Σκέψεις-προτάσεις για Fairview

Κοινοποίηση:

Fairview-1 (κωδ.011):

H 5-FAVOUR’S PRIDE μετακόμισε πρόσφατα στο Port Elizabeth και η πρώτη της συμμετοχή εκεί κρίνεται επιτυχής. Τερμάτισε 2η πίσω από την ισχυρή Ο’Tamara και τώρα στη δεύτερη συμμετοχή της στο Fairview θα είναι πλήρως έτοιμη για νίκη. Δεν ξεχνώ πως στις 4 Ιουλίου είχα δώσει 1η τύχη την 2-ASHWAL η οποία κατεβαίνοντας φαβορί του 1.40 “φρόντισε”-σε αντίστοιχη κούρσα-να εκθέσει εμένα, τον κύκλο της και το 80% του στοιχηματικού κόσμου. Θα κάνω τα στραβα μάτια και θα της δώσω “συγχωροχάρτι” για σήμερα.

Πρόταση: Σουΐνγκερ 2Χ5, Τετραπλό με 2-5/2-5 στις 2 πρώτες θέσεις (συμβουλέψου Πίνακα Υποδείξεων αύριο το πρωΐ για τα πίσω άλογα).

Fairview-3 (κωδ.013):

Η 1-LIBERAL SALLY έρχεται από το Cape Town! Φίλοι συχνά με ρωτάνε “πες μας ποιό άλογο μετακομίζει από ανώτερη πόλη”. Ε λοιπόν, αυτή έρχεται από “ανώτερο κόσμο”! Ακέραια τύχη. Η 5-LA MYST τώρα, είναι άλογο που αποκτά πια βιβλικές διαστάσεις ως προς την ανικανότητα? ατυχία? κάτι τέλος πάντων-πες το όπως θες-που την κρατά διαρκώς σε μια φάση “κοντά στην πηγή αλλά νερό δεν πίνει”. Σήμερα?

Πρόταση: Σουΐνγκερ 1Χ5, Τετραπλό με 1-5/1-5 μπροστά (συμβουλέψου Πίνακα Υποδείξεων αύριο το πρωΐ για τα πίσω άλογα).

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα