Σκέψεις-προτάσεις για Deauville

Κοινοποίηση:

Καταρχάς ας γνωρίζουμε οτι υπάρχει ΤΖΑΚΠΟΤ στο ΤΡΙΚΑΣΤ της 018 ιπποδρομίας (περίπου 1.000€).

DEAUVILLE 01-(ΚΩΔ.016): ο παλιός καλός 8-LOTUS εδώ δεν θα είχε αντίπαλο. Θα βρει όμως σήμερα τον περυσινό καλό του εαυτό? Ο ισοζυγισμός πάντως “δείχνει” προς το 1-See You Soon.

DEAUVILLE 02-(ΚΩΔ.018): Τζακπότ στο Τρικάστ! Ρουζέ με Σουμιγιόν μαζί στο 8-PRETTY STRANGE. Περιμένουμε εξέλιξη κι από το 5-Silver Cape.

DEAUVILLE 03-(ΚΩΔ.020): η 6-ELDACAR είναι σταθερά σε τοπ φόρμα και το “κυνηγά”. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι ο άσσος 1-Alzarodesvillerets είναι άλογο που έχει παραβαρύνει στον ισοζυγισμό, κι ότι οι νίκες του είναι σε επαρχιακού επιπέδου κούρσες. Σωστές και οι δύο παρατηρήσεις τους. Αλλά πάντα έχει ενδιαφέρον να δεις μέχρι που “πάει” ένα άλογο που έρχεται από 4 σερί νίκες και έχει 9 νίκες και 4 δευτεριές σε 19 συμμετοχές, έστω κι αν το ιππεύει ο Μόργκαν Ντελαλάντ, έστω κι αν είναι “κατώτερης πάστας” κι έστω κι αν είναι το βαρύτερο στην πίστα.

DEAUVILLE 04-(ΚΩΔ.021): Πάνω στο 5-LADY AURELIA θα γίνει “τοκογλυφικό πάρτυ” σε όλες τις γωνιές του πλανήτη αύριο. 99% πιθανότητα νίκης.

DEAUVILLE 05-(ΚΩΔ.023): Το σπουδαίο έπαθλο Ζαν Ρομανέ, από τις κορυφαίες Γκρουπ-1 κούρσες φοράδων παγκοσμίως. Πολύ δυνατό άλογο η 4-BOCCA BACIATA. Δεν έρχεται τζάμπα ταξίδι από την Ιρλανδία και μην ξεχνάμε οτι τερμάτισε μόλις 4 μήκη πίσω από την ασυναγώνιστη Minding τέλη Ιούνη στο Pretty Polly Stakes. Γερή και σοβαρή φοράδα και η 6-Steip Amach.

DEAUVILLE 06-(ΚΩΔ.025): η 8-CANDARLIYA είναι σε τοπ κατάσταση. Όλα πάνε πρίμα. Ο 5-Launched το διαπίστωσε αυτό από πρώτο χέρι όταν τερμάτισε πίσω της 2 μήκη στις 14 Ιουλίου και θα θελήσει να πάρει εκδίκηση.

DEAUVILLE 07-(ΚΩΔ.027): Ο 4-WΑΗΙΒ έχει να νικήσει από Σεπτέμβρη του ’14, παίζεται επί 6 μήνες κι όλο κάπου εξαφανίζεται στη διαδρομή κι εμφανίζεται με φίνις όταν η κούρσα τελειώνει. Η 5-Ζamoyska έρχεται σε φουλ φόρμα, από 3 σερί νίκες!

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα