Σκέψεις-προτάσεις για Flamingo Park

Κοινοποίηση:

FLAMINGO 01-(ΚΩΔ 011): τέσσερα από τα δέκα άλογα της κούρσας κατεβάζει ο προπονητής Kέρι Λένσλεϋ, και αυτό με το καλύτερο σταρτ-τυχαίνει να έχει απάνω και τον δημοφιλή Μούζι Γένι- είναι το 6-SILKY ANNOUNCE. O 1-Cavalero όμως έρχεται από το Γιοχάνεσμπουργκ κι είναι και νεότερος.

FLAMINGO 02-(ΚΩΔ 012): το 4-BULLE BAKKIES είναι ο μόνος ίππος που έρχεται από διακριτική εμφάνιση και με την παρουσία του Γένι στη σέλα κερδίζει πόντους. Κάτι “δεν πήγε καλά” με τον 2-Harmston Herald την τελευταία φορά, ποτέ δεν είχε ξανατερματίσει τόσο πίσω. Σύντομη επανεγγραφή.

FLAMINGO 03-(ΚΩΔ 013): ο 2-Jamrock επιστρέφει στα 1600μ. όπου πριν δύο συμμετοχές παραλίγο να έσπαγε το μέδεν του παρά 1/4 μήκους. Έχει όμως άσχημο σταρτ και το 8-ABRANCHES, που έρχεται από το Γιοχάνεσμπουργκ, έχει καλύτερη σειρά εκκίνησης.

FLAMINGO 04-(ΚΩΔ 014): Σκληρή μάχη 1-JOZI BABE με 11-Sunset Boulevard. O άσσος πάντως προτεραιότητα, έχει σερί “δοκαριών” και πολύ καλύτερο σταρτ.

FLAMINGO 05-(ΚΩΔ 015): Έτσι όπως νίκησε τις προάλλες το 5-PENA PALACE, η ρεπετισιόν είναι απολύτως εφικτή. Έκανε ο,τι ήθελε και νίκησε με 6 μήκη σε κούρσα αναφοράς. Ο άσσος 1-OVER ACHIEVER είναι η κλάση εδώ και με άριστο σταρτ, αλλά τα κιλά είναι αρκετά…

FLAMINGO 06-(ΚΩΔ 016): ο 2-ΙL PALIO είναι η κλάση και θα έχει τον πρώτο λόγο, πόσο μάλλον όταν έχει μπει σε περίοδο φόρμας. Η 5η θέση του είναι πολύ καλύτερη απ’ ότι δείχνει ο αριθμός και το σταρτ πολύ βολικό. Ο 8-Groovy News απέδωσε μια χαρά στην παρθενική του εμφάνιση στο ιπποδρόμιο (ήρθε από το Ντέρμπαν) και τώρα με 1 σταρτ μπορεί μέχρι και νίκη.

FLAMINGO 07-(ΚΩΔ 018): ο άσσος 1-JEWEL QUEST  είναι ίσως και το πιο “άχαστο” της ημέρας. Μετά από δύο τρομερές νίκες εδώ, πήγε να δοκιμάσει στο Γιοχάνεσμπουργκ, σε κούρσα 100.000 ραντ. Ήταν αξιόμαχη, τερμάτισε 4η-και σίγουρα δεν είναι για τα “δόντια” αυτών που αντιμετωπίζει σήμερα επιστρέφοντας στο “φτωχό” Φλαμίνγκο Παρκ. Το σταρτ είναι τέλειο, δεν προκαλεί ανησυχία, αυτό που προκαλεί “ανησυχία” είναι  τα 60 κιλά κι οτι ο αναβάτης που την οδήγησε στις νίκες, ο Μούζι Γένι, θα είναι σήμερα στο 9-Rock Bye Baby, με την καλύτερη δυνατή κλήρωση σταρτ, από ωραία νίκη και 5.5 κιλά ελαφρύτερος από τον άσσο.

FLAMINGO 08-(ΚΩΔ 020): Ξεκινάμε με το 3-KINGOFMOUNTAIN. Ανώτερο άλογο, απλά. Ποτέ δεν έχει βρεθεί πίσω από σημερινό αντίπαλο στις κούρσες αναφοράς. Αλλά είναι και βαρύς. Ο μόνος ίσως που έχει ποιότητα να τον ανταγωνιστεί στα ίσα είναι το 13-Double Bind, και όντας 8.5 κιλά ελαφρύτερος μοιάζει πολύ πιθανό, αλλά προβληματίζει από τον Μάϊο -τότε που μετακόμισε από το Γιοχάνεσμπουργκ. Είναι μοναδική περίπτωση αυτό το άλογο: ενώ όσοι έρχονται από το Γιοχάνεσμπουργκ εδώ συνήθως πρωταγωνιστούν, αυτό το άλογο με το που ήρθε εδώ “χάθηκε”!

FLAMINGO 09-(ΚΩΔ 022): το 13-BAY OF ROCHELLE είναι σε φόρμα, είναι ελαφριά και το 9 σταρτ για τις ιδιότητές της (αναμονή) δεν το λες και άσχημο. “Παραδοσιακός” της αντίπαλος και εξίσου φορμαρισμένο άλογο το 12-Μaths Major, με καλύτερο σταρτ στα χαρτιά. Όμως ένα λάθος αν κάνεις στο 1 σταρτ και κλειστείς, μετά δύσκολα τα πράγματα εδώ. Το “σύστημα” εξάλλου “προωθεί” τον Μπουμελέλε Μαγιόκα, αναβάτη της πρώτης…

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα