Σκέψεις-προτάσεις για Greyville

Κοινοποίηση:

Τι κάνω για σένα?  Εσύ, ο ένας και μοναδικός μου αναγνώσης-εσύ, που έπαιξες ZUBEROA τη Δευτέρα με 8.50 γκανιάν-εσύ, που χθες έπαιξες PRETTY GIRL με 6.50 γκανιάν-εσύ, που με τιμάς κάθε μέρα με την ψήφο εμπιστοσύνης σου, εσύ αξίζεις τα καλύτερα, μονάκριβέ μου άντρα! Κολώνα της στήλης μου! Και είσαι τυχερός, γιατί ο Γιάννης ο Βαλαώρας είναι φορμαρισμένος-φεύγει και για διακοπές αύριο Πέμπτη και θα τα δώσει όλα σήμερα για να βάλει άλλο ένα γκολ:

GREYVILLE-7 (KΩΔ.019):

Άκου τι θα κάνεις, χωρίς πολλές αναλύσεις. Θα πας και θα παίξεις το Πηκ Θρη της 019 ιπποδρομίας. Στην 019 (στο 1ο σκέλος) θα περάσεις με 1-TIMEOUS και 6-RAIN IN AFRICA. Δεν έχει τίποτα άλλο να δεις εκεί. Το “καμάρι” μου σήμερα βλέπεις είναι σε μη τηλεοπτική κούρσα, λέγεται KAPITAN, είναι το –ν10 της 8ης ιπποδρομίας (μη τηλεοπτικής κούρσας)  Αυτό είναι το δυνατό μου άλογο. Τέλος στο 3ο και τελευταίο σκέλος( στην 9η και τελευταία τους εκεί ιπποδρομία) θα βάλεις 3-5-6-7-8-13 και είσαι περασμένος. Κόστος 6 ευρώ. Έτσι και περάσει η στήλη 1Χ10Χ13 γράφει 400/1 στο νερό.Αλλά ακόμη και 6Χ10Χ8 να γίνει, δηλαδή σούπερ-εθνικό πηκ θρή, πάλι κάτω από 50/1 δε λέει ποτέ(ς).

Κι αν με ρωτήσεις “ρε συ Γιαννάκο, έτσι για κάλυψη-αν έχω λεφτά να ξοδέψω- ποιό να βάλω παρέα με τον Kapitan?” Θα μαι ειλικρινής, μαζί σου: μπορεί να πουλάω έξω “αντριλίκι”, ξέρεις “Κapitan δεν χάνουμε σήμερα” κι έτσι, αλλά ενδόμυχα βλέπω 8-Sea Fever και θέλω να ουρήσω από το άγχος. Τον φοβάμαι αυτόν τον Σατανά πολύ, κι ας έχει ντε Κουβά-η όπως τον λένε αυτό  το πράμα πάνω στη σέλα του.Σου μιλάω όμως σπαθένια τώρα- εγώ θα περάσω με σκέτο Kapitan από κει-για μένα σε αυτά τα παιχνίδια αμά δεν περάσεις ένα καρφί άλογο δεν έχει μαγκιά, ούτε γλύκα, άσε που γλιτώνω και στήλες.

Καλό ταμείο και τα λέμε την άλλη Τετάρτη.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα