MARY, τότε η νίκη είναι κοντά. Μέγα σεβασμό τρέφω για 1 και 5.

 

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα