Σκέψεις-προτάσεις για Fairview

Κοινοποίηση:

Σήμερα δεν θα χαβαλεδιάσω πολύ στη Ν.Αφρική και θα συζητήσω σεμνά και ταπεινά μόνο τις τηλεοπτικές κούρσες του Fairview, σε ένδειξη πένθους για τη χθεσινή Σφαγή στο Turffontein. 9 κούρσες-0 φαβορί, ούτε ένα φαβορί στο δίδυμο.Ούτε στο δάσος των Αρδεννών τα Χριστούγεννα του ’44 δεν είχε τόσους νεκρούς και τραυματίες.Μιλάμε με τέτοιες αφίξεις δεν στέκεσαι όρθιος ούτε για 2ωρο στο πρακτορείο. 4 το πολύ έχεις φύγει ρέστος για το σπίτι. Και ευτυχώς είναι καλοκαίρι…κάτι τέτοιες μέρες χειμώνα και να γυρνάς ρέστος απ τις 4 στο σπίτι, σα βρεγμένο γατί,  σκοτάδι από τις 6, γυναίκα-παιδιά-γκρίνιες, να την πας τη μικρή στο φροντιστήριο, μετά να μαζέψεις τη γυναίκα με αλάρμ από την Νέα Ιωνία που χει πάει για πουά κουρτινόξυλα και νέο πιγκάλ, γιατί μπορεί να μένουμε Αμπελογκάρντεν αλλά μόνο η Νέα Ιωνία έχει καλές κουρτίνες και κουρτινόξυλα… με νιώθεις? γενικά μόνο μακριά από τη γειτονιά σου και μόνο εκεί που δεν μπορείς ούτε να παρκάρεις ούτε να σταθείς είναι τα καλά μαγαζιά που αγοράζει η σύντροφος, σωστά? ε? με νιώθεις? και να πονάνε τα κοκκαλάκια σου από το μεσημεριανό ξύλο στο πρακτορείο…και μετά ο μικρός να θέλει το βραδάκι ενα 10ρικο να πάει με την παρέα για σουβλάκια-εσύ από τη χασούρα καταρχάς του απαντάς “πάρε 5 γιατί τα άλλα τα πήρε ο Κουμάλο“, σιγά μη σε καταλάβει τι του είπες, μετά μες στην παράνοια της θολούρας πιστεύεις οτι το παλιόπαιδο θέλει το 10ρικο για τσιγάρα, οτι η μικρή είναι με αγοροπαρέα και όχι στο φροντιστήριο, και το να φέρνει το άλλο και κάπου θα σπάσει η κλωστούλα του μυαλού, γι αυτό σου λέω, φτου μακριά μην ξανάρθουν τέτοιες χασουρομέρες…

FAIRVIEW 01-(ΚΩΔ.011): 1-10-14 για τη νίκη, προβάδισμα ο άσσος 1-NEWCREST. Έχει τα πάντα και συμφέρει. Το δε 7 έρχεται από εκτόμηση, το λέω μπας και σκάσει κανα “βαρελότο”.

FAIRVIEW 02-(ΚΩΔ.012): το 9-GIMME THE STARS έχει κακό σταρτ, αλλά η συνέπειά του συγκινεί. Τελευταία ευκαιρία, με τον τσάμπιον της ερχόμενης 20ετίας-τον Λάϊλ Χιούϊτσον-θα ναι δυνατός.Στο 10-Oswego ξανασμίγει το δίδυμο του θανάτου, Greef με Cheyne. Αυτοί είναι ικανοί παρέα να κάνουν και 6 -7 γκανιάν σε μια συγκέντρωση, οπότε πάντα προσοχή.

FAIRVIEW 03-(ΚΩΔ.014): Εσύ παίξε τρικάστ 2Χ1Χ4, γιατί έτσι θα γίνει. Εμένα απλώς άσε με να λύσω κάτι ψυχοπαθολογικά προβλήματα που έχω από την εφηβεία, και που με αναγκάζουν να ακολουθήσω τον αγαπημένο μου 5-Messageinabottle. Έχω ορκιστεί αυτό το άλογο μέχρι να πεθάνω η μέχρι να σπάσει το μέδεν του (42 μέδεν!), πάντα θα το ακολουθώ. Αν νικήσουμε θα φωταγωγηθεί το Port Elizabeth.

FAIRVIEW 04-(ΚΩΔ.016): o Tζάστιν Σνέηθ θα πάρει την κούρσα, δηλαδή ψάξου μεταξύ 1-3-5 για νίκη. Ο βασικός του αναβάτης ο Ρίτσι Φουρί θα ναι στον άσσο. Μεγάλη μου αδυναμία -αλλά ντεφορμέ- ο 2-Killua Castle. Τρελλός για δέσιμο. Μια φορά το χρόνο θα τρέξει καλά. Όταν το κάνει δεν υπάρχει ίππος -ενδεχομένως και στον κόσμο-δεν υπερβάλλω καθόλου φίλε- που να τον κοντράρει.Ο Τζεφ Γούντραφ είχε πει παλιά “αυτό το άλογο έτσι και του χε δώσει ο Θεός μισό δράμι μυαλό θα χε νικήσει το Durban July όχι μια αλλά δυό φορές“. Αλλά, είπαμε: τρελλάρας και τελευταία και νταουνιασμένος, γερασμένος…

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα